Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 5:29:28
|
|
|
|
sanna
|
Dobro jutro! Danes bom pa jaz postregla s . Sem celo noč super spala, zdaj sem pa že pri kavici. še za enega fantina! za vse, ki imamo danes pregled, za vse, ki bodo danes šle v rim, pa upam, da bo spet kakšna na vrsti! Go girls!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 6:36:22
|
|
|
|
_andreja_
|
tulipan: Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše dragi tulipan vse najboljše za te... (oh ja fajn sm spala spet po dveh katastrofalnih nočeh) Peter dobrodošel na svetu, da te bi mamica velikoooo crklala; in čestitke mamici marec 2009 pa punce a ve veste, da bo začela luna počasi popuščat?? glede odtekanja plodovnice je pa čist res tak kot je napisala današnja slavljenka neglede na to, da sem se naspala, grem še vseen enmal v posteljo, pač paše mal se raztegnt, ko mi moj nog k meni ne rine, malega škrata ni da bi me po laseh božal (beri: cukal)....gutten nacht
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:32:10
|
|
|
|
janaja
|
OJla bejbe, sem danes malo boljše volje , najprej čestitke vsem novim mamicam, pa slavljenkam. No meni se je krvavitev vstavila in smo šli zvečer normalno spat. Zjutraj me je pa okol 5.35h začel stiskat. Sem se takoj spomnila kako zgledajo popadki. No zdej dihamo na 8 min, sem mojga poslala na šiht ( če je slučajno lažni alarm), pa še malega je peljal spotjo v vrtec. IN zdaj čakam kaj in kako, samo pomoje se počasi začenja. No bom še dežurala kle gor kdokler ne bo prehudo in potem grem k mami da me pelje v P. Po moje ko bodo na ene 6 al pa 7 min ane. Čeprav upam, da mi začne plodovnica odtekat da bomo sto procent shure. Eto zdej pa dejmo mal čvekat ane
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:33:58
|
|
|
|
pocka
|
Dobro jutro...se samo javljam,da sem še vedno tukaj ...zdaj pa šibam na CTG, pa upam,da bo še kaj drugega pogledala,da bom vedela pri čem smo. pa pa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:35:39
|
|
|
|
janaja
|
No vidim da ste ble nazadnje dosegljive eno uro nazaj. Eto sem pravkar predihala še enega. Sledijo si ( berem spisek): začeli na 15 min in sedaj se nadaljuje 1. 07:11 2. 07:18 3. 07.26 4. 07.32 Sem mislila da mi boste rekle štart v P, pa vidim da še vse leno spančkate , no pol bom pa pač mela samogovore, da bo šel hitreje čas. In čakam na naslednjega.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:36:34
|
|
|
|
pocka
|
janaja - naj ti hitro mine tulipan - vseee najbooooljšeee zaaa teeee čestitke za še enega marčevskega fantička - Petra
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:50:14
|
|
|
|
janaja
|
In eto naslednjega ob 07:40, aja sem vam pozabla povedat, zadnjič ko se mi je odluščil čep in sem se šla pokazat v P je prišla ena v popadkih, komaj hodila ( voda ji še ni odtekla sem slišala , odprta dva prsta) jokala sto na uro in bla čist depresivna ( dijo mijo če bi bila prvič tm in to vidla, grem domov, pa če zaradi mene not ostane), pa sem se pol spomnila na Valov porod in res ni blo take sile, popadki so bili malenkost močnejši k jih čutim sedaj , ( res pa da so bili že na dve min) in sem hodila okoli po hodniku z mojim dragim in vsak popadek predihavala v rahlem smehu na rami mojega dragega ( pa je reku da je mislu da bo tako kot v filmih da se bom drla pa kričala in tako dalje). NO eto spet en ob 07:48 ( so na 8 min ane, ne vem al grem al še ne mam ponavad tako smolo tud pri valu sem mela svoje na 2 min močne pa sem prišla na porodno mizo in zgleda panika skoz manj, pa so me pol nafilal z umetnimi in smo šli dalje)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:54:00
|
|
|
|
trinity22
|
Dobro jutro ... jaz še vedno tukaj luna me nikamor ni premaknila Vidim, pa da se je nekaj dogajao janaja drži se Čestitke za Petra zdaj grem pa mal brat nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:54:06
|
|
|
|
janaja
|
No moji samogovori se nadaljujejo, da se mal zamotim, upam da ne bom ta tretje zdele našopala preden grem v P. In sedaj razmišljam v ultivi, ( so me tele popadki mal zganil) sem zadnjič srečala znanko, ki ima drugo punčko pa je imela v drugo ultivo in je bla ko navijačica ko me je zagledala: go ultiva go ultiva je rekla da brez nikoli več
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:55:52
|
|
|
|
janaja
|
Morm dragemu rečt pol ko grem ( če grem v P) naj dvigne tistih 60 eur za vsak slučaj, ker sem brala da hočjo takoj poračunat da ne bi kam ušli, joj pa pomoje je še prisostvovanje očkota zraven poroda za plačat, bomo zapravljali skor kot da gremo v shoping .
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:57:53
|
|
|
|
Paksi79
|
Lep pozdravcek vsem, sele zdaj sem odkrila ta forum in se pridruzujem:) Rok imam 24.3.2009, pricakujem pa puncko, rodila bom v Postojni. Naslednji CTG 17.3., pri prvem ni se nic pokazalo tudi ce hodim na pohode 2 krat na dan po eno uro:( Srecno vsem in upam, da boste cimprej crtale svoje strucke!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:58:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Morm dragemu rečt pol ko grem ( če grem v P) naj dvigne tistih 60 eur za vsak slučaj, ker sem brala da hočjo takoj poračunat da ne bi kam ušli, joj pa pomoje je še prisostvovanje očkota zraven poroda za plačat, bomo zapravljali skor kot da gremo v shoping . janaja velik sreče!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:58:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Morm dragemu rečt pol ko grem ( če grem v P) naj dvigne tistih 60 eur za vsak slučaj, ker sem brala da hočjo takoj poračunat da ne bi kam ušli, joj pa pomoje je še prisostvovanje očkota zraven poroda za plačat, bomo zapravljali skor kot da gremo v shoping . Zakaj pa toliko?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:59:13
|
|
|
|
novo
|
aja, pa dobro jutro vsem !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 7:59:51
|
|
|
|
janaja
|
No to pa ni najboljš naslednji je bil ob 07:58 je za dve min zahinavil , al grem mal na sprehod po hiši ( ja grem postelje postlat).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:00:44
|
|
|
|
janaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: janaja Morm dragemu rečt pol ko grem ( če grem v P) naj dvigne tistih 60 eur za vsak slučaj, ker sem brala da hočjo takoj poračunat da ne bi kam ušli, joj pa pomoje je še prisostvovanje očkota zraven poroda za plačat, bomo zapravljali skor kot da gremo v shoping . Zakaj pa toliko? Ja ultiva je baje 60 eur, koliko je pa pristotnost partnerja pri porodu pa ne vem, morm še mal po netu pobrskat.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:01:24
|
|
|
|
bambam
|
Janaja drži se in da ti bo čimlažje . Jaz sem rekla, da če se začne s popadki, grem ko bojo na 5 min. Seveda odvisno kolk daleč maš P. Je pa res brezveze čakat tam. Velik jih/vas je že šlo, jaz pa nimam volje sedet za rač., da bi vse prebrala katere ste že srečne mamice . Kaomaj se še premikam in muka mi je sedet na stolu ali kjerkoli drugje . Vglavnem, tu in tam vas preberem, tako da čestitke vsem za vaše sončke in za uspešne preglede,.... Pozdravček......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:01:49
|
|
|
|
sanna
|
Janaja: da ti čimprej mine in boš veselo crkljala svojo štručko. Kaj pričakujete (ne da se mi nazaj gledat)?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:02:27
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jaz sem bila pa pridna zdaj ... sem opravila še zadnjo nalogo, ki sem si jo zadala pred porodom in sicer sem skopala našega psa in sedaj je lepi in dišeči in pripravljen na novega člana je pa bil tako priden kot bi vedel, da se ne morem ful dolg sklanjat čez bano, res je bil zlat No zdaj pa sem res pripravljena Upam da luna naredi svoje, sam mala je zdaj spet mal preveč živa za porod Neki mi povejte, že cel dan oz. že od sinoči opažam, na spodnjem perilu manjše mlečne flekce a mi mogoče počasi plodovnica odteka Kaj pa v tem primeru nardimo, če res počasi odteka Ne bi se šla še enkrat zastojn kazat v P ... Prosim za kak nasvet. Glede počasnega odtekanja plodovnice sem imela na prejšnjem pregledu pri G dolg pogovor. Slišala sem namreč, da je eni punci plodovnica odtekla po kapljicah in ji je otrok v 37. tednu zaradi tega umrl. In seveda vsa v strahu sem načela temo glede tega pri moji G. Njen odgovor: plodovnica lahko odteka po kapljicah, ne more pa se čisto spraznit, ker se vedno znova obnavlja in ona ni vedela niti za en primer, da bi se lahko kaj takega dejansko zgodilo. Otrok lahko umre, če je brez kisika, če se pokaka ali kakorkoli drugače umaže plodovnico, če se zaduši s popkovino, ki se mu navije okrog vrata. TAK, TO JE BIL NJEN ODGOVOR. SEM KR MALO NA HARD RAZLOŽILA VSE SKUPAJ, AMPAK SAJ VSE BEREMO TUDI NEGATIVNE STVARI, PA SE MI JE ZDELO, DA LAHKO PODAM TA KOMENTAR. Upam, da nisem katere zatežila! Tulipan hvala za odgovor ... sej to se mi je zdelo, da ni tako hudo če počasi odteka, ker vem da se obnavlja ... zato mi pa ni panike za peljet, sam rada bi vidla, da se že začne enkrat konkretno dogajat, da bom ziher da je to to, ne pa da ni ne tič, ne miš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:03:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: janaja Morm dragemu rečt pol ko grem ( če grem v P) naj dvigne tistih 60 eur za vsak slučaj, ker sem brala da hočjo takoj poračunat da ne bi kam ušli, joj pa pomoje je še prisostvovanje očkota zraven poroda za plačat, bomo zapravljali skor kot da gremo v shoping . Zakaj pa toliko? Ja ultiva je baje 60 eur, koliko je pa pristotnost partnerja pri porodu pa ne vem, morm še mal po netu pobrskat.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:04:20
|
|
|
|
janaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Janaja: da ti čimprej mine in boš veselo crkljala svojo štručko. Kaj pričakujete (ne da se mi nazaj gledat)? Mi bomo po napovedih meli pa to kao ne malega. Bomo videli ko bomo zagledali , jaz nič prej ne verjamem za 100%.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:05:07
|
|
|
|
trinity22
|
Tulipan vse njaboljše za tvoj praznik
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:05:16
|
|
|
|
novo
|
Tulipan12, vse naj, naj, naj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:06:09
|
|
|
|
sanna
|
Paksi 79: dobrodošla! Vidim, da si ti tudi bolj med zgodnjim ptičicam! Pričakuješ prvega ali imaš že izkušnje na tem področju?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 12.3.2009 8:08:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: marec2009 Punce rada bi vam sporočila VESELO NOVICO, da sem 04.03.2009 ob 17:58 v ljubljanski porodnišnici rodila fantka Petra Ker sem rodila 3 tedne prekmalu, je naš korenjak bil velik 47cm ter 2,435kg in danes praznuje 1 teden!!!! šele predvčeraj sva prišla domov iz porodnišnice in se nisem mogla prej javiti No zdaj sem srečna mamica iskrene čestitke
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?