|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 8:31:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iraira)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
11.3.2009 8:31:33   
Pšemek
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  zame, k mi je uspelo vse za nazaj prebrati! Zdej pa še mal pokomentiram. Upam, da ne bom česa pozabila. Se mi je kar zdelo, da se je tema vrtela okol user posted image , da ste tolko načvekale. Pri nas je trenutno tut bolj žalostno, kar se tega tiče user posted image . Ma, saj bo, ko bo (upam da čim prej).

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga
Jaz še NIČ ne uvajam, bova skupaj na novo spraševale, zakaj bi za nazaj iskala, če pa so tukej take čveke, da bo rade še 1x povedale :)

Tut jaz še ne uvajam, tko da jih bomo kasneje vse skupaj fejst nadlegovale s tem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala
še mere: 6400g,64,5cm

Moja ima zelo podobne mere 6.310g in 65,5cm pa je P rekla, da je vse OK, da lepo napreduje!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.3.2009 8:32:57   
mbd0411
p
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Mbd upam da bo tvoj pikec kmalu ozdrave. Je hudo ja, ko moraš ponoči štopati in šteti dihanje, zdraven pa v mislih prositi, da naj ne bo več kot 40. Been there, done that.

Pridemo 1x do 36,potem 33..Mislim,da je to ok
Zdaj pa še kar spi.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
11.3.2009 8:34:12   
Lucka1

no mene moj prej iz kopalnice sprašuje kaj dela to v wcju ...jaz pa kaj to? pa grem gledat ...no šla sem prej pod tuš in se slekla in očitno nogavice namesto v košaro za pranje vrgla v wc školjko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sem se pa nasmejala do solz....še user posted image je gledal, kaj mi je.nič mu ni bilo jasno. PUNCE, ŠE TAKIH ŠAL SEM GOR PROSIM!!!!!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 8:34:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
11.3.2009 8:35:02   
Pšemek
mbd user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , da bo čim prej spet vse OK

(Evripid)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
11.3.2009 8:37:22   
Pšemek
Očitno bo tudi danes pestro tlele na forumu! Madona, samo en stavek napišem, pa sta že dva nova posta gor! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Še na WC nimam časa it, ke se bojim, da bom preveč v zaostanku. Še dobro, da Nejka spi user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
11.3.2009 8:40:07   
Lucka1
ker vidim, da še nekaj časa ne bom uspela vsega prebrat, samo 2 komentarja, če je še aktualno....

lovely - na mozolj daš lahko fiziološko (obkladek), al pa samo malo zdrgni preko z njo. Enako al še bolje je domača rakija, če jo slučajno imaš - pri nas se vedno najde, ker sem pol iz juga istre in tam brez tega ni nobena hiša user posted image user posted image user posted image

gogabojan  - če je plombica bela, potem lahko skeli še cel teden in je to ok, če pa je običajna, potem pa ne bi smela bolet!

OK, zdej pa vidim, da sem že 9 strani odzadaj....madona ČVEKE, TKOLE VAS SPLOH NIKOLI NE ULOVIM user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
11.3.2009 8:41:36   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Ne rabimo čakat do 21.4., lahko bi se že prej zmenile za kavico pa čvek

Ja to pa itak sploh pa ob takem lepem vremenu, meni bi čist sedel kak čvek. Kaj zdej kdaj gremo čvekat? user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
11.3.2009 8:42:58   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, a že kar brez opore sedi? UAU, je pa pohitel user posted image user posted image user posted image

Ja sej veš če obračanje ni zanimivo, pol se mora drugje poznat. Sej sedi lih ene pol minute sam...pol pa že hoče puzat po riti pa se zvrne user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
11.3.2009 8:43:53   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

OK, zdej pa vidim, da sem že 9 strani odzadaj....madona ČVEKE, TKOLE VAS SPLOH NIKOLI NE ULOVIM user posted image

Se ti ne splača brat ti povem hitro obnovo...seks, seks, seks...hrana...celulit user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
11.3.2009 8:45:16   
Pšemek
Jolly, je pa Taj res pohitel! Kam se mu pa tako mudi?

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
11.3.2009 8:45:22   
gogabojan

gogabojan  - če je plombica bela, potem lahko skeli še cel teden in je to ok, če pa je običajna, potem pa ne bi smela bolet! zakaj ne???? ja bele plombice imam, da bom mela zobe kot filmska zvezda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HECAM SE

Saj poznaš tisti film od leonarda di cap. KEČ MI IF JU KEN. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
11.3.2009 8:46:17   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Se ti ne splača brat ti povem hitro obnovo...seks, seks, seks...hrana...celulit user posted image user posted image

...pa pol še ma seks, seks, seks user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
11.3.2009 8:48:18   
iraira
Povej kdaj imaš čas pa da bo vreme(sam da dež ne pada) pa vozičke zalaufamo pa gas.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
11.3.2009 8:50:17   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Jolly, je pa Taj res pohitel! Kam se mu pa tako mudi?

Nimam pojma najraje bi že hodil če bi lahko user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
11.3.2009 8:51:01   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

večkrat pozabim
se tolažim s tem da ni to nekaj tko ekstra nujnega in da če bi res rabil zdravilo če bi bil bolan da bi se la ziher spomnla. upam

oh i suck ...

punce kolk fino je imet stajco ?
jaz tuhtam da bi mela kar zložljivo posteljo za stajco samo se kar ne morem odločit za nakup. nisem ziher a se to rabi ali ne ??

ajetam@ - za kapljice se res ne sekirat - sem in tja daj, pa bo. menda vit D ne dobijo s hrano, zato jih dajemo, ampak tudi brez njih bo vse OK.
stajica oz. prenosna posteljica - to sem pa nekje denbato brala, da ni fajn met v ta namen prenosno posteljo, ko se user posted image začne dvigovat, se tam menda nima kje lepo prijet in gor vlečt, pa tudi dno naj ne bi bilo ok več potem v tej fazi. Ampak jaz še nimam ne eno ne drugo, tako da to ni moja izkušnja....

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
11.3.2009 8:51:24   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Povej kdaj imaš čas pa da bo vreme(sam da dež ne pada) pa vozičke zalaufamo pa gas.

Zarad mene kadarkoli...ta teden nič v planu, no razen toplic čez vikend, drug teden pa zaenkrat tudi še nič v planu.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
11.3.2009 8:54:29   
irma78
Dobro jutro!

Dream hvala za čajček.

Sedaj pa moje poročilo o obližu proti smrčanju. Po borbah, da si ga je sploh gor dal, je obliž deloval. Ni bilo nič smrčanja, ali pa ga jaz nisem slišala, ker sem šla po nočnem čvekanju tukaj gor tako pozno spat. Bom poročala kaj se bo dogajalo naslednje dni. Je pa to kar draga zadeva - 10 obližev stane 7 EUR. Mislim sicer, da so mišljeni za enkratno uporabo, ampak midva jih bova poskusila uporabit večkrat, če bo delovalo. V glavnem raport sledi.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 1269
11.3.2009 8:54:41   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

ja a se slučajno sprašujete zakaj smo tako zmešane????'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bi rabile vse po vrsti za en dan izbris spomina, biti nekje na peščeni plaži pod palmami (vizualno tak približno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), met fajn maserja zraven, orgazem pijačo z dežničkom, in gledati sinje modro morje. V morju pa videti, kako se delfinčki mečejo v zrak. Nad bikinijem si ovijemo rutko, se mal sprehodimo, topel veterc pa se z rutko poigrava po naših stegnčkih (user posted image uffffffffff tole pa gre že v spolno fantazijo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo, si me spomnila na poročno potovanje.....user posted image user posted image user posted image user posted image mmmm

Neposredna povezava do sporočila: 1270
11.3.2009 9:03:24   
irma78
Mbd ti pošiljam pozitivne misli in držim pesti, da tvoj pikec čimprej ozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jolly- tale tvoj Tajko je pa ultra napreden. Sam sedi brez opore, pa že puzal bi se, ja res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nas sedi sicer le ob opori, pa tudi obrača se še ne (no ene dvakrat mu je ratalo iz trebuha na hrbet na previjalni), ampak tudi to še pride.

Imam pa spet eno vprašanje. Ali katera od vas daje user posted image  AM Comfort pred spanjem? Dogaja se nam namreč to, da je zjutraj zmeraj pokakan. Prej, ko smo mu dajali AM AR se to ni dogajalo. Pa tudi ne vem,  kdaj se pokaka, ker se on zbudi ob 7-ih in ga očitno pokakana plenicaa nič ne moti.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
11.3.2009 9:04:11   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

pa dobr no kaj sem pa zdej zasrala ...

hotla sem povedat, da si mi nardila lušte :)
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

te je že rategnilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja premalo user posted image user posted image user posted image user posted image

ja to je pa res user posted image

o revca.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo tvojga spravle k tebi ....dej naj že un kolega gre domov in v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej res :)

ale pol  pejd v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image ne čakat da bo on začel mogoče pa on čaka da boš ti začela..in evo začaran krog..se čakata....user posted image

MADONA KAJ SEM ZAMUJALA VČERAJ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
11.3.2009 9:05:22   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Sem vam včeraj pozabila povedat, da je šel user posted image  rezervirat krajši oddih na morju takoj po prvomajskih praznikih user posted image user posted image user posted image  Se že sedaj veselim, da bomo teden dni vedno skupaj brez kakršnekoli službe in dela pri hiši.  

Ja to je res ZAKON!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
11.3.2009 9:06:29   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Sem hotela user posted image  pospremit v službo, pa mi je že pobegnil user posted image  V to sobico se pa res nič ne sliši. No, po eni strani to včasih prav paaaaašeeeeee user posted image

Kaj pa lupčka za adijo????

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
11.3.2009 9:08:48   
Lucka1

Ma neeeee zdej - midva začneva delat user posted image  konec leta user posted image user posted image user posted image

.100noga-
samo ne preveč načrtovat.....saj veš, lahko ne gre tak enostavno....4 pari mojih kolegov se trenutno trudi za drugega že prek pol leta user posted image user posted image user posted image   jaz upam, da nama bo šlo prej, ko se odločiva (in vama seveda tudi user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?