|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
26.2.2009 22:12:43   
Jana28
no, super za tak dober odziv! glede na vaše predloge, mislim, da je najboljši kompromis potem ob 12h, dan in lokacija pa ostajata isti!

me veseli, da se vidimo v ponedeljek-itak se ne moremo zgrešit-tiste z vozički, pa pridite in kar prisedite!

se že veselim! samo še lepo vreme naročite!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
26.2.2009 22:31:32   
Anonimen
Ja sam pri Bernardiju je vedno ful mamic z vozičkom ... ta da se ne bo katera k napačni mizi h kaki nič hudega sluteči mamici usedla user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jana28)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
27.2.2009 11:12:36   
Jana28
aha...no, midve z anmp2601 sva zmenjeni ob 11.30 pred kitajsko rest., pa greva potem naprej, tako da bova verjetno že mal pred 12h v Bernardiju, pa da vam bo lažje-jaz imam črno siv mutsyjev voziček s košaro, ponavadi pa oblečeno rdečo bundico....za anmp pa sem pozabila barvo vozička, samo mislim, da naju potem že težko zgrešite...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
27.2.2009 15:03:57   
Anonimen
anmp ima pa svetlo beš High Trecka user posted image ... punce, ko bosta pod mostom pri Lidlu nekje me pokličita, da se vama pridružim ... ok?

(odgovor članu Jana28)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
27.2.2009 17:46:22   
anisim
Midva se bova tud pridružila na ponedeljkovi kavici...
Ravno danes sva bila in je blo zlo lušten. Pa da ne omenjam, da je bilo ogromno vozičkov tko da se res lahko zgodi, da se zgrešimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
27.2.2009 18:25:12   
anmp2601
Hoj,

evo upam da bo zdej ratal poslat to sporočilo. Že tretjič pišem, pa mi kr napako na forumu javlja.

Jaaaaa, končno se bomo dobili. Sam še na sonček upajmo. No, Jana28, midve sva pol zmenjene ob 11:30 pred kitajsko. Pol pa se nama še pri "Lidlskem" mostičku pridruži Otika. Ja, jst mam bež High track-a, pa ponavadi črno al pa svetlo plavo jaknco. Ni vrag da se bomo zgrešile. Jah, Luka bo kr blažen med puncam, vsaj na začetku dokler se nam Mengšanke ne pridružijo. Sej pridete punce, a ne?

Mi smo bli pa dons cepljeni. Luka je bil tok pogumen, da še solzice ni spustu.user posted image user posted image user posted image

Se vidimo, pa lep vikend

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu anisim)
Neposredna povezava do sporočila: 156
27.2.2009 18:29:55   
Tila7
Ja živjo in super par dni ne pogledam gor pa vidim da ste se že vse zmenileuser posted image ...midve tud prideva. Ker pa ne vem kje je ta Bernardiuser posted image , bi se pridružila (pa verjetno še kaka Mengšanka) anmp2601 in jani28, da skupaj odvozičkamo tja. Anmp2601 se ti v ponedeljek ali v nedeljo popoldan javim, da se zmenimo... če si za?

lpuser posted image

(odgovor članu anisim)
Neposredna povezava do sporočila: 157
27.2.2009 18:34:51   
Tila7
user posted image user posted image user posted image anmp bravo tvojemu pogumnemu fantu!!!

(odgovor članu Tila7)
Neposredna povezava do sporočila: 158
27.2.2009 20:43:17   
anmp2601
Ja, Tila7 itak da se nam lahk pridružiš, pa skupaj z Jano28 odvozičkamo do Bernardija. Midve z Jano28 sva itak zmenjene ob 11:30 pred kitajsko, tko da je najboljš da se tam vse tri dobimo. Na poti pa se nam še Otika pridruži.user posted image user posted image user posted image

Mi gremo pa jutri v živalski vrt.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep vikend

(odgovor članu Tila7)
Neposredna povezava do sporočila: 159
28.2.2009 8:23:19   
Jana28
no, me prav veseli, da bo očitno le ratal tale naš zmenek-super!:)

se vidimo v ponedeljek, pa lep vikend vsem!

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 160
1.3.2009 21:01:21   
_katja_
čao!

Jaz tudi verjetno pridem. Imam pa temno modrega trokolesnega Qunija. Da bo malo več fantov:) in ne bo Luka osamljen. Se pravi prisedem k mizi, kjer je en bez pa en siv vozicek:)

Se vidimo!
lep večer
K

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 161
2.3.2009 7:04:50   
pomar*ANČA*
jutro

mene dons verjetno ne bo, ker se neki vreme kisa, sem še par dni brez avta in če bi prišla bi prišla peš, ampak si tolk deleč ne upam v kislem vremenu.

anmp2601, smo se v zoo-ju srečali, sem te full gledala, ker nisem bla ziher al si ali nisi, potem sem pa voziček prepoznala, pa sem te mogla pozdravit user posted image sem pa vidla da si tudi ti rabila da si se spomnilauser posted image  

lepo se danes imejte, se vam pa pridružim kak bolj sončen dan

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 162
2.3.2009 8:08:12   
mary_lou
joj jest bi se vam tud pridružila, sam sm sele zdele vidla in mava že plane dons user posted image user posted image user posted image a mi lahko naslednič katera na ZS sporoči kdaj se naslednič dobite pliiiiisssss  user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 163
2.3.2009 8:42:19   
Tila7
Ja punce vreme nam jo je zagodlo grrr ...gledam skozi okno in na žalost dežuje user posted image , midve bova na kafe pri Bernardiju počakali in se pridružili enkrat ko bo sonček, danes pa bova bolj blizu doma vozičkali da naju ne zmoči preveč.
Upam pa, da nas bo v sredo pri telovadbi kaj več!!!!

LP 

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 164
2.3.2009 8:56:53   
jada
Živjo

tale vreme nam res ddanes ni naklonjeno za zmenek. Midva z Žigom načeloma prideva, razen če bo začelo kaj bolje deževati naju ne bo. Če bo pa samo malo rosilo pa greva tako ali tako na sprehod.

lp
s

(odgovor članu Tila7)
Neposredna povezava do sporočila: 165
2.3.2009 9:16:35   
Anonimen
Ajoj .... VREME GRRRRRRRRR ... no razen če ne neha deževat, naju ne bo ... ker z avto hodit in pol v lokalu sedet s tamalo mi ni ravno najbolj fajn user posted image ... če bo pa nehalo padat, bova pa prikolovratili malo naokrog pogledat, če se je katera opogumila user posted image .

(odgovor članu jada )
  Neposredna povezava do sporočila: 166
2.3.2009 9:38:15   
Jana28
jao, jao...tale vreme nam res ni naklonjen:(

glede na to, da še vedno nekaj pada, mene danes ne bo. če ste katere bolj pogumne, le veselo odvozičkajte do Bernardija, sicer pa predlagam, da glede na zelo slabo napoved za cel teden, se zopet dobimo čez točno en teden, torej 9.3. ob 12h v Bernardiju in upamo na boljše vremenske razmere!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
2.3.2009 10:32:40   
anmp2601
Ojla punce,

no mene tudi danes ne bo...Se bom kr držala naših blokov, če bo slučajno nehalo deževati. Naslednji teden - v ponedeljek pa me tudi ne bo, ker imava z Lukcem opravke, ob 13h morava že biti v Ljubljani. Razen če se zmenimo za torek ob isti uri?user posted image user posted image

Pomaranča, sory, ampak jst sem v tistem trenutku, ko sem te pozdravila, dojela da si to ti. Verjetno sem bla kej zamišljena, ker zadnje dni to sem.... user posted image user posted image  Ne vem kaj se dogaja z Lukcem, ampak zadnje dni kaka po vsakem obroku. Včasih tudi živo zeleno. Pediatrinja je rekla da je to vse ok, dokler se doji. user posted image user posted image user posted image No men to ni normalno in potem tuhtam po cele dneve kaj mu je... Še enkrat sory!!!! Drugič, če se srečave, pa bove še kakšno rekle, a ne?

Upam da nam bo vreme naslednji teden bolj naklonjeno.
Pozdravček

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 168
2.3.2009 13:57:25   
jada
Žvjo

no danes se potem nismo dobile. Jana pogledala sem tvoj komentar in videla da predlagaš za prihodnji teden, tako da potem se s Katjo niti nisav odpravile proti Domžalam.
Upam da bo prihodnji teden lepše vreme, čeprav sedajle prav lepo sije sončekuser posted image . Je katera vseeno šla proti Bernardiju??

lp

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 169
2.3.2009 15:00:34   
Anonimen
Sam res ... prav grdo nam je zagodlo tole vreme ... prej skos dež, pol pa sonček user posted image ... no pa saj jaz bi kar šla, samo sem se pa malo igrala z napihovanjem gum na vozičku, pa je iz vsega skupaj prišlo le to, da je sedaj ena guma čisto prazna in je ne znam napihnit nazaj ... tak da sva zasidrani doma zdaj user posted image in čakava dragega, da nama popravi gumo user posted image .

(odgovor članu jada )
  Neposredna povezava do sporočila: 170
4.3.2009 5:52:41   
pomar*ANČA*
kdaj je dons telovadba? ob 10h ali je ura že prestavljena?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
4.3.2009 9:15:47   
Tila7
Telovadba je danes še kar ob 10, se pa lahko danes zmeni za novo uro.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 172
5.3.2009 6:59:49   
_katja_
Glede na lepo napoved v ponedeljek in ne tako lepo v torek, predlagam da kar ostane ponedeljek 9.3. ob 12 pri Bernardiju.

Lep vikend!
K

(odgovor članu Tila7)
Neposredna povezava do sporočila: 173
5.3.2009 9:19:22   
Jana28
glede na to, da ima anmp v ponedeljek druge obveznosti in ne bo mogla priti, morate zdaj meni povedati kako vas prepoznam, ali še bolje-se dobimo s katero kje na poti od centra do Bernardija? Otika, Tila7...pa še kjera...samo jaz nimam vaših kontaktov, da se zmenimo pri Lidlu oz. kje drugje na poti?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 174
5.3.2009 10:08:16   
Anonimen
Jana28 ... Lidel veš kje je? Se lahko tam dobiva ...

(odgovor članu Jana28)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?