Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 13:29:28
|
|
|
|
Nina00
|
Miška Pri nas pa mali spi. Jaz sem tudi z njim eno urco odspala in je prav pasalo. Sva imela eno krasno ustvarjalno dopoldne, tako da nama še na sprehod ni uspelo it. Upam, da bo vreme zdržalo, da bomo šli popoldne vsi skupaj. Sedaj bo treba pa še kaj zlikat. Se mi prav nabira, kadar sva z malim sama doma No, prej pa še malo preberem kaj ste spisale danes. Sem si RR že dopoldne odprla, a mi ni uspelo ne kaj napisat, ne prebrat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 13:30:21
|
|
|
|
pondelak
|
komentarji na seznamu-ti kar nadaljuj ker so resnično zabavni za prebrat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 13:40:53
|
|
|
|
Tulipan12
|
Moj pa se danes že drugi dan nekam leno giblje. Sicer sem naštela dovolj gibov, ampak vseeno pogrešam tiste prave brce v rebra vem, da je že včeraj o tem tekla debata, sam saj veste, malo panike mora bit!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 13:45:34
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Moj pa se danes že drugi dan nekam leno giblje. Sicer sem naštela dovolj gibov, ampak vseeno pogrešam tiste prave brce v rebra vem, da je že včeraj o tem tekla debata, sam saj veste, malo panike mora bit! nič se ne sekiraj kot si že napisala,glavno da je gibov dovolj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 13:48:27
|
|
|
|
Nina00
|
Sem prebrala komentarje. Odlični so! Čestitke za vse današnje preglede. Janaja, a se je krvavitev ustavila? Kaj so pa rekli, od česa je, da so te kar domov poslali? Najaa naš prvi se je tudi zvečer bolj pogosto dojil. Sem najprej sklepala, da imam morda premalo mleka, a se je izkazalo, da je samo bolj utrujen in se zato hoče bolj pogosto crkljati. Vsem, ki že cartate pa želim čim več cartanja in vsaj minimalno količino spanja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 13:50:26
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps za vse,ki bi že mogle rodit,da vas hitro zagrabi ostalim pa želim veliko potrpljenja saj se tudi vaš dan hitro bliža no,pa smo dali prvi obisk patronažne pri našem Marcelu,vse ok,gor tui lepo jemlje,popek je že ok,tako,da se kopamo v petek jeeeeeeeeee steffi,kaj še čakaš?a nisi najprej hotla it pred mano? sem nesramna,a ne? ja zgleda, da ni v redu, če želiš prehitevat, potem kar hitro padeš na konec vrste . ma saj ni takom hudo, da ne bi moglo bit še hujše . saj je kar OK, razen tega da mi vsak pregled v P vzame 3 ure. bomo tud to preživeli. vidva z Marcelom pa uživajta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 13:52:59
|
|
|
|
pondelak
|
neko zatišje je tu grem malo pred tv mogoče bo že kaj novičk ko pridem nazaj
< Sporočilo je popravil pondelak -- 11.3.2009 13:53:06 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 13:54:43
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Moj pa se danes že drugi dan nekam leno giblje. Sicer sem naštela dovolj gibov, ampak vseeno pogrešam tiste prave brce v rebra vem, da je že včeraj o tem tekla debata, sam saj veste, malo panike mora bit! tudi moja je danes čist mirna sem do sedaj naštela komi 4 gibe, sicer je res zvečer bbolj divja samo vseeno, če zvečer ne bo razturala, pa če je zdaj s čokolado ne zbudim bom šla spet mal v P pogledat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 13:56:49
|
|
|
|
trinity22
|
spps čestitke za uspešen obisk patronažne, sedaj pa le uživajte skupaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 13:57:31
|
|
|
|
trinity22
|
dajte punce čvekat jaz moram dobit še eno zvezdico preden grem v P
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 13:57:37
|
|
|
|
sanna
|
Končno se je spet začelo nekaj dogajat! Dajmo punce, držim pesti!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:00:23
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Izgleda, da bo končno nekaj akcije: Miška2006 sporoča, da je v P in upa, da bo njene kalvarije še danes konec... Pravi, da je optimist! Držimo pesti držim pesti da bo čimprej in čim manj boleče, go miška, go miška
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:03:13
|
|
|
|
trinity22
|
jaz grem tud mal počivat ... nobene ni, ki bi čvekala pridem potem kaj naokoli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:04:06
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Evo mene s pregleda. Nič novega, razen da sem zgubila 3 ure v P. Ma tem našim zdravnikom se res nikamor ne mudi. G sem čakala več kot 1 uro, da mi je potem rekel: dober dan in nasvidanje se vidimo v petek ponovno. Bila sem pol ure na CTG-ju, ki ni pokazal nič ( en švoh popadek ter to kar že vem, da našega zjutraj ne zbudi prav nič). Punce uživajte. Grem na sprehod. G je rekel da bo treba na Slavnik pogledat če želim roditi, tako da gremo . kateri G pa je bil danes gor? a te ni nič pregledal, vaginalno, kaj pa UZ? Dr. Deisinger. Danes me ni nič pregledal, saj kot sem rekla dober dan in nasvidanje, to je vse kar je on naredil oz. pustil nas je čakati 1 uro, da ne pozabim. Ma katastrofa. Isto je bilo v ponedeljek, kar se čakanja tiče. Dobro takrat me je vsaj vaginalno pregledal, UZ sem pa imela prejšnji teden pri svojem G. Tiste, ki hodite na CTG v P Izolo, a je vedno ista pašta, kar se čakanja tiče? ... ker to je res za po..... Ti imaš CTG v petek, potem se mogoče vidimo, razen....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:05:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Moj pa se danes že drugi dan nekam leno giblje. Sicer sem naštela dovolj gibov, ampak vseeno pogrešam tiste prave brce v rebra vem, da je že včeraj o tem tekla debata, sam saj veste, malo panike mora bit! tudi moja je danes čist mirna sem do sedaj naštela komi 4 gibe, sicer je res zvečer bbolj divja samo vseeno, če zvečer ne bo razturala, pa če je zdaj s čokolado ne zbudim bom šla spet mal v P pogledat Si že šla kdaj zaradi gibov v P? Jaz ne. Greva pa zdaj v Avstrijo, pa vem da ko sem aktivna, še manj čutim... bom jaz tudi probala stari dobri trik s čokolado Jutri mam pregled, pa ne bi neke panike po nepotrebnem delala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:09:16
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 dajte punce čvekat jaz moram dobit še eno zvezdico preden grem v P Saj tiše sam par postov manjka, meni jih manjka 200 do nove mogoče bom pa maja rodila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:10:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 dajte punce čvekat jaz moram dobit še eno zvezdico preden grem v P to malo pa boš ja še načvekala, da dobiš še eno ,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:11:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
Evo, čokolada pomaga je že žur Samo ne vem kak bo ta žur, ko bo treba te kile dol spravljat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:11:27
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Oh, punce...jaz se tako zabavam s temi komentarji zdaj, ko se je začelo malo dogajat in je vse napeto...samo upam, da mi katera ne bo zamerila kakšne reči... ti kar, se vsaj pošteno nasmejemo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:13:31
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Piruri PDP Ime (starost) (št. , št. ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 11.03. mama_milchy (27) (št. 2, št. 1) 13.3., Izola +14 kg, ? ...ne spi več...zdaj...če ne bo rodila, bo pa še bolj "tečna" ...si je pa upala rezervirat petek 13....čestitke!!! ...premikamo črto... ..alo, zaspanke... sam da ne bo preveč in boš na porodu omgala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:14:39
|
|
|
|
Tulipan12
|
mama_milchy mogoče pa moraš avtar menjat na kaj bolj umirjenega, ker mogoče pa to zibanje paše in zato noče ven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:15:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Evo mene s pregleda. Nič novega, razen da sem zgubila 3 ure v P. Ma tem našim zdravnikom se res nikamor ne mudi. G sem čakala več kot 1 uro, da mi je potem rekel: dober dan in nasvidanje se vidimo v petek ponovno. Bila sem pol ure na CTG-ju, ki ni pokazal nič ( en švoh popadek ter to kar že vem, da našega zjutraj ne zbudi prav nič). Punce uživajte. Grem na sprehod. G je rekel da bo treba na Slavnik pogledat če želim roditi, tako da gremo . kateri G pa je bil danes gor? a te ni nič pregledal, vaginalno, kaj pa UZ? Dr. Deisinger. Danes me ni nič pregledal, saj kot sem rekla dober dan in nasvidanje, to je vse kar je on naredil oz. pustil nas je čakati 1 uro, da ne pozabim. Ma katastrofa. Isto je bilo v ponedeljek, kar se čakanja tiče. Dobro takrat me je vsaj vaginalno pregledal, UZ sem pa imela prejšnji teden pri svojem G. Tiste, ki hodite na CTG v P Izolo, a je vedno ista pašta, kar se čakanja tiče? ... ker to je res za po..... Ti imaš CTG v petek, potem se mogoče vidimo, razen.... ma čudno, on pa ja ponavadi vse pregleda, nardi CTG in UZ, da vidi če je dovolj plodovnice....ma meni gor je v redu Lovšin, ki si res vzame čas za vsako pa tudi Ravnikar mi je bil fajn (sem ga imela pri prvem porodu).... gor je pa tako, če pridejo vse za 8-mo je pač treba čakat in je gužva; jaz sem ponavadi hodla okoli 11-te pa nisem čakala kaj dosti....je pa odvisno, če ti dela vse CTG, UZ in pregled traja skoraj uro... ja, jaz imam v petek za it gor ma sem še vedno v dilemi al it v Postojno al gor v Izolo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:16:09
|
|
|
|
novo
|
halo, js sm iz pregleda. Pregled uz, naši babiki je g. videla lase, tak da upam, da po vsej glavi! . No, za seznam kg:+17 (pa pravijo, da potem ne gre več gor) , naslednji pregled: 18. 3. pretoki so ok, plodovnice dovolj, utrip vredu. torej, se mi še nikamor ne mudi, tak da grem zdajle mal v vodoravni položaj!
< Sporočilo je popravil novo -- 11.3.2009 14:17:26 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:17:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Izgleda, da bo končno nekaj akcije: Miška2006 sporoča, da je v P in upa, da bo njene kalvarije še danes konec... Pravi, da je optimist! Držimo pesti držim pesti da bo čimprej in čim manj boleče, go miška, go miška
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 14:17:58
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Evo mene s pregleda. Nič novega, razen da sem zgubila 3 ure v P. Ma tem našim zdravnikom se res nikamor ne mudi. G sem čakala več kot 1 uro, da mi je potem rekel: dober dan in nasvidanje se vidimo v petek ponovno. Bila sem pol ure na CTG-ju, ki ni pokazal nič ( en švoh popadek ter to kar že vem, da našega zjutraj ne zbudi prav nič). Punce uživajte. Grem na sprehod. G je rekel da bo treba na Slavnik pogledat če želim roditi, tako da gremo . Ja, tvoje dete je pa vztrajno očitno je pri tebi tako luštno, da noče nikamor zgleda, da res. ima za jest (mami zelo dobro skrbi za to ). po porodu sva z mu napovedla varčevanje in začeli bomo seveda pri njemu, ker bo najmlajši.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?