Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 8:55:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro (Ne)spanje pri nas je bilo kot ponavadi Danes bo mali dobil novo dozo homeopatskega zdravila - tistega, ki je zadnjič celih 9 dni "držalo", upam, da bo tudi tokrat... Danes pa praznuje Pepitin sonček svojo obmesečnico Pepita, sem videla, da si pisala na eni drugi temi, pridi kaj k nam pokukat Dobro jutro! Upam, da bodo ta zdravila zopet pomagala. Držim pesti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 8:58:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro kofi spila, maleni še spi , spanje solidno se je zbudil ene 2-krat, z decem se pa ne pogovarjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 8:58:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, spovedat se moram: I have sinned Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjavi A se splača???? Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimi jaz se delam pa pridno in že 4dni nisem vase spravila nič kruha , sem prdugač psihič na svež kruh, žemljo.. Pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 8:58:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali super in še kar spimo .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec za spanje. naša bi tud dans še potegnila, sam jo mamica ni pustla Kdaj pa vidve vstajata?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 8:59:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo mi smo že pokofetkali, popapcali, Manca se veda še ne, ker noče jesti, .... zdej pa čakam, da bo šla prvo rundo spat da gremo pol ven na sončka
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:00:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, spovedat se moram: I have sinned Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjavi A se splača???? Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimi Ja, jaz sem prav zasvojena s kruhom... OH v drugi obliki mi sploh ne pomenijo toliko, kruh pa, svež kruh... mmmmmm... Bom pa pošteno povedala: imam 68 kil in bi bila s petimi kilami minusa na svoji zaželjeni teži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:00:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi smo spali tko tko, Gaja še spi jest pa nism mogla več, mi je nos nagajal. Grem si kavo skuhat pa neki pojest Ej, dobro opravi pri zdravniku danes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:00:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali super in še kar spimo .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:00:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutroooooooooooooo Spanje: od malo pred 10. pa do 5ih, potem je spila flašo čaja, napolnila plenico, sva se šle previt, je začela delat am, am, am, am, sem ji naštimala flašo AM, potem je počasi zaspala nazaj in spala celih 15min , tako da smo auf že od 5ih Počutje: mami bi še spalaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sam Manca ne pusti Vreme: sonček bo, yeeeeeeeeeeeeeee Zajtrk: tud bo, ga ati že štima Nč, zdej pa grem na tople kruhke, yeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:00:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo zopet auf od 6.45, sem danes cel kinderpet preiskala, kje ima Videk skrito budilko, ker je vsak dan ob istem času auf, pa ne najdem . Papama kašico, jaz pa srkam kavico, oči mi pa kar še skupaj lezejo. 6:45 je ja super!!! Če mi Gregi spi do te ure, sem vsa srečna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:01:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro (Ne)spanje pri nas je bilo kot ponavadi Danes bo mali dobil novo dozo homeopatskega zdravila - tistega, ki je zadnjič celih 9 dni "držalo", upam, da bo tudi tokrat... Danes pa praznuje Pepitin sonček svojo obmesečnico Pepita, sem videla, da si pisala na eni drugi temi, pridi kaj k nam pokukat Dobro jutro! Upam, da bodo ta zdravila zopet pomagala. Držim pesti jst tudi, in pol se naspi za vse te dni nazaj..in še za naprej, ko kdaj ne bo spal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:01:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Spanje: ponoč je , tko je začel lepo spat po noč, zdaj pa ga je spet začel sračkat. Upam, da je zobek kriv. Bomo držali pesti, da le obki nagajajo Počutje: Probej se čez dan mal spočit Vreme: je treba it spet vn, da ne bo spet pop. oblačno kej. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sem si, počesala tud, oblekla tud,.... Pridna Tko, zdej pa šibam kofe spit. Pa kej v usta vrečt . Mmmm naprimer tole: Dns noben hrošček ne praznuje. Dober tek!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:01:40
|
|
|
|
kasso
|
Hvala , bom vprašala, če mi da sirup, ker po hrbtu pa se sama ne bi mogla mazat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:01:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pa dobro jutro.. spali smo kr vredu, čeprav od sredi noči skupaj, ne vem kaj je bilo, ampak ni pomagal čaj, ne mleko, ne nošenje, sem ga pa dala med naju, je pa v sekundi zaspal Greva zdej zajtrkovat, in kafe skuhat,. No, glavno, da ste se vsaj nekako naspali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:02:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uporablja katera dodatno ogledalo v avtu, ki se namesti na prednje steklo, da lahko gledaš otroka nazaj? kje ste kupile? iščem že nekaj časa pa nikjer ne najdem! ne, mislim pa da sem jih videla v BC in Pikapolonici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:02:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Spanje: ponoč je , tko je začel lepo spat po noč, zdaj pa ga je spet začel sračkat. Upam, da je zobek kriv. Počutje:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:02:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo zopet auf od 6.45, sem danes cel kinderpet preiskala, kje ima Videk skrito budilko, ker je vsak dan ob istem času auf, pa ne najdem . Papama kašico, jaz pa srkam kavico, oči mi pa kar še skupaj lezejo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:03:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 DOBRO JUTRO! Ti tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:03:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali super in še kar spimo .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec za spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:04:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, spovedat se moram: I have sinned Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjavi A se splača???? Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimi Ja, jaz sem prav zasvojena s kruhom... OH v drugi obliki mi sploh ne pomenijo toliko, kruh pa, svež kruh... mmmmmm... Bom pa pošteno povedala: imam 68 kil in bi bila s petimi kilami minusa na svoji zaželjeni teži jst si tud ne znam predstavljat lifa brez kruha, se mi zdi da ko ga nimam doma, sploh ne vem kaj naj jem, in seveda brez sladkiša tud ne gre. No jst sem prilezla do 60, pa hočem nazaj dol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:04:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo mi smo že pokofetkali, popapcali, Manca se veda še ne, ker noče jesti, .... zdej pa čakam, da bo šla prvo rundo spat da gremo pol ven na sončka o ti Mančita ti, mi bomo prvo rundo spali šele okrog 12h- 13h, tak en procent upam da bo zaspal ob 11h v vozeku, ko greva do ene prijateljice in njene tamale na sprehod, ampak to je res samo 1 %.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:04:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro (Ne)spanje pri nas je bilo kot ponavadi Danes bo mali dobil novo dozo homeopatskega zdravila - tistega, ki je zadnjič celih 9 dni "držalo", upam, da bo tudi tokrat... Danes pa praznuje Pepitin sonček svojo obmesečnico Pepita, sem videla, da si pisala na eni drugi temi, pridi kaj k nam pokukat Dobro jutro! Upam, da bodo ta zdravila zopet pomagala. Držim pesti jst tudi, in pol se naspi za vse te dni nazaj..in še za naprej, ko kdaj ne bo spal. se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:06:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika , prej ko smo se potepali mi tud ni pasalo, aja moram vam povedat da je Taja dobila prve prave čeveljce..je dedi dal dnar, ker je ati nekaj zrihtal, pa smo hitro vnovčli... mala pa navdušena nad novimi šolnčki. upam, da bodo za ta dnar fajn služili, tale kratek čas Ti imaš danes zdravnika, ne? Stiskam pestke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:08:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo mi smo že pokofetkali, popapcali, Manca se veda še ne, ker noče jesti, .... zdej pa čakam, da bo šla prvo rundo spat da gremo pol ven na sončka Daj mi povej, a tvoj že ve kaj več o službi? Včeraj sem videla, da so jim odklopili elektriko - a se že kaj več ve za naprej glede na to, da gre za veliko ljudi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 9:10:24
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo zopet auf od 6.45, sem danes cel kinderpet preiskala, kje ima Videk skrito budilko, ker je vsak dan ob istem času auf, pa ne najdem . Papama kašico, jaz pa srkam kavico, oči mi pa kar še skupaj lezejo. 6:45 je ja super!!! Če mi Gregi spi do te ure, sem vsa srečna. Se spomniš, ko je bil Videk čisto mali, da mi je vsakdan spal do 10 ure, jaz bi vsaj enkrat rada spala vsaj do 8 ure, saj vem, da veliko zahtevam, ampak mi manjka spanja, ker jaz sem bila zmeraj taka zaspanka, sem spala do 12 če sem lahko. Da bi pa bila na tvojem mestu, pa bi bila že nora. Občudujem te, kako lahko funkcioniraš, pa imaš 3 otroke, pa gospodinjstvo, pa vse ti laufa. Jaz pa spim celo noč, pa sem ob 7 uri kot povožena.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?