|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
11.3.2009 14:18:18   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

mama_milchy mogoče pa moraš avtar menjat na kaj bolj umirjenega, ker mogoče pa user posted image  to zibanje paše in zato noče venuser posted image user posted image user posted image

ne boš verjela, sem tudi na to pomislila, zdaj si grem kaj bolj umirjenega poiskat user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
11.3.2009 14:18:45   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: novo

halo, js sm iz pregleda.
Pregled uz, naši babiki je g. videla lase, tak da upam, da po vsej glavi! user posted image user posted image user posted image user posted image .
No, za seznam kg:+17 (pa pravijo, da potem ne gre več gor) user posted image user posted image user posted image , naslednji pregled: 18. 3.
pretoki so ok, plodovnice dovolj, utrip user posted image vredu.
torej, se mi še nikamor ne mudi, tak da grem zdajle mal v vodoravni položaj!

user posted image user posted image user posted image za pregled!

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
11.3.2009 14:18:53   
mama_milchy
Tejči H, te vidimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
11.3.2009 14:19:46   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Izgleda, da bo končno nekaj akcije:

Miška2006 sporoča, da je v P in upa, da bo njene kalvarije še danes konec... Pravi, da je optimist!

Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GO, GO MIŠKA2006 user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
11.3.2009 14:24:49   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mama_milchy mogoče pa moraš avtar menjat na kaj bolj umirjenega, ker mogoče pa user posted image  to zibanje paše in zato noče venuser posted image user posted image user posted image

ne boš verjela, sem tudi na to pomislila, zdaj si grem kaj bolj umirjenega poiskat user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz se menim, ko ga sploh nimamuser posted image user posted image user posted image  no, če bo pri tebi vžgalo, si ga jaz 100% omislimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1105
11.3.2009 14:27:07   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Evo mene s pregleda. Nič novega, razen da sem zgubila 3 ure v P. Ma tem našim zdravnikom se res nikamor ne mudi. G sem čakala več kot 1 uro, da mi je potem rekel: dober dan in nasvidanje se vidimo v petek ponovno.

Bila sem pol ure na CTG-ju, ki ni pokazal nič ( en švoh popadek ter to kar že vem, da našega user posted image  zjutraj ne zbudi prav nič).

Punce uživajte. Grem na sprehod. G je rekel da bo treba na Slavnik pogledat če želim roditi, tako da gremouser posted image user posted image user posted image .

kateri G pa je bil danes gor? a te ni nič pregledal, vaginalno, kaj pa UZ?

Dr. Deisinger. Danes me ni nič pregledal, saj kot sem rekla dober dan in nasvidanje, to je vse kar je on naredil oz. pustil nas je čakati 1 uro, da ne pozabim. Ma katastrofa. Isto je bilo v ponedeljek, kar se čakanja tiče. Dobro takrat me je vsaj vaginalno pregledal, UZ sem pa imela prejšnji teden pri svojem G.

Tiste, ki hodite na CTG v P Izolo, a je vedno ista pašta, kar se čakanja tiče? ... ker to je res za po.....

Ti imaš CTG v petek, potem se mogoče vidimo, razen....

ma čudno, on pa ja ponavadi vse pregleda, nardi CTG in UZ, da vidi če je dovolj plodovnice....ma meni gor je v redu Lovšin, ki si res vzame čas za vsako pa tudi Ravnikar mi je bil fajn (sem ga imela pri prvem porodu)....
gor je pa tako, če pridejo vse user posted image  za 8-mo je pač treba čakat in je gužva; jaz sem ponavadi hodla okoli 11-te pa nisem čakala kaj dosti....je pa odvisno, če ti dela vse CTG, UZ in pregled traja skoraj uro...

ja, jaz imam v petek za it gor ma sem še vedno v dilemi al it v Postojno al gor v Izolo user posted image

BI RAZUMELA, ČE BI BILA GUŽVA, MA SVA BILE SAMO 2. BO ŽE ČAKAT SEM ITAK NAVAJENAuser posted image user posted image user posted image  IN GLEDE NA MOJEGA user posted image  SE BOM MOGLA ŠE BOLJ NAVADIT.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1106
11.3.2009 14:32:38   
Steffi
pupe a ima katera voziček Jane Slalom in kako je zadovoljna z njim? Kako je pa ga za spravit v mali avto (peugeot 207), predvsem košaro, se mi zdi precej velika???

Paulo Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1107
11.3.2009 14:35:20   
Steffi
a ste vse mrknile al kako????user posted image user posted image user posted image

Paulo Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1108
11.3.2009 14:37:06   
Tulipan12

pupe a ima katera voziček Jane Slalom in kako je zadovoljna z njim? Kako je pa ga za spravit v mali avto (peugeot 207), predvsem košaro, se mi zdi precej velika???

Jaz sem še tu, sam nimam tega vozičkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
11.3.2009 14:39:15   
Tulipan12

Jaz sem še tu, sam nimam tega vozičkauser posted image user posted image user posted image

Jaz v bistvu niti košare nimam - po nasvetu prodajalk iz BC naj je ne bi potrebovala glede na PDP, tak da ti splooooooooooohhhhh ne znam pomagat!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1110
11.3.2009 14:42:59   
sanna
Vse ste se skrile, tako kot sonček pri nas. user posted image  No, potem pa grem tudi jaz, bom pa kaj dobrega pripravila za jest za mojega user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1111
11.3.2009 14:46:58   
mama_milchy

Jaz v bistvu niti košare nimam - po nasvetu prodajalk iz BC naj je ne bi potrebovala glede na PDP, tak da ti splooooooooooohhhhh ne znam pomagat!!!

kakšen vozek pa imaš? gre naslov čisto v vodoravno?

Neposredna povezava do sporočila: 1112
11.3.2009 14:47:57   
mama_milchy

Evo mene s pregleda. Nič novega, razen da sem zgubila 3 ure v P. Ma tem našim zdravnikom se res nikamor ne mudi. G sem čakala več kot 1 uro, da mi je potem rekel: dober dan in nasvidanje se vidimo v petek ponovno.

Bila sem pol ure na CTG-ju, ki ni pokazal nič ( en švoh popadek ter to kar že vem, da našega user posted image  zjutraj ne zbudi prav nič).

Punce uživajte. Grem na sprehod. G je rekel da bo treba na Slavnik pogledat če želim roditi, tako da gremouser posted image user posted image user posted image .

Dr. Deisinger. Danes me ni nič pregledal, saj kot sem rekla dober dan in nasvidanje, to je vse kar je on naredil oz. pustil nas je čakati 1 uro, da ne pozabim. Ma katastrofa. Isto je bilo v ponedeljek, kar se čakanja tiče. Dobro takrat me je vsaj vaginalno pregledal, UZ sem pa imela prejšnji teden pri svojem G.

Tiste, ki hodite na CTG v P Izolo, a je vedno ista pašta, kar se čakanja tiče? ... ker to je res za po.....

ma čudno, on pa ja ponavadi vse pregleda, nardi CTG in UZ, da vidi če je dovolj plodovnice....ma meni gor je v redu Lovšin, ki si res vzame čas za vsako pa tudi Ravnikar mi je bil fajn (sem ga imela pri prvem porodu)....
gor je pa tako, če pridejo vse user posted image  za 8-mo je pač treba čakat in je gužva; jaz sem ponavadi hodla okoli 11-te pa nisem čakala kaj dosti....je pa odvisno, če ti dela vse CTG, UZ in pregled traja skoraj uro...

ja, jaz imam v petek za it gor ma sem še vedno v dilemi al it v Postojno al gor v Izolo user posted image

BI RAZUMELA, ČE BI BILA GUŽVA, MA SVA BILE SAMO 2. BO ŽE ČAKAT SEM ITAK NAVAJENAuser posted image user posted image user posted image  IN GLEDE NA MOJEGA user posted image  SE BOM MOGLA ŠE BOLJ NAVADIT.

Pol se mu pa ni dalo danes kaj preveč, mogoče pa na njega vpliva luna....kdaj pa imaš namen it v petek gor? no, če te kaj ne prehiti....

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
11.3.2009 14:58:31   
mama_milchy

user posted image user posted image user posted image  jaz se menim, ko ga sploh nimamuser posted image user posted image user posted image  no, če bo pri tebi vžgalo, si ga jaz 100% omislimuser posted image

bo v redu zdaj? misliš, da bo kaj pomagalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1114
11.3.2009 15:02:55   
pondelak

bo v redu zdaj? misliš, da bo kaj pomagalo user posted image

sej boš hitro ugotovila user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

Neposredna povezava do sporočila: 1115
11.3.2009 15:04:01   
Steffi

Pol se mu pa ni dalo danes kaj preveč, mogoče pa na njega vpliva luna....kdaj pa imaš namen it v petek gor? no, če te kaj ne prehiti....

pa saj ne vem, kdaj je boljše, da čim hitreje opraviš... saj te pregleda in potem spet mrkne, tak da tudi če kasneje prideš spet čakaš. verjetno!

A ti se še odločaš med Izolo in Postojano?  A si imela kako nagativno izkušnjo? Jaz sem v začetku bila prepričana, da bom v Postojni rodila in z epiduralno, potem sem se pa odločila da ne vzamem EA. Na osnovi tega je potem padla tudi odločitev za Izolo predvsem zaradi bližine.

Ma koliko ljudi mi je reklo, če sem res sigurna da rodim v Izoli. Sem dala kar vse na ignor. Bomo videli kako bo.

Paulo Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1116
11.3.2009 15:07:54   
Tejči H
Ojla nosečke in novopečene mamice.

Vidim, da jih je še ene par rodilo. Tko, da tudi od naju prejmite čestitke.

Naš Lovro je bil iz sobote na nedeljo tko bogi, so ga krči dajal, da sva mogla na urgenco. In sva dobila kapljice Sab simplex in kr pomagajo. Ga se mal grabijo, ampak ne tolk. Tko, da zdj spet spiva lepo.

Drugače pa lepo raste.

A je res, da AD3 kapljice pospešujejo krče? Nek sem to slišala, pa zdj ne vem če je to res.

Lepo se imejte.

Lp, Tejči in Lovro

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

Neposredna povezava do sporočila: 1117
11.3.2009 15:12:47   
helimaša
hej!

jst sm tud še zmer tle.....se še nč ne dogaja.....pa to je noro.....jutr mam pregled pa bomo vidl kako bo.......upam da se začne kej dogajat......
Maša ma norice in je doma.....tko da je norouser posted image .....jo bova pol k mojim pelala ker mam jutr pregled in če bi se slučajno kej zgodil da ne bo potem panika,.....
sm tok na hitr da sm se javla.....zdej pa morm it risanke gledat......user posted image user posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1118
11.3.2009 15:13:11   
Tejči H

Moram mal prebrat za nazaj, kaj ste vse napisale. Tolk je tega, da res rabim velik časa, da vse preberem al pa vsaj preletim. Pa še Lovro se mi zbuja vmes, da moram še njega potolažit.

Pa še eno vprašanje:
V ponedeljek sem si z električno črpalko stisnila mleko. Pa si nisem vrjetn prav stisnla.
In me od takrat leva dojka zelo boli. Vrjetn imam bezgavko al pa žlezo vneto al pa ne vem kaj bi blo?

Kako si nj pomagam, da bo nehalo bolet?

< Sporočilo je popravil Tejči H -- 11.3.2009 15:20:29 >

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

Neposredna povezava do sporočila: 1119
11.3.2009 15:15:36   
mama_milchy

pa saj ne vem, kdaj je boljše, da čim hitreje opraviš... saj te pregleda in potem spet mrkne, tak da tudi če kasneje prideš spet čakaš. verjetno!

A ti se še odločaš med Izolo in Postojano?  A si imela kako nagativno izkušnjo? Jaz sem v začetku bila prepričana, da bom v Postojni rodila in z epiduralno, potem sem se pa odločila da ne vzamem EA. Na osnovi tega je potem padla tudi odločitev za Izolo predvsem zaradi bližine.

Ma koliko ljudi mi je reklo, če sem res sigurna da rodim v Izoli. Sem dala kar vse na ignor. Bomo videli kako bo.

CTG načeloma opravljajo med 8 in 12-to, kao urnik tako da ne vem....sej gor v Izoli itak vedno čakaš, ne glede na kateri oddelek, ambulanto greš user posted image

kar se tiče poroda samega in ekipe pri porodu, nimam pritožb kvečjemu same pohvale...kar se pa tiče oddelka, sem čisto brez besed in me kr stisne pri user posted image , ko se spomnem kako so tam ravnali z nama; ma ne vsi, določeni osebki - če se jim lahko sploh reče oseba....
meni je tudi to ker je bližje in če kaj rabiš, ti tvoji lahko to hitro dostavijo; prej kot v P...je pa tudi res, da če se karkoli zakomlicira Izola hitro ukrepa medtem ko v PO moraš počakat, da pride ginekolog oziroma pediater, če se user posted image  kaj zgodi tako da ne vem....

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
11.3.2009 15:19:36   
jadrnica
TEJČI H - lepo da ste ve uredil, upam, da e zadve umiir, glede krčev in A3 pa ne bi vedla

MAMA_M - a ti si še kar tle, sem posebej zate pršla čekirat, v kakšni fazi si sedaj, full je smešn, ker ko pogledam tvoj ticker piše : Otrok je že doma user posted image user posted image user posted image user posted image   -samo manjka, še vedno je v mamici user posted image user posted image

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
11.3.2009 15:22:03   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H

Ojla nosečke in novopečene mamice.

Vidim, da jih je še ene par rodilo. Tko, da tudi od naju prejmite čestitke.

Naš Lovro je bil iz sobote na nedeljo tko bogi, so ga krči dajal, da sva mogla na urgenco. In sva dobila kapljice Sab simplex in kr pomagajo. Ga se mal grabijo, ampak ne tolk. Tko, da zdj spet spiva lepo.

Drugače pa lepo raste.

A je res, da AD3 kapljice pospešujejo krče? Nek sem to slišala, pa zdj ne vem če je to res.

Lepo se imejte.

Lp, Tejči in Lovro

mi smo vsi jokali od njih; Žiga ki jih je dobival in jaz ker nisem vedla kaj mu je; pol sem pa patronažni rekla in je rekla, da jih lahko komot za nekaj časa postavim na stran in pol ko spet začnem z njimi, naj mu dozo zmanjšam čisto na minimum in s časom dvigam...in ko smo jih ukinli, ni imel krčev nikoli več

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
11.3.2009 15:22:08   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

hej!

jst sm tud še zmer tle.....se še nč ne dogaja.....pa to je noro.....jutr mam pregled pa bomo vidl kako bo.......upam da se začne kej dogajat......
Maša ma norice in je doma.....tko da je norouser posted image .....jo bova pol k mojim pelala ker mam jutr pregled in če bi se slučajno kej zgodil da ne bo potem panika,.....
sm tok na hitr da sm se javla.....zdej pa morm it risanke gledat......user posted image user posted image

papa

ojej, pa ravno zdaj al kaj? no, samo da bo čimhitreje za njo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
11.3.2009 15:22:24   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H

Moram mal prebrat za nazaj, kaj ste vse napisale. Tolk je tega, da res rabim velik časa, da vse preberem al pa vsaj preletim. Pa še Lovro se mi zbuja vmes, da moram še njega potolažit.

Pa še eno vprašanje:
V ponedeljek sem si z električno črpalko stisnila mleko. Pa si nisem vrjetn prav stisnla.
In me od takrat leva dojka zelo boli. Vrjetn imam bezgavko al pa žlezo vneto al pa ne vem kaj bi blo?

Kako si nj pomagam, da bo nehalo bolet?

ja, smo prave čveke user posted image  ma kako te boli, samo ko si stiskaš mleko, ob dotiku al skozi?

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
11.3.2009 15:22:39   
tasa_m
dan,dan je kdo tu?

končno imam malo časa za vas.
Sem se ravnokar najedla, perilo zlikala (2 stroja) zdaj pa sem prišla mal prečekirat če je že kir nov user posted image ?!?

mama_m: a maš nov avatar? Misliš, da bo s poskakujočim zajčkom šlo hitreje??

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?