|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
11.3.2009 12:14:54   
evelin
Ja punce res ste prave čveke. Kr tako naprejuser posted image .
user posted image  je dans mal bolš, vročina je mal padla, sam pa še vedno slabo je. Včeri ni hotla skor nč jest, dans pa tud neki štrajkauser posted image user posted image user posted image , ne vem kaj naj nardimuser posted image .

A katera že dajeuser posted image  v stolček za hranjenje. Midva študirama da bi ga nabavlauser posted image . A ma katera kak predlog katerega se splača kupit?

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
11.3.2009 12:15:16   
evelin
oooooooo nova stranuser posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
11.3.2009 12:19:47   
ajetam@
evelin jest mam mojga v stolčku zdej ene 3 dni... meni se full obnese. se mi zdi da se fino uči ravnotežje držat, pa super papamo. sam vse je fulll bolj umazano user posted image res čist se moreva preoblečt, prej pa skor slinčka nisva umazala
user posted image jest mam od ikee antilop. sem rekla da bom kupila ker folk hvali pa stane samo 20€, če pa ne bo ok mi vsaj ne bo žal teh borih 20€ in bom novega kupila. sam meni se dopade

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
11.3.2009 12:30:47   
afnica mala
Midve sva se pa urco in pol nastavljale sončku na terasiuser posted image user posted image - pa so rekli da bo dež. Zdaj je pa pojedla 80 ml, potem pa še 100 korenje-krompir. A se vam to ne zdi kar veliko?

Čez pol urce- da se ji hrana uleže- jo bom pa oblekla in greva k moji stari mami, jaz pa končno kronce nabrat
pa domov jest, potem pa k našim na kosilo- joj danes bova pa ornk letečiuser posted image

ajetam@- bom še jaz za vikend stolčka naštimala(si me zrajcala), moja že tko slinček napacka- sploh ko začne brundat user posted image in noče več jaz ji pa kar še uturavamuser posted image , kakšna bo potem jedilnica; sem možu rekla, da je stena v dnevni premalo močna oranžna, jo bo pa Neli preuredilauser posted image  s korenčkomuser posted image

Bodite lepo

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
11.3.2009 12:39:41   
ajetam@
afnica ti zavidam. jaz sem pa rekla da bova šla po kosilu malo ven vopzičkat, no pa je lih začelo deževat. tko da sva zamudila sončka dones user posted image

veste sem se z jolly pogovarjala a čem dat stolček ali ne. načeloma sem ga imela namen dat ko bi samostojno sedel, potem sem pa razmišljala da tako ali tako čez dan že sedi pri nas v naročju, pa potem ne vem zakaj bi se matrala na ležalniku ker mi je skos migal in se dol odrival pa sem ga dala notri in je full uživauser posted image l. un dan je bil še nekaj tečkast pa sem ga dala v stolček je bil tkoo zadovoljen!  tko da zdej lepo v stolčku jemo in je super. mali je vesel, jaz pa tudi ker lepo notri sedi in mi ga ni treba skos postavljat gor ker se dol kotali... no.. tko da je fino user posted image

zdele počiva. pol pa imava kosilo. korenček in bučke user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
11.3.2009 12:48:14   
laknerš
Jest mam ta stolček in je ful dober. Je fajn za to ker se mu da sedež nazaj nagnit in je primeren za zdej ko še ne sedijo čist. Peg perego-prima papa

http://images.baby-center.si/05/0006/0001/imgBigArticle_2_192653.jpg

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
11.3.2009 12:53:54   
PikicaStonoga
Jaz mam pa še od sestrinih otrok lesenega (res je že dost zdelan, dal čez tri otroke), samo dobimo novega ...ga je tašča obljubila čez kak mesec :) user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
11.3.2009 12:54:25   
PikicaStonoga
A ve evste da obstaja Cocacola vanilija?
mmmmmmmmmmmm je dobrauser posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
11.3.2009 12:57:00   
jolly123
Mi mamo unga trip trap al kaj se reče.... smo ga podedovali, pa zaenkrat bomo pri temu, čeprav bi jaz mela raje kakega drugega ampak OK.
Joj kok je naš en tečko dons...kr neki....

Danes grem pa po petih mesecih končno ven. Se dobiva z eno kolegico in greva na par pirov in čvek. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1309
11.3.2009 12:57:27   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jaz ne maram cocacole pa tud če je z vanilijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1310
11.3.2009 12:58:29   
Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Sem hotela user posted image  pospremit v službo, pa mi je že pobegnil user posted image  V to sobico se pa res nič ne sliši. No, po eni strani to včasih prav paaaaašeeeeee user posted image

Kaj pa lupčka za adijo????

Sej to sm mu hotla dat... Ponavadi tak čas ne vstajam, on pa se kolikor se le da potiho odplazi iz spalnice.

ajaaaaaaaaa on je mislu, da ti spiuš, si pa že klofala po RR :) c c c c c c c c

Ne, ne. On vstane in pol ure opravlja svoj ritul v kopalnici, danes pa se mu je mudilo, ker je moral še nekam skočit pred službo. In je odšel čisto potihem skozi vrata. Ta moja sobica je pa res kot en izolirana soba, tko da se nič ne sliši.

Neposredna povezava do sporočila: 1311
11.3.2009 13:13:43   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jaz ne maram cocacole pa tud če je z vanilijo user posted image

jest tut gaziranega ne pijem. sam tole bi pa probala kak žluk

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
11.3.2009 13:14:12   
ajetam@

Mi mamo unga trip trap al kaj se reče.... smo ga podedovali, pa zaenkrat bomo pri temu, čeprav bi jaz mela raje kakega drugega ampak OK.

Danes grem pa po petih mesecih končno ven. Se dobiva z eno kolegico in greva na par pirov in čvek. user posted image

you go girl user posted image
superrr. ti full privoščim. lepo se imej!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
11.3.2009 13:19:05   
Lucka1

ja, obstaja tudi taka z limono, al pa češnjeva ali pa z limeto....sam ne vem, če se pri nas dobi? user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
11.3.2009 13:21:32   
Lucka1

jolly a za trip trap obstaja kaj mehkega za to prvo obdobje?? Jaz si ne predstavljam mojga čmrlja noter dat v tisti les.....mi bo skliznu skoz kako lukno na tla user posted image

ej naš je pa tudi tečko....verjetno luna user posted image

UŽIVAJ DANES - TI PRIVOŠČIM...meni še ni ratalo...no 1x sva šla z dragim na eno podelitev in 1x sva šla v gledališče, da ne bom lagala....vseeno ni tako slabo, ne?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
11.3.2009 13:23:38   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

jolly a za trip trap obstaja kaj mehkega za to prvo obdobje?? Jaz si ne predstavljam mojga čmrlja noter dat v tisti les.....mi bo skliznu skoz kako lukno na tla user posted image

ej naš je pa tudi tečko....verjetno luna user posted image

UŽIVAJ DANES - TI PRIVOŠČIM...meni še ni ratalo...no 1x sva šla z dragim na eno podelitev in 1x sva šla v gledališče, da ne bom lagala....vseeno ni tako slabo, ne?

Nič mehkega ni, naš je edino tak pas naredil, da se ga pritrdi not, da ne bo ven skliznu, sam men osebno je roko na srce še vedno grozen, sam kaj ko ni keša za kej drucga.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
11.3.2009 13:26:39   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ja, obstaja tudi taka z limono, al pa češnjeva ali pa z limeto....sam ne vem, če se pri nas dobi? user posted image

Mislim, da sem v Leclercu vidla vse možne sorte te Cocacole

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
11.3.2009 13:26:54   
ajetam@
če ne druzga se sešije podloga. dej jolly mere mi povej pa ti bom jest sešila blazinico user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
11.3.2009 13:27:40   
Pšemek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
11.3.2009 13:30:25   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

če ne druzga se sešije podloga. dej jolly mere mi povej pa ti bom jest sešila blazinico user posted image

Oooo kok si prijazna user posted image Bo treba počakat, da moj zmeri...da bo za zih, jaz znam še kake druge mere podat user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
11.3.2009 13:30:26   
Pšemek
stolček - mi ga še ne uporabljamo, ker še ne jemo GH. Bomo pa podedovali od Peg perego. Katerega pa pojma nimam user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
11.3.2009 13:33:38   
Lucka1
ok punce - za vse tečkote....no vsaj pri nas je upalilo - sem dala en tak techno dance al kaj jaz vem kam paše (DJ Tiesto, če katera ve) na glas, pa plesala in pela zraven...user posted image se je iz ležalnika najprej čudil, kaj za ena ženska je to, to že ni moja mam, potem se je smejal, zdej pa miga skup z mano - MOGOČE ŠE KJE VŽGE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
11.3.2009 13:34:32   
jolly123
Jaz sem ga dala kar spat, upajmo da za čim dlje user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
11.3.2009 13:37:10   
Pšemek

afnica ti zavidam. jaz sem pa rekla da bova šla po kosilu malo ven vopzičkat, no pa je lih začelo deževat. tko da sva zamudila sončka dones user posted image

mi smo tudi lihkar pojedli, pa ne mormo nikamor user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Dežuje še ne, ampak piha pa k 100 user posted image . Pa temno je k v peklu. Kdo bi si mislu, ane, k je bil tako lep sonček še kakšno urco nazaj

(Evripid)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
11.3.2009 13:37:26   
ajetam@
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 1317

Oooo kok si prijazna user posted image Bo treba počakat, da moj zmeri...da bo za zih, jaz znam še kake druge mere podat user posted image user posted image

sem se spomnila da ma moja kolegica to doma. tko da bom šla k nje in zmerila sama. ker baje so še neki zavihki in to user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?