|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
11.3.2009 15:21:21   
vim
Lsica to bi pa šlo meni po 16h ustreza, iz službe grem lahko načeloma ob 15.30,tako da se bom vpisala na seznam.

In praviš da je to to, jeeeeee končno sem se že spraševala kako to, da se naša beba nič ne premika. Bo pa to en uvideven otrok, ker mene tale nosečnost nič ne moči. Počutim se res super. zdaj se moram samo še navadit, da trebušček pač raste in da v svoje hlače pač ne morem več. Ampak evo do 20 tedna pa je šlo.user posted image Zdaj moram pa v shoping.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
11.3.2009 15:56:10   
ana**
Samo,da vas pozdravimuser posted image

Živjoooo lepotičke mojeuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
11.3.2009 16:11:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Samo,da vas pozdravimuser posted image

Živjoooo lepotičke mojeuser posted image

ooooooo, pozdravljena tudi ti... kam si se skrila,... si nas čisto zapustila... nič se ne javljaš??? še datuma za naslednji tvoj pregled ne vemo user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
11.3.2009 16:54:17   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

user posted image user posted image user posted image majana... 
OK, torej se dobimo v Čolnarni v torek, 17. marca po 16. uri. Upam da nam bo vreme služilo...Zdaj se pa lahko mal na seznamček vpišete, da vidimo koliko nas bo lahko prišlo...

1. majana79 (saj lahko, a ne?)
2.
3. lsica
4.katrinka - z zamudo
5.
6.
7.
8.
9.
10.
.....

jaz sem bom potrudila da pridem vendar ne obljubim, ker delam do stirih - na dolenjskem in preden bom v lj prisla bo trajaluser posted image

porodnišnica - jaz sem se tudi odločala med postojno in lj, a je slednja prevladala, ker je blizje in menim, da imajo vse kar pač rabimo, sem pa se odločila za naravni poroduser posted image

vim - fino da si se oglasila,user posted image smo se ze spraševali kje si, drugače pa hvala za MF,user posted image mi je pa kr všeč da moja zgagica ne pokaže med nogicami, ker kar naj bo presenečenjeuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
11.3.2009 18:00:24   
šivilja
Absolutno Ljubljana - že prejšnja dva sem rodila tukaj. To je le osrednja Slovenska porodnišnica , kjer imajo vse potrebno, če je kaj narobe, nimajo pač nekaterih modnih stvari (npr. porod v vodi), ki pa za sam porod niso bistvenega pomena. Z osebjem sem bila jaz obakrat zelo zadovoljnja. Glede planiranja poroda je pa tako, da gre ponavadi vse drugače, kot si si predstavljal. A ja  - obakrat sem rodila brez epiduralne, tudi ni bila nikoli tema, ponujali mi je niso, tako ali tako je pa nočem, ker me je strah in enkrat sem imela tako narkozo amo močnejšo pri operaciji kolena in je bilo nekaj najhujšega v mojem življenju, še zdaj se je ne maram spomnit, na porodne bolečine sem pa že pozabile, čeprav so bile hude in dolge.

Danes sem na endokrinološki delala OGTT, pa je vse OK (poslali so me zaradi visoke porodne teže prejšnjih otrok).

Rada bi se tudi udeležila srečanja v čolnarni, vendar bi meni odgovarjale bolj dopoldanske ure. Popoldan imam ponavadi še dva spremljevalca. Če bo lepo vreme bi ju lahko pripeljala samo, pa se še odločam, če imam za tak podvig dovolj energije. Bomo vidli kakšno bo vreme in počutje v torek.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
11.3.2009 18:26:16   
katrinka
sivilja - siguno nobene ne bi motilo ce bi bili tvoji srcki s tabo, se vesele bi jih bileuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
11.3.2009 19:03:14   
majana79
Lsica, dovolim da si me vpisala. user posted image

Jaz sem bila danes pri frizerju, sem šla po nekaj mesecih in sem sigurno za pol kg lažja. user posted image Sem pa tako utrujena danes, še bolj kot ponavadi. Očitno tale luna vpliva na marsikaj...

Če katera pripelje s sabo spremljevalca ali več njih, na 2 ali 4 nogah, nimam nič proti. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
11.3.2009 19:06:31   
Blueeyes
vim dobrodošla ponovno... smo te že toooooooooooook pogrešal... kako si kej?? se uredu počutiš?? pa bebika...

katrinka za srečanje v torek še sporočim... če bo grdo vreme me 100% ne bo... ampak upam da bom frej in da pridem

šivilja čestitke za OGTT... kok si pa mela cukra?? ja komot lahko pripelješ oba svoja spremljevalca.. več jih bo, bolj bo veselo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
11.3.2009 20:08:04   
ana**
Evo mene.. Sm bla malo na sprehodu kr sva se z user posted image  tok skregala,da ga gledat več nism moglauser posted image  Maa..sej ju3 bo že boljše

Srečanje še sporočim.. Bom pa probala prituser posted image

Naš fant pa danes že ceeel dan neki migauser posted image  Mislim,da niti pol ure ni bil danes pr miru.. No pol pa upam,da bo vsaj noč mirnauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
11.3.2009 20:11:23   
ana**
Aha.. neki sm pozabilauser posted image

Rodila bom 100% v Ljubljani. :)
Se mi zdijo super zdravniki in ne vidim potrebe,da bi se kam drugam vozila.
Ko bo šlo itk ne bom razmišljala o ničemer drugem razn kak morm dihat,da bo user posted image  čimprej veniuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
11.3.2009 20:11:36   
Blueeyes

Evo mene.. Sm bla malo na sprehodu kr sva se z user posted image  tok skregala,da ga gledat več nism moglauser posted image  Maa..sej ju3 bo že boljše

Naš fant pa danes že ceeel dan neki migauser posted image  Mislim,da niti pol ure ni bil danes pr miru.. No pol pa upam,da bo vsaj noč mirnauser posted image

anči upam da je vse ok... in da si si malo zbistrila glavo na svežem zraku.... men tud kdaj tko pride da morm na sprehod...

sej prov da user posted image  miga... naša user posted image  tud... tok nori dons.. ne vem kaj ji je... full me boli v predelu popka.. tko čudn sea kobaca... nikol me pa še ni tko bolel... upam da je vse ok... in da se bo do večera poleglo

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
11.3.2009 20:12:11   
Blueeyes

Aha.. neki sm pozabilauser posted image

Rodila bom 100% v Ljubljani. :)
Se mi zdijo super zdravniki in ne vidim potrebe,da bi se kam drugam vozila.
Ko bo šlo itk ne bom razmišljala o ničemer drugem razn kak morm dihat,da bo user posted image  čimprej veniuser posted image

še datum naslednjega pregleda mi povej (za seznam)

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
11.3.2009 20:19:18   
majana79
Meni se zdi da tale polna luna vpliva tut na naše user posted image . Mene je moj danes zjutraj najprej v leva rebra brcal, potem se je pa le obrnil na svoje stalno mesto in začel v desna. Sem v službi enkrat kar na stolu skočila. user posted image

ana, bo jutri boljše, boš videla, s user posted image namreč user posted image

Jaz sem pa malo žalostna, ker sem ugotovila, da bova imela v spalnici prostor samo za posteljico in previjalno, pa se bojim da ne bodo šle vse stvari notr... Drugje tudi nimava dovolj prostora in ne vem kje čem spraznit še kak predal, da bodo njegove stvari. Ma bom menda nekaj spacala... user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
11.3.2009 20:21:56   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

anči upam da je vse ok... in da si si malo zbistrila glavo na svežem zraku.... men tud kdaj tko pride da morm na sprehod...

sej prov da user posted image  miga... naša user posted image  tud... tok nori dons.. ne vem kaj ji je... full me boli v predelu popka.. tko čudn sea kobaca... nikol me pa še ni tko bolel... upam da je vse ok... in da se bo do večera poleglo

Ma.. sej ju3 bo že vse pozabljeno.. Nočm vam zdaj tu morit o temuser posted image
Daj mačka pazi se ti.. Gaji pa reč,da ji bodoča tašča sporoča da mora bit pridna drgač bo mela z mano opravkauser posted image user posted image

A še datum bi rada?user posted image  dosti ti zahtevašuser posted image  Morš me takšne stvari spomnit.. Se mi zdi,da me nosečniška pozabljivost napadauser posted image
20.3 is my day user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
11.3.2009 20:24:55   
Blueeyes
                     user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
11.3.2009 20:25:47   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   UT_2008                          26.2.2009                                                              user posted image
user posted image   Pupa7 (28 let)                   21.3.2009          1 user posted image          0 user posted image          17.3.2009    user posted image
user posted image   1hruška                             23.3.2009          1 user posted image          0 user posted image
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009           3 user posted image          2 user posted image          10.3.2009
user posted image  april09                              5.4.2009            3 user posted image           1 user posted image         9.2.2009     user posted image
user posted image  simonaa (29 let)                7.4.2009            1 user posted image           0 user posted image           9.3.2009  user posted image
user posted image  angelito (28 let)                11.4.2009          1 user posted image          0 user posted image            18.3.2009  user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009          1 user posted image           0 user posted image         18.3.2009    user posted image
user posted image  pikatara (29 let)               17.4.2009           1 user posted image          0 user posted image        23.1.2009 user posted image &user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009           5 user posted image           4 user posted image        19.3.2009     user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                   25.4.2009           3 user posted image           2 user posted image         24.3.2009    user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)              3.5.2009             1 user posted image           0 user posted image           30.3.2009     user posted image
user posted image   k.tja                                  9.2.2009             2 user posted image            2 user posted image        16.3.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image          5.2.2009
user posted image  ledenka                             11.5.2009           1 user posted image           0 user posted image          3.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)               25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image        26.3.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009                                           27.2.2009   user posted image
user posted image   španka (29 let)                 2.6.2009           1 user posted image            0 user posted image           17.3.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image        24.3.2009    user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image        31.3.2009   user posted image
user posted image   knutek                               27.6.2009
user posted image  Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image        20.3.2009   user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           1.4.2009   user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image          20.3.2009   user posted image
user posted image   nborazem (32 let)              6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image       18.3.2009   user posted image
user posted image  sinskaT                              8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image           18.3.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image            0 user posted image         9.2.2009
user posted image  anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image            0 user posted image          31.3.2009    user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                  24.7.2009          2 user posted image             1 user posted image          20.2.2009   user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009          1 user posted image            0 user posted image          15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1 user posted image              0 user posted image       13.3.2009
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image            0 user posted image        16.1.2009   user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image
user posted image   šivilja                                  1.8.2009             4 user posted image            2 user posted image        19.3.2009 
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image        1.4.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009         2 user posted image              0 user posted image         31.3.2009
user posted image  anonimna                           26.8.2009          1 user posted image            0 user posted image         20.1.2009
user posted image   indy0024                           13.9.2009                                           20.4.2009
user posted image    majica (29 let)                  16.9.2009        2 user posted image              1 user posted image          26.3.2009
user posted image   palegia30 (30 let)             17.10.2009       1 user posted image              0 user posted image          10.3.2009  user posted image
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55
===================================================

user posted image       9

user posted image     13

user posted image       7 

===================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  ronja 
user posted image   naia
user posted image   yania
user posted image   grahec

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
11.3.2009 20:26:35   
Blueeyes
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV:

- UT_2008
- 1hruška
- wani
- april09
- simonaa
- pikatara
- petrazg
- Tanja_
- knutek
- tanatoraja
- tina69
- vim
- Sisy

Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
11.3.2009 20:28:05   
Blueeyes
Ma.. sej ju3 bo že vse pozabljeno.. Nočm vam zdaj tu morit o temuser posted image
Daj mačka pazi se ti.. Gaji pa reč,da ji bodoča tašča sporoča da mora bit pridna drgač bo mela z mano opravkauser posted image user posted image

A še datum bi rada?user posted image  dosti ti zahtevašuser posted image  Morš me takšne stvari spomnit.. Se mi zdi,da me nosečniška pozabljivost napadauser posted image
20.3 is my day user posted image

ma sploh ne vem kaj je to... zarad česa me tko matra.. zdej sem spila še magnesol.. upam da bo kej pomagal.. sem pa glih prebrala pri aprilčicah, da je ena rodila k jo je tko špikalo - pa je mislila da je lažni alarm

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
11.3.2009 20:47:18   
Blueeyes
grem preventivno počivat... se jutri beremo kaj... lahko noč pa lepe sanje

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
11.3.2009 22:20:23   
wani
Hello
Evo mene,čakam pa čakam.pa nič.Tale lunauser posted image

Skratka na pregledu so mi ugotovili,da sem odprta ze skoraj za dva prsta.Mogoče se vidimo na pregledu čez en teden,pravi ginekologinja.user posted image

Jaz bi že šlauser posted image ..heheh se grem po luknjah vozit....user posted image user posted image user posted image

Skratka sem v nizkem štartu..in občutki,so res težki...aja pregled 18.3...upam,da ga ne dočakam..))))
Zdej pa grem še mal plest in v posteljo:))Nočko vsem

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
11.3.2009 23:19:01   
simonaa
Jaz imam zelo podobne občutke kot ti, wani user posted image .

Vse že nekam dol tišči, pa vsaka luknja na cesti me spravi ob živce.

Naslednji pregled 16.3. (če zdržive z mojo user posted image  do tja).

(odgovor članu wani)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
12.3.2009 7:56:06   
Lsica
Dobro jutro nosečkice...  Tole moram delit z vami, je pisano nam na kožo...user posted image user posted image user posted image

Kaj odgovoriš, ko ti nekdo reče, da si se zredila?
LEPE PUNCE NI NIKOLI PREVEČ  .. 

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
12.3.2009 10:18:47   
Pupa7
wani, simona, madonca kam se vama pa tok mudi user posted image sej sem še jst prej v vrsti za it rodit, pa se mi še ne mudi tko zlo user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
12.3.2009 10:26:11   
šivilja
Blueeyes moj jezultat je bil 5,5, ker je zelo dobro.

Majana79 vidim da se ukvarjava s podobnimi problemi. Pri nas moramo tri otroke spravit v sobo manjšo od 12 kvadratov, z dvoje vrati in velikim oknom. Trenutno nimam na voljo niti enega predala za stvari za dojenčka. ker pa imamo še kar nekaj časa (PDP 1.8.) imam namen celo otroško sobo zamenjat in na glavo obrnit.

Včeraj sva šla venna kosilo, da sem popravila vtis po OGTT. Šla sva v restavracijo Separe na Koprski, ki jo ima mož od sodelavke. Božanska hrana v lepem ambientu, vsekakor priporočam. jaz že razmišljam o naslednjem razlogo, kdaj bi lahko šla.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
12.3.2009 10:47:19   
vim
Lsca jaz sem ravno danes dobila tole misel dneva in mi je the best,sploh zdaj ko ratujemo obilnejše. Jaz imam trenutno + 3kg,sem pa danes točno na polovici. Malce sicer pazim,amapk torticam se pa še ne odpovem,zato me zanima a v čolnarni so tortice.
Šivilja ti kar pridi s svojimi malčki, tiste, ki čakamo na naše prve štruce moramo tako povadit kako to zgleda in ni vrag da bomo dvem kos. A se motimuser posted image .
Katrinka ti kar pridi tudi če z zamudo, bomo sigurno še tam?
Živa25 a ti ne prideš?
Drugače pa grem danes jaz v shoping kupit prevozno sredstvo za našo bebico. Odločitev je padla JAne pro slalom formula, ima katera že ta voziče, priporočate?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?