Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce dejte mi neki povedat, a vaši starši upoštevajo vaše želje jaz sem bila zdaj z AT vzunaj z biciklom , in sva srečali mojega fotra, in sem mu lepo rekla, da lahko gre z nama, samo da naj AT ne razburja, ker se bo lepo peljala, in kaj je bilo, toliko je v njo rinu, da je tamala začela histerično jokat, valda ker je hotla da jo on nosi , sem mu še 1X rekla, da naj da mir, če želi z nama na sprehod, da naj jo vozi in se pogovarja z njo, ampak nosil jo pa ne bo po cesti. Valda mala je začela še bolj histerično vpit, da je fotr čist pop , da kaj mi je, da če joka jo bo on nosu . Mislim HAAALLLLO sploh me ne upošteva, kar gre meni fuuul na živce, samo valda nisem pustila, da je AT vzel, sve šla kar lepo naprej, on se je pa obrnil in šel v svojo smer s surlo do tal . Dobro ve, da je med drugim tudi on kriv, ker se že v vozičku noče peljat, zdaj pa še to A vaši starši so tudi taki moji HB niso. sej bi marsikej najbrž naredili po svoje, sam vejo, da bo pol vik in krik. pa tud tašča m upošteva, no vsej za 1x še
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|