|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
7.3.2009 8:09:56   
Špacka

Jutrouser posted image

Vse najboljše in najlepše KLARI, KAJI, OŽBEJU in LINI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki imate danes zabavo za male slavljence, želim lepo praznovanje....tudi mi praznujemo danes, Lina je že čisto nestrpna. user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
7.3.2009 8:30:34   
aleži
v  naj naj tudi tebi Lina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
7.3.2009 9:19:49   
ugi
Lina: Vse najboljše in najlepše. Lepo praznovanje želimo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa danes na morje - v Fieso. Lep vikend vsem. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
7.3.2009 12:03:29   
NiLe
Dober dan!

Samo na hitrco ... dnevi hitijo, drvijo, dogaja nam 100/h ... mislim na vas, pa nekako zmanjka časa in energje za pogostejše javljanje user posted image .
Mi smo drugače OK, zdravi smo, zelo razigrani ... Nik uživa v šoli in nogometu, Lea je živahna punca, ki zelo rada izkazuje svojo voljo, pa zelo rada mi pomaga pri gosp. opravilih, Tia pa odkriva svet z druge perspektive, saj veselo puza, se postavlja na nogice, hodi ob opori in veselo čeblja. V glavnem, dolgčas nam ni user posted image user posted image user posted image

Sledijo čestitke:
Vse naaaaajboeeeljšeeee želim KLARI, KAJI, OŽBEJU in LINI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bodite zlati sončki še naprej, uživajte ob svojih mamicah, očijih, bratcih in sestricah!!! Pa seveda lepo praznujte!

Tudi pri nas je bo ta mesec pester glede praznovanj ... res ne vem, kako sva z mojim možekom kalkuliralauser posted image , ko sva delala user posted image ... saj imamo v roku enega meseca tri RD ... user posted image user posted image ... jao, jao ... upam, da ne bankrotirava user posted image !

Mi ju3 zginemo za 4 dni v Kr. goro se naužit še zadnjih zimskih radosti ...

Še tole: če katera gleda oddajo Družinski dvoboj na TV3 ... včeraj smo aprilčice 08 imele snemanje in za las zgrešile finale ... drugače smo se zelo zabavale in se imele fajn. Oddaja bo na sporedu 25. marca user posted image

Lep vikend želim in uživajte v prihajajočih pomladnih dneh!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
7.3.2009 20:46:42   
rainbow
Ojla!

Se moram prav potrudit bit ažurna s čestitkamiuser posted image

Klara in Lina, happy happy happy birthday to you, wonderful girlsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas:
-pospešeno iskanje pametnih parcel
-punci zdravi (trkam), živahni
- jaz pa kar nekam pomladansko utrujena
- jutri bova imela day off, greva v LJ na sejem Dom..

lep sobotni večer vsem, moram še likat danesuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
8.3.2009 7:42:30   
mojčca
Ojla punce. Se oglašam samo na hitro, da čestitam eni od naših marčevk, ki danes praznuje.

Draga LEA.

Želim ti srečo, zdravje, ostani takšen sonček še naprej in lepo izkoristi današnji sončni dan.

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
8.3.2009 21:37:49   
rainbow
mojčca, ti si superuser posted image

Lea, ti pa tud, puncauser posted image , želim ti vse najboljše, najlepše, najčudovitejšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva danes polna vtisov s sejma, punci sta tudi uživali pri babici in dediju, tak da je bil fajn dan. Vsem pa želim lep začetek tednauser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
9.3.2009 7:41:01   
Špacka

LEA želimo ti vse najboljše in najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
9.3.2009 8:15:03   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Kako ste??? Jaz sem ful utrujeno. Sva cel petek in soboto delala v hiši. Se moram pohvaliti, da sem sestavljala stole, tako da imava jedilnico že urejeno. Meni izgleda ful dobro. Včeraj pa smo imeli za Manco praznovanje (pri babici v Kranju, drugi del pa jutri pri nas doma) in smo prišli domov ob 21.00 uri.

Grem delati, imam danes bolj počasen tempo in se moram spraviti k sebi.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
9.3.2009 8:58:18   
Špacka

Mojčca, hvala za kavo, in vprašanje, sem zelo dobro user posted image  bil zelo lep vikenduser posted image user posted image user posted image
Praznovanje za Linin RD je uspelo, tiste njene učke, ko je odpirala darila....no, imeli smo tudi malo nezgodo ali kako bi to imenovala....torta je bila že lepa, slikca prava, ime so pa zamenjali, priznam, da mi ni bilo nič smešno, kar vroče mi je postalo, ampak k sreči je pisalo Lana, tako da je moja mami to potem vse uredila, ime je bilo itak napisano s čokolado, tako da ni panike.
Včeraj je Lina že poskusila rolerje, z ravnotežjem nima težav, lepo stoji, ob opori že gre lepo počasi.user posted image

Midva sva pa včeraj tudi imela prost večer, sva šla gledat Ženske.Moški. com, super, sva se nasmejala do solz, priporočam.user posted image

Mojčca daj kakšno slikco od jedilnice, da še me vidimo vaš novi dom.
Pred časom si me že spraševala kam gremo za 1. maj, v Umag, v Istrske vile, zelo lepo izgleda, vsi tudi zelo pohvalijo. Meni je važno, da gremo, malo spremenimo okolje, bolj me skrbi, da ne bo preveč dela v službi in ne bo dopustov....user posted image
Upam na najboljšeuser posted image

Lep teden vam želim user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
9.3.2009 11:19:47   
ugi
Lea: Vse najboljše in najlepše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manca: Danes pa ti praznuješ. Želimo ti vse najboljše. Lepo praznuj, bodi pridna in vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
9.3.2009 11:41:00   
Špacka

Kako sem lahko spregledala...ja, ja, EMŠO...

MANCA bodi še naprej vesela, srečna in zvedava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
9.3.2009 20:29:38   
Katrin
Lea in Manca, vse najbojše!!!

Lini sem pa tako ali tako čestitala v živo user posted image

Naša zabava je uspela user posted image , otroke je poleg našega atija zabaval tudi čarodej Jani user posted image user posted image user posted image ; bilo je lepo, a sem vesela, da smo za letos končali user posted image user posted image user posted image

Nočka

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
9.3.2009 20:31:31   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Katrin: Evo, takle je bil Luka za pusta. user posted image

Sem pogledala album; svaka čast user posted image user posted image user posted image  Ideja in pol user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
10.3.2009 8:07:58   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Manca se vam zahvaljuje za čestitke.

No, pa da pohvalim našo princesko. Danes ponoči je bila prvič brez plenice user posted image user posted image user posted image user posted image . NO, saj je imela zadnji mesec pleničko ponoči suho, samo ni hotela spati brez nje. Je obljubila, da bo brez, ko bo stara štiri leta. Včeraj pa je najprej protestirala, ampak se je morala vdati v usodo in spati brez (nisem popustila, ker obljuba dela dolg). Rezultat zjutraj pa je bila super. Takoj, ko se je zbudila, je tekla na stranišče in to je to (po poročanju boljše polovice, ker preden se ona zbudi, grem jaz že v službo).

Danes pa imamo še eno žurko in sicer pri nas doma. V nedeljo pa smo tudi preživeli super (žurka v Kranju pri babici). Smo prišli domov šele ob 21.00, ponavadi pa gre spat malo pred 20. Matica pa smo pustili kar v Kranju, ker bi nam itak zaspal v avtu in bi bil potem doma samo jok in stok.

Konec tedna imamo obljubljeno, da dobimo za Manco sobo, tako da bo vikend pester. Ja, bo treba sobico takoj sestaviti, tako da moram danes oz. ta teden obvezno oprati še posteljnino, ki jo je dobila za RD (helo kitty).

Špacka, super, da je bilo vaše praznovanje uspešno. Kar se tiče torte bi pa tudi meni postalo vroče, če bi bilo gor narobno ime. Saj ni problem, če je samo ena črka, predstavljaj pa si, da  bi bilo gor napisano čisto drugo ime. Kriza, res. Pa user posted image  za tvojo mami, da je rešila napis na torti.

Katrin, a vi ste imeli pa kar čarodeja Janija. Si kar predstavljam otroške učke, kako so gledali in uživali. Ja face ste, res.

NiLe, ja tudi jaz ne vem, kako sta s tvojim računala, da so vsi rojeni na isti mesec. Pri nas smo bili malen kost bolj pametni in imamo rojstne dneve razporejene po mesecih, februar, marec, pa dva aprila. Če me danes vprašaš pa bi bilo boljše, če bi bili razporejeni čez celo leto. Ja, mi je matematika vedno delala probleme user posted image  (po drugi strani pa sem pametno računala, kar se tiče oblačil, nisem pa računala, da sta lahko nasprotni spol in mi roza cunje v pravi številki pa fantka nič ne pomenijo). Ma važno, da smo zdravi.

Rainbow, sta najdla že kakšno pametno parcelo????

Ugi, vi ste imeli pa luštno maškaro. Dobra idej, pa ful dobra si, da kaj takega narediš sama, doma.

Dosti nakladanja, grem počasi delati.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
10.3.2009 9:21:26   
Katrin
mojčca: hvala za kavico/ sem si jo šla kar skuhat user posted image , ko mi take lušte delaš s slikicami user posted image

Jap, zabava in poluser posted image user posted image user posted image

Pogrešam Skaano; a katera kaj ve? user posted image user posted image

rainbow: a kupite hišo nasproti nas? Je naprodaj! user posted image user posted image user posted image  (res)

Lep dan; jaz imam danes ta dolgo - popodne še sejo in govorilne ure user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
10.3.2009 12:52:02   
mojčca
Da nas prestavim na prvo stran. Očitno imam skoraj samogovore (Katrin, še dobro, da se ti javljaš tukaj, da res nimam samogovorov).

Joj, zunaj tak lep sonček, jaz pa moram sedeti v pisarni in delati user posted image user posted image .

Katrin, tudi jaz se sprašujem, kje je Skaana??? Možno pa je, da od kar dela, da imam bolj malo časa in proste trenutke rajši preživlja z družinico, kot da bi visela tukaj gor. Ko ujamejo en ritem pa mislim, da se nam bo bolj pogosto oglasila. Druga možnost pa je, da jim nagaja net.

Punce, a ima slučajno kakšna še kakšen znakec od Mercatorja????? Ja, tašča rabi za krožnike user posted image .

Stranke, grem delati.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
10.3.2009 21:18:07   
Dolina
Dragi Marčevci: Klara, Kaja, Ožbej, Lina, Lea, Manca in Nik! Vse najboljše. Še naprej bodite v veselje in ponos svojim strašem in neizmerno veseli in navihani. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špacka, tole s torto pa ni bilo prav nič prijetno. Sem vesela, da je tvoja mami uspela zadevo rešit.

Ugi, kul maškara.user posted image user posted image user posted image

Zoji je moja svakinja naredila na hitrco eno oblekco za princesko - punce, vsak dan jo, ko pride iz vrtca, obleče. user posted image user posted image user posted image user posted image  Končno jo je tako popacala, da je šla v pranje in če je ne bi tašča prepričala v to, bi jo še zdej nosila.user posted image user posted image user posted image

Tako, jaz se bom tud bolj poredko javljala, ker je moj zdej uradno v Sarajevu in smo čez teden same. In zvečer samo padem v postlo.

Nočkouser posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
10.3.2009 21:35:00   
rainbow
Čeerr!

jaz še moram čestitat Lei in Manci, zatorej, punci, vse najlepše vama želim, veliko user posted image user posted image user posted image , bodita zdravi kot user posted image , radovedni kot user posted image , frajerskiuser posted image , navihani user posted image user posted image , pa tudi pridni kot user posted image

Jaz sem danes solo, z CD mamma mia, naš ati je že drugič danes v LJuser posted image , ampak grem hitro spat, ker jutri se kšiht začne že ob 7.00user posted image

Mojčca, hvala na vprašanju, se še išče, nekaj sva jih že videla.

Katrin, hihi, hvala za infouser posted image  saj pri vas je ful lepouser posted image

Jaz počasi prihajam iz nekega čudnega tedna čudnega razpoloženjauser posted image user posted image  ampak včeraj in danes je že boljeuser posted image user posted image user posted image  in upam, da bo vedno boljeuser posted image

grem še hitro čekirat najnujnejše in čorituser posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
11.3.2009 9:04:32   
mojčca
user posted image

Kavicaaaaaaaaa.

Včerajšnja žurka je uspela. Smo pa potem Manci dali zvečer za darilo, ker je ponoči brez plenic igrico Loti Karoti in smo morali seveda takoj vsi za mizo in se igrati (no, Matica smo dali spati, ker bi nam samo nagajal). Je pa ful navdušena nad to igrico, tako da smo opravili dober nakup.

Dolina, a ti si pa že kar sama. In kdaj odpotujete ostali družinski člani za njim???? Mislim, da sem te že vprašala in pozabila, kaj si mi odgovorila. A greste dol za stalno, a samo začasno???

Rainbow, jaz še nisem gledala mamma mia in si moram enkrat vzeti čas in ga pogledati (najprej pa ga moram seveda dobiti user posted image ). V katerem koncu pa gledate parcele, a bolj v vašem, a bi se selili tudi kam drugam. Kar se tiče službe te pa lahko potolažim, da jaz vsak dan začnem ob 7.00. Kar se tiče razpoloženja pa, saj bo boljše. Sploh pa sedaj, ko bo več sončka in bomo več zunaj, na svežem zraku.

Grem delati, se javim kasneje, če ne bo gužva. Drugače sem pa danes v službi do 17.30 oz. dokler so stranke, domov pa pridem okoli 18.00.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
11.3.2009 10:22:00   
mala maja
ojla punce, se sam na hitro malo oglasim.

najprej ČESTITKE vsem marčkom ki so že pihali svečkeuser posted image user posted image user posted image , tako kot mi včeraj.
Mali navihanček je za RD hotel majčko s strelo mcqueen in seveda mami jo je mogla kupit. Jo že 3 dni ne sleče in tud nič ne umaže. Pa še nekaj je pomagalo, ker sem mu vzela pleničke (končno) in mu rekla, da če se bo polulal bo majčka umazana je celo začel hodit na WC lulat. user posted image user posted image

Se mu pa tudi pozna da hodi na cicibanove urice. Sedaj kar naprej nekaj poje, pa riše....ustvarja..
Komaj čaka četrtek ko gremo ladice za Gregorjevo spuščatiuser posted image user posted image . Sam me kar malo skrbi ker je tako živ, da mi en bo v ribnik ušel.user posted image

Drugače pa nimamo čisto nič časa. Tale sonček nas je pa tudi zbazal ven iz hiše. Trenutno smo že boj na koncu s selitvijo in je treba vse pospravit predno pridejo položit še ploščice po hodniku in namontirat notranja vrata-potlej pa gremo v novo hiško. jejjjjj

Pa da se še malo pobaham, takole izgleda kuhinja, no sedaj ima tudi vse ročaje ki so prišli napačni. So pa vse predalnike oškrbnili ko so montirali ročaje in moram it spet težit spet za reklemacijouser posted image

user posted image

Uživajet na sončkuuser posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
11.3.2009 10:35:32   
mojčca
Mala Maja, ful lepa kuhinja, barva pa podobna kot najina user posted image user posted image user posted image user posted image . No, nama morajo namonitirati še ročaje (so poslali narobne),  pa čakamo še indukcijo, ker so tudi nekaj narobe poslali iz Nemčije. No, pa hladilnik, potem bo pa kuhinja v celoti. Sva pa za vikend sestavila stole in mizo, tako da jedilnica pa je že takšna, kot mora biti.

Kar se tiče majčke pa, ne moreš verjeti, kako lahko pazijo, da se ne umažejo, kajne. Če bi gor imel majčko, ki mu ni nič posebnega, bi bila sigurno umazana v parih urah.

Če ni skrivnost, kje pa ste sezidali vašo hišico??

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
11.3.2009 11:29:51   
mala maja
midva nisva zidala hiško, amapk prenovila 60 let staro hišo.  Se pa sedaj ko je vse prenovljeno, pogibsano in pobeljeno sploh ne opazi da je stara hiša. Ko bo gotova še fasada pa bom vso poslikaka pa dala v album, da sem mal považim. Je pa v okolici Kamnika.

Nama so tudi pripeljali napačne ročajeuser posted image  

Vidva sta bila pa v Ikei, mi moramo tud malo še pogledati na okoli. manjka nama jedilni kot in spalnica.
Ampak verjetno bo vse skupaj prišlo na vrsto šele jeseni, tačas bomo pa kar staro pohištvo pripeljali.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
11.3.2009 20:20:01   
rainbow
Ojla!

Uf, naporen dan za manouser posted image user posted image

Mojčca ja Mamma Mia pa res moraš videtuser posted image  parcele pa iščemo v okolici MB, ja. Tam do 15km na sever ali na jug, po možnosti. Saj vem, sedma ura ni neka ultra hitra, ampak ob petih se vstanem in to mi je malo hitro, pa punci so ob šestih čist koma, čeprav gresta spat ob osmih, da ne bi o tem, kako so dijaki nesposobni karkoli delat ob sedmih zjutraj. Totalno proč vržene ure. Ob osmih je že dosti boljše. Aja, pa ko pridemo v vrtec, je tam mogoče 5 otrok.
Jutri pa ni treba tak hitro ituser posted image user posted image user posted image

mala maja, fuul lepa kuhinjauser posted image user posted image , meni je tudi všeč taka temno svetla kombinacija. A lahko vprašam za proizvajalca?

joj, likanje me še čaka, pa ne vem... se mi ne dauser posted image

lep pozdrav tudi vsem ostalimuser posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
11.3.2009 21:29:52   
ugi
Nik: Vse najboljše, malo z zamudo, ampak iz srca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa čestitke za suhost. user posted image  Lepo kuhinjo imate, pa tak hladilnik kot mi, če se ne motim. A je Whirlpool? user posted image  No, jaz moram pa tudi poslikat kuhinjo, leva stran je že fertik. user posted image  Desna bo mogla pa še malo počakat. Na kakšen evro. user posted image

Drgač smo kar OK. Luka je sicer pred kratkim bruhal ponoči, tako da je zdaj že par dni doma - ne gre nč v vrtec. Baje je nek virus, sam ne rota. Ker tamali baje sam buhajo, pa še to na nekaj dni. Luka je bruhal enkrat v soboto, pa je bil pol dva dni dober, potem je pa spet bruhal ponoči iz pon/tor, pa nima nič driske, niti vročine. Bom vidla, kaj bo jutri in pojutrišnjem. Upam, da bo vse v redu.

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?