|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
11.3.2009 7:24:54   
janja*
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.3.2009 7:34:52   
Nalini
user posted image

jutro ... :)

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.3.2009 7:37:05   
Nalini
... in hvala za rogljičke pa kavico ...user posted image

... pomočnika pa ne rabim user posted image  ....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.3.2009 7:37:47   
L & L
Dobro jutro vsem

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.3.2009 7:40:20   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

... in hvala za rogljičke pa kavico ...user posted image

... pomočnika pa ne rabim user posted image  ....

no, mogoče pa ga boš poznejeuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.3.2009 7:41:41   
janja*
Kako ste spale?Jaz sem spala kar dobro edino trebuh mi je otrdeval,no pa se je vse umirilo.Ni kaj še kar me heca.Počutje je bolje nisem več toliko utrujene.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.3.2009 7:44:44   
janja*
Punce danes je polna luna .Ali katero nosi luna?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.3.2009 7:47:06   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Ali katero nosi luna?

kaj pa vem ...user posted image

eni bi rekli da ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.3.2009 7:48:32   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

no, mogoče pa ga boš poznejeuser posted image user posted image user posted image

ja to pa jauser posted image ....
... takšnega, ki zna likat .... user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.3.2009 7:49:48   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Punce danes je polna luna .Ali katero nosi luna?

nas zdaj itak vse nosi, če je luna, sonce, dež, megla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti bodi danes polj pazljiva, ker pravijo, da luna rada "stisne" porod posebej, če si odprt...sicer pa imaš pomočnike, da te ne bodo nikamor pustiliuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.3.2009 7:50:37   
detelja

saj so itak tile žrebci univerzalniuser posted image user posted image user posted image  jaz pa bi enega rabila za križ...naš bebi danes ful nekam čudno pleše mi tako nekam zadaj (na križ) pritiska...ful neprijetno...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.3.2009 7:55:46   
janja*
Detelja potihem si želim,da bi šla jutri rodit,ker je tak datum.Točno eno leto nazaj se je zgodilo tisto grozno,da mi je odmrl plod v 14 tednu.Bomo videli.Vem,da o tem ne smem razmišljati samo bilo bi pa lepo,če bi rodila na ta datum pa še moja sestra ima rojstni dan.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.3.2009 8:00:08   
Nalini

saj so itak tile žrebci univerzalniuser posted image user posted image user posted image  jaz pa bi enega rabila za križ...naš bebi danes ful nekam čudno pleše mi tako nekam zadaj (na križ) pritiska...ful neprijetno...

ta rad lika ...

user posted image  

čisti tla ...

user posted image  

pomaga pri nakupih ...

user posted image  

pomiva ...
user posted image

le kje delajo take univerzalce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.3.2009 8:02:50   
Nalini
user posted image

tega pa pošiljam vam .... da vas malo razbremeni user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.3.2009 8:19:22   
sonček85
jutro!!!!!!!!!!!!!

jernejav
:jaz bi vse user posted image user posted image user posted image kr naj gre tvoj dragi
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
Sonček-ti pa kr lepo počivaj, da se lahko v četrtek vidimo , glavno da je zdej Aleks spet živček in ga lepo čutiš.
počivam in ubogamuser posted image ja za v čet.sva se pa tko z junono menle sam povedat morate kdajuser posted image super pomočniki in lepo se imejte na MŠ

miška in detelja:hvala za kavico, in rogljičke(prav take sedaj jaz jemuser posted image ) in seveda za pomočnikeuser posted image user posted image user posted image (teh ne jem jih pa požiram z očkam)user posted image
nalini:uuu tudi pomočniki pridejo prav boš videlauser posted image user posted image uuuuu si si jih pa kr našla,prav je tko ti kruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa že zelo zmatraan a je njega slučajno katera prej zlikalauser posted image user posted image user posted image user posted image
l&l:welcome ,kje se skrivaš?
janja:jaz sem danes spala dobro,jaz hvala bogu s polno luno nisem skregana in me ne nosiuser posted image user posted image mogoče pa le rodim aprila na polno lunouser posted image naj se ti potihem želja uresniči,če boš pa počakala do aprila pa tudi nič hudega.Vse za nekaj veljauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.3.2009 8:19:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Dober večer pupe.user posted image Končno stuširana in lepo sproščena pred računalnikom.Naj vam povem, da sem izpit naredila z 10!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še tukaj čestitke ,sem čakala da napišeš da grem pol ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem šla hvala pupika mojauser posted image user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image
Ti pa hitro počivat, ker če ne te bom po riti.user posted image
Se slišima.user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.3.2009 8:49:18   
jernejav
Dobro jutro....user posted image user posted image user posted image

Danes se je pa tudi zame začel lep dan....
So me zjutraj klicali iz računovodstva in so mi povedali, da kljub temu da nisem še dobila odločbe in bolniškega lista, mi bodo obračunali plačo. V najslabšem primeru da mi ne odobrijo 8 namesto 4h bolniščke, mi bodo pa po porodniškem, ko se vrnem v službo pisali dopust....

Mislim super so naše ženske v računovodstvuuser posted image user posted image . Zdaj pa le še potem ko dobim odločbo uredim za nazaj.... torej v petek plača bo   user posted image user posted image user posted image ...jaz pa mam zaradi vsega tega nekaj sivih las....in neprespano noč....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.3.2009 8:50:24   
brigita23
jutro punce

samo toliko da vas nahitro pred pozdravim potem pa šibam v MŠ....
spala sem danes kr vredu....itak če sem pa bila tak utrujenauser posted image , razen zdej zjutraj me nekaj močno stiska v levem spodnjem delu trebuhauser posted image ...upam da zdržim vMŠ

DETELJA IN MIŠKA....hvala za kavico in rogljičkeuser posted image , pridne punce....vas bom pogrešala danes no pa sej se vam pol pridružim popolda. Ve pa le previdno s pomočnikiuser posted image

NALINI-takega pomočnika bi jst rablauser posted image , če bi mi takle likal pol ne vem če bi blo kaj cot zlikanih....tega bi jst kr naskočlauser posted image

JANJA-tudi meni ful utrdeva trebuh, no če si močno želiš pa morda res jutri rodiš....nikoli ne veš kdaj te stisneuser posted image

SONČEK-dej malo vremena zrihtaj tukaj v Celju je tako oblačnouser posted image , pa pridna bodi počivaj in božaj svojega lepega bušijauser posted image .

Zdej pa počasi grem

PAPA

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.3.2009 8:51:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Dobro jutro....user posted image user posted image user posted image

Danes se je pa tudi zame začel lep dan....
So me zjutraj klicali iz računovodstva in so mi povedali, da kljub temu da nisem še dobila odločbe in bolniškega lista, mi bodo obračunali plačo. V najslabšem primeru da mi ne odobrijo 8 namesto 4h bolniščke, mi bodo pa po porodniškem, ko se vrnem v službo pisali dopust....

Mislim super so naše ženske v računovodstvuuser posted image user posted image . Zdaj pa le še potem ko dobim odločbo uredim za nazaj.... torej v petek plača bo   user posted image user posted image user posted image ...jaz pa mam zaradi vsega tega nekaj sivih las....in neprespano noč....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam uno bi pa nadrla kaj si misli ,da ti ni poslala oz.ti je narobe in še sedaj nisi zaradi njene malomarnosti dobila odločbe.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.3.2009 8:53:33   
sonček85
brigita.bom hvala lepa user posted image sej mali brca k nor ,včeraj me je pa tko prestrašiluser posted image   ve pa lepo uživajteuser posted image user posted image user posted image ja sdedaj dokler je še tko velik ga lahko božam pol pa ne bom več k bom hotla da se maščobe znebim po poroduuser posted image user posted image user posted image ,če bom taka k sem bila pred porodom bo happy.Samo da mali lepo raste

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.3.2009 9:04:23   
zupancdam
jutro
joj, pa ve ste čist nore, kolk napišete, da vas berem po uro
junonca, bravo za izpit, pridna si, ej te kar občudujem
si ne predstavljam da bi imela še izpite, res si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image
jernejavuser posted image user posted image user posted image user posted image
vsem ostalim tudi dobro jutro

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.3.2009 9:06:01   
zupancdam
sonček, če boš dojila boš hitro zgubila odvečne kg, pa če boš normalno jedla

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.3.2009 9:07:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

sonček, če boš dojila boš hitro zgubila odvečne kg, pa če boš normalno jedla

user posted image user posted image user posted image se ne sekiram za kguser posted image user posted image user posted image user posted image hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.3.2009 9:09:25   
Blueeyes
dobro jutro oz že dober dan še od mene.... dons za mano bolj slabo spanje,... se je user posted image  celo noč tok kobacala, jz pa pol tud... tko da imamo še bolj zalepljene oči zdejle user posted image  user posted image  user posted image

zunaj že sije sonček... jz se počasi pripravljam za en u easy sprehod.. da se malo nadiham svežega zraka

pa vi... kaj kej počnete?? kakšne plane imate kej za danes

Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.3.2009 9:39:35   
srecka82
dobro jutro

Tudi jaz sem danes dobro spala. Naš Maks pa ni tako žive narave tu pa tam čutim kakšen izteg njegove okončine, to pa je tudi vse. Očitno je bolj lene sorteuser posted image .

Sonček85: sam, da je vse ok s tvojim bejbijem.
Brigita: hodla sem v MŠ v Laško. Vse skupaj nas je bilo 4 nosečk, je bilo prav luštno, tako sproščeno. Tudi sestra je bila super in prijazna.

Sedaj pa šibam dat cote prat. Se tipkamo še kaj. Cao

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.