|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
11.3.2009 17:35:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Jaz sem prej malo kliznila od doma,user posted image  pustila samega z otrokoma,a sem naredila biznis.Končno sem prodala vozičekuser posted image
Tilen je pa danes tak dobrovoljček.Se prav vidi,da se bolje počuti.danes tudi če bi ušpičene prekle dol letele,je zame čudovit dan,ko vidim mojega sončka nasmejanegauser posted image
Se je pa prej z eno igračo usekal in si prebil ustnicouser posted image .Ampak ni bilo hujšega,je samo zacvilil tisti moment,potem pa spet naprejuser posted image .Nejc,kadar se je usekal,se je drl,kot bi ga klaliuser posted image

No,sedaj je pa računalnik v nevarnosti,se mi Tilen mota pod nogamiuser posted image .Grem ga zrihtat za v nočno.
Posteljo smo tudi že spustili

Čmrlika...user posted image user posted image user posted image pa user posted image za tvojo mami
SS..user posted image user posted image user posted image Upam,da se vama obema nasmehne sreča glede službe

super da je Tilen bolš

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.3.2009 17:37:38   
Anonimen
Jest sm pa zdele tolk jezna na user posted image user posted image user posted image user posted image .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.3.2009 17:47:18   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Jest sm pa zdele tolk jezna na user posted image user posted image user posted image user posted image .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna

user posted image user posted image user posted image user posted image
tipično za deceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz sem pa tamalga kar vspavala, ker je full sitn in se mi ne da še 2uri z njim bongat.
pol pa naj seuser posted image   z njim zvečer ukvarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.3.2009 17:48:00   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Jaz sem prej malo kliznila od doma,user posted image  pustila samega z otrokoma,a sem naredila biznis.Končno sem prodala vozičekuser posted image
Tilen je pa danes tak dobrovoljček.Se prav vidi,da se bolje počuti.danes tudi če bi ušpičene prekle dol letele,je zame čudovit dan,ko vidim mojega sončka nasmejanegauser posted image
Se je pa prej z eno igračo usekal in si prebil ustnicouser posted image .Ampak ni bilo hujšega,je samo zacvilil tisti moment,potem pa spet naprejuser posted image .Nejc,kadar se je usekal,se je drl,kot bi ga klaliuser posted image

No,sedaj je pa računalnik v nevarnosti,se mi Tilen mota pod nogamiuser posted image .Grem ga zrihtat za v nočno.
Posteljo smo tudi že spustili

Čmrlika...user posted image user posted image user posted image pa user posted image za tvojo mami
SS..user posted image user posted image user posted image Upam,da se vama obema nasmehne sreča glede službe

za biznis in Tilnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.3.2009 18:09:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

tipično za deceuser posted image user posted image user posted image user posted image . d

jaz sem pa tamalga kar vspavala, ker je full sitn in se mi ne da še 2uri z njim bongat.

dobr si to nardilauser posted image . Študiram , da bi jest tud, sam itak bo on bogi pa zmatran....joj desciuser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.3.2009 18:11:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla user posted image

Punce jz sem pa donc tko žalostna. Je moj prej ob 2h klical v firmo kaj je sedaj glede dela, če grejo jutri delat (jim je bilo naročeno, da morejo donc ob 2h poklicat), pa mu je vratarica rekla, da ne, ker so jim izklopili elektriko, pol veste kolk je vse v K ***** user posted image

Nisem vedla al nej grem mal sama ven, da se k seb spravim al kva nej, sam tolk piha, da je joj, pol sem se pa odločila, da pridem mal sem jamrat user posted image

user posted image user posted image user posted image To je pa tako žalostnouser posted image user posted image user posted image . Ko bi se le čimprej porihtalo glede službe.

Samo jezna sem pa tako, ko slišim kaj takega, da bi šla tistim politikom vrat pregriznit. user posted image user posted image user posted image

Ti pejt politikom, jaz pa grem direktorjem in vsem manadžerjem. user posted image

o joj SS to je pa res HUDO SLABA NOVICAuser posted image user posted image , upam da si kmalu oba najdeta dobre službeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.3.2009 18:12:08   
Anonimen

tipično za deceuser posted image user posted image user posted image user posted image . d

dobr si to nardilauser posted image . Študiram , da bi jest tud, sam itak bo on bogi pa zmatran....joj desciuser posted image

deciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.3.2009 18:14:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da semuser posted image Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meniuser posted image Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuškeuser posted image

vidim da ni sam moj tečen danesuser posted image , tvoj saj pride, a mo je še 1urco doma pol bo pa spet sklizniluser posted image , jaz pa nej se borim z tamalimuser posted image .
user posted image user posted image user posted image so ti deci si naredijo plan in grejo

mi smo tudi danes slabo razpoloženiuser posted image , očitno se je moj otrok navadil biti cel dan vzunaj, tako da čim je več kot 1 urco doma, že težiuser posted image , tako da sem jo kar lepo popokala babici in sta šli en krog z biciklomuser posted image , mami je pa v miru kofetkala s sodelavkouser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.3.2009 18:17:05   
nia5
a to samo rumenjak ali tudi beljak? Možna je alergija na beljak user posted image Poskusi še kdaj in če bo isto, opozori P - ker je to zelo pomembno pri OMR cepljenju ob enem letu!

Špelin@ hvala za info, saj gremo jutri do P da pogleda kaj bi lahko bilo.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.3.2009 18:17:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

u madonca kaj že vse spite?
grem jz mal slike prek neta rajš naročat, da ne bojo sami tweety-ji na desni strani user posted image

SS kje si naročila slike? Mene tudi to še čaka, pa nimam pojma kje naj jih naročim?

jaz jih naročam v mixi lab-u v žireh in jih grem kar osebno iskat, lahko ti jih pa tudi po pošti pošljejo

Evo: http://www.mixi.tv/

hvalauser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.3.2009 18:21:03   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Grem Nio dat spat, pa upam da me ne bo tako ignorirala s spanjem kot včeraj user posted image

Mi je ratalo user posted image , sicer je spala le pol urce, a glih toliko da ne bo tečka.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.3.2009 18:21:33   
nia5
Zdaj že sama sebe citiram user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.3.2009 18:22:24   
nia5

Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da semuser posted image Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meniuser posted image Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuškeuser posted image

vidim da ni sam moj tečen danesuser posted image , tvoj saj pride, a mo je še 1urco doma pol bo pa spet sklizniluser posted image , jaz pa nej se borim z tamalimuser posted image .
user posted image user posted image user posted image so ti deci si naredijo plan in grejo

mi smo tudi danes slabo razpoloženiuser posted image , očitno se je moj otrok navadil biti cel dan vzunaj, tako da čim je več kot 1 urco doma, že težiuser posted image , tako da sem jo kar lepo popokala babici in sta šli en krog z biciklomuser posted image , mami je pa v miru kofetkala s sodelavkouser posted image

No fajn da si se v miru nakofetkalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.3.2009 18:24:21   
nia5

user posted image na dedce, ki ne pomislijo na drage mamice, ki so cel dan z otročki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.3.2009 18:24:53   
nia5
Ka sem sama al kajuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.3.2009 18:37:04   
Anonimen

ja sem tuuser posted image

in sem te ravnokar citiralauser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.3.2009 18:38:42   
nia5

ja sem tuuser posted image

in sem te ravnokar citiralauser posted image

Juhuuuuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.3.2009 18:41:33   
nia5
Opažam da kar veliko ob večerih hodite iz "bajte", jaz še user posted image nisem pustila samega z malo, mogoče me pa preseneti in ne bi imel problemov. Nia nekako še zaspi, vendar ko se prvič zbudi(po kaki urci) pa sem le jaz vredu user posted image , bi morala probat.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.3.2009 18:42:58   
sesil
dober dan

no, za mene malo manj. v ponedeljek sem se nahitro javla, pol me je začela bolet glava in sem si mislila, da bo bolje da grem z vozičkom na en sprehod. pa so me začele tako noge bolet, kot da bi prehodila že 100 km. potem sem  se samo še vlegla, zmerla vročino in je blo 39.4 user posted image - gripa.
2 dni ležanja je za mano, zdej sem malo bolje, ma vseeno ne ok.

punce, lepo čvekajte, se mogoče kaj jutri javim.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.3.2009 18:43:39   
hijenca
Videk je spal od 15 do 17user posted image user posted image , jaz pa sem po dolgem času malo pri miru sedela in gledala Sex in the City, film, ampak nisem ga utegnila do konca pogledat.

Sedaj pa grem tisto posodo sčohat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.3.2009 19:01:02   
Anitka
Hej, hej.
Spet tu RR-đankiuser posted image Smo že na polovici dopustauser posted image . Ve pa vidim, da klofate 1000 na uro. Boste spet kregane in sprovociraneuser posted image

Lep pozdravček vsem skupajuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.3.2009 19:06:54   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

dober dan

no, za mene malo manj. v ponedeljek sem se nahitro javla, pol me je začela bolet glava in sem si mislila, da bo bolje da grem z vozičkom na en sprehod. pa so me začele tako noge bolet, kot da bi prehodila že 100 km. potem sem  se samo še vlegla, zmerla vročino in je blo 39.4 user posted image - gripa.
2 dni ležanja je za mano, zdej sem malo bolje, ma vseeno ne ok.

punce, lepo čvekajte, se mogoče kaj jutri javim.

Pozdravi se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.3.2009 19:07:25   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videk je spal od 15 do 17user posted image user posted image , jaz pa sem po dolgem času malo pri miru sedela in gledala Sex in the City, film, ampak nisem ga utegnila do konca pogledat.

Sedaj pa grem tisto posodo sčohat.

Toooooo Videk user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.3.2009 19:08:08   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Hej, hej.
Spet tu RR-đankiuser posted image Smo že na polovici dopustauser posted image . Ve pa vidim, da klofate 1000 na uro. Boste spet kregane in sprovociraneuser posted image

Lep pozdravček vsem skupajuser posted image

Bo hitro minilo kajne? Pozdravček kontra user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.3.2009 19:10:42   
Estrella*

edina tebi se pa godeuser posted image Da ne bodo mislili, da je babi mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?