Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:24:54
|
|
|
|
janja*
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:34:52
|
|
|
|
Nalini
|
jutro ... :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:37:05
|
|
|
|
Nalini
|
... in hvala za rogljičke pa kavico ... ... pomočnika pa ne rabim ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:37:47
|
|
|
|
L & L
|
Dobro jutro vsem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:40:20
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ... in hvala za rogljičke pa kavico ... ... pomočnika pa ne rabim .... no, mogoče pa ga boš pozneje
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:41:41
|
|
|
|
janja*
|
Kako ste spale?Jaz sem spala kar dobro edino trebuh mi je otrdeval,no pa se je vse umirilo.Ni kaj še kar me heca.Počutje je bolje nisem več toliko utrujene.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:44:44
|
|
|
|
janja*
|
Punce danes je polna luna .Ali katero nosi luna?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:47:06
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Ali katero nosi luna? kaj pa vem ... eni bi rekli da ja
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:48:32
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, mogoče pa ga boš pozneje ja to pa ja .... ... takšnega, ki zna likat ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:49:48
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Punce danes je polna luna .Ali katero nosi luna? nas zdaj itak vse nosi, če je luna, sonce, dež, megla.... ti bodi danes polj pazljiva, ker pravijo, da luna rada "stisne" porod posebej, če si odprt...sicer pa imaš pomočnike, da te ne bodo nikamor pustili
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:50:37
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, mogoče pa ga boš pozneje ja to pa ja .... ... takšnega, ki zna likat .... saj so itak tile žrebci univerzalni jaz pa bi enega rabila za križ...naš bebi danes ful nekam čudno pleše mi tako nekam zadaj (na križ) pritiska...ful neprijetno...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 7:55:46
|
|
|
|
janja*
|
Detelja potihem si želim,da bi šla jutri rodit,ker je tak datum.Točno eno leto nazaj se je zgodilo tisto grozno,da mi je odmrl plod v 14 tednu.Bomo videli.Vem,da o tem ne smem razmišljati samo bilo bi pa lepo,če bi rodila na ta datum pa še moja sestra ima rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 8:00:08
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, mogoče pa ga boš pozneje ja to pa ja .... ... takšnega, ki zna likat .... saj so itak tile žrebci univerzalni jaz pa bi enega rabila za križ...naš bebi danes ful nekam čudno pleše mi tako nekam zadaj (na križ) pritiska...ful neprijetno... ta rad lika ... čisti tla ... pomaga pri nakupih ... pomiva ... le kje delajo take univerzalce
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 8:02:50
|
|
|
|
Nalini
|
tega pa pošiljam vam .... da vas malo razbremeni
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 8:19:22
|
|
|
|
sonček85
|
jutro!!!!!!!!!!!!! jernejav:jaz bi vse kr naj gre tvoj dragi IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Sonček-ti pa kr lepo počivaj, da se lahko v četrtek vidimo , glavno da je zdej Aleks spet živček in ga lepo čutiš. počivam in ubogam ja za v čet.sva se pa tko z junono menle sam povedat morate kdaj super pomočniki in lepo se imejte na MŠ miška in detelja:hvala za kavico, in rogljičke(prav take sedaj jaz jem ) in seveda za pomočnike (teh ne jem jih pa požiram z očkam) nalini:uuu tudi pomočniki pridejo prav boš videla uuuuu si si jih pa kr našla,prav je tko ti kr ta je pa že zelo zmatraan a je njega slučajno katera prej zlikala l&l:welcome ,kje se skrivaš? janja:jaz sem danes spala dobro,jaz hvala bogu s polno luno nisem skregana in me ne nosi mogoče pa le rodim aprila na polno luno naj se ti potihem želja uresniči,če boš pa počakala do aprila pa tudi nič hudega.Vse za nekaj velja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 8:19:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Dober večer pupe. Končno stuširana in lepo sproščena pred računalnikom.Naj vam povem, da sem izpit naredila z 10! še tukaj čestitke ,sem čakala da napišeš da grem pol ajat sem šla hvala pupika moja Hvala. Ti pa hitro počivat, ker če ne te bom po riti. Se slišima. Nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 8:49:18
|
|
|
|
jernejav
|
Dobro jutro.... Danes se je pa tudi zame začel lep dan.... So me zjutraj klicali iz računovodstva in so mi povedali, da kljub temu da nisem še dobila odločbe in bolniškega lista, mi bodo obračunali plačo. V najslabšem primeru da mi ne odobrijo 8 namesto 4h bolniščke, mi bodo pa po porodniškem, ko se vrnem v službo pisali dopust.... Mislim super so naše ženske v računovodstvu . Zdaj pa le še potem ko dobim odločbo uredim za nazaj.... torej v petek plača bo ...jaz pa mam zaradi vsega tega nekaj sivih las....in neprespano noč....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 8:50:24
|
|
|
|
brigita23
|
jutro punce samo toliko da vas nahitro pred pozdravim potem pa šibam v MŠ.... spala sem danes kr vredu....itak če sem pa bila tak utrujena , razen zdej zjutraj me nekaj močno stiska v levem spodnjem delu trebuha ...upam da zdržim vMŠ DETELJA IN MIŠKA....hvala za kavico in rogljičke , pridne punce....vas bom pogrešala danes no pa sej se vam pol pridružim popolda. Ve pa le previdno s pomočniki NALINI-takega pomočnika bi jst rabla , če bi mi takle likal pol ne vem če bi blo kaj cot zlikanih....tega bi jst kr naskočla JANJA-tudi meni ful utrdeva trebuh, no če si močno želiš pa morda res jutri rodiš....nikoli ne veš kdaj te stisne SONČEK-dej malo vremena zrihtaj tukaj v Celju je tako oblačno , pa pridna bodi počivaj in božaj svojega lepega bušija . Zdej pa počasi grem PAPA
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 8:51:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Dobro jutro.... Danes se je pa tudi zame začel lep dan.... So me zjutraj klicali iz računovodstva in so mi povedali, da kljub temu da nisem še dobila odločbe in bolniškega lista, mi bodo obračunali plačo. V najslabšem primeru da mi ne odobrijo 8 namesto 4h bolniščke, mi bodo pa po porodniškem, ko se vrnem v službo pisali dopust.... Mislim super so naše ženske v računovodstvu . Zdaj pa le še potem ko dobim odločbo uredim za nazaj.... torej v petek plača bo ...jaz pa mam zaradi vsega tega nekaj sivih las....in neprespano noč.... sam uno bi pa nadrla kaj si misli ,da ti ni poslala oz.ti je narobe in še sedaj nisi zaradi njene malomarnosti dobila odločbe.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 8:53:33
|
|
|
|
sonček85
|
brigita.bom hvala lepa sej mali brca k nor ,včeraj me je pa tko prestrašil ve pa lepo uživajte ja sdedaj dokler je še tko velik ga lahko božam pol pa ne bom več k bom hotla da se maščobe znebim po porodu ,če bom taka k sem bila pred porodom bo happy.Samo da mali lepo raste
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 9:04:23
|
|
|
|
zupancdam
|
jutro joj, pa ve ste čist nore, kolk napišete, da vas berem po uro junonca, bravo za izpit, pridna si, ej te kar občudujem si ne predstavljam da bi imela še izpite, res si pridna jernejav vsem ostalim tudi dobro jutro
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 9:06:01
|
|
|
|
zupancdam
|
sonček, če boš dojila boš hitro zgubila odvečne kg, pa če boš normalno jedla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 9:07:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam sonček, če boš dojila boš hitro zgubila odvečne kg, pa če boš normalno jedla se ne sekiram za kg hvala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 9:09:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
dobro jutro oz že dober dan še od mene.... dons za mano bolj slabo spanje,... se je celo noč tok kobacala, jz pa pol tud... tko da imamo še bolj zalepljene oči zdejle zunaj že sije sonček... jz se počasi pripravljam za en u easy sprehod.. da se malo nadiham svežega zraka pa vi... kaj kej počnete?? kakšne plane imate kej za danes
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 11.3.2009 9:39:35
|
|
|
|
srecka82
|
dobro jutro Tudi jaz sem danes dobro spala. Naš Maks pa ni tako žive narave tu pa tam čutim kakšen izteg njegove okončine, to pa je tudi vse. Očitno je bolj lene sorte . Sonček85: sam, da je vse ok s tvojim bejbijem. Brigita: hodla sem v MŠ v Laško. Vse skupaj nas je bilo 4 nosečk, je bilo prav luštno, tako sproščeno. Tudi sestra je bila super in prijazna. Sedaj pa šibam dat cote prat. Se tipkamo še kaj. Cao
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.