glugluglu
|
oj, metuljcek, ampak res meni se tudi zdi, da si stalno naspidirana , tak občutek mi dajejo tvoji posti in še vse kar sandrine, ksenci, luštne slikice, ful sta frajerja se ti dogaja, potem povrh vsega imaš pa še čas za take dolge poste pisat. Za čestitat. Neverjetno. Mene je pa prej danes prvič odkar sem doma prijelo, da imam vsega tega poln kufer in, da sem malo pomislila na službo in na tisti adrenalin tam. Sej bi mogla na dolgo in široko pisati kaj vse me je pripravilo do tega - na kratko povzetek: premalo se brigam zase, oz. nič, nikamor ne grem brez otrok naresti nekaj zase in me je malo vrglo. Pa saj fora je v tem, da me ne mika hodit nikamor brez otrok čez dan, ampak mislila sem na te stvari, kot je kakšna kavica s prijateljico, telovadba, kozmetični, frizer, zanemarjam vse skup sto na uro, medtem ko moj ljubi mož hodi na badminton, gledat k prijateljem nogomet, na pijačo s sodelavci po službi,... Evo tako, paše se malo izpovedat. Zdaj grem pa naprej v akcijo,- kontrolirat Markovo domačo nalogo.
|