*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam 2 uri me ni bilo pa ste tolk napisale, sem pospravljala in me je vse tako bolelo, samo kaj hočemo, ko je treba pospravit kdaj pa kdaj sonček, ti si šla pa h g. sem te liknala na msn-ju, pa si že odhitela, joj upam da je vse uredu, poročaj ja glede na moje izkušnje iz pred 2 let, sem jaz tudi za epidularno, ampak pravijo, da če je mala razlika da je v drugo lažje in hitreje, saj bom videla kako bo, lahko da sploh ne bo časa za epidularno ali pa, da bi sploh pomislila na njo, je pa naravni porod, ki sem ga že tudi sama doživela, nekaj najlepšega, čeprav boli ko hudič. Moram jaz tudi prebrati to knjigo o kateri govorite, čeprav me je sedaj resnično strah samo poroda, za dojenje sem že doktor, ni pa rečeno da bo tako kot je bilo prvič, ja dojenje je zakon, ko steče, od začetka je pa kriza Pleničke, mi jih še kar imamo, sem poskusila že vse skoraj, vem le da pampersk ne uporabljam nikoli več, najdražje pa vedno so premočile, ne vem no, meni niso, poskusite Tudi jaz moram kupit nekaj nalepk, dekoracije za našo , čeprav bo zaenkrat v najini sobi, ampak okrog postlce ji moram nekaj zdekorirat kje je pa junonca danes, aja, je rekla da bo odsotna, no zdaj bo pa ona malo brala, ko me ki nismo redne tu beremo ko zmesane za nazaj joj ko me pa prime bi pa pisala še in še.... ,detelja, jercveta,srečka,miškanejjav,pomarancica, katka24, janja, nalini.... pozdravček tudi vam in ostalim, pridne čvekice ste, pišite na veliko, grem sedaj se prah pobrisat, pol eno nadaljevanko pogledat, pa šibam po mojo hčero v vrtec pa na sončeka ve pa bodite pridne da vas zvečer ali pa zjutraj preberem aja, ne vem katera je napisala, ja NIK IN TIAN, sta tudi meni ful všeč, če bi mi imeli fantka bi bil NIK ali pa Kevin. tako bomo imeli pa TIO ali pa NELI, se še odločamo, aja pa Evelina-Tia je se na seznamu. Zde pa res šibam Sem brala ko majmun.