Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:00:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.a pa nebi ti raj šla kr do bolnice ,saj nimaš daleč in da te pregledajo in dajo na CTG,saj zato imaš napotnico za jutri se pa čujemo,sva se z junono pogovarjale. Mmoj je pa danes pravi živc,se je dragi prej z njim pogovarjal on pa koda bi odgovarkjal nazaj (prav k je moj utihnil je brcnu in migu k je pa govoril je pa koda bi poslušu dal mir) ne vem kaj naj naredim Nimam nobenih drugih znakov, samo kakat sem šla danes 2x ko ponavadi grem 1x ali še to ne, pa boli me spodnji del, tako da ko hodim mi ful dol pritiska, ko pa ležim pa je ok.... brca in ga lepo čutim....ne vem kaj naj? kaj če pa pokličeš jaz sem tedi poklicala in sem šla potem kr tja a maš št.al ti dam (jo mam direkt od zgoraj k te pogleda) bolje da pokličeš in ti povejo kako je in greš na ctg k pa da čakaš. a to od P celje al kje? Prosim ja pokličeš in poveš kaj je potem ti bo pa tko verjetno rekla da se prid pokazat ,čene pa kr sama povej in greš.Zgubit nimaš kaj03/4233000 potem te pa tko nekdo pelje v 2 štuk z dvigalom,vsaj mene so 2x k sem šla tedi v 6t zaradi krvavitve. HVALA SONČEK sem pa ravno za jutri govorila z Junonco....če bo vse ok. grem na pijačko in se vidimo. Ful bi rada šla v MŠ še jutri ko je ravno o previjanju pa to jaz ti bom tako povedala saj je vse fajn slišat kaj rečejo v MŠ, ampak pol slišiš, da je eno teorija drugo praksa...in če se boš čudno počutila bodi rajši doma pa počivaj...vi pa imate pozno MŠ...mi smo jo že jan. imeli...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:01:10
|
|
|
|
detelja
|
evo sedaj pa smo prišle na 100 str. zdaj pa res grem k lubiju... lep večer uživajte papa
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:01:38
|
|
|
|
sonček85
|
ja dragi bo ja ,sem mu rekla pa pravi da un ni zato,in veš mu kar verjamem ,ker un ma uno mažinco k sem mu jo kupila in je navajen se kr s tistim,tko da bi mene po moje urezal al pa se kr v tamalo prej zapodil k pa kaj nareduoz.obril brigitka:ti kr pojdi in ne skrbi bo kar bo,jutri se čujemo in vidmo in še na MŠ boš lahko šla,ti pojdi tja samo zaradi preventive tko k sem šla jaz včeraj in verjemi sem bila 1000% pomirjena me bomo pa iskale pomočnike samo zate da ti jih jutri dostavimo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:02:57
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2 Evo punce, malo je trajalo, a sem le naredila doktorat iz tega shranjevanja slikic! To je moja Nina 1. dan v bolnisnici! Kako je potekal porod pa vam se napisem! joj kak sonček ful je lušna....zej se pa le lepo cartajte
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:03:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja evo sedaj pa smo prišle na 100 str. zdaj pa res grem k lubiju... lep večer uživajte papa a je že konec nogometa,aha sedaj se bosta šla igrat ti kr ,se čujemo jutri čvekice in lepo spite in brez tegob ponoči ti brigita pa poročaj lp in lahko noč vsem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:05:16
|
|
|
|
sonček85
|
brigita sem ti poslala ZS nočko
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:05:32
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.a pa nebi ti raj šla kr do bolnice ,saj nimaš daleč in da te pregledajo in dajo na CTG,saj zato imaš napotnico za jutri se pa čujemo,sva se z junono pogovarjale. Mmoj je pa danes pravi živc,se je dragi prej z njim pogovarjal on pa koda bi odgovarkjal nazaj (prav k je moj utihnil je brcnu in migu k je pa govoril je pa koda bi poslušu dal mir) ne vem kaj naj naredim Nimam nobenih drugih znakov, samo kakat sem šla danes 2x ko ponavadi grem 1x ali še to ne, pa boli me spodnji del, tako da ko hodim mi ful dol pritiska, ko pa ležim pa je ok.... brca in ga lepo čutim....ne vem kaj naj? kaj če pa pokličeš jaz sem tedi poklicala in sem šla potem kr tja a maš št.al ti dam (jo mam direkt od zgoraj k te pogleda) bolje da pokličeš in ti povejo kako je in greš na ctg k pa da čakaš. a to od P celje al kje? Prosim ja pokličeš in poveš kaj je potem ti bo pa tko verjetno rekla da se prid pokazat ,čene pa kr sama povej in greš.Zgubit nimaš kaj03/4233000 potem te pa tko nekdo pelje v 2 štuk z dvigalom,vsaj mene so 2x k sem šla tedi v 6t zaradi krvavitve. HVALA SONČEK sem pa ravno za jutri govorila z Junonco....če bo vse ok. grem na pijačko in se vidimo. Ful bi rada šla v MŠ še jutri ko je ravno o previjanju pa to jaz ti bom tako povedala saj je vse fajn slišat kaj rečejo v MŠ, ampak pol slišiš, da je eno teorija drugo praksa...in če se boš čudno počutila bodi rajši doma pa počivaj...vi pa imate pozno MŠ...mi smo jo že jan. imeli... ja maš prav deteljca.....nama je miška ušla dans ha , upam da ne uidem še jst....je še prehiter, so me pa tile tvoji pomočniki malček pomirili...bomo vidli kaj bo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:06:26
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja evo sedaj pa smo prišle na 100 str. zdaj pa res grem k lubiju... lep večer uživajte papa a je že konec nogometa,aha sedaj se bosta šla igrat ti kr ,se čujemo jutri čvekice in lepo spite in brez tegob ponoči ti brigita pa poročaj lp in lahko noč vsem igrat...če pa ne upa, pa sicer meni danes nekako tudi ni še teden dni mu dam časa potem pa akcija (polnih 37t) bom mu pa tako mal nagajala... ne ni konce fuzbala sam se neki jezi, ker so njegovi takoj dobili gol in zdaj gleda nek film pa me sprašuje kaj toliko tipkam...ja ženske stvari lepo se mejte pa pa nočka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:08:05
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.a pa nebi ti raj šla kr do bolnice ,saj nimaš daleč in da te pregledajo in dajo na CTG,saj zato imaš napotnico za jutri se pa čujemo,sva se z junono pogovarjale. Mmoj je pa danes pravi živc,se je dragi prej z njim pogovarjal on pa koda bi odgovarkjal nazaj (prav k je moj utihnil je brcnu in migu k je pa govoril je pa koda bi poslušu dal mir) ne vem kaj naj naredim Nimam nobenih drugih znakov, samo kakat sem šla danes 2x ko ponavadi grem 1x ali še to ne, pa boli me spodnji del, tako da ko hodim mi ful dol pritiska, ko pa ležim pa je ok.... brca in ga lepo čutim....ne vem kaj naj? kaj če pa pokličeš jaz sem tedi poklicala in sem šla potem kr tja a maš št.al ti dam (jo mam direkt od zgoraj k te pogleda) bolje da pokličeš in ti povejo kako je in greš na ctg k pa da čakaš. a to od P celje al kje? Prosim ja pokličeš in poveš kaj je potem ti bo pa tko verjetno rekla da se prid pokazat ,čene pa kr sama povej in greš.Zgubit nimaš kaj03/4233000 potem te pa tko nekdo pelje v 2 štuk z dvigalom,vsaj mene so 2x k sem šla tedi v 6t zaradi krvavitve. HVALA SONČEK sem pa ravno za jutri govorila z Junonco....če bo vse ok. grem na pijačko in se vidimo. Ful bi rada šla v MŠ še jutri ko je ravno o previjanju pa to jaz ti bom tako povedala saj je vse fajn slišat kaj rečejo v MŠ, ampak pol slišiš, da je eno teorija drugo praksa...in če se boš čudno počutila bodi rajši doma pa počivaj...vi pa imate pozno MŠ...mi smo jo že jan. imeli... ja maš prav deteljca.....nama je miška ušla dans ha , upam da ne uidem še jst....je še prehiter, so me pa tile tvoji pomočniki malček pomirili...bomo vidli kaj bo bodi tiho..midvi se še ne dave...ne, da bi jaz na koncu sam enkrat izginila...že komaj čakam torek ko imam pregled... lepo pančkaj pa misli na pomočnike...jaz grem zdaj mojega mal zabavat še to me smo pa zdaj v ful kratkem času natipkale 100 str, kaj ne???? mater pomočniki vplivajo ful dobr na nas...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:12:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja evo sedaj pa smo prišle na 100 str. zdaj pa res grem k lubiju... lep večer uživajte papa a je že konec nogometa,aha sedaj se bosta šla igrat ti kr ,se čujemo jutri čvekice in lepo spite in brez tegob ponoči ti brigita pa poročaj lp in lahko noč vsem igrat...če pa ne upa, pa sicer meni danes nekako tudi ni še teden dni mu dam časa potem pa akcija (polnih 37t) bom mu pa tako mal nagajala... ne ni konce fuzbala sam se neki jezi, ker so njegovi takoj dobili gol in zdaj gleda nek film pa me sprašuje kaj toliko tipkam...ja ženske stvari lepo se mejte pa pa nočka moj tud zadnjič je bil glasen ja če pa bi potem se je pa ustrašu in je reku raj ne da ne bo kaj narobe.Zdaj k so pa ti popadki bo pa še manj hotu a bojo pol zgubl njegovi ok lepo se cartajte in lahko noč vsem jaz tudi grem počas pod tuš pa v posteljo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:14:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 bodi tiho..midvi se še ne dave...ne, da bi jaz na koncu sam enkrat izginila...že komaj čakam torek ko imam pregled... lepo pančkaj pa misli na pomočnike...jaz grem zdaj mojega mal zabavat še to me smo pa zdaj v ful kratkem času natipkale 100 str, kaj ne???? mater pomočniki vplivajo ful dobr na nas... ja res smo v kratkem času v celih 10 dneh se mi zdi pridne smo le tko naprej pa pridemo do 4 dela saj smo aprilke do 4 ke moramo pridet
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:26:59
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a bomo še danes dopolnile 100 stran al kaj,nekam lenarimo sedaj,pa tko pridne smo bile kje STE e sedaj junona,brigitka,april,detelja,Be -DAJMO DAJMO moj bo gledal fuzbal tako, da bom jaz visela na netu in se zna zgodit, da bomo še čez 100 strani prišle me je že vprašal kaj toliko tipkam sem rekla ženske zadeve sem rekla moške pa so po tv-fuzbal detelja pri nas je pa ravno obratno. Jaz sem fuzbal fan, hodim na kakšne tekme, največ v tujino itd. (ravno danes igra moj najljubši klub), koder pa ni kaj nogometno navdušen.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:27:23
|
|
|
|
brigita23
|
no zdej ste očitno vse zapustile rr in šle cartat svoje drage ali , meni pa danes ni do ničesar od tega, bom pa sama malo polnila strani rr....da izpolnim normo Zdej sem vzela Buscopan pa da vidimo kako bo. Detelja, ja ja pomočniki so nas motivirali. 100 strani smo napisale kot bi reku keks , čuj če pa tvoj ne bo danes za stvar pa prid še mal tipkat sonček-a tvoj tudi na za danes.....ja sej ma prav ti raje kr počivaj, veš da te je včeraj matral, dans bi pa že kr po njem skakala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:29:32
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja nekaj pomočnikov, katere zdaj nujno rabimo, ker bo spet fuzbal po tv Jaz pa sem pripopana kar na TV in vse nogometne lepotce
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:30:13
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a bomo še danes dopolnile 100 stran al kaj,nekam lenarimo sedaj,pa tko pridne smo bile kje STE e sedaj junona,brigitka,april,detelja,Be -DAJMO DAJMO moj bo gledal fuzbal tako, da bom jaz visela na netu in se zna zgodit, da bomo še čez 100 strani prišle me je že vprašal kaj toliko tipkam sem rekla ženske zadeve sem rekla moške pa so po tv-fuzbal detelja pri nas je pa ravno obratno. Jaz sem fuzbal fan, hodim na kakšne tekme, največ v tujino itd. (ravno danes igra moj najljubši klub), koder pa ni kaj nogometno navdušen. cvetka-marjetka....jst tudi gledam fuzbal, sploh zdej ko bojo same zanimive tekme...no moj klub pa je liverpool ... no ja pa tudi Barcelona ni slaba mi je njihvo vratar precej všeč...moj pa gleda v dnevni film na POPU
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:33:22
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ne ni konce fuzbala sam se neki jezi, ker so njegovi takoj dobili gol in zdaj gleda nek film pa me sprašuje kaj toliko tipkam...ja ženske stvari To je pa tako, če navijaš za Inter
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:34:46
|
|
|
|
Nalini
|
čer a ve tudi samevate .... ja tak je to, ko je fuzbal po tv ... glavno,da je čips pa kakšna pijača zraven njega ..... ... mene kao da ni ... danes sem bila pridna .... zlikala sem skoraj vse,... le dve srajci sem si pustila za jutri ... sem si zadala cilj, da moram najprej zlikat pa potem lahko grem rodit .... detelja ni čudno, da ti otrdeva,..... če pa imaš takšne pomočnike v mislih ... ostale čveke pa pridno počivajte in čimmanj krčov pa bolečin ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:35:36
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 cvetka-marjetka....jst tudi gledam fuzbal, sploh zdej ko bojo same zanimive tekme...no moj klub pa je liverpool ... no ja pa tudi Barcelona ni slaba mi je njihvo vratar precej všeč...moj pa gleda v dnevni film na POPU Reds-i...pol pa čestitke za včerajšnjo zmago, se je g. Steve dobro odrezal. Jaz sem pa kar za rdeče vrage
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:35:45
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Ni še mi uspelo vsega prebrati, sem pa opazila, da je Miška2006 rodila. Čestitke mamici in mali Nini Vidim pa, da so se porodi začeli
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:36:00
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 cvetka-marjetka....jst tudi gledam fuzbal, sploh zdej ko bojo same zanimive tekme...no moj klub pa je liverpool ... no ja pa tudi Barcelona ni slaba mi je njihvo vratar precej všeč...moj pa gleda v dnevni film na POPU
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:39:02
|
|
|
|
Nalini
|
... če bi si kaj takega dale nase bi nas mogoče naši lubčki opazili ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:39:43
|
|
|
|
brigita23
|
cveta- hvala, hvala , ti pa valda danes za manchester.....no pa v bistvu se že itak da napovedat kateri klubi bodo prišli naprej a ne?......bo še zanimivo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:41:23
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ... če bi si kaj takega dale nase bi nas mogoče naši lubčki opazili ... pol bi bil pa moj tudi fuzbal fen
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:48:52
|
|
|
|
Cveta28
|
2soncek2 tvoja Ninica je prava princeska in pol! Lepo, da si svojo izkušnjo delila z nami ter da si vse skupaj prenesla zelo pogumno. detelja jp tvoje bradavičke pa rulz! Barva je pa itak ful odštekana ampak končni izdelek izgleda fenomenalno! nmag upam, da bo tvoja Ana kmalu okrevala pat jaz navijam za Luka ampak tako kot so druge rekle naj se ime še lepo ujame s priimkom pa bo. nalini moj je slep za vse okoli sebe, dobesedno! Moj koder še opazi ne, da ga kakšna gleda, zato sem pa jaz takšna . Še mene ima raje v klasičnih hlačkah in flanelasti PJ kot pa v kakšnem zapeljivem spodnjem perilu. Saj pravim, raztreseni profesor
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 21:52:31
|
|
|
|
Cveta28
|
Punce še z nečim se moram pohvalit! Danes mi je uspel rekorden nakup čevljev za poletno sezono Po 1h, 2 trgovinah in 120€ lažji denarnici sem postala bogatejša lastnica 3 parov čevljev: novih adidas balerink in supergic ter poletnih sandalčkov
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?