mojčca
|
Jutro punce Manca se vam zahvaljuje za čestitke. No, pa da pohvalim našo princesko. Danes ponoči je bila prvič brez plenice . NO, saj je imela zadnji mesec pleničko ponoči suho, samo ni hotela spati brez nje. Je obljubila, da bo brez, ko bo stara štiri leta. Včeraj pa je najprej protestirala, ampak se je morala vdati v usodo in spati brez (nisem popustila, ker obljuba dela dolg). Rezultat zjutraj pa je bila super. Takoj, ko se je zbudila, je tekla na stranišče in to je to (po poročanju boljše polovice, ker preden se ona zbudi, grem jaz že v službo). Danes pa imamo še eno žurko in sicer pri nas doma. V nedeljo pa smo tudi preživeli super (žurka v Kranju pri babici). Smo prišli domov šele ob 21.00, ponavadi pa gre spat malo pred 20. Matica pa smo pustili kar v Kranju, ker bi nam itak zaspal v avtu in bi bil potem doma samo jok in stok. Konec tedna imamo obljubljeno, da dobimo za Manco sobo, tako da bo vikend pester. Ja, bo treba sobico takoj sestaviti, tako da moram danes oz. ta teden obvezno oprati še posteljnino, ki jo je dobila za RD (helo kitty). Špacka, super, da je bilo vaše praznovanje uspešno. Kar se tiče torte bi pa tudi meni postalo vroče, če bi bilo gor narobno ime. Saj ni problem, če je samo ena črka, predstavljaj pa si, da bi bilo gor napisano čisto drugo ime. Kriza, res. Pa za tvojo mami, da je rešila napis na torti. Katrin, a vi ste imeli pa kar čarodeja Janija. Si kar predstavljam otroške učke, kako so gledali in uživali. Ja face ste, res. NiLe, ja tudi jaz ne vem, kako sta s tvojim računala, da so vsi rojeni na isti mesec. Pri nas smo bili malen kost bolj pametni in imamo rojstne dneve razporejene po mesecih, februar, marec, pa dva aprila. Če me danes vprašaš pa bi bilo boljše, če bi bili razporejeni čez celo leto. Ja, mi je matematika vedno delala probleme (po drugi strani pa sem pametno računala, kar se tiče oblačil, nisem pa računala, da sta lahko nasprotni spol in mi roza cunje v pravi številki pa fantka nič ne pomenijo). Ma važno, da smo zdravi. Rainbow, sta najdla že kakšno pametno parcelo???? Ugi, vi ste imeli pa luštno maškaro. Dobra idej, pa ful dobra si, da kaj takega narediš sama, doma. Dosti nakladanja, grem počasi delati.