|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
12.3.2009 8:55:40   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

(Ne)spanje pri nas je bilo kot ponavadi user posted image  Danes bo mali dobil novo dozo homeopatskega zdravila - tistega, ki je zadnjič celih 9 dni "držalo", upam, da bo tudi tokrat... user posted image

Danes pa praznuje Pepitin sonček svojo obmesečnico user posted image user posted image user posted image  Pepita, sem videla, da si pisala na eni drugi temi, pridi kaj k nam pokukat user posted image

Dobro jutro!

Upam, da bodo ta zdravila zopet pomagala. Držim pesti user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
12.3.2009 8:58:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

dobro jutrouser posted image

kofi spila, maleni še spiuser posted image user posted image user posted image user posted image , spanje solidno se je zbudil ene 2-krat, z decem se pa ne pogovarjamuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
12.3.2009 8:58:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella*, spovedat se moram: I have sinned user posted image  Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca user posted image  Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje user posted image  Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... user posted image

Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjaviuser posted image A se splača????user posted image user posted image user posted image

Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimiuser posted image

jaz se delam pa pridno in že 4dni nisem vase spravila nič kruhauser posted image , sem prdugač psihič na svež kruh, žemljo..

Pridna user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
12.3.2009 8:58:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Spali super in še kar spimouser posted image .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec

user posted image user posted image user posted image  za spanje. naša bi tud dans še potegnila, sam jo mamica ni pustla user posted image

Kdaj pa vidve vstajata?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
12.3.2009 8:59:41   
Soncnica Sandra ***
evo mi smo že pokofetkali, popapcali, Manca se veda še ne, ker noče jesti, .... zdej pa čakam, da bo šla prvo rundo spat da gremo pol ven na sončka

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
12.3.2009 9:00:13   
špelin@

Estrella*, spovedat se moram: I have sinned user posted image  Za večerjo sem požrla eno malo žemljo, ker so mi preveč dišale... Noter sem dala kos pršuta in natlačila goro motovilca user posted image  Se pa zdaj 2 dni vztrajno držim popolnoma stran od sladkarij, to pa menda tudi šteje user posted image  Zanimivo, da me ne premamijo čokolade, ki se mi smejijo s police, ampak ena kilava žemlja... user posted image

Punca, ti imaš tako malo viška kil, da se ti greh ne bo poznal prav veliko. Sicer je "dovoljeno" grešit npr. za kak RD pač ješ normalno, le drugi dan si samo na vodi sadju in zelenjaviuser posted image A se splača????user posted image user posted image user posted image

Žemlja, ja ker ti OH primanjkuje. Ljudje sploh ne vemo kako smo zasvojeni z njimiuser posted image

Ja, jaz sem prav zasvojena s kruhom... OH v drugi obliki mi sploh ne pomenijo toliko, kruh pa, svež kruh... mmmmmm...

Bom pa pošteno povedala: imam 68 kil in bi bila s petimi kilami minusa na svoji zaželjeni teži user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
12.3.2009 9:00:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

user posted image

Mi smo spali tko tko, Gaja še spi jest pa nism mogla več, mi je nos nagajal.
Grem si kavo skuhatuser posted image  pa neki pojest

Ej, dobro opravi pri zdravniku danes user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
12.3.2009 9:00:44   
špelin@

Dobro jutro!

Spali super in še kar spimouser posted image .Ponoči je 2x jedel,a takoj nazaj zaspal,sedaj pa še kar smrči.počasi bom morala Nejca zbuditi,da se zrihtamo za v vrtec

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
12.3.2009 9:00:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutroooooooooooooo user posted image

Spanje: od malo pred 10. pa do 5ih, potem je spila flašo čaja, napolnila plenico, sva se šle previt, je začela delat am, am, am, am, sem ji naštimala flašo AM, potem je počasi zaspala nazaj in spala celih 15min user posted image , tako da smo auf že od 5ih

Počutje: mami bi še spalaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sam Manca ne pusti user posted image

Vreme: sonček bo, yeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Zajtrk: tud bo, ga ati že štima user posted image

Nč, zdej pa grem na tople kruhke, yeeee user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
12.3.2009 9:00:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Mi smo zopet auf od 6.45, sem danes cel kinderpet preiskala, kje ima Videk skrito budilko, ker je vsak dan ob istem času auf, pa ne najdemuser posted image user posted image .

Papama kašico, jaz pa srkam kavico, oči mi pa kar še skupaj lezejo.

6:45 je ja super!!! user posted image  Če mi Gregi spi do te ure, sem vsa srečna.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
12.3.2009 9:01:05   
jana81

(Ne)spanje pri nas je bilo kot ponavadi user posted image  Danes bo mali dobil novo dozo homeopatskega zdravila - tistega, ki je zadnjič celih 9 dni "držalo", upam, da bo tudi tokrat... user posted image

Danes pa praznuje Pepitin sonček svojo obmesečnico user posted image user posted image user posted image  Pepita, sem videla, da si pisala na eni drugi temi, pridi kaj k nam pokukat user posted image

Dobro jutro!

jst tudi, in pol se naspi za vse te dni nazaj..in še za naprej, ko kdaj ne bo spal.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
12.3.2009 9:01:12   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!
Spanje: ponoč jeuser posted image , tko je začel lepo spat po noč, zdaj pa ga je spet začel sračkat. Upam, da je zobek kriv.

Bomo držali pesti, da le obki nagajajo
Počutje: user posted image

Probej se čez dan mal spočit
Vreme: user posted image je treba it spet vn, da ne bo spet pop. oblačno kej.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

user posted image sem si, počesala tud, oblekla tud,....user posted image

Pridna user posted image
Tko, zdej pa šibam kofe spit. Pa kej v usta vrečtuser posted image . Mmmm naprimer tole:user posted image
Dns noben hrošček ne praznuje.user posted image

Dober tek! user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
12.3.2009 9:01:40   
kasso
Hvala user posted image , bom vprašala, če mi da sirup, ker po hrbtu pa se sama ne bi mogla mazatuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
12.3.2009 9:01:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

aja pa dobro jutro..

spali smo kr vredu, čeprav od sredi noči skupaj, ne vem kaj je  bilo, ampak ni pomagal čaj, ne mleko, ne nošenje, sem ga pa dala med naju, je pa v sekundi zaspaluser posted image

Greva zdej zajtrkovat, in kafe skuhat,.

No, glavno, da ste se vsaj nekako naspali.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
12.3.2009 9:02:12   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image
uporablja katera dodatno ogledalo v avtu, ki se namesti na prednje steklo, da lahko gledaš otroka nazaj? kje ste kupile? iščem že nekaj časa pa nikjer ne najdem! user posted image

ne, mislim pa da sem jih videla v BC in Pikapolonici

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
12.3.2009 9:02:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Spanje: ponoč jeuser posted image , tko je začel lepo spat po noč, zdaj pa ga je spet začel sračkat. Upam, da je zobek kriv.
Počutje: user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
12.3.2009 9:02:43   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Mi smo zopet auf od 6.45, sem danes cel kinderpet preiskala, kje ima Videk skrito budilko, ker je vsak dan ob istem času auf, pa ne najdemuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
12.3.2009 9:03:03   
Soncnica Sandra ***

DOBRO JUTRO!
user posted image

Ti tudi user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
12.3.2009 9:03:18   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  za spanje

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
12.3.2009 9:04:17   
jana81

Ja, jaz sem prav zasvojena s kruhom... OH v drugi obliki mi sploh ne pomenijo toliko, kruh pa, svež kruh... mmmmmm...

Bom pa pošteno povedala: imam 68 kil in bi bila s petimi kilami minusa na svoji zaželjeni teži user posted image

jst si tud ne znam predstavljat lifa brez kruha, se mi zdi da ko ga nimam doma, sploh ne vem kaj naj jem, in seveda brez sladkiša tud ne gre.
No jst sem prilezla do 60, pa hočem nazaj dol.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
12.3.2009 9:04:19   
jana81

evo mi smo že pokofetkali, popapcali, Manca se veda še ne, ker noče jesti, .... zdej pa čakam, da bo šla prvo rundo spat da gremo pol ven na sončka

o ti Mančita ti, mi bomo prvo rundo spali šele okrog 12h- 13h, tak en procent upam da bo zaspal ob 11h v vozeku, ko greva do ene prijateljice in njene tamale na sprehod, ampak to je res samo 1 %.

Neposredna povezava do sporočila: 2646
12.3.2009 9:04:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro!

jst tudi, in pol se naspi za vse te dni nazaj..in še za naprej, ko kdaj ne bo spal.

se podpišem

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
12.3.2009 9:06:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
, prej ko smo se potepali mi tud ni pasalo, aja moram vam povedat da je Taja dobila prve prave čeveljce..je dedi dal dnar, ker je ati nekaj zrihtal, pa smo hitro vnovčli...user posted image  
mala pa navdušena nad novimi šolnčki. upam, da bodo za ta dnar user posted image  fajn služili, tale kratek čas user posted image  

Ti imaš danes zdravnika, ne? Stiskam pestke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
12.3.2009 9:08:18   
špelin@

Daj mi povej, a tvoj user posted image  že ve kaj več o službi? Včeraj sem videla, da so jim odklopili elektriko - a se že kaj več ve za naprej glede na to, da gre za veliko ljudi? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2649
12.3.2009 9:10:24   
hijenca

Dobro jutro!

6:45 je ja super!!! user posted image  Če mi Gregi spi do te ure, sem vsa srečna.

Se spomniš, ko je bil Videk čisto mali, da mi je vsakdan spal do 10 ure, jaz bi vsaj enkrat rada spala vsaj do 8 ure, saj vem, da veliko zahtevam, ampak mi manjka spanja, ker jaz sem bila zmeraj taka zaspanka, sem spala do 12 če sem lahko.

Da bi pa bila na tvojem mestu, pa bi bila že nora. Občudujem te, kako lahko funkcioniraš, pa imaš 3 otroke, pa gospodinjstvo, pa vse ti laufa. Jaz pa spim celo noč, pa sem ob 7 uri kot povožena.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?