|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
10.3.2009 21:24:29   
ninasiki
a mogoče katira ve kako je rožica dala uno slikco gor k greš na njen ime in odšteva dneve do poroda zravn ti pa kaže razvoj naših potomceu ker jst bi mela sm nardila ampak ne znam sm prenestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
10.3.2009 21:44:10   
rožica13
ninasiki samo html kodo prekopiraš v oknček, pa malo moraš počakati nekaj časa stoj z miško nad svojim imenom ker traja da se prikaže. Ali pa mogoče nisi potrdila sprememb v profilu.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
10.3.2009 21:55:33   
ninasiki
oooo hvala rožica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
11.3.2009 8:05:37   
Februarka08
Jutro.

Mene je pa zečel na čase ful bolet sp. del trebuhauser posted image če bo tako tud v službi se ne mislim matrat, ker delam kot naumna, hvaležnosti pa itak nobeneuser posted image tako da... najprej je moj user posted image potem vse ostalo...
Včeraj zvečer ko sem prišla domov, mi je ful zapasala marmelada in sem pojedla 1 kos kruha z domačo marmelado in zraven šalico mleka - počutila sem se odličnouser posted image nič mi ni blo slabo, nisem mogla verjetuser posted image no, danes zjutraj  so slabosti, ampak zaenkrat še niso tako zelo hude. Bomo videli, ne hvali dneva pred nočjo, pravijouser posted image

Vsem user posted image user posted image user posted image za uspešne preglede in user posted image user posted image user posted image dobrodošle nove user posted image
Zdaj grem princesi zajtrk narest in kaj pospravituser posted image
Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
11.3.2009 8:12:22   
Crystall
Dobro jutro souser posted image !

Čestitke vsem novim user posted image , čestitke pa tudi vsem malčkom, ki veselo in predvsem hitro rastejo v naših trebuščkih.

Mene so se začele lotevati slabosti, utrujenost je še kar tu ... ampak bo že user posted image . Sprejemam vse z nasmehom, fant pa razume in pospravlja stanovanje, kuha čaje ... Upam, da bom kmalu tip top in bom ga lahko malce razbremenila oz. mu vsaj malo pomagala user posted image .

Lep dan

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
11.3.2009 8:53:06   
ninčy
Joj, moj možek je tut 100/h pridenuser posted image . Vse poštima doma, ker sem jaz tako fuč. Sicer so mi zdaj podaljšali bolniško do 20. 4., pol bomo pa vidli, kako naprej.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
11.3.2009 9:03:39   
katrin***
Dobro jutro punce!

A se še kera dons vleče kot megla?user posted image Jojj js sm dons tko slabo spala, da bi zjutrej rabla dvigalo, da bi me iz postle spravu. Hudoo - kok se mi dons nč ne da. Pa še ta dolgo mamo dons - do 17h, sej me bo konc.

Dejte mi neki povedat, js sm bla že 2Xna G pregledu pa še zdej mi ni dal nobene slikce. Prvič je samo potrdu da nosečnost je, drugič je stistkal slikco  za v kartoteko, meni pa nič dal. Sm bla kr mal šokirana in zarad tega sploh nism vprašala. Zdej, ko grem že tretjič, pa grem v laboratorij dat kri, vodo, ipd in šele zdej dobim materinsko knjižico. Za NS pa je reku, da se še nč ne mudi, da bom itak mela prednost, ker sem njihova pacientka. O.k za NS me ne skrbi sm k vidm, da mate že vse slikice naših sončkovuser posted image  js pa še zmer nič, mi pa tut ni čist vseeno. A ste ve rekle al kako je ta praksa?

Uživejte v dnevu pa naj vam čim hitreje mineuser posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
11.3.2009 9:09:03   
boob
Dobro jutro,

katrin jst sm kr rekla če mi da slikco, k jo je sestra že v kartoteko dala, pa ni blo problema. . ti kar reči pa jo boš sigurno dobila.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
11.3.2009 9:10:00   
Anonimen
Za slikico mu pa kar reči, da ti jo da, saj je on v kartoteki ne rabi, meni je stiskal eno in mi jo dal, njemu ne koristi., drugače pa sestri rečeš, ko neseš kartoteko ven, ti bo slikico dala. 

Neposredna povezava do sporočila: 1459
11.3.2009 11:09:05   
katrin***
No, superca ga bom hitro potegnila za rokav in zatežila, da naj da kakšno tudi meni.

Hvala, ker se mi je res že čudno zdelo, kaj jo bo on rabu v kartoteki. Ja pa pri nas je tko, da kartoteke sploh ne dobiš v roke, ker jo on sam prenaša. Sestre so pa tko full fajn, da sploh ne bi smel bit problema.

Šibam na malico (beri pizzo) in upam, da bo moje razpoloženje danes kaj boljše zaradi tega. user posted image

Uživajte v sončkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
11.3.2009 13:17:59   
Februarka08
Sem zdele poiskala user posted image hlače... ma to je kot pesemuser posted image nič me ne tiščiuser posted image da bi blo vsaj še na šihtu takouser posted image morm šefico vprašat če bom lahko v civilnih hlačahuser posted image user posted image

Zdaj pa letim, čao baouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1461
11.3.2009 14:27:05   
metka_zone
Pa saj ne morem verjet glede slikic!Meni je dala v prvi user posted image  za vsak pregled-vsake 4 tedne, minimalno 2 slike, enkrat pa kar 6, ...Sedaj v 2.user posted image  pa ista pesem, le da sem dobila 3 sedaj na prvem pregledu. Ti kar reci G, naj ti jih lepo da, ne vem kaj bo on z njouser posted image , tebi pa veliko pomeni. Mislim, kaj vse se dogaja...user posted image  Pa materinska je brezplačna, ti pripada brez plačila in jo moraš dobiti na prvem pregledu. Meni se je moja G na začetku samo smejala, ko sem jo zasipala s takimi stvarmi, ampak ko nekaj bereš, potem pa ne veš...Kar pogumno se potegni zase!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
11.3.2009 14:59:54   
Poli_H
Pozdravljene dame! No, jaz na 1. UZ (v 5. tednu) nisem dobila slikice, ker je bil premali da bi se kaj videlo. Sem pa sedaj na 2. UZ dobila slikico kar v roke. Pa sem jo naslednji dan nosila k G, pa je rekel da je on ne rabi in da je to samo za nas, bodoče mamice. Kar se pa tiče materinske - dobila sem jo tud na 2. pregledu, ampak sem za njo plačala 4,50 evro user posted image  vem da ni veliko, ampak metka_zone ti si napisala da je zastonj... Sicer pa - vsak G dela po svojem sistemu. Pa dokler nam ne škodi, je tud ok...
Toliko od mene, se spet pohvalim da mi še kar nič ni slabo (niti enkrat)... je ena komentirala, da bo potemtakem punčka? bomo vidli 7.10. user posted image
Lep pozdravček, zdaj grem pa praznovat in se basat s tortico (če mi danes ne bo slabo, pol mi pa res nikoli ne bo). Je namreč "že" 26 let od kar je mene moja mami spravla na svet... user posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
11.3.2009 15:13:24   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

Toliko od mene, se spet pohvalim da mi še kar nič ni slabo (niti enkrat)... je ena komentirala, da bo potemtakem punčka? bomo vidli 7.10. user posted image
Lep pozdravček, zdaj grem pa praznovat in se basat s tortico (če mi danes ne bo slabo, pol mi pa res nikoli ne bo). Je namreč "že" 26 let od kar je mene moja mami spravla na svet... user posted image

No, meni je bilo v prvi nosečnosti zelo slabo, pa je bila punčkauser posted image ...sedaj mi je pa ravnotako slabo...bi tut punčko radi imeli (predvsem ker imamo tako veliko oblekic, ki jih tamala ni ne vem kako veliko nosila).

Čestitke Poli_H za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image pa najej se torteuser posted image

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
11.3.2009 15:14:35   
manca
jutri zjutraj ob 7ih imam pa jaz pregleduser posted image ...držite pesti, da bo vse ok. Res že komaj čakam, da bo ura sedem zjutraj

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
11.3.2009 16:02:46   
Crystall
Manca držim pesti jutri zate ... potem pa le sporoči, kako je bilo.

Poli_H vse najboljše user posted image user posted image user posted image .

Za slikco sm mu pa jz kr rekla, če ne dobim nobene slikce?! Potem mu jo je pa sprintal. Baje, da si v nosečnosti upravičen do 3 ultrazvokov - kaj to pomeni? Kako izgledajo drugi pregledi? Koliko stane ultrazvok, če ga želim in slikc seveda?

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
11.3.2009 16:21:41   
Bety11
Pozdravljene!

Samo da povem, da smo se lepo razvili. Tako smo se prevračali, da nas izmeriti ni bilo možno..Ali pa mojem zdravniku to niti ni bilo pomembno...user posted image user posted image user posted image

Februarka08....Meni je G danes rekel, da če se vidi rumenjakov mehurček je skoraj 99%, da bo ta otrok lepo razvit in da bo nosečnost potekala bp.....Če ti je to za tolažbo.....V moji drugi nosečnosti sem tudi jaz imela veliko GV (pravijo za 2 otroka), da je celo babica mislila, da bom rodila dvojčka....Otrok je svobodno plaval v veliko tekočine, bil lepo razvit in danes je to otrok s statusom "nadarjeni učenec"....Držim pesti zate...

TUdi drugim želim vse naj na pregledih....In naj se vam želje izpolnijo....
lp

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
11.3.2009 16:38:34   
katrin***
Ja, ampak res ima vsak G svojo verzijo s temi slikicami. Punce hvala za vaše izkušnje in nasvete. Naslednjič bom definitivno prilepila svojo slikco sem gor, ni hudičuser posted image user posted image .

Drugače kr gre, kmalu bo ura 17 in gas domov.

lep dan vsem skupajuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
11.3.2009 16:57:01   
rožica13
manca držim pesti za pregled, jaz ga imam pa ob devetih da vidimo kaj je zdej naredil tisti zoperni izcedek!
Poli_H user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1469
11.3.2009 16:58:16   
deya*
caw sm nova nosecka user posted image na forumu.  user posted image  sm ugledala 10.2  PDP pa imam 20.10 sm ze mela prvi pregled 3.3.(sm bla u 7 tednu) pa je  user posted image  lepo ze tik taku,vidle so se zasnove za rokice in nogice user posted image   na koncu mi je pa sama dala 3 slikce za sabo. 
Pa gledam slikce pa mi se kr ni jasn...da u men raste bebiuser posted image

vsem zelim lepo nosecnost pa nc slabostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1470
11.3.2009 17:38:53   
TRIŠ
No tako MAMA3 se pokorno javlja na svoj novi forumuser posted image user posted image user posted image .Ja rok imam 31.10 ampak rodila bom 16.10user posted image .Doma imam že tri sončke tale zadnji pa nas je malo presenetil ampak je pa zato še toliko bolj zaželenuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 11.3.2009 17:39:43 >

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
11.3.2009 17:41:38   
mateja8
Deya dobrodošla med nami.
Lepo da nam želiš nosečnost brez slabosti, samo pri meni brez user posted image  ne gre.
Mi je še kar iz dneva v dan slabo, bruham pa manj, kot sem. V službi vse skupaj težko prenašam, ampak se trudim.
Jaz slikic še nimam. V torek imam pregled in upam, da jih dobim.
Komaj čakam.

(odgovor članu deya*)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
11.3.2009 17:47:19   
TRIŠ
No drugače pa bruhamo na orto in če bo šlo tako naprej bo treba na sprejem v bolnico  user posted image .Imam tudi visok pritisk in to že pred nosečnostjo,tako da smo sedaj samo zamenjali tablete z Metyldopo.Včeraj sem končala z delom ker sem v službi padla skupaj tako da bom sedaj doma,čeprav sem si želela vsaj eno nosečnost preživeti v službi.Pri zadnjem sem bila v bolnici prve tri mesece na infuziji zaradi bruhanja,kasneje pa zaradi pritiska v Ljubljani.No ampak sem velik optimist zato gledam na stvar pozitivno in z nasmehomuser posted image .Pregled pa imam naslednji četrtekuser posted image

Vsem nosečkam pa lepo in zdravo nosečnost s čim manj bruhanja in slabostiuser posted image

Mateja8 bova midve skupaj vozičkaleuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 11.3.2009 17:48:02 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.3.2009 17:55:16   
mateja8
TRIŠ tudi jaz imam visok krvni pritisk, ki pa ga v 1user posted image  še nisem imela. Srčno upam da mi teh mojih povprečnih 145/95 ne bo preveč zraslo in bom nosečnost preživela kar se da mirno.  Slabo je tudi meni, bruham pa res že manj. Težava pa je apetit, ki ga pri meni ni.

TRIŠ si imela pa res težave, upam, da bo tokrat bolje in boš srečna, nasmejana in zdrava nosečnica. Smem vprašati kako visok krvni pritisk imaš? Ker jaz za enkrat še nimam tablet, se pa moja zdravnica že neki časa odloča al bi mi jih dala al ne, glede na to da mam 26 let.

Ja, a ni lepo, da lahko skupaj čvekamo te, ki bomo tudi skupaj vozičkale.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.3.2009 18:08:34   
TRIŠ
Mateja 8 jaz sem ga imela 140/90 in so mi takoj dali Metyldopo 3x po 1 tableto na dan,ampak jaz sem jedla že tablete za pritisk pred nosečnostjo,ampak tiste niso za nosečnice in sem sedaj samo presedljala na druge.Sem bila pa en teden brez in se je začel digovat.Upam da se pri tebi umiri in ostane na 140/90,ker to še ni povišan in naj bi bil normalen za nosečkouser posted image .Jaz si ga merim sama doma in je presegal že 160/95 tako da drugega izhoda ni bilo kot tabletke še naprejuser posted image .Kdo pa je tvoj G?

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?