|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
11.3.2009 16:23:41   
sonček85
ob 14.45  se nama je rodila hčerkica NINA.Zdrava,močna,težka 2500g in velika 48cm dolga princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke vsej družinici
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
11.3.2009 16:25:51   
Pat74
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Miška 2006 in mala Nina! Zdaj se pa kar lepo pestvajte.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
11.3.2009 16:28:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

sonček-js sn si dala v svoj album mojo slikco bušija-sicer od 31 t-novejšo bom dala enkrat ta tedn-kako jo spravim sm?user posted image
greš na shrani.si in tam naložiš potem pa kr slikico povlečeš v to polje kjer pišešuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
11.3.2009 16:28:25   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Sonček tudi pri očetu morajo biti vpisane vse plače, sem vprašala, ker je moj delodajalca menjal in so rekli da morajo vpisat oboji, ker jim oni izplačajo ta znesek za dopust. Midva sva že vse papirje oddala, po porodu moram samo na CSD poklicat.

Nmag kaj se tema najinima Karolincama tako ven mudi. Meni že 10 dni dol pritiskata, tamali je že čist dol. So rekli, da še may 14 dni. Glede gastroskopije pa tamali nič ne azvidam, ker sem bila sama že parkrat in je živa mora. Prvič sem bila pri 16.

Blueeyes če te slučajno zanima, ker vem da si ljubljančanka sem bila na CSD Moste Polje.

ja saj to vem da vse plače samo če nese moj sedaj ne bo zadnjih 12 plač ampak zadnih 11 plač saj marčevsko dobi šele 18.4

upam ,da razumeš  kja mislim

eh mi bomo nesli papirje sedaj zame,ati pa bo potem nesel papirje izpolnat začetek aprila ,nesel bo pa k rodim na CSD

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
11.3.2009 16:38:23   
janja*
Miška 2006 bravo zauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
11.3.2009 16:40:12   
janja*
Detelja user posted image user posted image user posted image  kako lepo poživi sobo tale buši.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
11.3.2009 16:40:24   
Nea_teja_

Miška 2006 čestitke  zauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
11.3.2009 16:41:25   
janja*
nmag držim pesti za tvojo Ano in ,da bo vse okej.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
11.3.2009 16:48:42   
april09
Miska bravoooo user posted image  Si bila pa ekspresna user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartejte in cakamo porocilo user posted image

Mene je prejle zacelo nekaj spikat v krizu user posted image  In mojemu to povem in rece, da naj kar se mal pocakam user posted image  Sem rekla, da itak, da men se danes tud ne da user posted image  Joj, saj se zezam iz tega, pol pa me bo resno zagrabilo, bo pa sam akcija user posted image  Gulp...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
11.3.2009 16:53:53   
lili82
miška2006 - ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
11.3.2009 16:59:12   
detelja
Miška2006 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
11.3.2009 17:09:22   
KaTkA24
miska2006 iskrene cestitke!!! uzivaj vmaterinstvu in pocartaj malo Nino!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
11.3.2009 17:10:59   
Cveta28
Miška2006 user posted image za Nino! Sedaj pa hitro veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
11.3.2009 17:19:18   
NinaMM
Čestitke za pupo! user posted image

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
11.3.2009 17:50:04   
Nalini
miska2006 iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
11.3.2009 17:51:52   
Nalini
detelja bradavičke so ta praveuser posted image user posted image user posted image ... le kdo jih je delal user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
11.3.2009 17:53:24   
*Junona*
Miška2006, čestitke. Lepo se cartajte!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
11.3.2009 17:55:04   
*Junona*
Kak ste punce? user posted image Pridno ste čvekalo, no, lahko bi še bolj.user posted image

Kje je pa Brigitka, da se nič ne javi? Je šla danes prej iz mš, ker ji je dol tiščalo, zdaj pa se ni nič javila. Upam, da je vse ok.

Punce hvala za čestitke glede izpita.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
11.3.2009 17:55:45   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Sonček85 - mislim, da si ti polg naziva "direktorice" zaslužiš še kakšnega za svoje urejanje in oblikovanje seznamčkov - sem malo klikala po ostalih castih, pa nimajo nobene tako lepo urejenih in ažurnih seznamčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Predlagam podelitev priznanja za "kreativno vodjo aprilčic"user posted image

Se podpišem, vsaka ti čast, si full pridna. Če ne bi blo tebe, adijo seznamčki...

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
11.3.2009 17:56:20   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

Hej punce!!!

Z malo Nino sva ze v objemu toplega doma!! Gre nama dobro, le pridno morava papat, da bova zrasli in postali tezji.user posted image

user posted image user posted image

Porod me je pa me je zjutraj 26. 2. tako presenetil, da najprej sploh nisem vedala zakaj gre oz. do zadnjega nisem vedela, da je to to. Zato sem bila nenavadno mirna in ni bilo nobene hektike, panike. Se moj dragi ni mogel verjeti, kako sem bila mirna...

Pripela bi vam tudi slikice, a ne vem tocno kako to gre. user posted image Ce mi katera pomaga, ji bom hvalezna.

Ah ja, sploh vam ne morem povedati, kako fajn je biti mama in cartati otroka, ki je bil v tvojem busiju. Verjetno ne boste verjele, ampak busija user posted image pa ze pogresam!!!!! Ko boste tako dalec, boste vse razumele!user posted image

LP od 2soncek2 in Nine

Iiiii, kak lepo... fajn se cartajta in pridno papajta.user posted image user posted image user posted image
Čakamo slikice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
11.3.2009 17:57:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

odločba-sn dobla odločbo za denar-namesto paketka, se mi je kr nasmejalo. skor 270 eur. lepo. sn zdaj ne vem, kaj naj kupim, ker imamo že vse od prvega mulca (voziček, jajčko, previjalno). nisem pa še dobla odločbe za porodniško-upam, da bo tut čimprej!!!

Js sem tudi danes dobila odločbo.

Čakam še samo odločbo za štipendijo.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
11.3.2009 17:59:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Očetovski dopust - Meni je na CSD ful lepo razložila. Če bom rodila marca, morajo biti na vlogi zadnjih 12 plač od marca 2008 naprej (marec 2008-februar 2009), če bom rodila aprila pa od aprila 2008 naprej (april 2008-marec2009). Zato moj dragi še ni nesel vloge v službo, da mu potrdijo, bova počakala na konec marca, da sva zares sigurna, da bo najina deklica rojena v aprilu. Na CSD se pa potrjena vloga odnese prvi dan, ko želi koristiti očetovski dopust in tisti dan, ko vlogo odda se šteje kot prvi dan, četudi odločbo dobi po pošti nekaj dni kasneje. Takrat potem naknadno samo telefonsko v službo javi, katere dni bo koristil. Midva ne bova koristila v kosu 15 koledarskih dni, ampak 11 delovnih dni, ker če bom res rodila 23. aprila, so vmes prvomajski prazniki in tako pridobiva kar nekaj dni. Pa še en dan rednega dopusta za porod pripada očetu, moj si bo pa vzel gotovo še kakšnih 10 dni dopusta, tako da bomo vsaj mesec dni vsi trije skupaj.

Tisto je izredni dopust se mi zdi, ne redni. A 1 dan pripada? Sem zadnjič brala eno odločbo, da kao 2user posted image Lahko, da se je kaj spremenilo. Bi blo pa fajn, če bi bla dva, kajne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
11.3.2009 18:00:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

punce vidim, da ste šle vse že pančkat....jst sem pa do zdle rihtala še ene papirje za mojga in zdej sem crknjena kot user posted image user posted image user posted image user posted image . Noge imam take, da jih sploh ne upam pogledatuser posted image , jst tako utrujena naš bebi pa tak živahen, da ne vem kako bom zaspalauser posted image .

Junona- čestitke za izpit, jst sploh nisem dvomla vateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja za tole 10 pa morš dat ju3 za drinkuser posted image user posted image user posted image ...PIFLARKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček-ti pa kr lepo počivaj, da se lahko v četrtek vidimouser posted image , glavno da je zdej Aleks spet živček in ga lepo čutiš.

Detelja in Miška- danes vama nekako nisem veliko prisustvovala na rr, je blo bolj mal cajta....no sicer pa sta bili tudi sami bolj leniuser posted image user posted image , upam da se jutri spet zaklepetamo in odpremo kako ornk debato resnouser posted image user posted image ....no pa me imamo itak skos resne debateuser posted image user posted image user posted image

jernejav-pikola maš pa res smolo s tole komisijo in bolniškim listom....jst bi popuser posted image ...kr naj gre jutri tvoj tja in naredi reduser posted image

janja- kr tako lepo naprej....pa boš počakala na apriluser posted image , vidiš kljub temu da si odprta ti naši pomočniki na rr zelo pamagajouser posted image user posted image user posted image

nenalena-nič se ne hvali prehitrouser posted image user posted image user posted image , jst sem se tudi, zdej me pa že dve noči zaporedoma špika ko user posted image , pa utrdeva trebuh. Ela pa mi je fulll lepo ime, je bil tudi med mojimi najljubšimiuser posted image .

Pat- no vidim, da danes nisva uspeli istočasno prijadrat na rruser posted image , sva bli letečiuser posted image user posted image user posted image ....si pa ju3 kaj pišemo pa pokomentiramo tele pomočnike od detelje, če so vredni doseganja normeuser posted image user posted image user posted image

cveta- ti si danes tudi bolj mal normo izpolnjevalauser posted image user posted image user posted image , te je tvoj koder zamotil ali kaj drugauser posted image user posted image .....ali ti pomočniki niso bili všeč?

pregledi- no tiste ki imaste ju3 preglede želim vse naj naj....pa seveda raport po pregleduuser posted image .

pridne bodite, lepo pančkajte pa čimamanj nočnih nemirovuser posted image user posted image user posted image

Hvala,user posted image user posted image user posted image .

Za rundo sem pa dala.user posted image user posted image Pa nisi hotla nč kratkega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
11.3.2009 18:05:52   
*Junona*
2soncek2, kake lepe slikice. Ful imaš lepo pupiko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
11.3.2009 18:12:15   
*Junona*
Aja, danes sem bila na brazilski, pa lahko povem, da sem tak občutljiva ratala tam doli, da sem kr švicala zraven ko mi je vlekla trakce.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?