![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 6:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooooooo!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 6:49:36
|
|
|
|
Dudica1
|
no da se vam še malo jaz javim ker potem grem na pregled...juhu...komaj čakaš ta pregled pol si pa notr 5 minut in greš domov... spala sm odlično razen tega da sem to noč morala stokrat na wc ponavadi grem pa samo enkrat... no zunaj že sije sonček ampak neke toplote pa očitno nebo danes...mogoče popoldne... kako ste ve?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 6:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa letim cez pol ure na zavod za zaposlivanje sploh ne vem zakaj me klicejo, sj sem itak noseca in valda, me ne bo noben zaposlil zdaj...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 7:19:45
|
|
|
|
Dudica1
|
ma tam na zavodu samo zajeba... ...naredijo pa nč...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 7:51:01
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro še iz moje strani jaz sem spala ko ubita moj sinko pa tud dec pa kot ponavadi je celo noč žagal drva no pr nas je tud sonček ampak mrzlo ko bo že se še otoplilo upam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 8:41:46
|
|
|
|
buksi
|
Doboro jutro! Vidim, da boste vse imele danes ene opravke pa letanja. Duduca in miškA dobro opravita. jaz sem tud danes dobro spala za spremembo. SAmo dvakrat na stranišče, pol pa sem takoj zaspala. Se mikar čudno zdi. Sicer pa še vse po starem. Luna pa je jutri. No bomo videli če teorija mojega drži, da gremo v Rim 12, oziroma napetek 13. Bomo videli. kaj boste kaj počele danes, poleg letanja okrog?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 9:02:18
|
|
|
|
janja*
|
Dobro jutro še od mene! Spala sem zelo dobro, kar mi je zelo čudno.Očitno se je moje stanje zelo poboljšalo ,tako da bom mogoče rodila kar čez rok (ha,ha).Upam,da ne . Danes imamo spet lep sonček.Lepo buksi,da si še med nami.Ko bo pa bo sicer pa še nismo 12.03.2009.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 9:09:17
|
|
|
|
buksi
|
Pozdravljena janja* Imaš prav, še dva dni do takrat pol pa vidimo:) če je res kaj na luni. meje pa danes zjutraj takokrč zagrabu, da me je tako zabolelo pol je pa spustilo. Sedaj je pa vse ok. verjetno kaj lažnega. še vedno pa imave šanse da sva skupaj v P:)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 9:14:47
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punci no lepo da ste med nami, da slučajno ne bosta obe jutr letele v P....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 9:21:12
|
|
|
|
janja*
|
Cveka30 čisto vse je možno.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 9:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Cveka30 čisto vse je možno.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 9:45:34
|
|
|
|
Anonimen
|
no kaj pa počnete, danes je res lep sonček sam je baje kr mrzlo tako da bom šla danes samo s sinčkom v knjižnico in nazaj na toplo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 9:51:27
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla kako ste danes zaenkrat še nism nč naredila kot zabavala bi se sam pogovarjala pa smejala .... ful je srčkana ja zunaj je sonček in bova šle potem malo ven no ja popoldne drugače me pa danes čaka likanje ene cele gore cunj
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 10:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa včeraj vse zlikala drugače sem kar vredu sam spala bi no ja sej bo kmalo večer pa bom šla spat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 10:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
mi pa sploh ne likamo!!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 10:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
aja......evo, sem prisla iz zavoda za zaposlovanje....mi je uni dedec obljubu, da me bojo dali na kak tecaj racunalnistva!!!!sam da bo kaj kje! to pa zato, da pridobim certifikat, ker veliko stvari kar obvladam, ampak nimam nobenega potrdila nikjer(sem samouk) upam, da mi uspe in dobim sluzbico v racunalnistvu!!!!!juhuhuhuhu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 10:11:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute aja......evo, sem prisla iz zavoda za zaposlovanje....mi je uni dedec obljubu, da me bojo dali na kak tecaj racunalnistva!!!!sam da bo kaj kje! to pa zato, da pridobim certifikat, ker veliko stvari kar obvladam, ampak nimam nobenega potrdila nikjer(sem samouk) upam, da mi uspe in dobim sluzbico v racunalnistvu!!!!!juhuhuhuhu no saj nekaj dobrega od zavoda sam da si dobr opravla
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 12:36:39
|
|
|
|
Anonimen
|
smo spet na drugo stran padle
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 13:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
kukuc
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 14:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no pupe kje pa ste? buksi, janja kaj ste že šle v P.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 14:50:58
|
|
|
|
Dudica1
|
evo jaz sem iz pregleda...vse je vredu...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 14:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo jaz sem iz pregleda...vse je vredu...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 15:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica juhuhuhuh............... jst pa jutr ...madone me je strah....grrrrrrrrrrrr zdele sem pa avto pospravila in ne morem cist nic vec:(
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 15:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
miska kaj je dones s tabo si ful redko besedna
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.3.2009 15:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ej, ne da se mi nic,...popolnoma nic....se tipkat se mi ne da
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.