Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 15:21:21
|
|
|
|
vim
|
Lsica to bi pa šlo meni po 16h ustreza, iz službe grem lahko načeloma ob 15.30,tako da se bom vpisala na seznam. In praviš da je to to, jeeeeee končno sem se že spraševala kako to, da se naša beba nič ne premika. Bo pa to en uvideven otrok, ker mene tale nosečnost nič ne moči. Počutim se res super. zdaj se moram samo še navadit, da trebušček pač raste in da v svoje hlače pač ne morem več. Ampak evo do 20 tedna pa je šlo. Zdaj moram pa v shoping.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 15:56:10
|
|
|
|
ana**
|
Samo,da vas pozdravim Živjoooo lepotičke moje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 16:11:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Samo,da vas pozdravim Živjoooo lepotičke moje ooooooo, pozdravljena tudi ti... kam si se skrila,... si nas čisto zapustila... nič se ne javljaš??? še datuma za naslednji tvoj pregled ne vemo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 16:54:17
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica majana... OK, torej se dobimo v Čolnarni v torek, 17. marca po 16. uri. Upam da nam bo vreme služilo...Zdaj se pa lahko mal na seznamček vpišete, da vidimo koliko nas bo lahko prišlo... 1. majana79 (saj lahko, a ne?) 2. 3. lsica 4.katrinka - z zamudo 5. 6. 7. 8. 9. 10. ..... jaz sem bom potrudila da pridem vendar ne obljubim, ker delam do stirih - na dolenjskem in preden bom v lj prisla bo trajal porodnišnica - jaz sem se tudi odločala med postojno in lj, a je slednja prevladala, ker je blizje in menim, da imajo vse kar pač rabimo, sem pa se odločila za naravni porod vim - fino da si se oglasila, smo se ze spraševali kje si, drugače pa hvala za MF, mi je pa kr všeč da moja zgagica ne pokaže med nogicami, ker kar naj bo presenečenje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 18:00:24
|
|
|
|
šivilja
|
Absolutno Ljubljana - že prejšnja dva sem rodila tukaj. To je le osrednja Slovenska porodnišnica , kjer imajo vse potrebno, če je kaj narobe, nimajo pač nekaterih modnih stvari (npr. porod v vodi), ki pa za sam porod niso bistvenega pomena. Z osebjem sem bila jaz obakrat zelo zadovoljnja. Glede planiranja poroda je pa tako, da gre ponavadi vse drugače, kot si si predstavljal. A ja - obakrat sem rodila brez epiduralne, tudi ni bila nikoli tema, ponujali mi je niso, tako ali tako je pa nočem, ker me je strah in enkrat sem imela tako narkozo amo močnejšo pri operaciji kolena in je bilo nekaj najhujšega v mojem življenju, še zdaj se je ne maram spomnit, na porodne bolečine sem pa že pozabile, čeprav so bile hude in dolge. Danes sem na endokrinološki delala OGTT, pa je vse OK (poslali so me zaradi visoke porodne teže prejšnjih otrok). Rada bi se tudi udeležila srečanja v čolnarni, vendar bi meni odgovarjale bolj dopoldanske ure. Popoldan imam ponavadi še dva spremljevalca. Če bo lepo vreme bi ju lahko pripeljala samo, pa se še odločam, če imam za tak podvig dovolj energije. Bomo vidli kakšno bo vreme in počutje v torek.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 18:26:16
|
|
|
|
katrinka
|
sivilja - siguno nobene ne bi motilo ce bi bili tvoji srcki s tabo, se vesele bi jih bile
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 19:03:14
|
|
|
|
majana79
|
Lsica, dovolim da si me vpisala. Jaz sem bila danes pri frizerju, sem šla po nekaj mesecih in sem sigurno za pol kg lažja. Sem pa tako utrujena danes, še bolj kot ponavadi. Očitno tale luna vpliva na marsikaj... Če katera pripelje s sabo spremljevalca ali več njih, na 2 ali 4 nogah, nimam nič proti.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 19:06:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
vim dobrodošla ponovno... smo te že toooooooooooook pogrešal... kako si kej?? se uredu počutiš?? pa bebika... katrinka za srečanje v torek še sporočim... če bo grdo vreme me 100% ne bo... ampak upam da bom frej in da pridem šivilja čestitke za OGTT... kok si pa mela cukra?? ja komot lahko pripelješ oba svoja spremljevalca.. več jih bo, bolj bo veselo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 20:08:04
|
|
|
|
ana**
|
Evo mene.. Sm bla malo na sprehodu kr sva se z tok skregala,da ga gledat več nism mogla Maa..sej ju3 bo že boljše Srečanje še sporočim.. Bom pa probala prit Naš fant pa danes že ceeel dan neki miga Mislim,da niti pol ure ni bil danes pr miru.. No pol pa upam,da bo vsaj noč mirna
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 20:11:23
|
|
|
|
ana**
|
Aha.. neki sm pozabila Rodila bom 100% v Ljubljani. :) Se mi zdijo super zdravniki in ne vidim potrebe,da bi se kam drugam vozila. Ko bo šlo itk ne bom razmišljala o ničemer drugem razn kak morm dihat,da bo čimprej veni
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 20:11:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Evo mene.. Sm bla malo na sprehodu kr sva se z tok skregala,da ga gledat več nism mogla Maa..sej ju3 bo že boljše Srečanje še sporočim.. Bom pa probala prit Naš fant pa danes že ceeel dan neki miga Mislim,da niti pol ure ni bil danes pr miru.. No pol pa upam,da bo vsaj noč mirna anči upam da je vse ok... in da si si malo zbistrila glavo na svežem zraku.... men tud kdaj tko pride da morm na sprehod... sej prov da miga... naša tud... tok nori dons.. ne vem kaj ji je... full me boli v predelu popka.. tko čudn sea kobaca... nikol me pa še ni tko bolel... upam da je vse ok... in da se bo do večera poleglo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 20:12:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Aha.. neki sm pozabila Rodila bom 100% v Ljubljani. :) Se mi zdijo super zdravniki in ne vidim potrebe,da bi se kam drugam vozila. Ko bo šlo itk ne bom razmišljala o ničemer drugem razn kak morm dihat,da bo čimprej veni še datum naslednjega pregleda mi povej (za seznam)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 20:19:18
|
|
|
|
majana79
|
Meni se zdi da tale polna luna vpliva tut na naše . Mene je moj danes zjutraj najprej v leva rebra brcal, potem se je pa le obrnil na svoje stalno mesto in začel v desna. Sem v službi enkrat kar na stolu skočila. ana, bo jutri boljše, boš videla, s namreč Jaz sem pa malo žalostna, ker sem ugotovila, da bova imela v spalnici prostor samo za posteljico in previjalno, pa se bojim da ne bodo šle vse stvari notr... Drugje tudi nimava dovolj prostora in ne vem kje čem spraznit še kak predal, da bodo njegove stvari. Ma bom menda nekaj spacala...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 20:21:56
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ana** Evo mene.. Sm bla malo na sprehodu kr sva se z tok skregala,da ga gledat več nism mogla Maa..sej ju3 bo že boljše Srečanje še sporočim.. Bom pa probala prit Naš fant pa danes že ceeel dan neki miga Mislim,da niti pol ure ni bil danes pr miru.. No pol pa upam,da bo vsaj noč mirna anči upam da je vse ok... in da si si malo zbistrila glavo na svežem zraku.... men tud kdaj tko pride da morm na sprehod... sej prov da miga... naša tud... tok nori dons.. ne vem kaj ji je... full me boli v predelu popka.. tko čudn sea kobaca... nikol me pa še ni tko bolel... upam da je vse ok... in da se bo do večera poleglo Ma.. sej ju3 bo že vse pozabljeno.. Nočm vam zdaj tu morit o tem Daj mačka pazi se ti.. Gaji pa reč,da ji bodoča tašča sporoča da mora bit pridna drgač bo mela z mano opravka A še datum bi rada? dosti ti zahtevaš Morš me takšne stvari spomnit.. Se mi zdi,da me nosečniška pozabljivost napada 20.3 is my day
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 20:24:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 20:26:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - UT_2008 - 1hruška - wani - april09 - simonaa - pikatara - petrazg - Tanja_ - knutek - tanatoraja - tina69 - vim - Sisy Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 20:28:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Ma.. sej ju3 bo že vse pozabljeno.. Nočm vam zdaj tu morit o tem Daj mačka pazi se ti.. Gaji pa reč,da ji bodoča tašča sporoča da mora bit pridna drgač bo mela z mano opravka A še datum bi rada? dosti ti zahtevaš Morš me takšne stvari spomnit.. Se mi zdi,da me nosečniška pozabljivost napada 20.3 is my day ma sploh ne vem kaj je to... zarad česa me tko matra.. zdej sem spila še magnesol.. upam da bo kej pomagal.. sem pa glih prebrala pri aprilčicah, da je ena rodila k jo je tko špikalo - pa je mislila da je lažni alarm
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 20:47:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem preventivno počivat... se jutri beremo kaj... lahko noč pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 22:20:23
|
|
|
|
wani
|
Hello Evo mene,čakam pa čakam.pa nič.Tale luna Skratka na pregledu so mi ugotovili,da sem odprta ze skoraj za dva prsta.Mogoče se vidimo na pregledu čez en teden,pravi ginekologinja. Jaz bi že šla ..heheh se grem po luknjah vozit.... Skratka sem v nizkem štartu..in občutki,so res težki...aja pregled 18.3...upam,da ga ne dočakam..)))) Zdej pa grem še mal plest in v posteljo:))Nočko vsem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 11.3.2009 23:19:01
|
|
|
|
simonaa
|
Jaz imam zelo podobne občutke kot ti, wani . Vse že nekam dol tišči, pa vsaka luknja na cesti me spravi ob živce. Naslednji pregled 16.3. (če zdržive z mojo do tja).
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 12.3.2009 7:56:06
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro nosečkice... Tole moram delit z vami, je pisano nam na kožo... Kaj odgovoriš, ko ti nekdo reče, da si se zredila? LEPE PUNCE NI NIKOLI PREVEČ ..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 12.3.2009 10:18:47
|
|
|
|
Pupa7
|
wani, simona, madonca kam se vama pa tok mudi sej sem še jst prej v vrsti za it rodit, pa se mi še ne mudi tko zlo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 12.3.2009 10:26:11
|
|
|
|
šivilja
|
Blueeyes moj jezultat je bil 5,5, ker je zelo dobro. Majana79 vidim da se ukvarjava s podobnimi problemi. Pri nas moramo tri otroke spravit v sobo manjšo od 12 kvadratov, z dvoje vrati in velikim oknom. Trenutno nimam na voljo niti enega predala za stvari za dojenčka. ker pa imamo še kar nekaj časa (PDP 1.8.) imam namen celo otroško sobo zamenjat in na glavo obrnit. Včeraj sva šla venna kosilo, da sem popravila vtis po OGTT. Šla sva v restavracijo Separe na Koprski, ki jo ima mož od sodelavke. Božanska hrana v lepem ambientu, vsekakor priporočam. jaz že razmišljam o naslednjem razlogo, kdaj bi lahko šla.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 12.3.2009 10:47:19
|
|
|
|
vim
|
Lsca jaz sem ravno danes dobila tole misel dneva in mi je the best,sploh zdaj ko ratujemo obilnejše. Jaz imam trenutno + 3kg,sem pa danes točno na polovici. Malce sicer pazim,amapk torticam se pa še ne odpovem,zato me zanima a v čolnarni so tortice. Šivilja ti kar pridi s svojimi malčki, tiste, ki čakamo na naše prve štruce moramo tako povadit kako to zgleda in ni vrag da bomo dvem kos. A se motim . Katrinka ti kar pridi tudi če z zamudo, bomo sigurno še tam? Živa25 a ti ne prideš? Drugače pa grem danes jaz v shoping kupit prevozno sredstvo za našo bebico. Odločitev je padla JAne pro slalom formula, ima katera že ta voziče, priporočate?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?