|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
5.3.2009 10:18:27   
Jana28
ja, seveda vem. jaz bom prišla  po potki ob bistrici, pa se lahko dobiva pri podhodu pod glavno cesto, na uni strani ceste kjer je Lidl. ob 11.45? kakšen voziček pa maš, da ne bom kakšne druge "napadla":)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
5.3.2009 10:30:19   
Anonimen
No saj od tam pa že skor Bernardija vidiš user posted image ... samo ni panike, ti bom prišla naproti ... drugače smo pa tudi pri nas Mutsy feni, samo da ima naš beš košaro ... pa rdečo rožico boš na strehici videla pripeto user posted image .

(odgovor članu Jana28)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
5.3.2009 12:19:18   
Jana28
no, super, potem velja! srečanje mutsyjev torej:) če te slučajno zgrešim, pa ti mene pocukaj za rokav:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
5.3.2009 22:21:17   
anmp2601
Ojla punce,

kok mi je žal da se vam ne bom mogla pridružit na user posted image . Sej lepši dnevi prihajajo, pa se bomo še kej dobili.user posted image user posted image No, otika in jana28, sam da se ne bosta zgrešile.user posted image user posted image

Lepo nočko....

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 179
8.3.2009 16:20:51   
jada
Živjo

jaz pa dvomim da se vam bom jutri lahko pridružila, doma bom mela tudi Anjo ker danes nekaj toži da jo boli trebušček, pa je peš malo predaleč za njo, v eno smer bi šla v drugo pa user posted image .
Če se bo pa počutila uredu, bomo mogoče prišli z avtom, drugače pa upam da kmalu ponovimo.

lp

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 180
9.3.2009 9:27:14   
Jana28
madonca punce, tole vreme danes spet ne kaže najboljše:( a bo dež al ne? moja mala ma čist zabasan nos, tako da se bojim še kakšen dež ujet, ker pol pa res lahko dobi še kaj hujšega...pa še niti dva meseca ni stara revčka:(

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 181
9.3.2009 9:45:09   
Anonimen
Ja saj že pada user posted image ... katastrofa ... tole vreme nas ima za norca user posted image

(odgovor članu Jana28)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
9.3.2009 9:59:16   
anmp2601
Jutro punce,

Zgleda vam danes ni usojeno!!!!! Ti ponedeljki so obupni. Kaj pa če se dobimo kakšen drug dan? Takoj ko posije sonce, pa tud če bo to že jutri?!

Jana28, ti sam tamali fiziološko ubrizgavi, pa z vatico namočeno v olivno olje puci noska.....Mi smo tko Lukcu delal in je res pomagal...Pa še vlažilc zraka smo si kupil-na priporočilo naše pediatrinje.

Lep dan še naprej!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
9.3.2009 12:16:28   
Jana28
Anmp-hvala za nasvete, saj vse to delam, pa mislim, da pomaga, ampak kaj ko mami vzame v roke fiziološko, ta mala pupa že pri manj kot dveh mesecih ve, da jo ne čaka nič luštnega:(

no ja, še kaj hujšega bomo dali čez, tko da se ne sekiram. pač delam vse kar je v moji moči, da bi ji zadevo olajšala, več kot to pa ne gre. glavno, da nima vročine ali še kaj drugega. poln nosek bomo že zrihtali...

kar se pa zmenka tiče, mogoče res najboljš tko kot predlagaš-čakamo na prvi lep dan, se tule zjutraj zmenimo in šibamo!

uživajta danes z Lukcem v Ljubljani, da bosta potem poročala kako je blo.

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 184
9.3.2009 16:27:45   
anmp2601
Ojla,

Jana28, oooo mi vemo kako je to, ko naš sonček zagleda fiziološko. Kr glavo začne vrtet in ni šans da mu vbrizgaš not. Ah smešni so ti naši lumpiji. Sam da so zdravi, jst pravim.

Za zmenk pa bomo res tko nardil, da ko se pokaže prvi sončni dan, odvozičkamo do Bernardija. By the way, mi smo bli včeri tam na vroči čokoladi. Ful lep dan je bil in kr dobra tura za sprehajat.

Na telovadbi pri Andreji Semolič je blo pa super. To je bla individualna vadba za dojenčke. Ženska obvlada. Ful ti lepo vse razloži in pokaže. Na koncu mi je rekla, da jo lahk snemam, če mam kej s sabo, da mi bo pol lažje doma izvajat vaje. Itak nisem mela nič s sabo. Še telefon sem v avtu pozabla.user posted image user posted image user posted image  Šele zdej sem vidla kaj vse lahk s temi pobalinčki počneš. Kok so pa gibčni. Tok mi je blo všeč, da sem še eno uro za jutri rezervirala. Pol se bova pa verjetno za skupinsko vadbo odločila. Mal je drago, ampak vem da mi ne bo žal. Jutri pa ziher kamrco s sabo vzamem.

Lepo popoldne vam želim....Pa pa

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 185
10.3.2009 10:03:57   
Jana28
a sem za današnji zmenek že prepozna? full se je lep sonček naredil...

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 186
10.3.2009 20:32:49   
Anonimen
A je pol danes sploh bil dejt ... sicer sem bila pri Bernardiju okrog pol enih, pa polno vozičkov je bilo tudi, samo nikjer toliko, da bi upala kar k mizi stopit pa povprašat če ste to ve user posted image ... no če ste bile in če se spomnite kako je eno dete zagnalo vik in krik in je bilo treba v trenutku it ... no to sva bili midve user posted image .

(odgovor članu Jana28)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
10.3.2009 22:09:00   
anmp2601
Oj punce,

a se gremo jutri dobiti pri Bernardiju ob 12h, če bo seveda sonček? Spet eno slabo vreme napovedujejo v prihodnjih dneh. user posted image user posted image user posted image

Javite.

Lepo nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
10.3.2009 22:27:27   
Carol11
Ali morda katera ve kako je s telovadbo jutri? ali je se vedno ob isti uri, 10.00 ali se je kaj spremenilo?

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.3.2009 9:16:16   
Tila7

Carol11 telovadba ostaja  še kar ob isti uri 10:00.

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 190
11.3.2009 10:02:39   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: Tila7

Carol11 telovadba ostaja  še kar ob isti uri 10:00.

hvala, no medve ostajava doma, Hana se spi, je ravno pred telovadbo zaspalauser posted image . pa se jesti ni hotela tako da bi bilo nesmiselno hoditi na telovadbo.
Tiste ki hodite na telovadbo, a ste za da spremenimo uro iz 10.00 na 11.00?

(odgovor članu Tila7)
Neposredna povezava do sporočila: 191
11.3.2009 10:11:52   
anmp2601
Oj,

midva sva kr doma ostala....Sva se glih najedla. Zdej ne vem kako bo s to telovadbo, ker nas je premal. Vprašanje če bo sploh še trajala. Pomaranča in tila7, a ste vidve ble?

No midve z jano28 se dobive ob 11:30 pri Kitajski in se bove napotile k Bernardiju. Tko da se nama lahko pridružite na poti ali pa kr v lokalu.

Pozdravček

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 192
11.3.2009 12:52:15   
Tila7
Ma kot kaže danes nobeni ni uspelo priti do telovadbe, moja mala je tako prehlajena da tudi nisva šli. Jaz tudi močno dvomim da se bo telovadba nadaljevala, ker je res premalo obiskana...vsakič smo samo tri...bomo videli, Carol11 če pa se bo nadaljevala pa meni 11 ura tudi bolj ustreza.

Anmp2601 in Jana28 upam da vama je uspelo spiti kavo, naslednjič se vama pridružim.user posted image

Pozdravček

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 193
11.3.2009 14:02:47   
Jana28
ja, nama z anmp2601 je res ratalo dobiti celo prosto mizo in sva v miru na sončku spili sok:) naslednjič pa upam, da nas bo kaj več in da se nama še katera pridruži!

uživajte!

(odgovor članu Tila7)
Neposredna povezava do sporočila: 194
11.3.2009 14:07:11   
anmp2601
Oj,

evo midve z jano28 sva se "izkofetkale" in nahodile. Mal naju je prepihal, sam sonček je bil pa prekrasen, a ne Jana28?
Jana28, zdej pa pridno delat štrudel!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, Tila7, upam da se nam naslednjič pridružiš. A Iva je pa zbolela? O, revček mali. Upam da bo kmalu bolje.

Potem je telovadba verjetno odpadla. Jst verjetno ne bom več hodila.

Lep dan še naprej

(odgovor članu Tila7)
Neposredna povezava do sporočila: 195
11.3.2009 14:58:38   
_katja_
čao!

Upam, da se nam res uspe kdaj dobit v večjem številu. Lahko bi se spet v ponedeljek 16.3. Ampak a bi se dalo malo prej, recimo ob 11,00 ali vam to narobe hodi?

lp
K

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 196
11.3.2009 15:31:05   
Jana28
ja, krasno smo se imeli mi štirje-vsekakor še treba ponovit!!

štrudel je pa že v pečici, burek pa čaka, da pride na vrsto:) naša mala pa spi zdajle v kosu že 4 ure in pol, tako da sva jo očitno fajn zmatrali:)

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 197
11.3.2009 18:08:08   
Čebel@
pozdravljene mamice!
sem novopečena mamica iz domžal-imam 3 tedne staro pupo in sva ta teden začeli vozičkat.....po domžalah vidim res veliko mamic,samo imajo večinoma že par mesecev stare user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim da telovadite-pohvalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne bom hodila na telovadbo,plavanje mi je pa tudi predrago pa še dopoldne sem brez avtomobila ker ga mož vzame za službo

no lepo se imejte in uživajte v sončnih dneh

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 198
11.3.2009 18:32:08   
anmp2601
Majchy23 čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Še ena mamica iz Domžal. user posted image user posted image user posted image Lepo, lepo.

No, ko se nam bo uspelo zmenit za user posted image  pri Bernardiju, se nam lahko seveda pridružiš.

Lep dan še naprej

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 199
11.3.2009 20:14:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: anmp2601

Majchy23 čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Še ena mamica iz Domžal. user posted image user posted image user posted image Lepo, lepo.

No, ko se nam bo uspelo zmenit za user posted image  pri Bernardiju, se nam lahko seveda pridružiš.

Lep dan še naprej
hvalauser posted image drugače pa z veseljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?