|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
11.3.2009 21:55:39   
brigita23
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Punce še z nečim se moram pohvalit! Danes mi je uspel rekorden nakup čevljev za poletno sezono user posted image user posted image user posted image Po 1h, 2 trgovinah in 120€ lažji denarnici sem postala bogatejša lastnica 3 parov čevljev: novih adidas balerink in supergic ter poletnih sandalčkov user posted image
[/quote]

uuuuuuuuuu si bla pa pridna v 1h-3 pari čevljevuser posted image  pa še noseča....user posted image user posted image  svaka čast

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
11.3.2009 21:57:04   
brigita23
nč grem jst tudi počivatuser posted image

upam da tegobe minejo in se zjutraj zbudim polna energije in brez bolečinuser posted image

nočko vsem

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
11.3.2009 21:58:03   
mišk
Spodnje perilo: Tudi moj lubi ne mara tangic. Najbolj se mu dopadejo kake boksarce ali klasične živobarvne hlačke.user posted image  Svila, saten, čipke - no way! Kadar mi on kupi kak kompletek spodnjega perila, je to vedno kak najnovejši model od Skiny-ja, za katerega pa po moje veste, da ima take bolj mladostne modele. Mogoče pride oboževanje korzetov, štrumpantlov ipd. z leti.user posted image
Tudi fuzbal in šport po televiziji na splošno ga ne zanimajo. Matr mam srečo. Si sploh ne predstavljam, da bi imela ob sebi tipičnega fuzbal fana!user posted image
Kak je fajn, da so moški različni!user posted image  Za vsako se najde primeren.user posted image  ... ali pa tudi ne...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
11.3.2009 22:03:27   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Spodnje perilo: Tudi moj lubi ne mara tangic. Najbolj se mu dopadejo kake boksarce ali klasične živobarvne hlačke.user posted image

Imam eno anekdoto o tem: enkrat smo se kolegice pogovarjale o spodnjem perilu kaj je všeč našim moškim. POleg je bil tudi en kolega in nas je zanimalo kaj si misl o klasičnih slip hlačkah. In tip je vprašal 'A to mislite tiste hlačke, ki žensko zadnjico naredijo štiri prekatno?' Me pa v smeh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
11.3.2009 22:03:52   
mišk
Porodi: Danes sta v novomeški porodnišnici rodlili, moja svakinja fantka in od svakovga brata punca punčko!!user posted image user posted image user posted image  Sam tolk da povem...user posted image

Katera je sedaj od nas na vrsti?user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.3.2009 22:05:46   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28
Punce še z nečim se moram pohvalit! Danes mi je uspel rekorden nakup čevljev za poletno sezono user posted image user posted image user posted image Po 1h, 2 trgovinah in 120€ lažji denarnici sem postala bogatejša lastnica 3 parov čevljev: novih adidas balerink in supergic ter poletnih sandalčkov user posted image

uuuuuuuuuu si bla pa pridna v 1h-3 pari čevljevuser posted image  pa še noseča....user posted image user posted image  svaka čast

hvala, hvala, hvala temu jaz pravim sreča, ker kadar gre koder z mano najdem vse oz. ON najde vse zame! Sej pravim, jaz sem s svojim kodrom dobila življenjsko loterijo! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 11.3.2009 22:08:15 >

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.3.2009 22:07:04   
Cveta28
Porodi: Danes sta v novomeški porodnišnici rodlili, moja svakinja fantka in od svakovga brata punca punčko!!user posted image user posted image user posted image  Sam tolk da povem...user posted image
Katera je sedaj od nas na vrsti?user posted image

user posted image user posted image user posted image za novorojenčke. Mišk, a izzivaš srečo? user posted image user posted image user posted image Bo Dona kmalu dobila družbo?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
11.3.2009 22:08:15   
mišk
A ne ne ne!!user posted image  Buhnedej!! En mesec bi še počakala. Oziroma, kadarkoli bo, sam da bo vse o.k.!user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
11.3.2009 22:10:15   
mišk
Al nimam še ama ništa pripravljeno! Vse mam še pri svakinji, od cotk, do zibelke, banjice,... Še lupinco moram kupit. Pa mož mora še previjalno nardit... Joj, vse me še čaka. Odlašam do zadnjega.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
11.3.2009 22:12:24   
Cveta28
Šibam jaz v posteljo, da se spočijem za jutrijšnji pregled, ki ga imam ob 8.45. Držite pesti, da bo vse ok.
Vsem aprilčicam želim lepe sanje v objemu svojih user posted image .

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
11.3.2009 22:14:45   
Cveta28
Al nimam še ama ništa pripravljeno! Vse mam še pri svakinji, od cotk, do zibelke, banjice,... Še lupinco moram kupit. Pa mož mora še previjalno nardit... Joj, vse me še čaka. Odlašam do zadnjega.

Poznam to. Bila ista do preteklega tedna, ko sem tečnarila toliko časa, da je koder vse uštimal. Sedaj pa čakamo še Rutarja, da nam dostavijo latoflekse pa smo kompletni!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
11.3.2009 22:32:19   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zdej grem pa jabolko pohamsat.user posted image

ooo kako zdravo pa ti ješ
...jaz ponavadi jem za zajtrk kak bananin šejk ali pa sadje pa jogurt...danes sem si pa privoščila burek-mjami...popoldan pa kar celo malo milkouser posted image user posted image user posted image  mi je že čez glavo nonstop neki pazit kaj jem pa kaj neuser posted image

Se mi je tako zaluštalo... drugače pa zjutraj pred materinsko sendvič maznem.user posted image Danes sem tuninega. Jutri bom pa... mogoče s poliko. Popoldan sem se segedinerja najedla in nisem bila zvečer lačna, edino jabolke se mi je zluštalo.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
11.3.2009 22:32:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Punce, povejte mi, ker se moj user posted image spet neki zmišljuje glede imen - sem se že navadla na Andreja, on se pa zdaj kar neki spet ogreva za Luka, pol sem pa jest rekla, da mi je že bolj všeč Matija. Kaj pa ve menite?

za deklico sva izbrala kar hitro ime...sicer je bolj moj zbral...za fantka pa si je vedno nekaj zmišljeval pa to ne pa ono ne...pol pa sem rekla jaz eno ime pa neki ja pa ne...pa sem rekla, ti daš priimek jaz pa ime...pa je vtihnil...se nasmejal pa rekel ok...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
11.3.2009 22:33:26   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

Hvala za pohvale moje puncke!

Sicer pa, ko sem bila v bolnisnici in so prihajale v mojo sobo vedno na novo pecene mamice s svojimi bebami, so bile vse zaljubljene v svoje bebe "kolk so lepe".user posted image Saj veste, se vedno drzi, da je tvoj otrok vedno najlepsi in najbolj srckan!!!

Res vam vsem iz srca privoscim, da kmalu ugledate svojega najlepsega otrocka (prej se pa potrudite RESNO se naspati, ker se potem ne boste mogle nikoli dovolj nagledati male struce)!!!!

Naj vam na hitro se napisem, kako se je vse pri meni dogajalo.
Nosecnost je potekal brez problema, skoraj tako, kot da ne bi bila noseca. Nato pa me zjutraj nekaj pricne crvicit po trebuhu in sem mislila, da mala rita sem ter tja. Ker ni bilo mira sem odsla na WC in ko sem se pobrisla, sem bila vsa krvava.user posted image
OK, sem rekla, verjetno je cep (saj lahko gre tud 3 tedne prej pa se ni poroda...je bila moja naslednja misel). Ker so nam v soli za starse rekli, da moramo ob vaski krvavitvi v bolnico, sva se z dragim ob 7.30 odpravla tja. Naredili so pregled, rekli, da imam maternicni vrat se ohranjen, me hosptalizirali in naslibali z inekcijami za razvoj otrokovih pljuck ter magnesolom...ces, da bomo stvar poskusli zadrzat in ustavit.

Lezim in vedno bolj me je crviclo, kot kaksni hujsi menstrualni krciuser posted image user posted image . Nato sem jih zacela stopat in so bili na 5 min redno, nato na 3 min,priklopli so me na CTG in rekli, da so popadkiuser posted image user posted image .

Se 1x me je pregledala zdravnica, ki je najprej mislila, da je se vse ok, nato pa naenkrat panicna otipa, da sem ze 3 cm odprta in , da tipa otrokove nogice(ne me vprasata kako?????)--imela sem medenicno vstavo. Zato so se takoj odlocili za CRuser posted image user posted image . Se ko sem lezala na operacijski mizi nisem mogla verjeti, da je to pa res potem to.

Bila sem cisto mirna in nic prestrasena, ker sem do zadnjega mislila...saj so samo lazni popadki...user posted image .

K sreci je mala prava baba in je bila le 3 dni v inkubatorju...so pa lepo poskrbeli za njo...

To je to....

Lepo, da si z nami delila svojo izkušnjo.user posted image

Super, da je vse ok.user posted image user posted image user posted image

Želim vam nešteto lepih trenutkov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
11.3.2009 22:34:08   
*Junona*

Mišk, boš kupila Urban Breen?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
11.3.2009 22:35:55   
*Junona*
Punce, dejmo se zmenit glede nove teme. April bo kmalu tu oz. 4 aprilčice so že rodile in bi blo fajn, da se zmenimo za naslov. Bojo lahko že one uporabljale novo temo in si delile izkušnje, nasvete...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
11.3.2009 22:38:10   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

4. aprilski princi in princeske 2009 (III)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)  
      10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
      15. aprilski škratki 2009 (III)
      17. aprilski krof(e)ki 2009 (IIIIIII)

Evo, tiste, ki imajo manj kot tri glasove sem zbrisala. Zaenkrat vodijo krof(e)ki.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 11.3.2009 22:39:28 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
11.3.2009 22:57:54   
*Junona*

user posted image 2soncek2 - Nina

Potem pa lahko takšen seznamček delamo... js sem zdej dala zaenkrat krofeki, ker vodijo, če pa zmaga kateri drug predlog, bomo pa zamenjale.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 11.3.2009 22:58:12 >

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
11.3.2009 23:00:01   
*Junona*
Sonček, js bi te prosla, da bi še moja dva seznamčka prevzela, ker si več gor in si full pridna z urejanjem. Prosim.user posted image Sej ti bom js pomagala, ampak direktorca mora bit glavna, kajne?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
11.3.2009 23:01:30   
*Junona*
Kje ste zdej vse? Aha, Frutolinco vidim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
11.3.2009 23:02:08   
*Junona*
Brigitka, upam, da te neha boleti in da se jutri vidimo v mš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
11.3.2009 23:02:50   
*Junona*
Lahko noč.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
11.3.2009 23:14:38   
simonaa
Bravo miška 2006!

Res iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image .

Zdaj bodo pa počasi user posted image  kar deževali, pa še prav je tako user posted image .

Midve z mojo user posted image  sva ok, naslednji pregled pa imamo 16.3.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
12.3.2009 6:48:57   
Cveta28
Dobro jutro!
Jaz sem že pokonci in vam pošiljam dobrote...temu jaz rečem 2v1 user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
12.3.2009 6:50:36   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: simonaa
Midve z mojo user posted image  sva ok, naslednji pregled pa imamo 16.3.

user posted image za uspešen pregled.

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Kje kupujete igrače
ksenija12

Kje kupujete igrače za svoje otroke (za darila..)

v nakupovalnih centrih (spar,mecator,..) (32%)

otroških trgovinah (baby center,pikapolonica..) (54%)

majhnih specializiranih prodajalnah (3%)

preko spleta (3%)

drugo (9%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!