Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 7:24:35
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Tud od mene en pozdravček v lep dan! Moja mala muca se je zbudila za jest ob štirih in še zdej spi (vmes je malo prej nekaj pogledala, pa še mal nazaj zadremala) :) in O spet gleda ...spet drema ...zdej jo dam samo v pajaca in letimo v LJ ...upam, da še ne bo lačna, ker zdej je nimam časa hranit, če bo pa po poti lačna, bo pa štala, ker se bomo mogli ustavit in bo moj možek službo zamudu ...sam noben ni navil ure in smo zaspali hehehhe
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 7:24:36
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira janja 27, za seznamček : naslednji pregled in cepljenje 21.4. več pa ne vem, ker mi jo niso zmerili niti zvagali Jaz tud Ob kateri uri pa maš?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 7:28:19
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly a imate kakšno reakcijo na cepljenje? Ne nič. Pa vi? Pikicastonoga moj pa svoje štumfe meče v koš za smeti namesto v koš za perilo pol se pa jezi zakaj ma čedalje manj štumfov IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala .100noga- moj štima štrom, pa ga ne dam , kar ima poštimat pri rednih strankah, pol mora nam naredit zgornji štuk(voda,štrom, knauf, ploščice, stene) štomerja pa že mam :) maš srečo kaj pa še rabiš, mogoče poznamo naš zna pa tud kej narest ;) uf ne vem če sploh še kaj ;) zdele mi kitajo, belijo, parket mam zmenjen, polaganje ploščic tud, kuhinjo in spalnico sem naročila, hhmmmmm bom mal razmisla ...rabim sam še enga financ ministra
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 7:28:25
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jaz pa sploh nič, ker sem sama Pa kaj, bom že preživela Včasih je s samim seboj še boljše
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 7:33:18
|
|
|
|
Dream
|
Jolly123 poskusi s kvasom, mogoče pa le ni to tako slaba ideja. PikicaStonoga vidsim, da si še v formi z odpiranjem novih strani No, meni je uspelo vse račune zložit kamor pašejo, vmes sem še 3x letela Maticu dat dudo, pa vsakič je bil čisto buden in je potem v mom,entu zaspal Grem sedaj še malo stanovanje pospravit, ker bova šla potem ven na sprehod, pa spet ne bom nič naredila. Aja, pa jutranje telovadbe ne smem izpustiti...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 7:39:46
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Naš Nik ima 5 obrokov na dan od tega enega z GH, pred spanjem pa dobi AM. Drugače pa naš tudi obožuje zdrobovo kašico - bi jo pojedel malo morje, samo se mu je ne upam dat kar že 200 ml. Zaenkrat sva pri 100 ml. A teh 5 obrokov ti kakega poje oz. spije tudi ponoči a vse čez dan? Vsi obroki so čez dan. naš Niki že od drugega meseca dalje nima nočnega obroka - se ni zbujal, jaz ga pa tudi zaradi hranjenja nisem zbujala. Tako da dobi zadnji obrok nekje ob 21-ih in potem naslednjega okrog 7-ih. Ma zanima ker moj je do nedavnega tudi mel 5 obrokov pa spal celo noč, zdaj pa kar naenkrat zahteva še 6-ti obrok in to seveda ponoči Mogoče ima pa le trenutno željo po nočnem obroku, ki bo kmalu minila. A z dudo se ga pa ne da zamotit? Če meni kdaj začne sitnarit npr. ob 4-ih zjutraj, mu dam dudo in je zadeva rešena. Včasih se mi zdi, da se teli naši želijo ponoči samo malo pocrkljat in niso nič lačni - vsaj pri mojemu je tako. zaleže lih za kako uro pol ga pa slišim ko se zbudi začne tečkat in mu pav kruli v želodcu
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 7:40:32
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Jolly123 poskusi s kvasom, mogoče pa le ni to tako slaba ideja. Mu bom kar celo kocko dala, da bo za ziher
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 7:42:17
|
|
|
|
jolly123
|
No zdaj se prav trudi da bi po trebuhu spuzal nekam mi je tako smešen ko hoče do igrač pridet pa puza, puza pa ne rata Drugače se pa po riti drajsa, zdaj že lahko sedi sam nekaj časa brez opore in pol se začne kar z rito premikat naprej, sem kar pobulila
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 7:48:45
|
|
|
|
jolly123
|
REZULTATI ANKETE ALi pridejo možje na piknik 71,4 % Ne 28,6 % Da Ali naj bo piknik med tednom ali čez vikend? 66,7% Med tednom 33,3% čez vikend Piknik naj bo 61,9% v tednu od 18.5 do 24.5 38,1% v tednu od 25.5 do 31.5. Tko da piknik imamo enkrat med tednom med 18.5 in 24.5. v Tivoliju očitno brez mož
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 7:59:05
|
|
|
|
iraira
|
Jutro čveke Jolly naša vročine sicer nima ima pa tam ko je bila cepljena rdeč flekec pa tako trdo. Sem ji že včeraj dajala obkladke pa ne pomaga....jo pa vsaj danes ne boli tako kot včeraj ko sem jo prijela in je kar stokat začela bogica moja. Pregled pa imava ob 8.15???? Kdaj pa vidva s Tajem?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 7:59:54
|
|
|
|
jolly123
|
Ob 8 30 no bova pa tokrat skupaj čakali
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:00:53
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 No zdaj se prav trudi da bi po trebuhu spuzal nekam mi je tako smešen ko hoče do igrač pridet pa puza, puza pa ne rata Drugače se pa po riti drajsa, zdaj že lahko sedi sam nekaj časa brez opore in pol se začne kar z rito premikat naprej, sem kar pobulila za Tajkota! Meni je tudi rekla včeraj da naj jo kar sedeti počas dajem ob opori, ker že fulll pokonci lepo sedi če jo držiš in ni nič skrivljena
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:01:55
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ob 8 30 no bova pa tokrat skupaj čakali Se bova načvekali, ker bova itak spet čakali ko zmešani
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:05:14
|
|
|
|
mbd0411
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan OPOZORILO, OPOZORILO! Za vse, ki nas berete dopoldne, pa niste bile prisotne zvečer na formu. HORMONI + POLNA LUNA + TEMA POGOVORA = TO kar smo naklofale v pičli uri. No zdaj pa se moram mal ohladiti, če želim iti počasi spati. Jutro! Ste pa face.A takole sporočilne nas čaka tiste,ki smo vso noč skoraj pokonci? Danes pa nobene ne bo.Čveke... Enih 30x sem se ustala ponoči,tako da skoraj nisem spala.Ventolin sva imela na 4 ure,pa vmes sem mogla preverjat koliko vdihov-izdihov ima v minuti in zraven štopala. K sreči ne piska več v pljučah.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:08:45
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ob 8 30 no bova pa tokrat skupaj čakali a Še mene vzameta zraven. Jaz mam pregled sicer 20.4. ampak mam 21-ega slikanje kolkov.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:08:57
|
|
|
|
jolly123
|
A je bronhiolitis nalezljiv?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:08:59
|
|
|
|
čebelka77
|
po parih dneh se vam spet oglašava, pol pa vidim 50. stran. nore ste, ha ha, ampak v najlepšem pomenu. Blažka je neki prehlajena pa me okupira na full. pa dela cele dneve, pol je pa tko da računalnika še prižgat ni časa kaj šele kaj napisat. Zdaj vas grem pa mal prebrat za nazaj, da vidim kaj se je kej dogajalo. AJA PA DOBRO JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:09:15
|
|
|
|
corti
|
Jutro punce! Zdaj čakam kavico , da mi jo dragi skuha...je danes doma k mamo cepljenje.... Danes smo po doooolllllgggeeem času spali do 6in 20 min zjutraj..brez zbujanja vmes ma čeprav mi je blo še ob šestih prehitro,ampak saj dlje že ne morm pričakovat. No potm pa smo jo previli, je pojedla se malo pogovarjala v najinjini postli in zaspala in spala do osmih. Zdaj pa se na ves glas smeji...joj k bi vedla da jo pikica čaka....vrjetno ne bi bla tok dobre volje. Jst pa moram it danes v lekarno vprašat če majo kaj dobrga proti izpadanju las...ker meni gredo v šopih lasje ven...še kateri tko? Evo kavica je na mizi...tako da grem spit. Se še kasneje javim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:10:08
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ob 8 30 no bova pa tokrat skupaj čakali a Še mene vzameta zraven. Jaz mam pregled sicer 20.4. ampak mam 21-ega slikanje kolkov. Ja itak, samo ti maš v porodnišnici slikanje kolkov Če ne bomo šle pa res na en čvek takrat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:10:11
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ob 8 30 no bova pa tokrat skupaj čakali a Še mene vzameta zraven. Jaz mam pregled sicer 20.4. ampak mam 21-ega slikanje kolkov. itak da te vzameva
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:11:14
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 A je bronhiolitis nalezljiv? Ni nalezljiv
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:11:37
|
|
|
|
gogabojan
|
Mbd upam da bo tvoj pikec kmalu ozdrave. Je hudo ja, ko moraš ponoči štopati in šteti dihanje, zdraven pa v mislih prositi, da naj ne bo več kot 40. Been there, done that.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:16:52
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ob 8 30 no bova pa tokrat skupaj čakali a Še mene vzameta zraven. Jaz mam pregled sicer 20.4. ampak mam 21-ega slikanje kolkov. Ja itak, samo ti maš v porodnišnici slikanje kolkov Če ne bomo šle pa res na en čvek takrat Sm misnla pol za en čvek pa kavico, da še jest Irairo spoznam.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:19:46
|
|
|
|
iraira
|
Ne rabimo čakat do 21.4., lahko bi se že prej zmenile za kavico pa čvek
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 11.3.2009 8:29:12
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jaz mam tud namen kupit lonček in odvadit od flaške, takoj ko uvedem večerni obrok HG (tega zdaj dobi AM po dojenju) ...upam, da uspe, da sploh ne bo imela flaške in bo pila iz lončka :) Lučka, mi dajemo AD3 ..kadar se spomnemo Jaz še NIČ ne uvajam, bova skupaj na novo spraševale, zakaj bi za nazaj iskala, če pa so tukej take čveke, da bo rade še 1x povedale :) ja, jaz tudi nameravam dati flaško na stranski tir, za hrano tako in tako odpade, upam pada bo tudi čaj šel pogrlu iz lončka..Prvo gosto hrano bo itak dobil na žličko Super .100noga da si še ti tukaj, ki ne uvajaš....potem bova pa za nazaj težili - zdej toliko enih kašic omenjajo, pa z vodo pa z mlekom...jaz si nisem nič zapomnila!!!! Ovsena kaša - sem pa zadnjič v Mullerju vidla bio ovseno kašo brez kakršnegakoli dodatka za po 4.mesecu - je katera slučajno to poskusila dat? Samo vprašam, ker mi nekako bolj diši kot riževe stalno....oves je menda krasno živilo, zato sprašujem...začela bom pa itak verjetno z riževo vseeno plenice - mi uporabljamo malo pampers, malo pa mullerjeve - z obojimi smo zadovoljni. Nekaj časa smo tudi tiste iz DMa, pa so mi potem začele smrdeti Tako, zdej grem pa prebrat nazaj, ker vidim, da čeprav sem včer še ob 21ih tle gor visela, me čaka nekih 7 strani kam pa pridemo takole punce, kaj?? Prvi del smo klamfale 4 mesece, 2.del bo pa menda končan v 3 tednih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?