|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
9.3.2009 21:44:49   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

taanika, ful ste luštniuser posted image user posted image . Sam ne vem, kateri je ati, a tisti črtast, al oranžen?user posted image

Un ta fejst,crtastiuser posted image

hehe vidim da je že kleo odgovorila heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
9.3.2009 21:47:39   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Res ne razumem,sem bila kadilka 10 let,potem sem nehala čez noč,sem bla prava raufarca,tako,da sem kadila noter,zunaj,vse povsod,zdej,pa ne prenesem dima,mi smrdi,me peče,mi je..............prej pauser posted image

sem šla samo rač.ugasnituser posted image ..pod tole se pa lunca kr podpišem,jst tud kadilka bla 10 let,zdej sem mela obletnico 1.1.4 leta odkar ne kadim,sem kr čez noč tud nehalauser posted image user posted image ..tko da bravo za naju bejbikauser posted image user posted image

zdej pa res grem papa nočko

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
9.3.2009 23:00:50   
Tina 28
Ojla...sem vas že kar mal pogrešala...nam je čez vikend net ven vrglo in je samo v nedeljo pol urce delal...pa danes malo...drugače nič. Zdaj  zgleda da bo.

Kleo...hvalabogu, da ni blo hujšega...upam, da se nazaj vrnete brez potrebnega strahu.

Jaz sem ta teden sama. Je šel moj v Avstrijo službeno in se rihtamo sami. V bistvu nimam več dela...le manj, ker mi ni treba ta hude južne skuhatuser posted image . Anja dobi svoje kosilo...Nej v vrtcu je kosilo...tisto ob  štirih, pa bova ta teden nadomestila s ta hitrcami. Danes so ble  hrenovke.
In kaj je mali zvečer pogruntal. Da je blo fajn k sva bla sama...da sva kaj skup počelauser posted image ...se pozanata dve urci za kuhanje in pospravljanje...alpa še mal več.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
9.3.2009 23:06:44   
Tina 28
zgleda, da nobene več ni...mal sem otožna,čeprav v bitvu ne pogrešam mojega tko zlo...vendar mi je Nejc dal mislit. Sam pol sem po njegovem govorjenju ugotovila, da mali v bistvu pogreša to, da se samo z njim usedem, ker je bil tko navajen. Zdaj ko je Anja...samo mene nima. Ko pa spi...pa probam kaj postorit...in to je kakšno kosilo itd. Danes pa tega ni blo in sva mal ustvarjala...Mali bi me mel rad čisto zase...Anja tudi (sodeč po histeriji takoj ko jo hoče kakpšna mama ali sestra vzet v naročje..)...moj pa tudi sem in tja. Tanajvečji je itak že obupal..Nejc pa očitno še neuser posted image .Me hočjo na cajte raztrgat...tko, da sem obupala jaz, ko si ne vzamem nič časa zase...samo zvečer za rruser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
10.3.2009 9:53:21   
Taanikaa
ooo danes je pa porazno tuleuser posted image

dober dan od mene,Žana sem dala spat,pa se še premetava v posteljici..kje ste vse?..zunaj?...midva boma šla okroh 13 ali 14 šele imamo lep sonček...zdej kuham kosilo sladko zelje+pire boma jedla danes..

anaj kako ste? ..ste uvedli 4 obroke zdej?

saša upam da sta vidva tud bolje z Lukcemuser posted image ,pa pri vas tudi Lonapo,da niso norice napredovale..

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
10.3.2009 10:08:39   
lonapo
Tanika, žal so norice napredovale- vedno več pikic ima, mehurčki so ogromni, najhujše je pa okrog lulčka. Včerej je mel cel dan vročino, zvečer sem mu dala ob 10ih svečko-je mel 39,5- ob petih zjutraj spet 39,5 spet dobil svečko, zdajle spi in ni zaenkrat še nič vroč. Bomo videli kaj bo!

Kleo-joj, samo da ni blo kej hujšga.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
10.3.2009 10:38:44   
aleksandra silvija
Lovlo se zahvaljuje za čestitke, danes pa vošči Lani za tini mini rojstni dan.

Kelo-HB, da se je končalo, kot se je.

Lonapouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Taanikaa, uživajta zunaj. Tvoj mali bjondi je tak cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in se mi zdi, da čisto tvoj.

Naš mali je še kar bolan. Vročine glih za vzorec, tečnobe in sitnarjenja pa za izzvoz.  Najslabše pa je, ker noče nič jesti na žlico. Saj ga razumem, da mu ne paše. Ampak on ne razume mene, da mora jest, ker je že tako drobčken in celo malo slabokrven.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
10.3.2009 10:39:37   
aleksandra silvija
Nič, se gremo spet pestovat. Nam ni druge te dni.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
10.3.2009 11:10:24   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a,veste ,kje sem bila zdejle jaz?????????....................
........................................

....................................................šla sem tečt,po letu in pol,sem šla tečtuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pretekla skoraj 5km,ampak jutri bo tak miskafiber,da ne vem ,če bom lahko hodilauser posted image user posted image user posted image ,no upam,da ne bo tako...............bravo jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
10.3.2009 11:11:54   
aleksandra silvija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a,veste ,kje sem bila zdejle jaz?????????....................

....................................................šla sem tečt,po letu in pol,sem šla tečtuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pretekla skoraj 5km,ampak jutri bo tak miskafiber,da ne vem ,če bom lahko hodilauser posted image user posted image user posted image ,no upam,da ne bo tako...............bravo jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem ti foušuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
10.3.2009 11:21:02   
lunca14
tina..........ko,da bi poslušala,samo sebe,pri nas je isto,vsi bi me hoteli samo zase,da ne govorim,o tem,da zame zmauser posted image njka časa,že zvečer,kaj šele zjutraj,bi rabila še par rok,ali pa bi imeli kot bombo,samo s tem tudi dajem napačno informacijo otrokom,nered,hočem,da se jim ucepi v podzavest,da je treba met stvari urejene,da je red
lonapo............oj,bošček mali,nič ti in njemu ne zavidam,samo,da bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image
tanika...........lepo semejta na sončku,midva tud greva ven,in bomo potem prebili skoraj cel dan zunaj,če ne bo dež
aleksandra...........tud lovru želim,da se čim prej pocartauser posted image user posted image user posted image user posted image

lana,draga mala princeska,vse naj,naj za tvoj 9 mesec,bodi še naprej tak sonček
user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
10.3.2009 11:52:20   
anaj22
hej hoj
upam da mi bo sedaj uspelo, ker me danes tale RR zafrkava user posted image user posted image user posted image

Žan super velik si že user posted image user posted image user posted image
Lana prava mala princeska user posted image user posted image user posted image
Lovro upam, da se kmalu pozdraviš user posted image user posted image user posted image user posted image
Žiga upam, da ne boš mel prehudih moric in, da kmalu izginejo user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse naj naj Lani za 9. mes user posted image user posted image user posted image user posted image
Super Lunca, da si našla mal časa zase in šla teč
Taanikaa- smo ukinli mleko on 9,30 in sedaj mal rajš je kosilo, drugač mava pa ševdno 5 obrokov na dan, večkart pa pomalem. Je ja Jaka ratu ful zbirčen pri hrani on bi jedu vse kar je sladko, meso mu kar na lepem ni več všečuser posted image . Se tolažim, da enkart bo pa jedu vse.

Zdej pa čakam, da se moj razbojnik zbudi in pojeva kosilo pol pa na sončka

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
10.3.2009 18:26:15   
anaj22
dons pa ni nobene, ste vse zmatrane od martinčkanja na sončku user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
10.3.2009 18:55:48   
Taanikaa
ojla bejbike...naš mali lump že spi,sma cel dan bila zunaj in je blo tko fajnuser posted image ..sonček juuupiiii..mali je kr mal zmeden bil in mi je spal doma od 10:30-11 in še pol v vozičku spet ob 12_12:30 pol pa nič do zdaj in mi je kr zaspal že ob 18:30..čist sem ga zmučilauser posted image user posted image ...mi je pa žal za Lovlota in Žigija,k sta bubana pa nista bila zuniuser posted image ..pa shit no pa te norice lonapo no,jst se jih kr mal bojim...nič grem večerjat,mogoče pridem še pol kaj nazaj,če ne bom še kr kjst padla v posteljo k me je tud kr mal zmatral...pa Lunca čestitke za podvig-tekuser posted image user posted image user posted image ..boš jutri povedla kolk hudo te kej boliuser posted image ..AS ja Žan je pa res čisto meni podoben ja,možu res nič,no mož se heca od pasa dol jauser posted image ..anaj sej tud naš mali si je že zmišljeval glede hrane,prej mu nikoli nisem miksala,samo z vilico pretlačila,pol kr naenkrat mi ni hotel več NIČ jest in sem se na glavo doma postavljala kr to je trajalo 1,5 meseca,potem sem pa za hec enkrat zmiksala in od takrat mi je vse,tko da imam pa zdej štalo kr mu morem vse miksatuser posted image ...pa sem rekla dobro,dokler še kak zobek ali dva ne prideta ven bom še počakala,pol pa počasi nazaj na zgneteno hrano ...vrjamem pa da ni luštn da koščke hrane z dlesnimi melješuser posted image ..no pa sej bo,kaj vse si bojo še namislili tile naši sončki...
no zdej pa grem jest..se tipkamo,beremo potem ali jutri..papa

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
10.3.2009 20:26:36   
Taanikaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim da grem kr spat..

nočko vsem...papa

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
10.3.2009 20:36:03   
lunca14
joj,joj,joj...........kok se pa zdej strani po polžje obračajo,bo treba spet eno debato vžgat,da se kam premaknemo.............no ,če bo katera za,jaz sem zdraven...........pokličte meuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
10.3.2009 20:42:57   
Anonimen
Ceer,je kdo doma??user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3167
10.3.2009 20:46:43   
Anonimen

Super Lunca,le tko naprej...mi recemo MUSKELFIBERuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
10.3.2009 20:47:14   
Anonimen
Meri ima 10 zobuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
10.3.2009 20:48:12   
Anonimen
.....grem na cik,ce ne bo nobene,grem puzzle prat  in pod tus...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3170
10.3.2009 20:51:31   
Anonimen
Najprej dober večer. Seznama še nisem popravila, ker ne morem v svoja zasebna sporočila, ker rr spet nekaj šteka.

Lana - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Meri ima 10 zobuser posted image

bravo Meri - sej ne morm verjet - ko gobe po dežjuuser posted image

za vse bolančkane pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3171
10.3.2009 20:56:31   
Anonimen
Čer. Jest sem skor obupala nad RR-jem, ker so take težave...izpisuje errore non stop.user posted image user posted image user posted image

Mi smo super, spimo še vedno enako, smo pa cele dneve na sončku in se pozna, da so otroci dobre volje.user posted image jemo kot ponavadi...vse in še večuser posted image , piujemo tudi, zobke mamo na pohodu, manjka samo še malo, pa bosta spet 2 na kmal pršla ven.user posted image

Zdej pa šibam jest. Ja, mama je zadnja na vrsti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3172
10.3.2009 21:02:09   
lunca14
No nekaj vas pa je,naya,didl in kleo...........čer,pa nejit vse spat,čeprav bi sama to najraje naredila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
10.3.2009 21:05:53   
Anonimen
jaz grem počasi - sem danes vstala ob 5.45

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
10.3.2009 21:06:05   
lunca14
kleo,a si že iz čika?user posted image

didl,a ti si že pojedla?user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?