Lovely
|
Ja čveke čvekaste ej, face ste… Sem hotla na hitro prebrat in se oglasit pa se je ZAVLEKLO! Jah, seks, celulit - to so res večne teme. Jolly, bronhiolitis je pa še kako nalezljiv če je virusni (RSV virus – paziiiii), če pa ni virusni pa ne. Lučka1, ja itak da gledaš tudi energijsko vrednost, kašico sem zato začela dajat, da se bolj redi… Me je pa begal minimum tekočine oz. mleka od tod ta primerjava po ml. Ovsene kašice, torej žitne začneš pa dajat takrat ko se odločiš, da boš začela dajat gluten. Ene fuuul čakajo s tem k se bojijo alergije… Jaz sem na istem, to riževo kašico k jo dajem sploh ne štejem za GH zato bomo skupaj spraševale veteranke a ne .100noga pa Pšemek. Dajem ji pa po žlički .100noga. Tenks, bom dala rakijo, pri nas tudi brez te ne gre… Smo pa iz povsod iz Juge he he, Zadar, Zagreb, Novigrad, Novi Sad, Beograd. Bom zvečer k smrdi. Pa ne bo nič zato – jaz sem ena tistih ki mi še sploh ne paše. Inya je spala vso noč (ja Valla od 19h do 7h ) ampak zelo (opa, ne ful) rahlo. Non stop nekaj dudo, se obračat pa se obrne počez in se butne v glavo k je tok dolga ipd... No ampak čist zbudila se pa ni nobenkrat. Sem pa zato jaz taka, da bom rabila kg korektorja pod očmi. Čist plava. Danes greva kar tu verjetno na en sprehod, na hitro do nane in dedija pol pa ob 16h taiji, moram ponovit eno formo da se priključim skupini ob ponedeljkih. Od 19.30h do 22.30h - upam, da mi rata vsaj 1 ura... Komaj čakam, da bom spet not, od nosečnosti sem ven, ker baje ni OK meštrat z energijami po meridianih med nosečnostjo k otroček formira svoje... Kok se je pa lep sonček naredil, kazalo je pa švoh zjutraj. Alo kok je že ura. Hitro ekšn. Lep dan čveke. Joj me je že kar groza kok bom morala brat popoldne Gogabojan, zobarju pa le pejd!