|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
11.3.2009 13:29:28   
Nina00
Miška user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa mali spi. Jaz sem tudi z njim eno urco odspala in je prav pasalo. Sva imela eno krasno ustvarjalno dopoldne, tako da nama še na sprehod ni uspelo it. Upam, da bo vreme zdržalo, da bomo šli popoldne vsi skupaj.
Sedaj bo treba pa še kaj zlikat. Se mi prav nabira, kadar sva z malim sama doma user posted image  No, prej pa še malo preberem kaj ste spisale danes. Sem si RR že dopoldne odprla, a mi ni uspelo ne kaj napisat, ne prebrat.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.3.2009 13:30:21   
pondelak
komentarji na seznamu-ti kar nadaljuj ker so resnično zabavni za prebratuser posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.3.2009 13:40:53   
Tulipan12
Moj user posted image  pa se danes že drugi dan nekam leno giblje. Sicer sem naštela dovolj gibov, ampak vseeno pogrešam tiste prave brce v rebrauser posted image  vem, da je že včeraj o tem tekla debata, sam saj veste, malo panike mora bit!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.3.2009 13:45:34   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Moj user posted image  pa se danes že drugi dan nekam leno giblje. Sicer sem naštela dovolj gibov, ampak vseeno pogrešam tiste prave brce v rebrauser posted image  vem, da je že včeraj o tem tekla debata, sam saj veste, malo panike mora bit!
nič se ne sekiraj user posted image kot si že napisala,glavno da je gibov dovolj user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
11.3.2009 13:48:27   
Nina00
user posted image user posted image user posted image  Sem prebrala komentarje. Odlični so!

Čestitke za vse današnje preglede.

Janaja, a se je krvavitev ustavila? Kaj so pa rekli, od česa je, da so te kar domov poslali?

Najaa naš prvi se je tudi zvečer bolj pogosto dojil. Sem najprej sklepala, da imam morda premalo mleka, a se je izkazalo, da je samo bolj utrujen in se zato hoče bolj pogosto crkljati.

Vsem, ki že cartate pa želim čim več cartanja in vsaj minimalno količino spanja user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.3.2009 13:50:26   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse,ki bi že mogle rodit,da vas hitro zagrabiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim pa želim veliko potrpljenja saj se tudi vaš dan hitro bližauser posted image user posted image user posted image user posted image

no,pa smo dali prvi obisk patronažne pri našem Marcelu,vse ok,gor tui lepo  jemlje,popek je že ok,tako,da se kopamo v petekuser posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeuser posted image
steffi,kaj še čakaš?a nisi najprej hotla it pred mano?user posted image user posted image user posted image sem nesramna,a ne?user posted image user posted image user posted image

ja zgleda, da ni v redu, če želiš prehitevat, potem kar hitro padeš na konec vrsteuser posted image user posted image user posted image .

ma saj ni takom hudo, da ne bi moglo bit še hujšeuser posted image user posted image user posted image . saj je kar OK, razen tega da mi vsak pregled v P vzame 3 ure. bomo tud to preživeli.

vidva z Marcelom pa uživajtauser posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.3.2009 13:52:59   
pondelak
neko zatišje je tu user posted image grem malo pred tv mogoče bo že kaj novičk ko pridem nazaj user posted image

< Sporočilo je popravil pondelak -- 11.3.2009 13:53:06 >

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.3.2009 13:54:43   
trinity22

tudi moja je danes čist mirna sem do sedaj naštela komi 4 gibe, sicer je res zvečer bbolj divja samo vseeno, če zvečer ne bo razturala, pa če je zdaj s čokolado ne zbudim bom šla spet mal v P pogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.3.2009 13:56:49   
trinity22
spps čestitke za uspešen obisk patronažne, sedaj pa le uživajte skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.3.2009 13:57:31   
trinity22
dajte punce čvekat jaz moram dobit še eno zvezdico preden grem v P

Neposredna povezava do sporočila: 1085
11.3.2009 13:57:37   
sanna
user posted image user posted image   Končno se je spet začelo nekaj dogajat! Dajmo punce, držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 1086
11.3.2009 14:00:23   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Izgleda, da bo končno nekaj akcije:

Miška2006 sporoča, da je v P in upa, da bo njene kalvarije še danes konec... Pravi, da je optimist!

Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti da bo čimprej in čim manj boleče, go miška, go miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
11.3.2009 14:03:13   
trinity22
jaz grem tud mal počivat ... nobene ni, ki bi čvekala

pridem potem kaj naokoliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1088
11.3.2009 14:04:06   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Evo mene s pregleda. Nič novega, razen da sem zgubila 3 ure v P. Ma tem našim zdravnikom se res nikamor ne mudi. G sem čakala več kot 1 uro, da mi je potem rekel: dober dan in nasvidanje se vidimo v petek ponovno.

Bila sem pol ure na CTG-ju, ki ni pokazal nič ( en švoh popadek ter to kar že vem, da našega user posted image  zjutraj ne zbudi prav nič).

Punce uživajte. Grem na sprehod. G je rekel da bo treba na Slavnik pogledat če želim roditi, tako da gremouser posted image user posted image user posted image .

kateri G pa je bil danes gor? a te ni nič pregledal, vaginalno, kaj pa UZ?

Dr. Deisinger. Danes me ni nič pregledal, saj kot sem rekla dober dan in nasvidanje, to je vse kar je on naredil oz. pustil nas je čakati 1 uro, da ne pozabim. Ma katastrofa. Isto je bilo v ponedeljek, kar se čakanja tiče. Dobro takrat me je vsaj vaginalno pregledal, UZ sem pa imela prejšnji teden pri svojem G.

Tiste, ki hodite na CTG v P Izolo, a je vedno ista pašta, kar se čakanja tiče? ... ker to je res za po.....

Ti imaš CTG v petek, potem se mogoče vidimo, razen....

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
11.3.2009 14:05:54   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

tudi moja je danes čist mirna sem do sedaj naštela komi 4 gibe, sicer je res zvečer bbolj divja samo vseeno, če zvečer ne bo razturala, pa če je zdaj s čokolado ne zbudim bom šla spet mal v P pogledatuser posted image

Si že šla kdaj zaradi gibov v P? Jaz ne. Greva pa zdaj v Avstrijo, pa vem da ko sem aktivna, user posted image  še manj čutim... bom jaz tudi probala stari dobri trik s čokoladouser posted image  Jutri mam pregled, pa ne bi neke panike po nepotrebnem delala.

Neposredna povezava do sporočila: 1090
11.3.2009 14:09:16   
Tulipan12

Saj tiše sam par postov manjka, meni jih manjka 200 do noveuser posted image user posted image user posted image  mogoče bom pa maja rodilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1091
11.3.2009 14:10:20   
mama_milchy

to malo pa boš ja še načvekala, da dobiš še eno user posted image ,

Neposredna povezava do sporočila: 1092
11.3.2009 14:11:02   
Tulipan12
Evo, čokolada pomagauser posted image user posted image user posted image  je že žur user posted image
Samo ne vem kak bo ta žur, ko bo treba te kile dol spravljatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1093
11.3.2009 14:11:27   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Oh, punce...jaz se tako zabavam s temi komentarji zdaj, ko se je začelo malo dogajat in je vse napeto...samo upam, da mi katera ne bo zamerila kakšne reči... user posted image  user posted image  user posted image

ti kar, se vsaj pošteno nasmejemouser posted image user posted image user posted image

Paulo Coelho

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
11.3.2009 14:13:31   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

11.03. 
mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., Izola user posted image +14 kg, ?
      ...ne spi več...zdaj...če ne bo rodila, bo pa še bolj "tečna" user posted image  user posted image
      ...si je pa upala rezervirat petek 13....čestitke!!!  

...premikamo črto...user posted image ..alo, zaspanke...user posted image

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam da ne bo preveč in boš na porodu omgalauser posted image user posted image user posted image  

Paulo Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1095
11.3.2009 14:14:39   
Tulipan12
mama_milchy mogoče pa moraš avtar menjat na kaj bolj umirjenega, ker mogoče pa user posted image  to zibanje paše in zato noče venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
11.3.2009 14:15:38   
mama_milchy

Evo mene s pregleda. Nič novega, razen da sem zgubila 3 ure v P. Ma tem našim zdravnikom se res nikamor ne mudi. G sem čakala več kot 1 uro, da mi je potem rekel: dober dan in nasvidanje se vidimo v petek ponovno.

Bila sem pol ure na CTG-ju, ki ni pokazal nič ( en švoh popadek ter to kar že vem, da našega user posted image  zjutraj ne zbudi prav nič).

Punce uživajte. Grem na sprehod. G je rekel da bo treba na Slavnik pogledat če želim roditi, tako da gremouser posted image user posted image user posted image .

kateri G pa je bil danes gor? a te ni nič pregledal, vaginalno, kaj pa UZ?

Dr. Deisinger. Danes me ni nič pregledal, saj kot sem rekla dober dan in nasvidanje, to je vse kar je on naredil oz. pustil nas je čakati 1 uro, da ne pozabim. Ma katastrofa. Isto je bilo v ponedeljek, kar se čakanja tiče. Dobro takrat me je vsaj vaginalno pregledal, UZ sem pa imela prejšnji teden pri svojem G.

Tiste, ki hodite na CTG v P Izolo, a je vedno ista pašta, kar se čakanja tiče? ... ker to je res za po.....

Ti imaš CTG v petek, potem se mogoče vidimo, razen....

ma čudno, on pa ja ponavadi vse pregleda, nardi CTG in UZ, da vidi če je dovolj plodovnice....ma meni gor je v redu Lovšin, ki si res vzame čas za vsako pa tudi Ravnikar mi je bil fajn (sem ga imela pri prvem porodu)....
gor je pa tako, če pridejo vse user posted image  za 8-mo je pač treba čakat in je gužva; jaz sem ponavadi hodla okoli 11-te pa nisem čakala kaj dosti....je pa odvisno, če ti dela vse CTG, UZ in pregled traja skoraj uro...

ja, jaz imam v petek za it gor ma sem še vedno v dilemi al it v Postojno al gor v Izolo user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
11.3.2009 14:16:09   
novo
halo, js sm iz pregleda.
Pregled uz, naši babiki je g. videla lase, tak da upam, da po vsej glavi! user posted image user posted image user posted image user posted image .
No, za seznam kg:+17 (pa pravijo, da potem ne gre več gor) user posted image user posted image user posted image , naslednji pregled: 18. 3.
pretoki so ok, plodovnice dovolj, utrip user posted image vredu.
torej, se mi še nikamor ne mudi, tak da grem zdajle mal v vodoravni položaj!

< Sporočilo je popravil novo -- 11.3.2009 14:17:26 >

Upanje in želja ter sreča

Neposredna povezava do sporočila: 1098
11.3.2009 14:17:29   
novo

Izgleda, da bo končno nekaj akcije:

Miška2006 sporoča, da je v P in upa, da bo njene kalvarije še danes konec... Pravi, da je optimist!

Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti da bo čimprej in čim manj boleče, go miška, go miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

Neposredna povezava do sporočila: 1099
11.3.2009 14:17:58   
Steffi

Ja, tvoje dete je pa vztrajno user posted image  očitno je pri tebi tako luštno, da noče nikamor

zgleda, da res. ima za jest (mami zelo dobro skrbi za touser posted image ). po porodu sva z user posted image  mu napovedla varčevanje in začeli bomo seveda pri njemu, ker bo najmlajši.user posted image user posted image user posted image user posted image  

Paulo Coelho

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?