Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:43:17
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja, dobro jutro vsem. ko sem vidla da se nekaj pripravla (pri janaji) sem pozabla zaželet vsem lepo jutro. Dobro jutro!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:44:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem se pa morala kar nasmejat - moja tašča pa je prava faca! Me je poklicala in mi pravi, da je preverila v P za nedeljo, ko imam pregled na PDP, da je ful dobra izmena babic in da je tudi dežurni zdravnik ok ter da se naj nič ne sekiram, ker je tudi ona v službi (dela na otroškem oddelku), tako da je vse pripravljeno in me čakajo!!! Ja, očitno se je z bodočim vnukom dogovorila kako in kaj! Kdaj bo pa mene kdo kaj vprašal?!? tebe nihče ne rabi spraševat, edino ! pa še ta ne bo kej dost sprašval, ampak kar dal vedet, prihajam to je to
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:44:00
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA paksi79 - welcome Se pridružujem!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:44:33
|
|
|
|
Pupa7
|
novo, si se napančala?
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:44:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem se pa morala kar nasmejat - moja tašča pa je prava faca! Me je poklicala in mi pravi, da je preverila v P za nedeljo, ko imam pregled na PDP, da je ful dobra izmena babic in da je tudi dežurni zdravnik ok ter da se naj nič ne sekiram, ker je tudi ona v službi (dela na otroškem oddelku), tako da je vse pripravljeno in me čakajo!!! Ja, očitno se je z bodočim vnukom dogovorila kako in kaj! Kdaj bo pa mene kdo kaj vprašal?!? tebe nihče ne rabi spraševat, edino ! pa še ta ne bo kej dost sprašval, ampak kar dal vedet, prihajam to je to Prej bo že opozoril, da prihaja!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:44:59
|
|
|
|
janaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Eto sem si šla še čajček skuhat za mirne živčke ( sem kar tistega od dojenja vzela ) ej trinity sej lahko je pa lažen alarm, mogoče bo se bojo pa nehal, sicer je meni mal oproščeno če prehitim, je bil v prvo tri tedne prej, ta pa že 4 dni dalj tabori v meni kot Val me je pa v drugo res bolj strah kot v prvo, sam kr nočem mislit na to ker se bodo popadki kar za ziher pol ustavil. ti kar govori, da sproti pozabiš, ko pa dihamo pa dihamo skupaj aja pa noben porod in nobena nosečnost ni enaka, tako da se ti popadki tokrat ne bodo ustavli a misliš jaz resnično upam, pa da ne bom prišla tja in bo vsega konc in me bojo debelo gledak kaj spet kle strašim vem a si res ziher, no poglej moj napredek zadnji popadek (kr dost močn ) ob 8:34 in zdej čakam in čakam je že 10 min, upam da mi ni tale čajček za dojenje kaj ustavil, al pa se Leon v trebuščku z vsemi 4 - mi brani in noče ven.... Grem še mal po hiški na sprehod pridem povedat ko bo spet... Tele hinavski popadki pa so .....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:45:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
pupa7 - kar vredu hvala ,saj veš jemo kar naprej ,mislim da je to v familiji da mamo trakuljo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:45:33
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 novo, si se napančala? Jp, sem se vstala mal prej, ker me je klicala prijateljica, da greva na čvek, zdaj pa čakam, da še prej podoji!
< Sporočilo je popravil novo -- 12.3.2009 8:46:29 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:45:39
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Janaja: da ti čimprej mine in boš veselo crkljala svojo štručko. Kaj pričakujete (ne da se mi nazaj gledat)?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:46:11
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Tulipan12, vse naj, naj, naj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:46:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Eto sem si šla še čajček skuhat za mirne živčke ( sem kar tistega od dojenja vzela ) ej trinity sej lahko je pa lažen alarm, mogoče bo se bojo pa nehal, sicer je meni mal oproščeno če prehitim, je bil v prvo tri tedne prej, ta pa že 4 dni dalj tabori v meni kot Val me je pa v drugo res bolj strah kot v prvo, sam kr nočem mislit na to ker se bodo popadki kar za ziher pol ustavil. ti kar govori, da sproti pozabiš, ko pa dihamo pa dihamo skupaj aja pa noben porod in nobena nosečnost ni enaka, tako da se ti popadki tokrat ne bodo ustavli a misliš jaz resnično upam, pa da ne bom prišla tja in bo vsega konc in me bojo debelo gledak kaj spet kle strašim vem a si res ziher, no poglej moj napredek zadnji popadek (kr dost močn ) ob 8:34 in zdej čakam in čakam je že 10 min, upam da mi ni tale čajček za dojenje kaj ustavil, al pa se Leon v trebuščku z vsemi 4 - mi brani in noče ven.... Grem še mal po hiški na sprehod pridem povedat ko bo spet... Tele hinavski popadki pa so ..... noče in noče, kaj! Sej bo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:47:14
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem se pa morala kar nasmejat - moja tašča pa je prava faca! Me je poklicala in mi pravi, da je preverila v P za nedeljo, ko imam pregled na PDP, da je ful dobra izmena babic in da je tudi dežurni zdravnik ok ter da se naj nič ne sekiram, ker je tudi ona v službi (dela na otroškem oddelku), tako da je vse pripravljeno in me čakajo!!! Ja, očitno se je z bodočim vnukom dogovorila kako in kaj! Kdaj bo pa mene kdo kaj vprašal?!? tebe nihče ne rabi spraševat, edino ! pa še ta ne bo kej dost sprašval, ampak kar dal vedet, prihajam to je to Prej bo že opozoril, da prihaja! Kakšno majhno opozorilce pa res ne bi škodilo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:47:17
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pupa7 - kar vredu hvala ,saj veš jemo kar naprej ,mislim da je to v familiji da mamo trakuljo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:47:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Janaja: da ti čimprej mine in boš veselo crkljala svojo štručko. Kaj pričakujete (ne da se mi nazaj gledat)? dobro jutro, lolitka!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:48:25
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 novo, si se napančala? Pa ti?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:49:28
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!! Še kar sem tu ja, danes sem boljše volje vstala upam, da se bo nadeljevalo tako!! Luna me je zgrešila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:50:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro!! Še kar sem tu ja, danes sem boljše volje vstala upam, da se bo nadeljevalo tako!! Luna me je zgrešila naokrog je šla. Bi ji mogla zastavico postavit, da bi tam bolj svetila!? kaj danes greš tudi na ctg?
< Sporočilo je popravil novo -- 12.3.2009 8:51:02 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:54:43
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro!! Še kar sem tu ja, danes sem boljše volje vstala upam, da se bo nadeljevalo tako!! Luna me je zgrešila naokrog je šla. Bi ji mogla zastavico postavit, da bi tam bolj svetila!? kaj danes greš tudi na ctg? Ne jutri v P, je kao rekla da naj govorim po UZ, tak sem pa že 7 dan ćez rok ja ni kaj naša puža je odločena.Zdaj ravno ugotavljam, da če ne bo nič popadkov ali odtekle vode, pride 14 dan, ko ti sprožijo porod točno 19.3, ko ima moj rojstni dan. On se že jezi, da mu mala hoče ukrast dan
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 12.3.2009 8:55:05 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:55:24
|
|
|
|
janaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Eto sem si šla še čajček skuhat za mirne živčke ( sem kar tistega od dojenja vzela ) ej trinity sej lahko je pa lažen alarm, mogoče bo se bojo pa nehal, sicer je meni mal oproščeno če prehitim, je bil v prvo tri tedne prej, ta pa že 4 dni dalj tabori v meni kot Val me je pa v drugo res bolj strah kot v prvo, sam kr nočem mislit na to ker se bodo popadki kar za ziher pol ustavil. ti kar govori, da sproti pozabiš, ko pa dihamo pa dihamo skupaj aja pa noben porod in nobena nosečnost ni enaka, tako da se ti popadki tokrat ne bodo ustavli a misliš jaz resnično upam, pa da ne bom prišla tja in bo vsega konc in me bojo debelo gledak kaj spet kle strašim vem a si res ziher, no poglej moj napredek zadnji popadek (kr dost močn ) ob 8:34 in zdej čakam in čakam je že 10 min, upam da mi ni tale čajček za dojenje kaj ustavil, al pa se Leon v trebuščku z vsemi 4 - mi brani in noče ven.... Grem še mal po hiški na sprehod pridem povedat ko bo spet... Tele hinavski popadki pa so ..... No in spet gremo popadek na 8:46 in naslednji na 8:51 in upam da še minuta do naslednjega ....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:56:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutro!! Še kar sem tu ja, danes sem boljše volje vstala upam, da se bo nadeljevalo tako!! Luna me je zgrešila naokrog je šla. Bi ji mogla zastavico postavit, da bi tam bolj svetila!? kaj danes greš tudi na ctg? Ne jutri v P, je kao rekla da naj govorim po UZ, tak sem pa že 7 dan ćez rok ja ni kaj naša puža je odločena.Zdaj ravno ugotavljam, da če ne bo nič popadkov ali odtekle vode, pride 14 dan, ko ti sprožijo porod točno 19.3, ko ima moj rojstni dan. On se že jezi, da mu mala hoče ukrast dan Moj ima tudi konec meseca, on pa se veseli, da bi bilo na njegov RD!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:57:03
|
|
|
|
janaja
|
Res bi zdele en ctg kle pr rok rabila ... da bi bla ziher da je to to in eto še eden točen kot urca na 08:57, a je možn da eden bolj boli kot drugi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:57:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Eto sem si šla še čajček skuhat za mirne živčke ( sem kar tistega od dojenja vzela ) ej trinity sej lahko je pa lažen alarm, mogoče bo se bojo pa nehal, sicer je meni mal oproščeno če prehitim, je bil v prvo tri tedne prej, ta pa že 4 dni dalj tabori v meni kot Val me je pa v drugo res bolj strah kot v prvo, sam kr nočem mislit na to ker se bodo popadki kar za ziher pol ustavil. ti kar govori, da sproti pozabiš, ko pa dihamo pa dihamo skupaj aja pa noben porod in nobena nosečnost ni enaka, tako da se ti popadki tokrat ne bodo ustavli a misliš jaz resnično upam, pa da ne bom prišla tja in bo vsega konc in me bojo debelo gledak kaj spet kle strašim vem a si res ziher, no poglej moj napredek zadnji popadek (kr dost močn ) ob 8:34 in zdej čakam in čakam je že 10 min, upam da mi ni tale čajček za dojenje kaj ustavil, al pa se Leon v trebuščku z vsemi 4 - mi brani in noče ven.... Grem še mal po hiški na sprehod pridem povedat ko bo spet... Tele hinavski popadki pa so ..... No in spet gremo popadek na 8:46 in naslednji na 8:51 in upam da še minuta do naslednjega .... Go, go!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:57:31
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Eto sem si šla še čajček skuhat za mirne živčke ( sem kar tistega od dojenja vzela ) ej trinity sej lahko je pa lažen alarm, mogoče bo se bojo pa nehal, sicer je meni mal oproščeno če prehitim, je bil v prvo tri tedne prej, ta pa že 4 dni dalj tabori v meni kot Val me je pa v drugo res bolj strah kot v prvo, sam kr nočem mislit na to ker se bodo popadki kar za ziher pol ustavil. ti kar govori, da sproti pozabiš, ko pa dihamo pa dihamo skupaj aja pa noben porod in nobena nosečnost ni enaka, tako da se ti popadki tokrat ne bodo ustavli a misliš jaz resnično upam, pa da ne bom prišla tja in bo vsega konc in me bojo debelo gledak kaj spet kle strašim vem a si res ziher, no poglej moj napredek zadnji popadek (kr dost močn ) ob 8:34 in zdej čakam in čakam je že 10 min, upam da mi ni tale čajček za dojenje kaj ustavil, al pa se Leon v trebuščku z vsemi 4 - mi brani in noče ven.... Grem še mal po hiški na sprehod pridem povedat ko bo spet... Tele hinavski popadki pa so ..... če pa nič ne bo, pa lepo idi še malo počivat, pa boš vidla a se bo ustavlo al pa spet začelo, držim pesti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:57:56
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Res bi zdele en ctg kle pr rok rabila ... da bi bla ziher da je to to in eto še eden točen kot urca na 08:57, a je možn da eden bolj boli kot drugi Sej se stopnjujejo tudi po moči!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:58:21
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pupa7 - kar vredu hvala ,saj veš jemo kar naprej ,mislim da je to v familiji da mamo trakuljo hehe, glavno da ste pridni in pojeste kolk je treba in še več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?