Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 15:59:03
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ej, ne da se mi nic,...popolnoma nic....se tipkat se mi ne da tud men se ne da nč...sm pršla domou ful zmatrana...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 15:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jap , enako...pol pa sem sla bik babji se avto pucat zdaj pa nisem za nikamor hahahahah.......
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 16:14:52
|
|
|
|
Anonimen
|
no pol pa kr počivat, tako kot jaz
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 19:00:39
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sm tolk utrujena od te ljubljane da je kr joj...nč se mi ne da...sm še spat bom šla...še mal čokolinota pol pa ...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 6:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro babniceeeeeeeee!!!! danes pa pregled....drzite pesti
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:14:37
|
|
|
|
Dudica1
|
miska dobro jutro vse dobro na pregledu držim pesti... ...pridi z dobrimi novicami... aja a imaš danes UZ ...pol pa upam da izveš danes za spol...saj si rekla da bi rada a ne...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:16:19
|
|
|
|
Dudica1
|
evo pa še za vas ena in
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:16:45
|
|
|
|
janja*
|
Dobro jutro še od mene.Danes za spremembo malo prej.Očitmo je dovolj spanca.Kaj boste kaj počele in kuhale?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:19:12
|
|
|
|
janja*
|
Dudica hvala za kavico in pa piškot,ki je veliko boljši od kave.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:20:19
|
|
|
|
Dudica1
|
aja JANJA pa nate sm pozabila ker ne smeš piškotov maš pa tuki enga tazga sm vidla da tam pr vas aprilčicah mate dost takih...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro miška dober oprav na pregledu o janja kako se počutiš danes je polna luna a buksi je še v enem kosu dudica1: hvala za kavo zdej si jo bom pa šla skuhat, zadnje čase mi ful paše, ni čudno da sem imela spet previsok pritisk
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 miska dobro jutro aja a imaš danes UZ ...pol pa upam da izveš danes za spol...saj si rekla da bi rada a ne... ne vem, ce bom mela UZ....upam...pa vsekakor bom vprasala...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:30:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 miska dobro jutro aja a imaš danes UZ ...pol pa upam da izveš danes za spol...saj si rekla da bi rada a ne... no ti želim veliko sreče... ne vem, ce bom mela UZ....upam...pa vsekakor bom vprasala...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:32:26
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 hvala za tegale aprilčice pravimo pomočnika.Danes mi sigurno ne bo več otrdeval trebuh,ker mi bo pomočnik pomagal. Čeprav včeraj sem mela spet celo popoldne ene čudne lažne popadke.Sem že mislil,da bom šla pa se je vse umirilo. Zdej pa če verjamete pa že komaj čakam. Cveka buksi pa nam je verjetno pobegnila.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:33:26
|
|
|
|
janja*
|
Miška srečno na pregledu.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, janja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ja janja men se tud zdi da bomo kmal zvedle veselo novico men pa trebuh otrdeva že od 22 tedna
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jeeeeeeeeeeeeeeee dojencki bojoooooooooo:D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:50:27
|
|
|
|
janja*
|
Cveka30 sej če bi samo otrdevu mene sploh nebi motilo,samo so prisotne tudi bolečine in oteženo dihanje kot pri pravih popadkih.In potem že mislim ,da bom šla pa se vse ustavi.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
janja, kdaj mas ti rok?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 7:57:17
|
|
|
|
janja*
|
Nazadnje mi je morfologija pokazala 31.03.2009.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 8:04:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Cveka30 sej če bi samo otrdevu mene sploh nebi motilo,samo so prisotne tudi bolečine in oteženo dihanje kot pri pravih popadkih.In potem že mislim ,da bom šla pa se vse ustavi. men je G. rekla ko sem ji povedala da mi otrdeva, je rekla da so to lažni popadki in ta po okoli 32 tedna začnejo te popadke spremljat tudi bolečine in težko dihanje, je pa seveda pred 30 tednom nevarno da ne sprožijo popadkov tej lažni popadki no ja jaz sem imela v 23 tednu skorajšni splav mi je posteljica odstopla in če me ne bi telo opozorilo, bi bila zdaj brez !no hvala bogu da imam obutlivo telo in sem bila upozorjena ja janja nimaš kej dan D se bliža
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 8:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka, kako si pa to vedla, pa kaj so pol naredli?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 8:11:19
|
|
|
|
janja*
|
Cveka30 še dobro,da se je tako izteklo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 8:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute cveka, kako si pa to vedla, pa kaj so pol naredli? nisem glih vedela, tisti dan sem se cel dan slabo počutila, in zvečer sem še ful bruhala, naslednji dan sem ostala doma in nisem šla v službo, sem cel dan preležala, v pon. se je začelo v torek sem preležala in krči so me začel spremljat, v sredo sem pa zakrvavela pa in krči so še vedno bili sam je čez dan vse ponehalo, sam sem vseeno poklicala svojo G. ki je rekla naj pridem na kontrolo in sem šla naredila mi je UZ in je tam videla da mi je odstopila posteljica, rekla mi je da moram vsaj 4 tedne strogo počivat, nič delat, ko sem jo vprašala kaj bi bilo če bi te dva dni delala ko sem bila doma je rekla ne bi bilo več zato pa pravim da me je telo opozorilo tako da po 4 tednih počivanja se mi je posteljica nazaj zarasla, vendar je še vedno možnost da bom prej rodila, tako da imam še vedno bolniško zarad možnost prezgodnjega rojstva
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.