|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
10.3.2009 12:46:14   
maj2009
ojla punce!
tud jst sm šla učeri na pregled, ker sm mela čez vikend občasne krče! vse je ok, veliki smo 3,8cm 2 dni morm jest boskopan (3x na dan) in počivat. drugač vse bp.
naslednji pregled je skupaj z ns 23.3. komaj čakam!

kako lepo sonček sije, ane?

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
10.3.2009 14:38:06   
SONČEK LARA
ojla, kako ste nosečke

že nekaj dni se nisem javila, no pri nas vse po starem, zvečer utrujena za tri, križ me tako boli proti večeru da je joj, me moj fajn pomasira in je takoj bolje.

Jaz jem tablete Tifol. Elevit sem tudi kupila, bom jedla ko pojem tole škatlico Tifola.

A ste že kaj firbčne kakega spola bo otroček* Moj navija za fantka, da bova imela parček, jaz pa ne vem, punčke so tako prikupne. Sicer pa mi je res vseeno, sam da ko rodim in tisti občutek ko ti ga babca položi na trebuh in ko začutiš otroka in točno veš da je vse ok. To je tisto kar si želim. To je eden najlepših občutkov kar jih pomnim. V momentu pozabiš na vse popadke, na bolečine, sam gledaš to čudo sveta.

No pri nas smo odvadili prvorojenko od flaše in povem vam odkar nima več flaše spimo cele noči, čist sem presenečena ko me zjutraj zbudi budilka in ne njen jok.

Komaj čakam naslednji pregled, da vidim pikico. Glede trebuščka, res je da je v drugo hitreje viden, sedaj že ne zapnem nekatere hlače, samo da bi bil pa očitno nosečniški pa ne še, obliko bo dobil kasneje, zdej je tak špehek luškan nastal. Po kilogramih se nisem nič zredila se je pa telo spremenilo.

Uživajte sto na uro, jest še mal oddelam, pol pa dam...kam že ...za šporget...haha

Ajdi čau bau

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
10.3.2009 14:38:08   
HelloKitty1
Nonička, dala sem kri in vodo ..

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
10.3.2009 14:39:18   
srečen sonček
Ojla vse user posted image .
Da se vam še jaz malo javim. Včeraj sem bila na pregledu. Vse je OK, srček veselo bije, cista je izginila! user posted image user posted image user posted image
Sem pa mojo G kar malo presenetila ko me je vprašala po počutju in sem ji povedala, da se počutim odlično! Brez slabosti, brez utrujenosti,  brez bolečih prsi, vsa hrana mi ZELO diši, tako, da do včeraj nisem bila prepričana, da sem noseča, dokler nisem videla srčka.
Ko berem vse vaše poste in "težave" vidim kakšno srečo imam.
Mi pa G  ne želi povedati niti okvirnega roka, to pa ne vem zakaj user posted image .

Veliko, veliko sončka vsem

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
10.3.2009 14:54:14   
Bety11
Pozdravljene!

OOOO Mala Mravljica user posted image user posted image user posted image ..tvoj user posted image  je v 14 dneh zrasel iz 13 mm na 40,04...Pa to je čudovito...user posted image user posted image ...Jaz imam pregled jutri in ....brrrr..grrr..cela se tttrrreeesseemmm...
Če je res, da je otrok rasel 2 mm na dan, potem bo moj jutri čez 50 mm....naj bi bil...

Čestitam tudi vsem drugim za uspešne preglede in vam želim čimmanj slabosti, izcedkov in drugih neprijetnosti....

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
10.3.2009 15:13:33   
palegia30
Bila na pregeldeu, vse ok, srček bije kar je najbolj pomembno, sedaj pomirjeno naprej! user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
10.3.2009 15:35:01   
pikica 28
Čestitam vsem user posted image  za uspešne preglede...
Mene pa čaka pregled jutri, sem vsa na trnih...drugače pa pridno počivam zaradi rjavega izcedka in krčev, ki se pojavijo tu pa tam...
Zanima me kako prvzaprav izgleda prvi pregled. Vem, da te G pregleda z UZ, a daš tudi kri in vodo? PA dobiš materinsko knjižico?....No malo sem radovedna...

lep pozdravček....uf kako lepo sije sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
10.3.2009 15:35:59   
malaMravljica
Bety, ce se ne motim je zrastel iz 16 na 40,4, govorim v mm. Ja, ti  si dan pred mano in bo zagotovo vecji, po koledarju na rr bi moral imet 5 cm. Bos porocala a ne.

user posted image
user posted image

ce bo delala povezava je to moj dojencek od vceraj user posted image  

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
10.3.2009 15:38:29   
malaMravljica
Pikica na prvem pregledu das kri, vodo, mene so tudi v prst picili, pa stehtajo te, pritisk zmerijo.
Pol te pregleda na uz, dobis slikco, in se ginekoloski pregled je meni naredil, je rekel, da sedaj me s tem ne bo moril vec do konca nosecnosti. Malo se pomenis z g. in potem dobis materinsko knjizico.

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
10.3.2009 15:40:27   
pikica 28
malaMravljica o kak lepa slikica...čestitam....komaj čakam, da bomo tudi mi tako zrasli...Jaz sem komaj v 6 tednu..smo še čisto majčkeni...user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
10.3.2009 15:41:18   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: HelloKitty1

Nonička, dala sem kri in vodo ..

meni pa je rekla sestra, da 1.ne dam kri in vodo. če se prav spomnim iz 1.nosečnosti, sem pol čez 1teden spet morala h G in sem potem dala krv in vodo. očitno se g razlikujejo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
10.3.2009 15:43:21   
pikica 28
Hvala, sicer sem že prejšni teden bila pri njemu, ker se mi je pokazal rjavi izcedek in pojavili so se krči...bila sem napotena v bolnico. Tam so mi naredili ponovno UZ in videl se je srček....ker moj G ga ni zaznal... Tako, da pravga 1. pregleda še nisem imela...to bo jutri...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
10.3.2009 15:53:46   
pikica 28
Punce imam eno vprašanje: kako naredite tako sladke koledarčke, ki jih imate prilepljene pod svojim imenom?
Hvala za pomoč....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1438
10.3.2009 16:25:32   
metka_zone
Danes imam zelo težaven dan, saj je tamal kar naprej siten in mi nonstop nagaja user posted image ...Le kaj mu je? Zdle, ko se zbudi, ga peljem spet ven, ker se že cel dan samo sekiram. Verjetno pa sem jaz v nosečniški fazi spreminjanja razpoloženja ali kaj...Ne vem! Komaj čakam,da pride ati domov, ker tamal je potem kot pipika priden user posted image ...
Kosilo sem pa danes lahko pojedla in tenstanega krompirja  in zrezkov toliko, da me bo razneslo.Vsaj nekaj mi dišiuser posted image ..

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1439
10.3.2009 18:04:29   
rožica13
malaMravljica kako lepe slikice!!! Komaj čakam da bo moj tudi kaj zrastel!
pikica 28, greš pod svoj profil in pod dodatno, nad funkcijo kjer si vstaviš slikco in tam ti piše na katerih stranih najdeš te ticker-je, so tudi na ringaraja in potem ko narediš svojga prilepiš povezavo not v okenček.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
10.3.2009 19:04:09   
pikica 28
Rožica13 hvala ti za pomoč...user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
10.3.2009 19:06:43   
Mona Liza
Evo mene s pregleda. Veliki smo 2,5 cm, noseča sem pa 10t 4/7d, tako da naj bi imela pdp 1.10. Mali je bil tako lep na uz, je spančkal tist trenutek, se ni pustil motiti, je mel tko skupi učke stinjene pa rokice na prsih user posted image  . Jst sm bla čist v transu, moj se je pa samo smejal, je rekel, da je tok luštkan, da se mu je prov obrazek videl, tud nosek user posted image

Tako da se moram sedaj naročiti na nuhalno v 12. tednu. Se bom naročila kr k Strahovi v Domžale. Sem noseča več kot sem mislila. Od jutri naprej poveva še ostalim, v službi, prijateljem,... Joj, sva kr živčna.

Hehe, sm čist raztresena, sploh ne veva, kje se naju glava drži, sva presrečna. Je pa nosečnost bp, gin. je rekla, da je vse ok. Sem dobila tudi že polno napotnic za kri in vodo, čez en mesec se moram pa naročiti ponovno na pregled k gin. Naslednji uz mi bo ona delala spet v 20. tednu.

Lep večer vsem še naprej user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
10.3.2009 19:09:22   
Suzikaa
Pozdravljene!

Sem nova na forumu in tudi jaz spadam med oktobrke. Rok imam 2.10. in sem v 10.tednu user posted image
Počutim se odlično, o slabosti in bruhanju ni ne duha in ne sluha user posted image , apetit pa je res velik user posted image  
Z atijem se zelo veseliva prvega naraščaja user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
10.3.2009 19:30:51   
anaslana
Pozdravljene,
tudi jaz se vam pridružujem. Predviden rok imam 4.10. Občasno občutim slabosti, predvsem pa veliko utrujenost in zaspanost.
Prvi pregled sem že imela 24.2. naslednjega pa imam 24.3user posted image

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
10.3.2009 19:41:48   
Anonimen
Čestitke novim nosečkam in pa puncam za lepo opravljene pregledeuser posted image user posted image Superca.... upam, da bo tako naprej tudi pri ostalih. Meni se tako vlečejo dnevi do 26.3. ( NS ) grozaa..Tako daleč je še, zadnji pregled pa je bil pred dvema tednoma. Tako,da upam, da bo sedaj najin pikec večji in pa da bo srček bil 100 / Huser posted image .
Drugače sem pa danes bol tako tako, energijo mi je čisto pobralo, na šihtu gužva, pa še datum preteka pogodbe se bliža..tako, da misli mi šopajo k slabim dobrim, k pesimizmu optimizmu...v glavenm skupek vsega.

(odgovor članu anaslana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
10.3.2009 19:44:06   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa25

Zdravo user posted image !!!!

Tudi jaz sem se danes naročila na NS k dr. Strahovi, tako da imam pregled 10.04.

Slabosti so še vedno prisotne, kar cel dan in celo noč - no vsaj nekaj sem vesela da ponoči mi ni treba bruhat user posted image .

Tudi meni se že pozna trebušček... neki sem napihnjena pa nekaj ga imam tudi od prej pol je pa rezultat tukaj tako da imam trebušček za 4 mesece - se mi pač mal prej pozna, ane user posted image

O, jaz sem tudi naročena pri Strahovi 10.4., mogoče se pa vidimo :)

Sicer sumim, da se ta datum utegne prestaviti, ker mi mora še G na prvem pregledu povedati v katerem tednu sem zares (jooooj, zakaj je do takrat še 2 tedna?!?!); oni pa delajo NS samo v 12t. Vsaj po tel. so bili zelo prijazni, se že veselim!

Sicer pa vse po starem, slabo mi je še vedno; mogoče malenkost manj in mi malo več hrane diši oz. vsaj ne smrdi. Sem se zjutraj ustrašila da je kaj narobe, ker mi ni bilo tako zelo slabo. Pa se je potem vse vrnilo in sem se pomirila ;)

Sicer pa sem še vedno -1kg. Buši je skoraj manjški kot prej, ko sem mela precej špehija gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
10.3.2009 20:02:39   
lenika83
Dober večer!
Da vas malo pozdravim. Vidim da ste včeraj in danes kar načvekale.
Dobrodošle vse nove. Če bo šlo tako naprej, se nas bo hitro nabralo 100.
Sem pa včeraj in danes popolnoma brez energije. Se mi zdi, da se komaj prepričam, da se s kavča vstanem. Pa nekaj mi je zdaj dva dni že slabo. Se mi je začel tale 7 teden, ko je očitno poln nosečniških znakov user posted image
Ko bom se uspela malo spravit k sebi bom spet prilepila nov seznamček in upam, da vse nove ne bodo hude, če bo treba mičkeno počakati. Seveda ga pa lahko tudi katera druga uredi user posted image  Da ne bo katera mislila, da je to kaka moja izključna pravicauser posted image
Počasi končno tudi jaz odštevam dneve do prvega pregleda, ki ga imam v ponedeljek. Moram še edino potuhtat kako bom pobegnila iz službe, ker mi je šla sodelavka na bolniško in ne moram imeti cel dan prosto. Še sreča, da imam pregled komaj ob dveh, bom lažje zbežala.
Opažam, da mi nikakor ne uspe bit kratkauser posted image  Pa skoraj sem pozabila še to... Vidim, da imate nekatere že kar lepe nosečniške bušije, sem skoraj malo faušuser posted image  Jaz imam malo zaloge še od prej in se mi še nič ne pozna. Zjutraj je celo bolj raven kot prej, zvečer se edino malo napihne, ampak ni šans, da bi kdao opazil. Sicer se že veselim trebuščka, samo je pa bolj komot tako, ko še ni treba razmišljati o nosečniških hlačahuser posted image

No, tako izgleda, ko samo na kraktko pozdravim, ker se zanič počutimuser posted image
Lep večer!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
10.3.2009 20:20:04   
maayaa
Punce, ko že govorite o vaših trebuščkih.

Meni se zdi, da je moj iz minute v minuto občutno večji, če bo šlo tko naprej bom čez nekaj  trdnov/dni kot en simpatičen nilski konj, user posted image

Za nosečnost zaenkrat ve le malokdo, zato ga že s težavo skrijem. Tut pri meni pride v poštev brezrokavnik za v službo, mal se mi zdi sicer smešen, sam vseeno. Nočem, da je cela "panika" v službi,...

Aja, pa punčko bomo meli, ker sem zadnjič malo bruhala, res malo sam,. . .   user posted image   user posted image   user posted image
( . . . no saj moj je tko reku )

Papap

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
10.3.2009 20:25:05   
rožica13
pikica 28 lepe tickerje si si uredila!
Čestitke vsem novim in dobrodošle!
In pa čestitke vsem ki ste imele uspešen pregled!
Jaz sem si prejle oblekla ene kavbojke ki jih nekaj časa nisem nosila in so me tako tiščale sploh ko sem sedela v avtu sem si mogla gumb odpet.

Neposredna povezava do sporočila: 1449
10.3.2009 20:51:01   
pikica 28
Hvala, naredila sem s tvojo pomočjo rožica 13.user posted image

No punce jutri pa držite pesti, user posted image ker imam 1 pregled pri G...upam na najbolje...

No lep večer vam želim....

vam jutri poročam kako je blo.

Lahko nočuser posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?