|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
18.2.2009 19:51:40   
anmp2601
Oj
Otika ni panike. Vem kako je to, ker men se je to zadnjič isto zgodilo. Bli smo pri Bernardiju, pa sem te hotla poklicat...pa ni šlo, ker sem si pozabla tvojo cifro shranit v gsm. Pa še dons nisva nč bla vzuni, ker je svinjsko mrzlo pihal. Sam na telovadbi sva bla.

Punce, kaj ste dons s telovadbo štrajkal? Glede na to da smo ble sam tri, je blo kr fajn. A ne, Tila7 in Pomaranča? No s Tilo7 sva par besed spregovorile, Pomaranča pa nama je pobegnila.user posted image user posted image Upam, da Pomaranča drugič ne boš tako leteča.user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam na Body Balance. Jada, ti še hodiš na balance? Nč te ni.

Lahko nočko

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
20.2.2009 16:28:59   
anisim
Ojla...

Sem zasledila vašo temo in sem se odločila, da se tudi sama javim za kakšno kavico ali vozičkanje....
Sem doma iz Radomelj, čeprav se veliko zadržujem tudi na Viru.
Imam pa deset mesecev starega sinčka.

lp,s.

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 127
20.2.2009 16:46:40   
jada
Živjo

Anisim - kje iz Radomelj pa si?

Anmp - ja na telovadbi me ni bilo ker je žiga jedel ob 10 in to je ravno na začetku telovadbe. Na balance pa ne hodim, ker sem bila 1 teden bolana, prejšnji teden sem bila po cele dneve na sprehodih, ta teden sem pa začela tečt, tako da poskušam tečt skoraj vsak dan. pol mi je pa malo preveč, balance in tek, tako da sem se odločila zaenkrat za tek, ko bo pa slabo vreme grem pa na balance.

A se prihodnji teden, če bo vreme ok dobimo pri bernardiju???

lp

(odgovor članu anisim)
Neposredna povezava do sporočila: 128
20.2.2009 19:29:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jada
A se prihodnji teden, če bo vreme ok dobimo pri bernardiju???

Jaz sem za user posted image

(odgovor članu jada )
  Neposredna povezava do sporočila: 129
20.2.2009 19:58:52   
anmp2601
Jst sem tud za! A bo kera šla na pustni karneval k bo na Viru?

Lep pustni vikend

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
20.2.2009 20:55:13   
tasa.m
Midve z user posted image  bove samo prišle malo pogledat na Vir, ker bo naš user posted image  smrkec, mislim cela skupina smrkcov.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 131
21.2.2009 10:00:09   
anmp2601
Mi gremo tud jutri na Vir, sam ne vem al ob 10h na živžav, al pa ob 14h na sprevod mask. Kokr bo Luka naročil.user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 132
21.2.2009 10:19:39   
pomar*ANČA*
mi tudi pridemouser posted image

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 133
21.2.2009 10:32:33   
Marsy
A je bila katera od Megšank ta teden (17.2.) v posvetovalnici pri dr. Vasletu?

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 134
21.2.2009 13:21:37   
jada
Živjo

mi gremo tudi jutri na vir in sicer ob 10 dopoldan z anjo, ob 14 pa tudi z Žigom
lp

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 135
21.2.2009 13:36:06   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

ne, mi imamo v torek ceplenje.... si zadovoljna z vasletom?

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 136
22.2.2009 10:03:51   
_katja_
Ja jest sm za da se dobimo pri Bernardiju!!! 

Neposredna povezava do sporočila: 137
22.2.2009 10:11:49   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

mi smo bili 18.2. pri Klemenčičevi user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 138
25.2.2009 14:05:57   
Carol11
Tudi danes smo bile samo tri mamice na telovadbi, ce sem prav ugotovila anmp2601 in Luka, ter Tila7, kako je ime hcerkici pa ne vem.
Smo se pogovarjale o spremembi ure telovadbe. Ker je obisk majhen smo predvidevale da zaradi neprimerne ure, ker ravno takrat nasiuser posted image  veselo pocivajo in jim prav nic ne pase biti z nami na telovadbi. Vaditeljica se strinja z spremembo ure ce bo obisk potem kaj vecji. Jaz osebno bi bila za ob 11.00. Kaj pa ve pravite?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 139
25.2.2009 14:22:00   
tan1
jst bi tudi hodla sam ob sredah ne morm a bi se lahk zmenle kak drug dan,za uro pa mi je vseeno.

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 140
25.2.2009 19:32:30   
pomar*ANČA*
midva sva danes raje ostala doma, gal je včeraj imel cepljenje in se mu je danes cel dan nekaj kuhalo. preidem pa naslednji teden

(odgovor članu tan1)
Neposredna povezava do sporočila: 141
25.2.2009 21:26:34   
tasa.m
Midve sve danes štrajkale, ker se je naša frčafela odločila, da bo raje spala, kot pa da bo telovadila. jaz sem bila v polni pripravljenosti, pa sem jo hotela ob devetih nahraniti, pa mi je zaspala in mi jo je bilo škoda budit, ker čez dan mi spi samo v vozičku. Sve pa potem vseeno šle v Domžale v šoping in sve preletele cele Domžale z vozičkom (cca 3 ure). Tko, da sem jaz imela kar orenk telovadbo.
Lahko probamo ob 11 uri, pa vidimo kako bo šlo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 142
26.2.2009 8:53:46   
jada
živjo

Meni je pa žiga jedel mal pred deseto in potem je zaspan tako da ful težko uloviva to uro.

lp

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 143
26.2.2009 9:03:07   
Jana28
glede na to, da se že full časa menimo, da se dobimo na kavici pri Bernardiju, predlagam, da določimo kar dan in uro. jaz predlagam v ponedeljek, 2.3. ob 14h, seveda pod pogojem, da bo vreme ok (da ne bo dežja ali celo snega). ene kdaj ne bomo mogle, druge drugič ne bodo uspele, ampak glavno da začnemo, sicer bomo celo leto samo obljubljale...

kdo je za?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 144
26.2.2009 9:45:08   
tan1
 kaj pa če bi vadbo imele eno uro prej in sicer ob 9h. Kot zgleda ni nobena zainteresirana na kak drug dan. Bi bila mogoče ena ura prej boljše jst bi takrat lahko, še katera?

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 145
26.2.2009 10:15:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jana28

glede na to, da se že full časa menimo, da se dobimo na kavici pri Bernardiju, predlagam, da določimo kar dan in uro. jaz predlagam v ponedeljek, 2.3. ob 14h, seveda pod pogojem, da bo vreme ok (da ne bo dežja ali celo snega). ene kdaj ne bomo mogle, druge drugič ne bodo uspele, ampak glavno da začnemo, sicer bomo celo leto samo obljubljale...

kdo je za?

Jaz bi bila za ... sam bolj za ob 12ih sem jaz, ker midve se ob 11ih napokava v voziček in greva na sprehod, tamala v vozičku zaspi in ipotem imam mir za kako kavico ... okrog 2h se pa moja punca že zbudi ponavadi in potem jemo, se previjamo in smo malo cmeravi takrat ... torej, bi se dalo vsaj kako uro prej?

(odgovor članu Jana28)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
26.2.2009 11:15:46   
pomar*ANČA*
meni je tudi ob 14h malce pozno, imamo tak ritem, da morava biti ob 13h doma..... za telovadbo mi je vseeno.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
26.2.2009 11:55:51   
jada
Živjo

jaz bi raje okoli 11-12  za kavico pri bernardiju.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 148
26.2.2009 20:37:20   
anmp2601
Hojla punce,

ja Carol11 men bi tudi bolj odgovarjalo ob 11h telovadba, ker zadnje čase Luka vedno zaspi okol 9h in ga potem moram buditi in vse na hitrco zrihtat. Tko da ja, jst sem tud za ob 11h.

Otika, uffff dons sva pa mele turo ob bistrci. user posted image user posted image user posted image  Men kr rit in stegenske mišice bolijo.user posted image user posted image user posted image  Kaj šele tebe k si 4 ure bla vzuni. Dobra si.

Kar se pa tiče user posted image  pri Bernardiju. Men je kul v ponedeljek, sam tam okol 12h. Men je tud mal prepozn okol 14h. Kaj pravite, se zmenimo v ponedeljek 2.3. ob 12h? Kdo je za?  Jana28 lepo da si se tega spomnila. user posted image user posted image  Ni te več nč na sprehodu po Domžalah. Si prehendlala na Ljubljano? Hecam se. Zanjč je blo fajn.user posted image

Jutri mava pa z Lukcem cepljenje-2. doza navadnega cepiva in proti rota virusu. Upam da ne bo nobene reakcije.user posted image

Toplo in mirno nočko vam želimuser posted image user posted image
Pa pa

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 149
26.2.2009 21:58:58   
Anonimen
Ja anmp je bilo fino ... moram rečt, da sva bili danes prvič toliko časa zunaj ... no saj ko si mi sms poslala sva bili že na poti domu, ker sva svojo 10-kilometrsko turo že opravili, sam kaj pa je še dodatnih 4-5km zraven user posted image . Lušten je bil Lukec, tako zvedavo je opazoval drevesa in to ... naša je bila pa skos koma ... pa tut ko sva domu potem prišli je še o pol 4ih spala potem je bila pa lakota veliiiiika user posted image .

Drugače sem pa tut jaz prec za bernardija v ponedeljk ob 12ih ... sam da se bo vreme držalo user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?