|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
11.3.2009 9:10:08   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jolly123 poskusi s kvasom, mogoče pa le ni to tako slaba ideja.

Mu bom kar celo kocko dala, da bo za ziher user posted image

Ja, najboljš, sam ne bit začudena, če boš mela cel teden mir pred njim user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
11.3.2009 9:11:30   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

ma lej midva sva se zmenila da v drugo narediva fantka dvojčka user posted image user posted image user posted image  pa se je treba mal pripravit na ta projekt :)

o sem dol s stola padla...ja, midva tudi nekaj sanjava o dvojčkih....pa še moja mami bo takrat že v pokoju, ker takole sami se mi strga z dvema malima naenkrat - jao, jao, .100noga, naj nam rata, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
11.3.2009 9:13:01   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

no mene moj prej iz kopalnice sprašuje kaj dela to v wcju ...jaz pa kaj to? pa grem gledat ...no šla sem prej pod tuš in se slekla in očitno nogavice namesto v košaro za pranje vrgla v wc školjko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sem se pa nasmejala do solz....še user posted image je gledal, kaj mi je.nič mu ni bilo jasno. PUNCE, ŠE TAKIH ŠAL SEM GOR PROSIM!!!!!

pa  ni šala user posted image user posted image user posted image  ko bi le bla očitno sem overloaded, pa eš sama ne vem ....

evo zdele spet pakiram miško in letiva na pošto pa na bajto na en sestanek s petrolovcem ...mah kako naj se odločuim katerga ponudnika za plin: petrol, OMV insrabenz al butan plin? Kr nekli ...noben nobene akcije, ugodnosti ...ne vem bom mnnda šla na an ban pet podgan !

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
11.3.2009 9:14:25   
afnica mala
 user posted image , ste se razpisale. Vam luna ni dala spanja, al kaj? Komaj sem do konca prišla.

Jaz sem še v pižami, od 8h delam razne kašice(zraven vas mal čekiram); kašico od Hippa, pa mal banane noter- bljek, žitno kašico- bljek, edino nočno kašico od Hippa je- zjutraj in zvečleruser posted image , banano ne mara več. Kaj naj se še spomnim?

Popoldan greva k našim, na kosilo, moj pride pa tja po službi, mora nekaj zrihtat. če bo vreme zdržalo bova šli po kronce in na čvek.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
11.3.2009 9:21:26   
Dream

Sem hotela user posted image  pospremit v službo, pa mi je že pobegnil user posted image  V to sobico se pa res nič ne sliši. No, po eni strani to včasih prav paaaaašeeeeee user posted image

Kaj pa lupčka za adijo????

Sej to sm mu hotla dat... Ponavadi tak čas ne vstajam, on pa se kolikor se le da potiho odplazi iz spalnice.

Neposredna povezava do sporočila: 1280
11.3.2009 9:27:42   
Pšemek
Lucka, PikicaStonoga, navijam za vajine dvojčke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sam jaz si ne morem predstavljati, kako bi sfolgala dva naenkrat .... Noro!

Jaz imam pa že krompir olupljen za kosilo. Bo danes puran v smetanovi omaki z gobicami pa pire. Jami, jaz imam to najraje...
Sem pa prejle porajtala, da mi ena omarca v kuhinji čisto po crkovini smrdi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sem šla vse lonce vohat, če je slučajno kakšen slabo opran, pa pregledala sem celo omaro, če je kje kakšna žival, pa nič nikjer. Ne moram pogruntati, od kje smrad. Upam, da se ni kakšen golob v dimnik zagozdil pa da od tam smrdi. Je dimnik čist zraven, sam se mi čudno zdi, da bi se do notri vohalo, ker je zazidan z dvojno steno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
11.3.2009 9:31:19   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

OK, zdej pa vidim, da sem že 9 strani odzadaj....madona ČVEKE, TKOLE VAS SPLOH NIKOLI NE ULOVIM user posted image

Se ti ne splača brat ti povem hitro obnovo...seks, seks, seks...hrana...celulit user posted image user posted image

...pa pol še ma seks, seks, seks user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

oj punci, hvala za obnovo....nekak se bom že prebila skozi vseeno....RES PA SO TO TRI TEME, KJER PRI ŽENSKAH NI NE KONCA NE KRAJA.....MOGOČE DAJMO KAR ŽE ZDAJ ZBRAT VEČ DATUMOV ZA PIKNIK, ker je več kot očitno da tisti konc maja ne bo dosti....gremo raj nekam za cel vikend na dopust

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
11.3.2009 9:33:59   
Pšemek
Lucka, tudi to je ideja, samo vprašanje je, kje bodo sprejeli 20 ali 30 bab z dojenčki na kupu, pa še s kakšnim otrokom extra!? Ne vem, če je kdo tako nor user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
11.3.2009 9:34:17   
gogabojan
Punce, just one ????? A mislite, da bo tamalega fulll zvijalo, al pa da bi bilo kaj narobe (nevem alergija al kaj), če bi jaz jedla gobe (šampinjončke)??????????'

Se mi tka luštajo, pa se bojim jih jesti, da nev tamal še bolj kričal, kolikor kriči. Se kar mal bojim, ker ga sam dojim. Se nebi bala, če bi mu dajala GH, ampak, glede na to, da ni nikoli še nič jedel od GH, pa mu želodček ni navajen težke hrane ..........

Pa z enim vprašanjem napisala cel roman in razlago user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
11.3.2009 9:45:26   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Punce, just one ????? A mislite, da bo tamalega fulll zvijalo, al pa da bi bilo kaj narobe (nevem alergija al kaj), če bi jaz jedla gobe (šampinjončke)??????????'

Se mi tka luštajo, pa se bojim jih jesti, da nev tamal še bolj kričal, kolikor kriči. Se kar mal bojim, ker ga sam dojim. Se nebi bala, če bi mu dajala GH, ampak, glede na to, da ni nikoli še nič jedel od GH, pa mu želodček ni navajen težke hrane ..........

Pa z enim vprašanjem napisala cel roman in razlago user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem gobice že neštetokrat jedla, pa Nejke ni še nikoli zvijalo zaradi njih... Tko da ti si jih kar privošči!

(Evripid)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
11.3.2009 9:52:05   
irma78

Jaz sem od poroda že večkrat jedla šampinjone, pa je bilo čisto vredu. Na začetku mu edino solata ni ustrezala, sedaj pa tudi s tem ni panike.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 1286
11.3.2009 9:53:09   
Marisha
JOj, kolk ste bile spet pridne, očitno res dela luna user posted image .

Mark je še kar švoh in ima vročino, zdajle jo je imel 37,7 ampak, ko ga pa pošlatam je pa vroč kot, da bi imel 40 user posted image . Včeraj sem mu dajala svečke, ker je imel 39 vročine, zdajle sem pa poskusila z babičnim receptom in sicer prerezan krompir na podplate, bomo videli, če bo kaj pomagalo.

Nogica ga še vedno full boli, možno, da ga je pediatrinja pičila v mišico user posted image  user posted image . Ne vem nisem dovolj pametna, samo vem, da ga full nežno dvigujem pa joka kot user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Joj zunaj je tako lep sonček mi moramo biti pa doma user posted image  user posted image .

Gogabojan; še vedno mi nisi odgovorila (ali sem pa post falila) kje imajo tiste božanske kremšnite na Vrhniki, ker bi user posted image  poslala po njih. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lepo se imejte in držite pesti, da bo vse ok z Markcem.

Čauči.

Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 1287
11.3.2009 9:54:26   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala punci za odgovor.

Men pa so moji starši strogo prepovedali gobice jesti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa veselo kuhatiuser posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
11.3.2009 9:57:28   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

JOj, kolk ste bile spet pridne, očitno res dela luna user posted image .

Mark je še kar švoh in ima vročino, zdajle jo je imel 37,7 ampak, ko ga pa pošlatam je pa vroč kot, da bi imel 40 user posted image . Včeraj sem mu dajala svečke, ker je imel 39 vročine, zdajle sem pa poskusila z babičnim receptom in sicer prerezan krompir na podplate, bomo videli, če bo kaj pomagalo.

Nogica ga še vedno full boli, možno, da ga je pediatrinja pičila v mišico user posted image  user posted image . Ne vem nisem dovolj pametna, samo vem, da ga full nežno dvigujem pa joka kot user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Joj zunaj je tako lep sonček mi moramo biti pa doma user posted image  user posted image .

Gogabojan; še vedno mi nisi odgovorila (ali sem pa post falila) kje imajo tiste božanske kremšnite na Vrhniki, ker bi user posted image  poslala po njih. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lepo se imejte in držite pesti, da bo vse ok z Markcem.

Čauči.

Marisha

Joj oprosti, sem čist pozabila na to vprašanje. Pri brezi. Tu zraven kebaba. Ob sobotah sam 1 evro. Se splača do sobote počakatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz že v ponedeljek razmišljam, kak bom v soboto dobila kremšniteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za markauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
11.3.2009 10:01:30   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

marisha - držim pesti za tvojega Marka - naj bo čimprej zdrav user posted image
Če pa o mišici govoriš v zvezi s cepljenjem, potem pa ja - vedno ga pičijo v mišicouser posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
11.3.2009 10:11:44   
Lovely
Ja čveke čvekaste ej, face ste… Sem hotla na hitro prebrat in se oglasit pa se je ZAVLEKLO! Jah, seks, celulit - to so res večne teme.

Jolly, bronhiolitis je pa še kako nalezljiv če je virusni (RSV virus – paziiiii), če pa ni virusni pa ne.

Lučka1, ja itak da gledaš tudi energijsko vrednost, kašico sem zato začela dajat, da se bolj redi… Me je pa begal minimum tekočine oz. mleka od tod ta primerjava po ml. Ovsene kašice, torej žitne začneš pa dajat takrat ko se odločiš, da boš začela dajat gluten. Ene fuuul čakajo s tem k se bojijo alergije…
Jaz sem na istem, to riževo kašico k jo dajem sploh ne štejem za GH zato bomo skupaj spraševale veteranke a ne .100noga pa Pšemek. Dajem ji pa po žlički .100noga.
Tenks, bom dala rakijo, pri nas tudi brez te ne gre… Smo pa iz povsod iz Juge he he, Zadar, Zagreb, Novigrad, Novi Sad, Beograd. Bom zvečer k smrdi. Pa ne bo nič user posted image zato – jaz sem ena tistih ki mi še sploh ne paše.

Inya je spala vso noč (ja Valla od 19h do 7h user posted image ) ampak zelo (opa, ne ful) rahlo. Non stop nekaj dudo, se obračat pa se obrne počez in se butne v glavo k je tok dolga ipd... No ampak čist zbudila se pa ni nobenkrat. Sem pa zato jaz taka, da bom rabila kg korektorja pod očmi. Čist plava.

Danes greva kar tu verjetno na en sprehod, na hitro do nane in dedija pol pa ob 16h taiji, moram ponovit eno formo da se priključim skupini ob ponedeljkih. Od 19.30h do 22.30h - upam, da mi rata vsaj 1 ura... Komaj čakam, da bom spet not, od nosečnosti sem ven, ker baje ni OK meštrat z energijami po meridianih med nosečnostjo k otroček formira svoje...

Kok se je pa lep sonček naredil, kazalo je pa švoh zjutraj. Alo kok je že ura. Hitro ekšn. Lep dan čveke. Joj me je že kar groza kok bom morala brat popoldne user posted image user posted image user posted image

Gogabojan, zobarju pa le pejd!

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
11.3.2009 10:50:34   
Tejčika29
Hoj,

MBD, Marisha in ostale ki imate bolne oktobrčke želim, da ste čimprej zdravi. Nisem vas še brala za nazaj.

Včeraj smo se fino družili in ženske smo presenetile moške za mučenike z velikimi riževimi čokoladami in so bli presenečeni. Gesta pač.

Sicer vse po starem, nekaj polna luna dela a ne??!! Bo že mimo, komaj čakam.

Glede user posted image pa lahko povem, da sicer zadeva laufa, ampak premalo, vsaj moj bi tako rekel :-)) Bo že.......

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
11.3.2009 11:15:38   
ajetam@
ok spet ste čist preveč napisale.
moj je dones full povlekel spanje user posted image
ga vedno okoli 7ih ko jeva dam kar v svojo posteljo in pol še skupaj odspiva kakšno uro user posted image
zdej morem zajtrk pojest pol pa greva malo vozičkat. itak so se spet zmotil glede vremena user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
11.3.2009 11:37:35   
PikicaStonoga

Sem hotela user posted image  pospremit v službo, pa mi je že pobegnil user posted image  V to sobico se pa res nič ne sliši. No, po eni strani to včasih prav paaaaašeeeeee user posted image

Kaj pa lupčka za adijo????

Sej to sm mu hotla dat... Ponavadi tak čas ne vstajam, on pa se kolikor se le da potiho odplazi iz spalnice.

ajaaaaaaaaa on je mislu, da ti spiuš, si pa že klofala po RR :) c c c c c c c c

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
11.3.2009 11:39:48   
PikicaStonoga

Jaz se gobam nisem nikoli izogibala ...jem gobove juhce, pečene šanpinjone, gobe v rižoti ...pa vse OK :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1295
11.3.2009 11:41:47   
gogabojan
Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, jooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!
Tak lep sonček vzunaj, jaz pa sem čist out.

Podočnjaki do popka, veke mam zlepljene na čelu, noge ne morem premikati, roke - vsaka igra svojo politiko,.... grlo pa fulllllllllllllllllllllllllllllllll boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Nimam vročine, sam me je pa nekaj ruknil takkkkkkkkk da sem se komaj pobrala s pojstle.

Bo treba en red bull spit, da bom lahko šla malce ven, loto plačat (dragiju. Se mu je mali pokakal na roko. Enkrat prej tudi, pa je zadel mal več kot 50 evrovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .) Je dragi čist vesel, ker se mu je mali spet pokakal po roki. Si misli dinarčkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nič se mi več ne da. Čisto nič. Še tu se mi ne da nič pisatiuser posted image user posted image user posted image (uf je težko blo smajlije pripopati gor, k sem morala miško prijeti)user posted image user posted image user posted image . Ajde punce, vas bom pa sam brala malo.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
11.3.2009 11:49:48   
PikicaStonoga

Nič se mi več ne da. Čisto nič. Še tu se mi ne da nič pisatiuser posted image user posted image user posted image (uf je težko blo smajlije pripopati gor, k sem morala miško prijeti)user posted image user posted image user posted image . Ajde punce, vas bom pa sam brala malo.

bom štopala, kolk dolgo boš zdržala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1297
11.3.2009 11:54:15   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1298
11.3.2009 12:02:43   
Pšemek
A čmo pobirat stave, kolk časa bo gogabojan zdržala, ne da bi kaj napisala user posted image user posted image  user posted image . Jaz pravim, da 15min. Al bi anketo o tem naredili, k so zadnje čase tako popularne...

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 1299
11.3.2009 12:12:25   
Lucka1

Bo treba en red bull spit, da bom lahko šla malce ven,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pocrkat....ŠAMPINJONI TE SKRBIJO, RED BULL PA TANKAŠ????? no, naj ti povem, da si ti kar mirno gobice privošči....kot so že pisale ostale....ne bo težav pri user posted image ....SAMO PAZI, DA NE BODO KAKE NORE GOBE...že tako smo vse bolj pri "tanorih"user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?