PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream PikicaStonoga za prespano noč in , ker je Tijana sama zaspala. Joški se ti bojo pa res navadili, boš videla. Ja sej če je prespala včerajšnjo noč, še ni nujno, da bo tudi današnjo Plenice ...nam je zmanjkalo tistih, ki smo jih dobili (Pamperske) in bom zdej kupila Hoferjeve, pa da vidim. IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Mi je pa Bartoničkova malo naprej vrgla češ aja nismo ga cepili...kr neki. Meni tudi Ma dej samo spomnite se, kako je men zamorila dan ...me zanima, če me bo jutri še kaj postrani gledala ...pa kaj me briga!!! GRRRRR IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ , pa lonček za pitje. se bomo kar odvadili od flaške, pa darilo za babico, pol sva se dobila z očitom in smo šli plavat jaz mam tud namen kupit lonček in odvadit od flaške, takoj ko uvedem večerni obrok HG (tega zdaj dobi AM po dojenju) ...upam, da uspe, da sploh ne bo imela flaške in bo pila iz lončka :) Lovely ...ne vem če lahko narediš kaj drugega za mozolj kot da čakaš, da pride ven pa katere kašice boš kupila ,te ki ti je predlagala zdravnica? A so to za po flaški al po žlici? jaz bi takšne, da se dajejo na žlico, kaj predlagate? :) Lučka, mi dajemo AD3 ..kadar se spomnemo Jaz še NIČ ne uvajam, bova skupaj na novo spraševale, zakaj bi za nazaj iskala, če pa so tukej take čveke, da bo rade še 1x povedale :) IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ joj lučka sploh ne govori.jaz sovražim te vremenarje. skos narobe napovedujejo. ampak jaz kura še vedno vsak dan znova gledam kakšno bo vreme mah jaz pa sploh ne gledam vremena, zjutraj vstanem in vidim, kaj in kako Zobar ...mene pa ni strah, da ne bi mogla spat ...samo v čakalnici, kadar čakam, mam metuljčke v trebuhu pa itak že nekaj let samo na kontrole hodim 1x letno ... Tako, moji komentarji :)