|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
11.3.2009 15:26:57   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla user posted image

Punce jz sem pa donc tko žalostna. Je moj prej ob 2h klical v firmo kaj je sedaj glede dela, če grejo jutri delat (jim je bilo naročeno, da morejo donc ob 2h poklicat), pa mu je vratarica rekla, da ne, ker so jim izklopili elektriko, pol veste kolk je vse v K ***** user posted image

Nisem vedla al nej grem mal sama ven, da se k seb spravim al kva nej, sam tolk piha, da je joj, pol sem se pa odločila, da pridem mal sem jamrat user posted image

user posted image user posted image user posted image
Najboljše je, da začne tudi on iskat službo, da jo čimprej menja, če ne bo prej brez. user posted image

sej že dela na tem, sam sej sama veš kako je user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
11.3.2009 15:28:11   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Nič ne pali, noben trik s flašo(mleko ali čaj), ko pride žlica zapečati ustauser posted image Jaz upam, da se ti zobki nehajo čimprej, ker drugače bomo do 2 leta na mlekuuser posted image

Od A. sestrična pa je živela od čokolešnika. In je babica, ki je skrbela za njo, skuhala zelenjavo in meso in jo zmiksala. Ko je mala na pol spala pa ji je uturila flašo z zmiksano zelenjavo. Cucelj je na vrhu odrezala, da je teklo in je vse spila. Tako so delali mislim, da do 3. leta. Pa še danes ni ne vem kak jedec zelenjave.

Naša je zelenjavo, samo ti zobki jo tako zaj...da je joj. Ravno je pojedla mojo enolončnico, 150g. Sem si kar oddahnila. Z malic pa je pojedla jabolko s piškotom mali frutek in je hotla še, jaz pa mela ne, pol sem ji še 100AM naštimsls in je popila.

Sicer sem pa jaz živela od gresa in kasneje od kakava in kruhauser posted image Nič nisem hotla jest. p< me sedaj poglej, bi zmazala vse kar vidimuser posted image

Kaj bi lahko jaz danes jedla za malico? A lahko samo eno pomarančo pojem??? Ali lahko 2-3, ker so njami....

Samo eno, razen če so mini variante, potem 2user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
11.3.2009 15:28:12   
Soncnica Sandra ***
naša je donc od zjutrej pa do zdele pojedla 125g pudinja in to je to. zdele sem ji pa AM naštimala in ga je zmazala 270ml in šla spat user posted image , pa še bi ga, če bi bil, pol je pa dala prst v usta in je blo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
11.3.2009 15:29:22   
Čmrlika
user posted image

za vse pikepoke in objemčke.

grem zamenjat položaj. bom probala kr stat user posted image  l kaj pa naj delam stoje user posted image

grem likat ...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.3.2009 15:30:00   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce dejte mi neki povedat, a vaši starši upoštevajo vaše željeuser posted image

jaz sem bila zdaj z AT vzunaj z biciklomuser posted image , in sva srečali mojega fotra, in sem mu lepo rekla, da lahko gre z nama, samo da naj AT ne razburja, ker se bo lepo peljala, in kaj je bilo, toliko je v njo rinu, da je tamala začela histerično jokat, valda ker je hotla da jo on nosiuser posted image , sem mu še 1X rekla, da naj da mir, če želi z nama na sprehod, da naj jo vozi in se pogovarja z njo, ampak nosil jo pa ne bo po cesti. Valda mala je začela še bolj histerično vpit, da je fotr čist popuser posted image , da kaj mi je, da če joka jo bo on nosuuser posted image . Mislim HAAALLLLO sploh me ne upošteva, kar gre meni fuuul na živce, samo valda nisem pustila, da je AT vzel, sve šla kar lepo naprej, on se je pa obrnil in šel v svojo smer s surlo do taluser posted image user posted image . Dobro ve, da je med drugim tudi on kriv, ker se že v vozičku noče peljat, zdaj pa še touser posted image

A vaši starši so tudi takiuser posted image

moji HB niso. sej bi marsikej najbrž naredili po svoje, sam vejo, da bo pol vik in krik. pa tud tašča m upošteva, no vsej za 1x še user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.3.2009 15:30:45   
hijenca

Nič ne pali, noben trik s flašo(mleko ali čaj), ko pride žlica zapečati ustauser posted image Jaz upam, da se ti zobki nehajo čimprej, ker drugače bomo do 2 leta na mlekuuser posted image

Od A. sestrična pa je živela od čokolešnika. In je babica, ki je skrbela za njo, skuhala zelenjavo in meso in jo zmiksala. Ko je mala na pol spala pa ji je uturila flašo z zmiksano zelenjavo. Cucelj je na vrhu odrezala, da je teklo in je vse spila. Tako so delali mislim, da do 3. leta. Pa še danes ni ne vem kak jedec zelenjave.

Naša je zelenjavo, samo ti zobki jo tako zaj...da je joj. Ravno je pojedla mojo enolončnico, 150g. Sem si kar oddahnila. Z malic pa je pojedla jabolko s piškotom mali frutek in je hotla še, jaz pa mela ne, pol sem ji še 100AM naštimsls in je popila.

Sicer sem pa jaz živela od gresa in kasneje od kakava in kruhauser posted image Nič nisem hotla jest. p< me sedaj poglej, bi zmazala vse kar vidimuser posted image

Kaj bi lahko jaz danes jedla za malico? A lahko samo eno pomarančo pojem??? Ali lahko 2-3, ker so njami....

Samo eno, razen če so mini variante, potem 2user posted image

OK, potem pa bom samo eno, ampak so tako dobreuser posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.3.2009 15:31:11   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Vam bom spodaj skopirala odgovor Volge na vprašanje, kje vzamejo kri dojenčku?

Kako to misliš? Kri je po žilah, torej ali iz velike žile ali male kapilare. vsekakor pa iz žile.

Sem brala.kako je ta zateženauser posted image .Kot da bi bilo tako težko reči iz prstka,ne pa takoj v napad

ma tej ženski se itak po žilah pretaka samo zloba in nič krvi, tako, da ne zna napisati pametnega odgovora. user posted image  babji

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
11.3.2009 15:31:50   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Mi smo tudi že nazaj.user posted image Zunaj je lep,topel sonček,samo kaj,ko piha kot pri norcihuser posted image
Položnico za vrtec sem dobila in je za ta mesec 0 euruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za položnico

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
11.3.2009 15:32:31   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ojla,

Evo, katina in njena ljubka druzinica je na poti na letalisce in jaz jokam kot dez.user posted image user posted image user posted image user posted image
Bilo je cudovitih 5 dni.

Nic...sem hotla pisat, pa nisem pri volji...se javim kasneje. Vsem majcicam in hroscem posiljam veliko soncka.

kako hitro mine kar je lepo, kajne?

verjamem pa da ste vsi uživali!?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
11.3.2009 15:34:23   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ostala sem na 59 strani, a mi ne bo zneslo brat za nazaj, ker moram it počivat.
Menda imam noriceuser posted image . Sem včeraj ustavila mojo dohtarco na hodniku ZD in mi je rekla, da zna bit, da so. Naj počivam in veliko pijem. Lahko mi le da proti srbenju, zdravila pa ni.
Danes zjutraj pa sem bila pri P z Varjo in Petjo (je tožila, da jo bolijo ušeska) in sem ji omenila moje izpuščaje. Tako, da res možno, da so norice.
Grem počivat in velio pituser posted image
Čez teden pa bomo imeli norice na kubik.

ojoj,a norice!? user posted image user posted image user posted image
baje jih odrasli težje prebolijo kot otroci user posted image
upam, da boš čim hitreje in čim lažje dala to bolezen skozi.
ZA Varjo, Petjo in Gašperja pa tudi držim pesti, da bo čim hitreje mimo, če jih bodo dobili user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
11.3.2009 15:35:36   
Soncnica Sandra ***

u madonca kaj že vse spite?
grem jz mal slike prek neta rajš naročat, da ne bojo sami tweety-ji na desni strani user posted image

SS kje si naročila slike? Mene tudi to še čaka, pa nimam pojma kje naj jih naročim?

jaz jih naročam v mixi lab-u v žireh in jih grem kar osebno iskat, lahko ti jih pa tudi po pošti pošljejo

Evo: http://www.mixi.tv/

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
11.3.2009 15:35:46   
suzy85

Ojla user posted image

Punce jz sem pa donc tko žalostna. Je moj prej ob 2h klical v firmo kaj je sedaj glede dela, če grejo jutri delat (jim je bilo naročeno, da morejo donc ob 2h poklicat), pa mu je vratarica rekla, da ne, ker so jim izklopili elektriko, pol veste kolk je vse v K ***** user posted image

Nisem vedla al nej grem mal sama ven, da se k seb spravim al kva nej, sam tolk piha, da je joj, pol sem se pa odločila, da pridem mal sem jamrat user posted image

Najboljše je, da začne tudi on iskat službo, da jo čimprej menja, če ne bo prej brez. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
11.3.2009 15:36:25   
Soncnica Sandra ***

Dan

evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 urouser posted image , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajouser posted image , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkaveuser posted image

Pri nas je spet krasno vremeuser posted image user posted image , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklomuser posted image

Zdaj bom pa malo za nazaj prebrala.

ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečkuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za težko noč!
user posted image user posted image user posted image  za obiske!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.3.2009 15:37:20   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

mi smo včeraj zaspali šele ob 22h, in tudi pol nisem imela več volje do rač. prilezt.. je pa vsaj spal do 7h, z dvemi bujenji vmes.

estrella a kr tak velik boš  pridna ? user posted image

tilči user posted image  za zobek, mi smo pa posteljico že pred 3 meseci morali na dno spustit, ker je vstajal

mi smo jo tud spustili pred kakimi tremi tedni...Jana a Nejc še vstaja...daj me potolaži da bo minlo , prosim...pa kak ji naj dopovem da mormo spat user posted image  user posted image

ja Nejc še vstaja ko se zbudi, uspavava ga pa na rokah, ali s flašo v postelji, in potem zaspi, al pa ga dava v posteljo ko že napol spi.

upam na to da ga bodo v vrtcu naučili sam zaspat.

Če se ne dere jo pustiš. vstajanje pa mine oz. se potem sami nazaj vležejo in zaspijo. Ampak brez tvojega vztrajanja ne bo nič. Če jo boš na rokah uspavala se ne bo naučila, da se zaspi v posteljici. Zato pa smo starši, da te naše otročke kaj naučimo.

user posted image  ne saj jaz je ne uspavam na rokah . ponoči ko vstaja , jo zdaj tu in tam moram vzet ven, ker se mi drugače čisto razbudi . upam, da mine tole njeno vstajane in hopsanje ponoči user posted image

Jaz jo nazaj poležem ponoči in ji dam čaj in dudo in spi naprej.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.3.2009 15:37:22   
barbaw

Ojla user posted image

sej že dela na tem, sam sej sama veš kako je user posted image

Na žalost vem kako je. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.3.2009 15:37:24   
barbaw

naša je donc od zjutrej pa do zdele pojedla 125g pudinja in to je to. zdele sem ji pa AM naštimala in ga je zmazala 270ml in šla spat user posted image , pa še bi ga, če bi bil, pol je pa dala prst v usta in je blo user posted image

A prst cuca ali ga samo malo da usta?

Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.3.2009 15:38:09   
Soncnica Sandra ***

user posted image ŽAN in VARJAuser posted image

ZA 10 MESECEV

VSE NAJ NAJ!!!!

user posted image

tudi od naju z Manco

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.3.2009 15:38:49   
Čmrlika
joj  moja zlata mami..mi je prinesla kosilo za naju user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 11.3.2009 15:39:41 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.3.2009 15:39:15   
Soncnica Sandra ***

A prst cuca ali ga samo malo da usta?

cuza, amapk ga pol hitro ven vrže user posted image , da bi spala s prstom v ustih: no way

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.3.2009 15:41:19   
Soncnica Sandra ***
nč, zdej grem pa še jz mal na kavč, ker me že mal zvija.

Barbaw: glih včerej si me spraševala iz kje črpam energijo: evo donc me že mal pobira, pa še noč je bla bolj tko tko, sploh od 2h naprej skoraj nismo spali

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2445
11.3.2009 15:45:58   
barbaw

nč, zdej grem pa še jz mal na kavč, ker me že mal zvija.

Barbaw: glih včerej si me spraševala iz kje črpam energijo: evo donc me že mal pobira, pa še noč je bla bolj tko tko, sploh od 2h naprej skoraj nismo spali

Vidim po sebi, če spimo zadovoljivo imam dovolj energije, če pa spimo ultra slabo, bi pa samo še dol padla.
Imam pa vsaj v dnevni čisto okno in vidim lepo ven. Ni več megle. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.3.2009 15:46:00   
barbaw

joj  moja zlata mami..mi je prinesla kosilo za naju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
11.3.2009 15:46:28   
suzy85

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
11.3.2009 15:49:37   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Še malo pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
11.3.2009 16:05:01   
Estrella*
Naša je dans tako tečna, samo zraven hoče, da semuser posted image Nič od nič ne moram,ne da bi se mi motala po nogam al pa lezla po meniuser posted image Upam, da luna popusti. Odštevam minute do prihoda gospoda varuškeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?