|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
11.3.2009 7:24:35   
PikicaStonoga
Tud od mene en pozdravček v lep dan!
Moja mala muca se je zbudila za jest ob štirih in še zdej spi (vmes je malo prej nekaj pogledala, pa še mal nazaj zadremala) :) in O spet gleda ...spet drema ...zdej jo dam samo v pajaca in letimo v LJ ...upam, da še ne bo lačna, ker zdej je nimam časa hranit, če bo pa po poti lačna, bo pa štala, ker se bomo mogli ustavit in bo moj možek službo zamudu ...sam noben ni navil ure in smo zaspali hehehhe

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
11.3.2009 7:24:36   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

janja 27, za seznamček : naslednji pregled in cepljenje 21.4. več pa ne vem, ker mi jo niso zmerili niti zvagaliuser posted image

Jaz tud user posted image user posted image Ob kateri uri pa maš?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
11.3.2009 7:28:19   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jolly a imate kakšno reakcijo na cepljenje?

Ne nič. Pa vi?

Pikicastonoga moj pa svoje štumfe meče v koš za smeti namesto v koš za perilo pol se pa jezi zakaj ma čedalje manj štumfov user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

.100noga- moj štima štrom, pa ga ne dam , kar ima poštimat pri rednih strankah, pol mora nam naredit zgornji štuk(voda,štrom, knauf, ploščice, stene)

štomerja pa že mam :)
maš srečo

kaj pa še rabiš, mogoče poznamo naš zna pa tud kej narest ;)

uf ne vem če sploh še kaj ;) zdele mi kitajo, belijo, parket mam zmenjen, polaganje ploščic tud, kuhinjo in spalnico sem naročila, hhmmmmm bom mal razmisla ...rabim sam še enga financ ministra user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
11.3.2009 7:28:25   
jolly123

Jaz pa sploh nič, ker sem samauser posted image user posted image user posted image  Pa kaj, bom že preživelauser posted image user posted image user posted image

Včasih je s samim seboj še boljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
11.3.2009 7:33:18   
Dream
Jolly123 poskusi s kvasom, mogoče pa le ni to tako slaba ideja.

PikicaStonoga vidsim, da si še v formi z odpiranjem novih strani user posted image user posted image

No, meni je uspelo vse račune zložit kamor pašejo, vmes sem še 3x letela Maticu dat dudo, pa vsakič je bil čisto buden in je potem v mom,entu zaspal user posted image  Grem sedaj še malo stanovanje pospravit, ker bova šla potem ven na sprehod, pa spet ne bom nič naredila. Aja, pa jutranje telovadbe ne smem izpustiti...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
11.3.2009 7:39:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Naš Nik ima 5 obrokov na dan od tega enega z GH, pred spanjem pa dobi AM. Drugače pa naš user posted image  tudi obožuje zdrobovo kašico - bi jo pojedel malo morje, samo se mu je ne upam dat kar že 200 ml. Zaenkrat sva pri 100 ml.

A teh 5 obrokov ti kakega poje oz. spije tudi ponoči a vse čez dan?

Vsi obroki so čez dan. naš Niki že od drugega meseca dalje nima nočnega obroka - se ni zbujal, jaz ga pa tudi zaradi hranjenja nisem zbujala. Tako da dobi zadnji obrok nekje ob 21-ih in potem naslednjega okrog 7-ih.

Ma zanima ker moj je do nedavnega tudi mel 5 obrokov pa spal celo noč, zdaj pa kar naenkrat zahteva še 6-ti obrok in to seveda ponoči user posted image

Mogoče ima pa le trenutno željo po nočnem obroku, ki bo kmalu minila. A z dudo se ga pa ne da zamotit? Če meni kdaj začne sitnarit npr. ob 4-ih zjutraj, mu dam dudo in je zadeva rešena. Včasih se mi zdi, da se teli naši user posted image  želijo ponoči samo malo pocrkljat in niso nič lačni - vsaj pri mojemu je tako.

zaleže lih za kako uro pol ga pa slišim ko se zbudi začne tečkat in mu pav kruli v želodcu user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
11.3.2009 7:40:32   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jolly123 poskusi s kvasom, mogoče pa le ni to tako slaba ideja.

Mu bom kar celo kocko dala, da bo za ziher user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
11.3.2009 7:42:17   
jolly123
No zdaj se prav trudi da bi po trebuhu spuzal nekam mi je tako smešen ko hoče do igrač pridet pa puza, puza pa ne rata user posted image Drugače se pa po riti drajsa, zdaj že lahko sedi sam nekaj časa brez opore in pol se začne kar z rito premikat naprej, sem kar pobulila user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
11.3.2009 7:48:45   
jolly123
REZULTATI ANKETE

ALi pridejo možje na piknik

71,4 % Ne
28,6 % Da

Ali naj bo piknik med tednom ali čez vikend?
66,7% Med tednom
33,3% čez vikend

Piknik naj bo
61,9% v tednu od 18.5 do 24.5
38,1% v tednu od 25.5 do 31.5.

Tko da piknik imamo enkrat med tednom med 18.5 in 24.5. v Tivoliju očitno brez mož user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
11.3.2009 7:59:05   
iraira
Jutro čvekeuser posted image

Jolly naša vročine sicer nima ima pa tam ko je bila cepljena rdeč flekec pa tako trdo. Sem ji že včeraj dajala obkladke pa ne pomaga....jo pa vsaj danes ne boli tako kot včeraj ko sem jo prijela in je kar stokat začela bogica moja.

Pregled pa imava ob 8.15???? Kdaj pa vidva s Tajem?

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
11.3.2009 7:59:54   
jolly123
Ob 8 30 no bova pa tokrat skupaj čakali user posted image  

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
11.3.2009 8:00:53   
iraira

No zdaj se prav trudi da bi po trebuhu spuzal nekam mi je tako smešen ko hoče do igrač pridet pa puza, puza pa ne rata user posted image Drugače se pa po riti drajsa, zdaj že lahko sedi sam nekaj časa brez opore in pol se začne kar z rito premikat naprej, sem kar pobulila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tajkota! Meni je tudi rekla včeraj da naj jo kar sedeti počas dajem ob opori, ker že fulll pokonci lepo sedi če jo držiš in ni nič skrivljena

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
11.3.2009 8:01:55   
iraira

Se bova načvekali, ker bova itak spet čakali ko zmešaniuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
11.3.2009 8:05:14   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

OPOZORILO, OPOZORILO!

Za vse, ki nas berete dopoldne, pa niste bile prisotne zvečer na formu.

HORMONI + POLNA LUNA + TEMA POGOVORA = TO kar smo naklofale v pičli uri.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa se moram mal ohladiti, če želim iti počasi spati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro!
Ste pa face.A takole sporočilne nas čaka tiste,ki smo vso noč skoraj pokonci?user posted image
Danes pa nobene ne bo.Čveke...user posted image
Enih 30x sem se ustala ponoči,tako da skoraj nisem spala.Ventolin sva imela na 4 ure,pa vmes sem mogla preverjat koliko vdihov-izdihov ima v minuti in zraven štopala.user posted image K sreči ne piska več v pljučah.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
11.3.2009 8:08:45   
laknerš

a Še mene vzameta zraven. Jaz mam pregled sicer 20.4. ampak mam 21-ega slikanje kolkov.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
11.3.2009 8:08:57   
jolly123
A je bronhiolitis nalezljiv? 

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
11.3.2009 8:08:59   
čebelka77
po parih dneh se vam spet oglašava, pol pa vidim 50. stran. user posted image user posted image user posted image  nore ste, ha ha, ampak v najlepšem pomenu.
Blažka je neki prehlajena pa me okupira na full. user posted image  pa dela cele dneve, pol je pa tko da računalnika še prižgat ni časa kaj šele kaj napisat. Zdaj vas grem pa mal prebrat za nazaj, da vidim kaj se je kej dogajalo.
AJA PA DOBRO JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
11.3.2009 8:09:15   
corti
Jutro punce!

Zdaj čakam kavico , da mi jo dragi skuha...je danes doma k mamo cepljenje....
Danes smo po doooolllllgggeeem času spali do 6in 20 min zjutraj..brez zbujanja vmesuser posted image user posted image ma čeprav mi je blo še ob šestih prehitro,ampak saj dlje že ne morm pričakovat. No potm pa smo jo previli, je pojedla se malo pogovarjala v najinjini postli in zaspala in spala do osmih.user posted image user posted image  
Zdaj pa se na ves glas smeji...joj k bi vedla da jo pikica čaka....vrjetno ne bi bla tok dobre volje.

Jst pa moram it danes v lekarno vprašat če majo kaj dobrga proti izpadanju las...ker meni gredo v šopih lasje ven...še kateri tko?

Evo kavica je na mizi...tako da grem spit. Se še kasneje javim.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
11.3.2009 8:10:08   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

a Še mene vzameta zraven. Jaz mam pregled sicer 20.4. ampak mam 21-ega slikanje kolkov.

Ja itak, samo ti maš v porodnišnici slikanje kolkov user posted image Če ne bomo šle pa res na en čvek takrat user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
11.3.2009 8:10:11   
iraira

itak da te vzameva

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
11.3.2009 8:11:14   
iraira

A je bronhiolitis nalezljiv? 

Ni nalezljivuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
11.3.2009 8:11:37   
gogabojan
Mbd upam da bo tvoj pikec kmalu ozdrave. Je hudo ja, ko moraš ponoči štopati in šteti dihanje, zdraven pa v mislih prositi, da naj ne bo več kot 40. Been there, done that.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
11.3.2009 8:16:52   
laknerš

Ja itak, samo ti maš v porodnišnici slikanje kolkov user posted image Če ne bomo šle pa res na en čvek takrat user posted image

Sm misnla pol za en čvek pa kavico, da še jest Irairo spoznam.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
11.3.2009 8:19:46   
iraira
Ne rabimo čakat do 21.4., lahko bi se že prej zmenile za kavico pa čvek

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
11.3.2009 8:29:12   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jaz mam tud namen kupit lonček in odvadit od flaške, takoj ko uvedem večerni obrok HG (tega zdaj dobi AM po dojenju) ...upam, da uspe, da sploh ne bo imela flaške in bo pila iz lončka  :)

Lučka, mi dajemo AD3 ..kadar se spomnemo user posted image user posted image  Jaz še NIČ ne uvajam, bova skupaj na novo spraševale, zakaj bi za nazaj iskala, če pa so tukej take čveke, da bo rade še 1x povedale :)

ja, jaz tudi nameravam dati flaško na stranski tir, za hrano tako in tako odpade, upam pada bo tudi čaj šel pogrlu iz lončka..Prvo gosto hrano bo itak dobil na žličko

Super .100noga da si še ti tukaj, ki ne uvajaš....potem bova pa za nazaj težili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - zdej toliko enih kašic omenjajo, pa z vodo pa z mlekom...jaz si nisem nič zapomnila!!!!

Ovsena kaša - sem pa zadnjič v Mullerju vidla bio ovseno kašo brez kakršnegakoli dodatka za po 4.mesecu - je katera slučajno to poskusila dat? Samo vprašam, ker mi nekako bolj diši kot riževe stalno....oves je menda krasno živilo, zato sprašujem...začela bom pa itak verjetno z riževo vseeno user posted image

plenice - mi uporabljamo malo pampers, malo pa mullerjeve - z obojimi smo zadovoljni. Nekaj časa smo tudi tiste iz DMa, pa so mi potem začele smrdeti user posted image

Tako, zdej grem pa prebrat nazaj, ker vidim, da čeprav sem včer še ob 21ih tle gor visela, me čaka nekih 7 strani user posted image user posted image kam pa pridemo takole punce, kaj?? Prvi del smo klamfale 4 mesece, 2.del bo pa menda končan v 3 tednih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?