Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 17:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem prej malo kliznila od doma, pustila samega z otrokoma,a sem naredila biznis.Končno sem prodala voziček Tilen je pa danes tak dobrovoljček.Se prav vidi,da se bolje počuti.danes tudi če bi ušpičene prekle dol letele,je zame čudovit dan,ko vidim mojega sončka nasmejanega Se je pa prej z eno igračo usekal in si prebil ustnico .Ampak ni bilo hujšega,je samo zacvilil tisti moment,potem pa spet naprej .Nejc,kadar se je usekal,se je drl,kot bi ga klali No,sedaj je pa računalnik v nevarnosti,se mi Tilen mota pod nogami .Grem ga zrihtat za v nočno. Posteljo smo tudi že spustili Čmrlika... pa za tvojo mami SS.. Upam,da se vama obema nasmehne sreča glede službe super da je Tilen bolš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 17:37:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sm pa zdele tolk jezna na .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 17:47:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele tolk jezna na .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna tipično za dece . jaz sem pa tamalga kar vspavala, ker je full sitn in se mi ne da še 2uri z njim bongat. pol pa naj se z njim zvečer ukvarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 17:48:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem prej malo kliznila od doma, pustila samega z otrokoma,a sem naredila biznis.Končno sem prodala voziček Tilen je pa danes tak dobrovoljček.Se prav vidi,da se bolje počuti.danes tudi če bi ušpičene prekle dol letele,je zame čudovit dan,ko vidim mojega sončka nasmejanega Se je pa prej z eno igračo usekal in si prebil ustnico .Ampak ni bilo hujšega,je samo zacvilil tisti moment,potem pa spet naprej .Nejc,kadar se je usekal,se je drl,kot bi ga klali No,sedaj je pa računalnik v nevarnosti,se mi Tilen mota pod nogami .Grem ga zrihtat za v nočno. Posteljo smo tudi že spustili Čmrlika... pa za tvojo mami SS.. Upam,da se vama obema nasmehne sreča glede službe za biznis in Tilna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele tolk jezna na .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna tipično za dece . d jaz sem pa tamalga kar vspavala, ker je full sitn in se mi ne da še 2uri z njim bongat. pol pa naj se z njim zvečer ukvarja dobr si to nardila . Študiram , da bi jest tud, sam itak bo on bogi pa zmatran....joj desci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla Punce jz sem pa donc tko žalostna. Je moj prej ob 2h klical v firmo kaj je sedaj glede dela, če grejo jutri delat (jim je bilo naročeno, da morejo donc ob 2h poklicat), pa mu je vratarica rekla, da ne, ker so jim izklopili elektriko, pol veste kolk je vse v K ***** Nisem vedla al nej grem mal sama ven, da se k seb spravim al kva nej, sam tolk piha, da je joj, pol sem se pa odločila, da pridem mal sem jamrat To je pa tako žalostno . Ko bi se le čimprej porihtalo glede službe. Samo jezna sem pa tako, ko slišim kaj takega, da bi šla tistim politikom vrat pregriznit. Ti pejt politikom, jaz pa grem direktorjem in vsem manadžerjem. o joj SS to je pa res HUDO SLABA NOVICA , upam da si kmalu oba najdeta dobre službe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele tolk jezna na .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna tipično za dece . d jaz sem pa tamalga kar vspavala, ker je full sitn in se mi ne da še 2uri z njim bongat. pol pa naj se z njim zvečer ukvarja dobr si to nardila . Študiram , da bi jest tud, sam itak bo on bogi pa zmatran....joj desci deci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da sem Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meni Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuške vidim da ni sam moj tečen danes , tvoj saj pride, a mo je še 1urco doma pol bo pa spet skliznil , jaz pa nej se borim z tamalim . so ti deci si naredijo plan in grejo mi smo tudi danes slabo razpoloženi , očitno se je moj otrok navadil biti cel dan vzunaj, tako da čim je več kot 1 urco doma, že teži , tako da sem jo kar lepo popokala babici in sta šli en krog z biciklom , mami je pa v miru kofetkala s sodelavko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:17:05
|
|
|
|
nia5
|
a to samo rumenjak ali tudi beljak? Možna je alergija na beljak user posted image Poskusi še kdaj in če bo isto, opozori P - ker je to zelo pomembno pri OMR cepljenju ob enem letu! Špelin@ hvala za info, saj gremo jutri do P da pogleda kaj bi lahko bilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** u madonca kaj že vse spite? grem jz mal slike prek neta rajš naročat, da ne bojo sami tweety-ji na desni strani SS kje si naročila slike? Mene tudi to še čaka, pa nimam pojma kje naj jih naročim? jaz jih naročam v mixi lab-u v žireh in jih grem kar osebno iskat, lahko ti jih pa tudi po pošti pošljejo Evo: http://www.mixi.tv/ hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:21:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Grem Nio dat spat, pa upam da me ne bo tako ignorirala s spanjem kot včeraj Mi je ratalo , sicer je spala le pol urce, a glih toliko da ne bo tečka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:21:33
|
|
|
|
nia5
|
Zdaj že sama sebe citiram
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:22:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da sem Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meni Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuške vidim da ni sam moj tečen danes , tvoj saj pride, a mo je še 1urco doma pol bo pa spet skliznil , jaz pa nej se borim z tamalim . so ti deci si naredijo plan in grejo mi smo tudi danes slabo razpoloženi , očitno se je moj otrok navadil biti cel dan vzunaj, tako da čim je več kot 1 urco doma, že teži , tako da sem jo kar lepo popokala babici in sta šli en krog z biciklom , mami je pa v miru kofetkala s sodelavko No fajn da si se v miru nakofetkala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:24:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest sm pa zdele tolk jezna na .Si kr skoz neki spreminja urnik pa mene nč ne vpraša pol pa še zadji trenutek pove grrrrrrrrrrrrrrrr.jest si pa plane že naredim pa me pol čist zjebe,matr sm jezna na dedce, ki ne pomislijo na drage mamice, ki so cel dan z otročki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:24:53
|
|
|
|
nia5
|
Ka sem sama al kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ka sem sama al kaj ja sem tu in sem te ravnokar citirala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:38:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ka sem sama al kaj ja sem tu in sem te ravnokar citirala Juhuuuu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:41:33
|
|
|
|
nia5
|
Opažam da kar veliko ob večerih hodite iz "bajte", jaz še nisem pustila samega z malo, mogoče me pa preseneti in ne bi imel problemov. Nia nekako še zaspi, vendar ko se prvič zbudi(po kaki urci) pa sem le jaz vredu , bi morala probat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:42:58
|
|
|
|
sesil
|
dober dan no, za mene malo manj. v ponedeljek sem se nahitro javla, pol me je začela bolet glava in sem si mislila, da bo bolje da grem z vozičkom na en sprehod. pa so me začele tako noge bolet, kot da bi prehodila že 100 km. potem sem se samo še vlegla, zmerla vročino in je blo 39.4 - gripa. 2 dni ležanja je za mano, zdej sem malo bolje, ma vseeno ne ok. punce, lepo čvekajte, se mogoče kaj jutri javim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 18:43:39
|
|
|
|
hijenca
|
Videk je spal od 15 do 17 , jaz pa sem po dolgem času malo pri miru sedela in gledala Sex in the City, film, ampak nisem ga utegnila do konca pogledat. Sedaj pa grem tisto posodo sčohat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:01:02
|
|
|
|
Anitka
|
Hej, hej. Spet tu RR-đanki Smo že na polovici dopusta . Ve pa vidim, da klofate 1000 na uro. Boste spet kregane in sprovocirane Lep pozdravček vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:06:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober dan no, za mene malo manj. v ponedeljek sem se nahitro javla, pol me je začela bolet glava in sem si mislila, da bo bolje da grem z vozičkom na en sprehod. pa so me začele tako noge bolet, kot da bi prehodila že 100 km. potem sem se samo še vlegla, zmerla vročino in je blo 39.4 - gripa. 2 dni ležanja je za mano, zdej sem malo bolje, ma vseeno ne ok. punce, lepo čvekajte, se mogoče kaj jutri javim. Pozdravi se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:07:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je spal od 15 do 17 , jaz pa sem po dolgem času malo pri miru sedela in gledala Sex in the City, film, ampak nisem ga utegnila do konca pogledat. Sedaj pa grem tisto posodo sčohat. Toooooo Videk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:08:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hej, hej. Spet tu RR-đanki Smo že na polovici dopusta . Ve pa vidim, da klofate 1000 na uro. Boste spet kregane in sprovocirane Lep pozdravček vsem skupaj Bo hitro minilo kajne? Pozdravček kontra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 19:10:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da sem Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meni Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuške vidim da ni sam moj tečen danes , tvoj saj pride, a mo je še 1urco doma pol bo pa spet skliznil , jaz pa nej se borim z tamalim . so ti deci si naredijo plan in grejo mi smo tudi danes slabo razpoloženi , očitno se je moj otrok navadil biti cel dan vzunaj, tako da čim je več kot 1 urco doma, že teži , tako da sem jo kar lepo popokala babici in sta šli en krog z biciklom , mami je pa v miru kofetkala s sodelavko edina tebi se pa gode Da ne bodo mislili, da je babi mami
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?