trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jaz sem bila pa pridna zdaj ... sem opravila še zadnjo nalogo, ki sem si jo zadala pred porodom in sicer sem skopala našega psa in sedaj je lepi in dišeči in pripravljen na novega člana je pa bil tako priden kot bi vedel, da se ne morem ful dolg sklanjat čez bano, res je bil zlat No zdaj pa sem res pripravljena Upam da luna naredi svoje, sam mala je zdaj spet mal preveč živa za porod Neki mi povejte, že cel dan oz. že od sinoči opažam, na spodnjem perilu manjše mlečne flekce a mi mogoče počasi plodovnica odteka Kaj pa v tem primeru nardimo, če res počasi odteka Ne bi se šla še enkrat zastojn kazat v P ... Prosim za kak nasvet. Glede počasnega odtekanja plodovnice sem imela na prejšnjem pregledu pri G dolg pogovor. Slišala sem namreč, da je eni punci plodovnica odtekla po kapljicah in ji je otrok v 37. tednu zaradi tega umrl. In seveda vsa v strahu sem načela temo glede tega pri moji G. Njen odgovor: plodovnica lahko odteka po kapljicah, ne more pa se čisto spraznit, ker se vedno znova obnavlja in ona ni vedela niti za en primer, da bi se lahko kaj takega dejansko zgodilo. Otrok lahko umre, če je brez kisika, če se pokaka ali kakorkoli drugače umaže plodovnico, če se zaduši s popkovino, ki se mu navije okrog vrata. TAK, TO JE BIL NJEN ODGOVOR. SEM KR MALO NA HARD RAZLOŽILA VSE SKUPAJ, AMPAK SAJ VSE BEREMO TUDI NEGATIVNE STVARI, PA SE MI JE ZDELO, DA LAHKO PODAM TA KOMENTAR. Upam, da nisem katere zatežila! Tulipan hvala za odgovor ... sej to se mi je zdelo, da ni tako hudo če počasi odteka, ker vem da se obnavlja ... zato mi pa ni panike za peljet, sam rada bi vidla, da se že začne enkrat konkretno dogajat, da bom ziher da je to to, ne pa da ni ne tič, ne miš
|