|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 17:46:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
11.3.2009 18:12:56   
glugluglu
oj, metuljcek, ampak res meni se tudi zdi, da si stalno naspidiranauser posted image , tak občutek mi dajejo tvoji posti in še vse kar

sandrine, ksenci, luštne slikice, ful sta frajerja
se ti dogaja, potem povrh vsega imaš pa še čas za take dolge poste pisat. Za čestitat. user posted image Neverjetno.

Mene je pa prej danes prvič odkar sem doma prijelo, da imam vsega tega poln kufer in, da sem malo pomislila na službo in na tisti adrenalin tam. Sej bi mogla na dolgo in široko pisati kaj vse me je pripravilo do tega - na kratko povzetek: premalo se brigam zase, oz. nič, nikamor ne grem brez otrok naresti nekaj zase in me je malo vrglo. Pa saj fora je v tem, da me ne mika hodit nikamor brez otrok čez dan, ampak mislila sem na te stvari, kot je kakšna kavica s prijateljico, telovadba, kozmetični, frizer, zanemarjam vse skup sto na uro, medtem ko moj ljubi mož hodi na badminton, gledat k prijateljem nogomet, na pijačo s sodelavci po službi,...

Evo tako, paše se malo izpovedat.  Zdaj grem pa naprej v akcijo,- kontrolirat Markovo domačo nalogo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
11.3.2009 18:14:31   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

oj, metuljcek, ampak res meni se tudi zdi, da si stalno naspidiranauser posted image , tak občutek mi dajejo tvoji posti in še vse kar se ti dogaja, potem povrh vsega imaš pa še čas za take dolge poste pisat. Za čestitat. user posted image Neverjetno.

sandrine, ksenci, luštne slikice, ful sta frajerja

sem popravilauser posted image ,
se že vidi, da rabim odklop

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
11.3.2009 18:16:20   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: AAA
Kaj naj dam Aneju za jest, ko bomo v toplicah. Mislila sem frutke, čokolino,...Sem pa opazila, da je malo alergičen na mleko, jogurte in skute. Pa tok jih obožuje.

Jaz imam namen s seboj frutke vzet, dajala mu bom pa še sadje, zelenjavo in mlečne kašice. S seboj bom švercala en mini koharček in lonček, tolk da lahko vodo prevrem pa kak krompir pa bučko na hitro pokuham.

zimska: ja sej jaz tud mislim to naredit

populis: a si danes kaj veliko zapravila v btc-ju? no, mene je na sprehodu kar pošteno prepihalo

Neposredna povezava do sporočila: 3154
11.3.2009 18:23:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

kaj pa, če daš filmček na Facebook? Mogoče bo šel čez...?

user posted image  user posted image , a si videla, Majuska, my thoughts exactly ... FB bi moral potegnit ... populis, porocaj, ker tole vragolijo bi res rada videla. Pa pazljivo, glih zadnjic je bil en clanek, da je otrok zlezel v pralni stroj, bratec ali sestrica (se ne spomnim cist natancno) pa je vstekal stroj & je malcek umrl. Groza pregrozna. Povem just in case, da bos res pazila. Zihr je zihr.

no upam da bo populis dala na FB ... filmčke, ki jih dekleta dajete na shrani.si, meni noče odpret user posted image

sem pa jaz prejle dodala en mini film od ponedeljkovega srečanja v grupo Julijke ... mal bolj bogi je no ... ampak se vidi, da smo se sladkale user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 18:50:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 18:51:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3157
11.3.2009 19:06:46   
nanka
Glugluglu pri meni je enako in mi je zadnjč film počil in sem kar malo vpila. Nikamor ne grem, vedno z otroci, kadar grem v šoping sta tamali vedno z mano, se pravi kupim nič, ker vedno hitim. (moj hodi na nogomet 3x na teden) Pa sem se na hitro odločila in začela hodit na plavanje, tako me zdaj ni v torek zvečer od 19,3 do 22, če pa dobim kakšno za pijačko bom prišla pa še malo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 3158
11.3.2009 19:22:33   
neboglasnica
Glugluglu in Nanka: to se je tudi meni dogajalo. Mogoče prvorodke tega ne občutijo toliko, ker šibajo z malčki palčki naokoli, se jim ni potrebno ozirati na uro, kdaj bodo ta večji otroci (ok, pustimo može in partnerje ob strani) doma, da jih pričakajo. Vsaj pri meni je bilo tako. Med prvo nosečnostjo sem trdila, kako si bom vsak dan vzela vsaj pol ure zase, šla na sprehod in...malo morgen. Nikoli, vedno s tamalo. Pri drugi sem hodila 1x tedensko honorarno delat in sem uživala, cvetela kot rožica (kaj ne bi, če sem hodila pa delat med same moške). Pri tretjem me je pa vse skupaj malo podrlo. Ves čas doma, cele počitnice obe punci doma, novorojenček, moje slabo počutje, zdravje v ****u, psiha na nuli...Padla v nek začaran krog, iz katerega sem se vlekla z vašo pomočjo. Kakšen mesec nazaj je bila spet huda, huda kriza in sem doma zmetala ven iz sebe vse kar me je težilo. Metala sem kar dva dni. In glej ga zlomka, bolje s epočutim. Sicer je mož sanjal o tem, da bi Sara hodila po pouku domov na kosilo ipd oslarije, pa se nisem dala. Samo še tri emsece imam in ne bom obtičala doma. Gluglugluuser posted image , pomaga, da se tu izkašljaš!!  Nanka: user posted image za plavanje!! Let s go baby!!! 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
11.3.2009 19:23:04   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

A se je tule trak strgal?? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3160
11.3.2009 19:28:32   
neboglasnica
Jebela cesta, spet sem sama...

Staš spet drnjoha ta dolgo rundo user posted image user posted image . Se je vmes prebudil čisto vroč, sem ga pocartala in spi dalje. Upam, da se kaj ne kuha??? Ančka mora pa sobo pospraviti, ker čaka vreča tam. Vse akr ne bo pospravljeno, bo letelo v kontejner. Sara je prej klicala, vsa navdušena klepetala... Upam, da ne bodo zvečer spet solzice. So pometle in pomile sobo, ocena + 5. Ko bi ta vnema trajala še doma...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
11.3.2009 19:38:03   
Nasara88
Hej punce user posted image

Javljam se vam po zeloooo dolgem času. Pa ne me kregat, ker enostavno ne utegnem, niti prebrati več kaj napišete user posted image .  Se pridružujem 3x glu, glede kroničnega pomanjkanja časa in tega, da ga zame vedno zmanjka...

No čist na hitrco, da se pofočkam. Mi smo o.k., Patrick lepo napreduje. Sicer nismo čisto zdravi, saj se že ca. 3 tedne borimo z vneto ritko (posledica antibiotikov), ampak bo že user posted image . Vidim, da že eni malčki stojijo user posted image user posted image user posted image Mi imamo 4 zobke (obe enkici, zgoraj in spodaj).

Prine bodite, cartajte malčke, pa ne možičke ne pozabit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3162
11.3.2009 20:01:55   
nanka
Neboglasnica, vidim da imava podobne ukrepe, jaz ji kar koš ven potegnem, ali pa zalaufam sesalec, sicer je veliko solz amak učinek pa je. Zdajle se bom spet lotila igrač, ker jih je Natka razmetala. Neboglasnica a ti kuhaš vsak dan? Jaz ne, imjo vsi kosilo v vrtcu in šoli, pa jim kaj na hitro pripravim, sem rajši zunaj ta čas.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 20:02:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
11.3.2009 20:04:59   
ksenci
glugluglu- men je v soboto tak pasal, da sm se mal sprostila. pr men je isto, zmeri rečem markutu naj gre kam, jz pa ostanem doma- sj sm si sama krivauser posted image no grem pa zihr enkrat na tedn na kava s kolegico, sam mam tud včasih Aljaćža s sabouser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
11.3.2009 20:13:56   
Blacky30
Nasara88, končnooooo si se oglasila.user posted image user posted image   Saj sem vedla, da te moram brisat s seznama, pa boš prišla nazaj. Pa ravno danes sem to naredila. user posted image  Nisem več vedela, kak naj še te prikličem.user posted image user posted image  Evo, zdaj te bom dala nazaj na seznam.

Pa daj no, 5 min na dan pa boš ja našla za nas, bejbika. Daj nooo....user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
11.3.2009 20:19:09   
rovar_ka
Mi smo šli danes v mb na sprehod, prišli pod Pohorje, naredli 500 m in se obrnili, ker je pihalo ko hudičuser posted image user posted image user posted image kak brezveze, pa tak lep dan bi bil, če ne bi blo tega smotanega vetrauser posted image

No, nam se je tudi Tia začela na nogice postavljat. Mam en zelo nizek tabure in se dviguje gor. Pa danes sem jo položla na tla pred sedežno, skočla na računalnik 3 metre stran, jo pogledam, ona pa stoji pri taveliki sedežni, me je skoraj kap! Sem tako paniko zagnala, da ne bo padla, da se je mala čist prestrašla, se spustila, jaz pa sem jo ujela, da ni štrbunknila na glavouser posted image kaki buhtl sem! Kak ma priliko se postavi na nogice, ampak samo iz sedečega položaja.

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
11.3.2009 20:25:21   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Lili (Frutka): vse naj ob obmesečnici!!! user posted image user posted image user posted image

Hvala neboglasnica...edina si se spomnilauser posted image .  Hvala! Za RD je dobila marelo. So mi jo po pošti poslali tako da sva že veselo vozičkali po stanovanju.user posted image
Blacky, če so otroci vključeni v skupino 1-3 so itak vsi jaslični. Po mojem ne bo panike. Do takrat bo že imela drugi ritem. Meni se zdi boljše, da hodijo spat po kosilu. Že veš kam gre?! V katero skupino mislim...
Slikice iz srečanja so krasne! Mali so pravi asi. Juliji zmagujejo!
Populis jaz za postavljanje na noge štejem, ko se je sama vstala ob opori. To je bilo pri 6,5m, v njeni posteljiciuser posted image .Filmčkov pa ne gre nalagat, ke rvidei nekaj nagajajo. Jaz sme na FB dala video gor.
3xglu jaz sem tudi danes bolj slabe volje. Nekaj bo v luni....boš videla!
AAA kaj pa kakšno sadje ali prigrizki, ki jih z riževim mlekom delaš? Pa sadne tablice, prešano sadje, dobiš v Sparu, Mullerju...pa je zelo dobro.
Neboglasnica prav si se odločila. Premalokrat mislim nase!user posted image
Nasara ja kje hodiš ljuba duša????user posted image

< Sporočilo je popravil frutka RR -- 11.3.2009 20:26:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 3168
11.3.2009 20:26:26   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Neboglasnica, vidim da imava podobne ukrepe, jaz ji kar koš ven potegnem, ali pa zalaufam sesalec, sicer je veliko solz amak učinek pa je. Zdajle se bom spet lotila igrač, ker jih je Natka razmetala. Neboglasnica a ti kuhaš vsak dan? Jaz ne, imjo vsi kosilo v vrtcu in šoli, pa jim kaj na hitro pripravim, sem rajši zunaj ta čas.

Ne, ne kuham, ampak jem sendviče, sladkarije ipd. Se mi vidi, kajne? Sicer je sedaj začel mož jesti doma in sem včasih prisiljena kaj skuhati.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
11.3.2009 20:28:52   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Ne, ne kuham, ampak jem sendviče, sladkarije ipd. Se mi vidi, kajne? Sicer je sedaj začel mož jesti doma in sem včasih prisiljena kaj skuhati.

Pa ja, mene tudi moj skrbi pri hrani. Jaz se zunaj najem, ko sem leteča. Za malo itak nosim poleg. Tavečji je v vrtcu....pol pa laufam domov in kuham. No, jutri bo krompirjev zos...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3170
11.3.2009 20:41:15   
ksenci
jz pa rada kuham vsak danuser posted image tud če sm sama si neki na hitrco nardim, se mi zdi da se ob kuhanju sprostim in prav uživam! no druga pa je pol pospravljanje - stresuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
11.3.2009 20:45:24   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

jz pa rada kuham vsak danuser posted image tud če sm sama si neki na hitrco nardim, se mi zdi da se ob kuhanju sprostim in prav uživam! no druga pa je pol pospravljanje - stresuser posted image

ž
Daj še meni malo tega atoma moči, ker jaz ga iščem že par let...user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
11.3.2009 20:47:57   
Nasara88
Ha ha Blacky sploh nisem videla, da si me iz seznama izbrisala. Ti packa ti user posted image user posted image user posted image No očino sem še zadnji vlak ujela. Opažam, da se je tudi tempo pisanja tukaj malo upočasnil... no če je takšen, kot zgleda, bom morda uspela kdaj pa kdaj še kaj napisat user posted image

Frutka pa saj veš... pri dveh enostavno včasih več ne vem, kje se me glava drži, kaj šele, da bi si kaj časa za sebe vzela user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
11.3.2009 20:51:15   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

Ha ha Blacky sploh nisem videla, da si me iz seznama izbrisala. Ti packa ti user posted image user posted image user posted image No očino sem še zadnji vlak ujela. Opažam, da se je tudi tempo pisanja tukaj malo upočasnil... no če je takšen, kot zgleda, bom morda uspela kdaj pa kdaj še kaj napisat user posted image

Frutka pa saj veš... pri dveh enostavno včasih več ne vem, kje se me glava drži, kaj šele, da bi si kaj časa za sebe vzela user posted image

Joj, ne govori. Jaz sem ko cota včasih. Prideš kaj v mesto?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
11.3.2009 20:55:29   
Nasara88
Ja jutri moram s ta večjim na korektivno telovadbo, drugače pa se lahko zmeniva user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?