|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
11.3.2009 21:00:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

brigita.a pa nebi ti raj šla kr do bolnice ,saj nimaš  daleč in da te pregledajo in dajo na CTG,saj zato imaš napotnico

za jutri se pa čujemo,sva se z junono pogovarjale.

Mmoj je pa danes pravi živc,se je dragi prej z njim pogovarjal on pa koda bi odgovarkjal nazaj (prav k je moj utihnil je brcnu in migu k je pa govoril je pa koda bi poslušu dal mir)user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem kaj naj naredimuser posted image  Nimam nobenih drugih znakov, samo kakat sem šla danes 2x ko ponavadi grem 1x ali še to ne, pa boli me spodnji del, tako da ko hodim mi ful dol pritiska, ko pa ležim pa je ok....user posted image  brca in ga lepo čutim....ne vem kaj naj?
kaj če pa pokličeš jaz sem tedi poklicala in sem šla potem kr tja
a maš št.al ti dam (jo mam direkt od zgoraj k te pogleda)  bolje da pokličeš in ti povejo kako je in greš na ctg k pa da čakaš.

a to od P celje al kje? Prosim
ja pokličeš in poveš kaj je potem ti bo pa tko verjetno rekla da se prid pokazat ,čene pa kr sama povej in greš.Zgubit nimaš kaj03/4233000

potem te pa tko nekdo pelje v 2 štuk z dvigalom,vsaj mene so 2x k sem šla tedi v 6t zaradi krvavitve.

HVALA SONČEK

sem pa ravno za jutri govorila z Junonco....če bo vse ok. grem na pijačko in se vidimo. Ful bi rada šla v MŠ še jutri ko je ravno o previjanju pa touser posted image

jaz ti bom tako povedala saj je vse fajn slišat kaj rečejo v MŠ, ampak pol slišiš, da je eno teorija drugo praksa...in če se boš čudno počutila bodi rajši doma pa počivaj...vi pa imate pozno MŠ...mi smo jo že jan. imeli...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.3.2009 21:01:10   
detelja
evo sedaj pa smo prišle na 100 str. zdaj pa res grem k lubiju...user posted image

lep večer uživajte papa

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.3.2009 21:01:38   
sonček85
ja dragi bo ja ,sem mu rekla pa pravi da un ni zato,in veš mu kar verjamem ,ker un ma uno mažinco k sem mu jo kupila in je navajen se kr s tistim,tko da bi mene po moje  urezaluser posted image user posted image user posted image al pa se kr v tamalo prej zapodil k pa kaj nareduoz.obriluser posted image user posted image user posted image user posted image

brigitka:ti kr pojdi in ne skrbi bo kar bo,jutri se čujemo in vidmo in še na MŠ boš lahko šla,ti pojdi tja samo zaradi preventive tko k sem šla jaz včeraj in verjemi sem bila 1000% pomirjenauser posted image

me bomo pa iskale pomočnike samo zate da ti jih jutri dostavimouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.3.2009 21:02:57   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

Evo punce, malo je trajalo, a sem le naredila doktorat iz tega shranjevanja slikic!user posted image user posted image

To je moja Nina 1. dan v bolnisnici!user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Kako je potekal porod pa vam se napisem!user posted image

joj kak sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ful je lušna....zej se pa le lepo cartajte

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.3.2009 21:03:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo sedaj pa smo prišle na 100 str. zdaj pa res grem k lubiju...user posted image

lep večer uživajte papa
user posted image user posted image user posted image user posted image a je že konec nogometa,aha sedaj se bosta šla igratuser posted image user posted image user posted image

ti kr ,se čujemo jutri čvekice in lepo spite in brez tegob ponoči

ti brigita pa poročaj

lp in lahko noč vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.3.2009 21:05:16   
sonček85
brigita sem ti poslala ZS

nočkouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.3.2009 21:05:32   
brigita23

brigita.a pa nebi ti raj šla kr do bolnice ,saj nimaš  daleč in da te pregledajo in dajo na CTG,saj zato imaš napotnico

Mmoj je pa danes pravi živc,se je dragi prej z njim pogovarjal on pa koda bi odgovarkjal nazaj (prav k je moj utihnil je brcnu in migu k je pa govoril je pa koda bi poslušu dal mir)user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem kaj naj naredimuser posted image  Nimam nobenih drugih znakov, samo kakat sem šla danes 2x ko ponavadi grem 1x ali še to ne, pa boli me spodnji del, tako da ko hodim mi ful dol pritiska, ko pa ležim pa je ok....user posted image  brca in ga lepo čutim....ne vem kaj naj?
a maš št.al ti dam (jo mam direkt od zgoraj k te pogleda)  bolje da pokličeš in ti povejo kako je in greš na ctg k pa da čakaš.

ja pokličeš in poveš kaj je potem ti bo pa tko verjetno rekla da se prid pokazat ,čene pa kr sama povej in greš.Zgubit nimaš kaj03/4233000

potem te pa tko nekdo pelje v 2 štuk z dvigalom,vsaj mene so 2x k sem šla tedi v 6t zaradi krvavitve.

HVALA SONČEK

sem pa ravno za jutri govorila z Junonco....če bo vse ok. grem na pijačko in se vidimo. Ful bi rada šla v MŠ še jutri ko je ravno o previjanju pa touser posted image

jaz ti bom tako povedala saj je vse fajn slišat kaj rečejo v MŠ, ampak pol slišiš, da je eno teorija drugo praksa...in če se boš čudno počutila bodi rajši doma pa počivaj...vi pa imate pozno MŠ...mi smo jo že jan. imeli...

ja maš prav deteljca.....nama je miška ušla dans hauser posted image , upam da ne uidem še jst....je še prehiter, so me pa tile tvoji pomočniki malček pomirili...bomo vidli kaj bouser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.3.2009 21:06:26   
detelja

lep večer uživajte papa
user posted image user posted image user posted image user posted image a je že konec nogometa,aha sedaj se bosta šla igratuser posted image user posted image user posted image

ti brigita pa poročaj

lp in lahko noč vsem

igrat...če pa ne upa, pa sicer meni danes nekako tudi niuser posted image  še teden dni mu dam časa potem pa akcija (polnih 37t)user posted image user posted image user posted image  bom mu pa tako mal nagajala...

ne ni konce fuzbala sam se neki jezi, ker so njegovi takoj dobili gol in zdaj gleda nek film pa me sprašuje kaj toliko tipkam...ja ženske stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte pa pa nočka

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.3.2009 21:08:05   
detelja

HVALA SONČEK

ja maš prav deteljca.....nama je miška ušla dans hauser posted image , upam da ne uidem še jst....je še prehiter, so me pa tile tvoji pomočniki malček pomirili...bomo vidli kaj bouser posted image

bodi tiho..midvi se še ne dave...ne, da bi jaz na koncu sam enkrat izginila...že komaj čakam torek ko imam pregled...

lepo pančkaj pa misli na pomočnike...jaz grem zdaj mojega mal zabavatuser posted image

še touser posted image  me smo pa zdaj v ful kratkem času natipkale 100 str, kaj ne???? mater pomočniki vplivajo ful dobr na nas...

Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.3.2009 21:12:38   
sonček85

lep večer uživajte papa

ti brigita pa poročaj

lp in lahko noč vsem

igrat...če pa ne upa, pa sicer meni danes nekako tudi niuser posted image  še teden dni mu dam časa potem pa akcija (polnih 37t)user posted image user posted image user posted image  bom mu pa tako mal nagajala...

ne ni konce fuzbala sam se neki jezi, ker so njegovi takoj dobili gol in zdaj gleda nek film pa me sprašuje kaj toliko tipkam...ja ženske stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte pa pa nočka
user posted image user posted image user posted image user posted image moj tud zadnjič je bil glasen ja če pa bi potem se je pa ustrašu in je reku raj ne da ne bo kaj narobe.Zdaj k so pa ti popadki bo pa še manj hotuuser posted image user posted image

a bojo pol zgubl njegoviuser posted image

ok lepo se cartajte in lahko noč vsem jaz tudi grem počas pod tuš pa v posteljouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.3.2009 21:14:22   
sonček85

bodi tiho..midvi se še ne dave...ne, da bi jaz na koncu sam enkrat izginila...že komaj čakam torek ko imam pregled...

lepo pančkaj pa misli na pomočnike...jaz grem zdaj mojega mal zabavatuser posted image

še touser posted image  me smo pa zdaj v ful kratkem času natipkale 100 str, kaj ne???? mater pomočniki vplivajo ful dobr na nas...
ja res smo v kratkem času v celih 10 dneh se mi zdi pridne smo le tko naprej pa pridemo do 4 dela saj smo aprilke  do 4 ke moramo pridetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.3.2009 21:26:59   
Cveta28

a bomo še danes dopolnile 100 stran al kaj,nekam lenarimo sedaj,pa tko pridne smo bileuser posted image user posted image user posted image

kje STE e sedaj junona,brigitka,april,detelja,Be -DAJMO DAJMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj bo gledal fuzbal tako, da bom jaz visela na netu in se zna zgodit, da bomo še čez 100 strani prišleuser posted image user posted image user posted image  me je že vprašal kaj toliko tipkamuser posted image  sem rekla ženske zadeveuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem rekla moške pa so po tv-fuzbaluser posted image user posted image

detelja pri nas je pa ravno obratno. Jaz sem fuzbal fan, hodim na kakšne tekme, največ v tujino itd. (ravno danes igra moj najljubši klub), koder pa ni kaj nogometno navdušen.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.3.2009 21:27:23   
brigita23
no zdej ste očitno vse zapustile rr in šle cartat svoje drage ali user posted image , meni pa danes ni do ničesar od tega, bom pa sama malo polnila strani rr....da izpolnim normouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej sem vzela Buscopan pa da vidimo kako bo.

Detelja, ja ja pomočniki so nas motivirali. 100 strani smo napisale kot bi reku keksuser posted image user posted image user posted image , čuj če pa tvoj ne bo danes za stvar pa prid še mal tipkatuser posted image user posted image

sonček-a tvoj tudi na za danes.....ja sej ma prav ti raje kr počivaj, veš da te je včeraj matral, dans bi pa že kr po njem skakalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.3.2009 21:29:32   
Cveta28
nekaj pomočnikov, katere zdaj nujno rabimo, ker bo spet fuzbal po tv user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem pripopana kar na TV in vse nogometne lepotce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.3.2009 21:30:13   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

a bomo še danes dopolnile 100 stran al kaj,nekam lenarimo sedaj,pa tko pridne smo bileuser posted image user posted image user posted image

kje STE e sedaj junona,brigitka,april,detelja,Be -DAJMO DAJMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj bo gledal fuzbal tako, da bom jaz visela na netu in se zna zgodit, da bomo še čez 100 strani prišleuser posted image user posted image user posted image  me je že vprašal kaj toliko tipkamuser posted image  sem rekla ženske zadeveuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem rekla moške pa so po tv-fuzbaluser posted image user posted image

detelja pri nas je pa ravno obratno. Jaz sem fuzbal fan, hodim na kakšne tekme, največ v tujino itd. (ravno danes igra moj najljubši klub), koder pa ni kaj nogometno navdušen.

cvetka-marjetka....jst tudi gledam fuzbal, sploh zdej ko bojo same zanimive tekme...no moj klub pa je liverpooluser posted image ... no ja pa tudi Barcelona ni slaba mi je njihvo vratar precej všeč...moj pa gleda v dnevni film na POPUuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.3.2009 21:33:22   
Cveta28

To je pa tako, če navijaš za Inter user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.3.2009 21:34:46   
Nalini
čer user posted image user posted image

a ve tudi samevate user posted image  .... ja tak je to, ko je fuzbal po tv user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...
glavno,da je čips pa kakšna pijača zraven njega ..... user posted image user posted image user posted image ... mene kao da niuser posted image ...

danes sem bila pridna user posted image  .... zlikala sem skoraj vse,... le dve srajci sem si pustila za jutri user posted image  ...
sem si zadala cilj, da moram najprej zlikat pa potem lahko grem rodit user posted image  ....

detelja ni čudno, da ti otrdeva,..... če pa imaš takšne pomočnike v mislih user posted image ...

ostale čveke pa pridno počivajte in čimmanj krčov pa bolečin ...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.3.2009 21:35:36   
Cveta28
cvetka-marjetka....jst tudi gledam fuzbal, sploh zdej ko bojo same zanimive tekme...no moj klub pa je liverpooluser posted image ... no ja pa tudi Barcelona ni slaba mi je njihvo vratar precej všeč...moj pa gleda v dnevni film na POPUuser posted image user posted image user posted image user posted image

Reds-i...pol pa čestitke za včerajšnjo zmago, se je g. Steve dobro odrezal. Jaz sem pa kar za rdeče vrage user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.3.2009 21:35:45   
Tabletka dOr
Ni še mi uspelo vsega prebrati, sem pa opazila, da je Miška2006 rodila. 

Čestitke mamici in mali Nini user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim pa, da so se porodi začeliuser posted image

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.3.2009 21:36:00   
Nalini

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.3.2009 21:39:02   
Nalini
... če bi si kaj takega dale nase bi nas mogoče naši lubčki opazili ... user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.3.2009 21:39:43   
brigita23
cveta- hvala, hvalauser posted image user posted image user posted image , ti pa valda danes za manchester.....no pa v bistvu se že itak da napovedat kateri klubi bodo prišli naprej a ne?......bo še zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.3.2009 21:41:23   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

... če bi si kaj takega dale nase bi nas mogoče naši lubčki opazili ... user posted image user posted image user posted image

user posted image

pol bi bil pa moj tudi fuzbal fenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.3.2009 21:48:52   
Cveta28
2soncek2 tvoja Ninica je prava princeska in pol! user posted image user posted image user posted image Lepo, da si svojo izkušnjo delila z nami ter da si vse skupaj prenesla zelo pogumno.
detelja jp tvoje bradavičke pa rulz! Barva je pa itak ful odštekana ampak končni izdelek izgleda fenomenalno!user posted image
nmag upam, da bo tvoja Ana kmalu okrevala user posted image
pat jaz navijam za Luka user posted image ampak tako kot so druge rekle naj se ime še lepo ujame s priimkom pa bo.
nalini moj je slep za vse okoli sebe, dobesedno! Moj koder še opazi ne, da ga kakšna gleda, zato sem pa jaz takšna user posted image . Še mene ima raje v klasičnih hlačkah in flanelasti PJ kot pa v kakšnem zapeljivem spodnjem perilu. Saj pravim, raztreseni profesor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.3.2009 21:52:31   
Cveta28
Punce še z nečim se moram pohvalit! Danes mi je uspel rekorden nakup čevljev za poletno sezono user posted image user posted image user posted image Po 1h, 2 trgovinah in 120€ lažji denarnici sem postala bogatejša lastnica 3 parov čevljev: novih adidas balerink in supergic ter poletnih sandalčkov user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?