Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:10:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele tolk jezna na .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna Welcome to the club To moj tud dela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:20:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem nazaj s telovadbe in se počutim odlično Mi te dni ko jenimam kar narobe hodi jana in ****: hvala vama, da sta me opozorile na to možnost hujšanja, je res prava zadeva zame Končno postajam zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:21:38
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka: upam, da uživate. Sem kar malo fovšna, ker bi jaz tud šla mal na toplo. Naj ti čim kasneje mine preostanek dopusta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:33:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da sem Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meni Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuške vidim da ni sam moj tečen danes , tvoj saj pride, a mo je še 1urco doma pol bo pa spet skliznil , jaz pa nej se borim z tamalim . so ti deci si naredijo plan in grejo mi smo tudi danes slabo razpoloženi , očitno se je moj otrok navadil biti cel dan vzunaj, tako da čim je več kot 1 urco doma, že teži , tako da sem jo kar lepo popokala babici in sta šli en krog z biciklom , mami je pa v miru kofetkala s sodelavko edina tebi se pa gode Da ne bodo mislili, da je babi mami od ene urce na dan težko verjamem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: upam, da uživate. Sem kar malo fovšna, ker bi jaz tud šla mal na toplo. Naj ti čim kasneje mine preostanek dopusta jaz tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:37:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da sem Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meni Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuške vidim da ni sam moj tečen danes , tvoj saj pride, a mo je še 1urco doma pol bo pa spet skliznil , jaz pa nej se borim z tamalim . so ti deci si naredijo plan in grejo mi smo tudi danes slabo razpoloženi , očitno se je moj otrok navadil biti cel dan vzunaj, tako da čim je več kot 1 urco doma, že teži , tako da sem jo kar lepo popokala babici in sta šli en krog z biciklom , mami je pa v miru kofetkala s sodelavko edina tebi se pa gode Da ne bodo mislili, da je babi mami od ene urce na dan težko verjamem Ko pišeš sem dobila občutek, da skoz drgneš flet, AT pa počitnikuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da sem Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meni Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuške vidim da ni sam moj tečen danes , tvoj saj pride, a mo je še 1urco doma pol bo pa spet skliznil , jaz pa nej se borim z tamalim . so ti deci si naredijo plan in grejo mi smo tudi danes slabo razpoloženi , očitno se je moj otrok navadil biti cel dan vzunaj, tako da čim je več kot 1 urco doma, že teži , tako da sem jo kar lepo popokala babici in sta šli en krog z biciklom , mami je pa v miru kofetkala s sodelavko edina tebi se pa gode Da ne bodo mislili, da je babi mami od ene urce na dan težko verjamem Ko pišeš sem dobila občutek, da skoz drgneš flet, AT pa počitnikuje ah vsega po malem, še vedno je vse razmetano , AT pa največ z mamico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:54:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem nazaj s telovadbe in se počutim odlično Mi te dni ko jenimam kar narobe hodi jana in ****: hvala vama, da sta me opozorile na to možnost hujšanja, je res prava zadeva zame Končno postajam zadovoljna. več glav več ve. samo da si sedaj zadovoljna s sabo, oz še boš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:04:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Opažam da kar veliko ob večerih hodite iz "bajte", jaz še nisem pustila samega z malo, mogoče me pa preseneti in ne bi imel problemov. Nia nekako še zaspi, vendar ko se prvič zbudi(po kaki urci) pa sem le jaz vredu , bi morala probat. bi bil ati tudi vredu, če mami ne bi bilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:04:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober dan no, za mene malo manj. v ponedeljek sem se nahitro javla, pol me je začela bolet glava in sem si mislila, da bo bolje da grem z vozičkom na en sprehod. pa so me začele tako noge bolet, kot da bi prehodila že 100 km. potem sem se samo še vlegla, zmerla vročino in je blo 39.4 - gripa. 2 dni ležanja je za mano, zdej sem malo bolje, ma vseeno ne ok. punce, lepo čvekajte, se mogoče kaj jutri javim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:04:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele tolk jezna na .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna Welcome to the club To moj tud dela. Moj tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:04:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem nazaj s telovadbe in se počutim odlično Mi te dni ko jenimam kar narobe hodi jana in ****: hvala vama, da sta me opozorile na to možnost hujšanja, je res prava zadeva zame Končno postajam zadovoljna. Ob drugih dnevih pa lahko doma telovadiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:37:12
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:38:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele tolk jezna na .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna na dedce, ki ne pomislijo na drage mamice, ki so cel dan z otročki. Ja moj je tud bogi k pride iz službe, sm tud dostkrat jezna nanj. Pa sm mu že ene parkrat povedala, da sm jst plačana porodniško za 8h ne pa za 24h. Tko, de nej še on včasih nardi mal nadure doma ne sam jst.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:46:33
|
|
|
|
barbaw
|
kam ste šle
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:50:44
|
|
|
|
barbaw
|
Lahko noč!!!!! Lepo spite!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:50:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ku ku evo mene spet tu vidim da je nocoj bolj zatišje popoldan smo skupinsko spali. Manca v spalnici, midva pa na kavču. jatz sem sicer bolj ležala in razmišljala, ampk vseno sem se dala tudi za ene pol ure na OFF in je prav pasalo. in ker je Manca pančala bolj pozno-sva jo ob 6ih zbudila, je posledično še vedno pokonci, ampak jo bom dala počasi v banjo in potem v posteljo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:52:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw kam ste šle jaz sem šele prišla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:52:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lahko noč!!!!! Lepo spite!!!!! ah si že šla potem pa mirno in lahko noč vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:53:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem nazaj s telovadbe in se počutim odlično Mi te dni ko jenimam kar narobe hodi lepa da uživaš in si zadovoljna s telovadbo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:53:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hej, hej. Spet tu RR-đanki Smo že na polovici dopusta . Ve pa vidim, da klofate 1000 na uro. Boste spet kregane in sprovocirane Lep pozdravček vsem skupaj podravljena đankica lepa da uživate, dejte še namesto nas malce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:54:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober dan no, za mene malo manj. v ponedeljek sem se nahitro javla, pol me je začela bolet glava in sem si mislila, da bo bolje da grem z vozičkom na en sprehod. pa so me začele tako noge bolet, kot da bi prehodila že 100 km. potem sem se samo še vlegla, zmerla vročino in je blo 39.4 - gripa. 2 dni ležanja je za mano, zdej sem malo bolje, ma vseeno ne ok. punce, lepo čvekajte, se mogoče kaj jutri javim. pozdravi se čimprej!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:56:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da sem Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meni Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuške vidim da ni sam moj tečen danes , tvoj saj pride, a mo je še 1urco doma pol bo pa spet skliznil , jaz pa nej se borim z tamalim . so ti deci si naredijo plan in grejo mi smo tudi danes slabo razpoloženi , očitno se je moj otrok navadil biti cel dan vzunaj, tako da čim je več kot 1 urco doma, že teži , tako da sem jo kar lepo popokala babici in sta šli en krog z biciklom , mami je pa v miru kofetkala s sodelavko veš Edina, tako krizo smo mi imeli, ko se je jeseni začelo slabo vreme. čez poletje sva bile cel dan odzunaj, samo jedle in previjale sva se več ali manj notri. potem se je pa začelo slabo vreme in smo imeli ful krizo sedaj pa spet ful uživa o sva veliko zunaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:57:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Resnica o moških: *Moski so kot..... mini krila.* Ce nisi previdna, ti zlezejo po nogah navzgor. *Moski so kot..... cokolada.* Sladki - in radi se obesijo na tvoje boke. *Moski so kot..... navijalke za lase.* Vedno so vroci in kar naprej v tvojih laseh. *Moski so kot..... kosilnice.* Ce jih ne porivas naokrog, sedis na njih.* Moski so kot ..... reklame.* Tezko je verjeti vsaj besedico tega, kar obljubljajo. *Moski so kot..... racunalniki.* Tezko jih je razumeti in nikoli nimajo dovolj spomina. Moski so kot..... hladilne torbe.* Napolni jih s pivom in lahko jih odvleces kamorkoli. *Moski so kot..... fotokopirni stroji.* Potrebujes jih za reprodukcijo - in to je to. *Moski so kot..... banane.* Starejsi so, manj cvrsti so. *Moski so kot..... sneg.* Nikoli ne ves, kdaj pride, koliko cm in kako dolgo bo trajal. *Moski so kot..... rabljeni avtomobili.* Oboje je lahko dobiti, so poceni in nezanesljivi. *Moski so kot..... dobre pocitnice.* Dolzina v vecini primerov ni taka, kot bi si jo zelele. *Moski so kot..... horoskop.* Vedno ti pravijo, kaj naredi in cesa ne in ponavadi nimajo prav *Moski so kot..... vreme.* Nic ne more spremeniti ne enega ne drugega. Moski so kot..... maskara za oci.* Ponavadi izginejo ob prvih znakih custev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 20:57:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele tolk jezna na .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna joj joj kaj so res vi deci enaki
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?