Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 12:14:54
|
|
|
|
evelin
|
Ja punce res ste prave čveke. Kr tako naprej . je dans mal bolš, vročina je mal padla, sam pa še vedno slabo je. Včeri ni hotla skor nč jest, dans pa tud neki štrajka , ne vem kaj naj nardim . A katera že daje v stolček za hranjenje. Midva študirama da bi ga nabavla . A ma katera kak predlog katerega se splača kupit?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 12:15:16
|
|
|
|
evelin
|
oooooooo nova stran
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 12:19:47
|
|
|
|
ajetam@
|
evelin jest mam mojga v stolčku zdej ene 3 dni... meni se full obnese. se mi zdi da se fino uči ravnotežje držat, pa super papamo. sam vse je fulll bolj umazano res čist se moreva preoblečt, prej pa skor slinčka nisva umazala jest mam od ikee antilop. sem rekla da bom kupila ker folk hvali pa stane samo 20€, če pa ne bo ok mi vsaj ne bo žal teh borih 20€ in bom novega kupila. sam meni se dopade
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 12:30:47
|
|
|
|
afnica mala
|
Midve sva se pa urco in pol nastavljale sončku na terasi - pa so rekli da bo dež. Zdaj je pa pojedla 80 ml, potem pa še 100 korenje-krompir. A se vam to ne zdi kar veliko? Čez pol urce- da se ji hrana uleže- jo bom pa oblekla in greva k moji stari mami, jaz pa končno kronce nabrat pa domov jest, potem pa k našim na kosilo- joj danes bova pa ornk leteči ajetam@- bom še jaz za vikend stolčka naštimala(si me zrajcala), moja že tko slinček napacka- sploh ko začne brundat in noče več jaz ji pa kar še uturavam , kakšna bo potem jedilnica; sem možu rekla, da je stena v dnevni premalo močna oranžna, jo bo pa Neli preuredila s korenčkom Bodite lepo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 12:39:41
|
|
|
|
ajetam@
|
afnica ti zavidam. jaz sem pa rekla da bova šla po kosilu malo ven vopzičkat, no pa je lih začelo deževat. tko da sva zamudila sončka dones veste sem se z jolly pogovarjala a čem dat stolček ali ne. načeloma sem ga imela namen dat ko bi samostojno sedel, potem sem pa razmišljala da tako ali tako čez dan že sedi pri nas v naročju, pa potem ne vem zakaj bi se matrala na ležalniku ker mi je skos migal in se dol odrival pa sem ga dala notri in je full uživa l. un dan je bil še nekaj tečkast pa sem ga dala v stolček je bil tkoo zadovoljen! tko da zdej lepo v stolčku jemo in je super. mali je vesel, jaz pa tudi ker lepo notri sedi in mi ga ni treba skos postavljat gor ker se dol kotali... no.. tko da je fino zdele počiva. pol pa imava kosilo. korenček in bučke
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 12:53:54
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz mam pa še od sestrinih otrok lesenega (res je že dost zdelan, dal čez tri otroke), samo dobimo novega ...ga je tašča obljubila čez kak mesec :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 12:54:25
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
A ve evste da obstaja Cocacola vanilija? mmmmmmmmmmmm je dobra
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 12:57:00
|
|
|
|
jolly123
|
Mi mamo unga trip trap al kaj se reče.... smo ga podedovali, pa zaenkrat bomo pri temu, čeprav bi jaz mela raje kakega drugega ampak OK. Joj kok je naš en tečko dons...kr neki.... Danes grem pa po petih mesecih končno ven. Se dobiva z eno kolegico in greva na par pirov in čvek.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 12:57:27
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga A ve evste da obstaja Cocacola vanilija? mmmmmmmmmmmm je dobra Jaz ne maram cocacole pa tud če je z vanilijo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 12:58:29
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream Sem hotela pospremit v službo, pa mi je že pobegnil V to sobico se pa res nič ne sliši. No, po eni strani to včasih prav paaaaašeeeeee Kaj pa lupčka za adijo???? Sej to sm mu hotla dat... Ponavadi tak čas ne vstajam, on pa se kolikor se le da potiho odplazi iz spalnice. ajaaaaaaaaa on je mislu, da ti spiuš, si pa že klofala po RR :) c c c c c c c c Ne, ne. On vstane in pol ure opravlja svoj ritul v kopalnici, danes pa se mu je mudilo, ker je moral še nekam skočit pred službo. In je odšel čisto potihem skozi vrata. Ta moja sobica je pa res kot en izolirana soba, tko da se nič ne sliši.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:13:43
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga A ve evste da obstaja Cocacola vanilija? mmmmmmmmmmmm je dobra Jaz ne maram cocacole pa tud če je z vanilijo jest tut gaziranega ne pijem. sam tole bi pa probala kak žluk
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:14:12
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Mi mamo unga trip trap al kaj se reče.... smo ga podedovali, pa zaenkrat bomo pri temu, čeprav bi jaz mela raje kakega drugega ampak OK. Joj kok je naš en tečko dons...kr neki.... Danes grem pa po petih mesecih končno ven. Se dobiva z eno kolegico in greva na par pirov in čvek. you go girl superrr. ti full privoščim. lepo se imej!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:19:05
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga A ve evste da obstaja Cocacola vanilija? mmmmmmmmmmmm je dobra ja, obstaja tudi taka z limono, al pa češnjeva ali pa z limeto....sam ne vem, če se pri nas dobi?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:21:32
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Mi mamo unga trip trap al kaj se reče.... smo ga podedovali, pa zaenkrat bomo pri temu, čeprav bi jaz mela raje kakega drugega ampak OK. Joj kok je naš en tečko dons...kr neki.... Danes grem pa po petih mesecih končno ven. Se dobiva z eno kolegico in greva na par pirov in čvek. jolly a za trip trap obstaja kaj mehkega za to prvo obdobje?? Jaz si ne predstavljam mojga čmrlja noter dat v tisti les.....mi bo skliznu skoz kako lukno na tla ej naš je pa tudi tečko....verjetno luna UŽIVAJ DANES - TI PRIVOŠČIM...meni še ni ratalo...no 1x sva šla z dragim na eno podelitev in 1x sva šla v gledališče, da ne bom lagala....vseeno ni tako slabo, ne?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:23:38
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Mi mamo unga trip trap al kaj se reče.... smo ga podedovali, pa zaenkrat bomo pri temu, čeprav bi jaz mela raje kakega drugega ampak OK. Joj kok je naš en tečko dons...kr neki.... Danes grem pa po petih mesecih končno ven. Se dobiva z eno kolegico in greva na par pirov in čvek. jolly a za trip trap obstaja kaj mehkega za to prvo obdobje?? Jaz si ne predstavljam mojga čmrlja noter dat v tisti les.....mi bo skliznu skoz kako lukno na tla ej naš je pa tudi tečko....verjetno luna UŽIVAJ DANES - TI PRIVOŠČIM...meni še ni ratalo...no 1x sva šla z dragim na eno podelitev in 1x sva šla v gledališče, da ne bom lagala....vseeno ni tako slabo, ne? Nič mehkega ni, naš je edino tak pas naredil, da se ga pritrdi not, da ne bo ven skliznu, sam men osebno je roko na srce še vedno grozen, sam kaj ko ni keša za kej drucga.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:26:39
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga A ve evste da obstaja Cocacola vanilija? mmmmmmmmmmmm je dobra ja, obstaja tudi taka z limono, al pa češnjeva ali pa z limeto....sam ne vem, če se pri nas dobi? Mislim, da sem v Leclercu vidla vse možne sorte te Cocacole
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:26:54
|
|
|
|
ajetam@
|
če ne druzga se sešije podloga. dej jolly mere mi povej pa ti bom jest sešila blazinico
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:27:40
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Danes grem pa po petih mesecih končno ven. Se dobiva z eno kolegico in greva na par pirov in čvek.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:30:25
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ če ne druzga se sešije podloga. dej jolly mere mi povej pa ti bom jest sešila blazinico Oooo kok si prijazna Bo treba počakat, da moj zmeri...da bo za zih, jaz znam še kake druge mere podat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:30:26
|
|
|
|
Pšemek
|
stolček - mi ga še ne uporabljamo, ker še ne jemo GH. Bomo pa podedovali od Peg perego. Katerega pa pojma nimam
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:33:38
|
|
|
|
Lucka1
|
ok punce - za vse tečkote....no vsaj pri nas je upalilo - sem dala en tak techno dance al kaj jaz vem kam paše (DJ Tiesto, če katera ve) na glas, pa plesala in pela zraven... se je iz ležalnika najprej čudil, kaj za ena ženska je to, to že ni moja mam, potem se je smejal, zdej pa miga skup z mano - MOGOČE ŠE KJE VŽGE
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:34:32
|
|
|
|
jolly123
|
Jaz sem ga dala kar spat, upajmo da za čim dlje
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:37:10
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ afnica ti zavidam. jaz sem pa rekla da bova šla po kosilu malo ven vopzičkat, no pa je lih začelo deževat. tko da sva zamudila sončka dones mi smo tudi lihkar pojedli, pa ne mormo nikamor . Dežuje še ne, ampak piha pa k 100 . Pa temno je k v peklu. Kdo bi si mislu, ane, k je bil tako lep sonček še kakšno urco nazaj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 13:37:26
|
|
|
|
ajetam@
|
[Pošlji zasebno sporočilo] Neposredna povezava do sporočila: 1317 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ če ne druzga se sešije podloga. dej jolly mere mi povej pa ti bom jest sešila blazinico Oooo kok si prijazna Bo treba počakat, da moj zmeri...da bo za zih, jaz znam še kake druge mere podat sem se spomnila da ma moja kolegica to doma. tko da bom šla k nje in zmerila sama. ker baje so še neki zavihki in to
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?