|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
10.3.2009 15:44:57   
malaMravljica
Pilotina, nutela se je v mojem otrostvu jedla z zlico za juho kar iz vaze, samo to je bilo prepovedano za odrasle oci user posted image user posted image  vaza je bila pa vedno takoj prazna. Ja, seveda vedno, ceprav se brzdam tako, da jo enostavno ne kupim, oz. poleti ponavadi v Italiji, tukaj pa pol recem, da je italijanska boljsa. Danes sem jo kupila, ker se je moj spomnu nanjo, hmm.. pojedla jo bom pa jaz.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
10.3.2009 15:51:33   
pilotina
vidim, da mamo vsi iste finte...jst tudi samo italijansko kupujem in še to res vsake toliko, ker zgine v sekundi user posted image

zdej pa grem, ker sm s prijateljico zmenjena, da greva tečt user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
10.3.2009 15:53:27   
malaMravljica
sedaj sem ti pa res fous, ker gres tect. Tukaj snezi in na tek ne morem pomislit, moje terenske poti so polne snega in sploh ne vem kako zdrav je tek sedaj, mogoce bom letos prakticirala le hojo. Pa ravno nove copate za tek imam.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
10.3.2009 15:58:47   
*manca*
Oj!

Pri nas je pa tak lep sonček, da je bit prav težko za štirii stenami, sam sem rekla, da vas na hiter malo preberem in malo pokomentiram potem pa nazaj ven, na zrak!!

RIŽKO: user posted image user posted image user posted image za pregled!! se veselim s teboj!! uživaj današnji dan in seveda še vse ostale v nosečnosti!!

MALAMRAVLJICA in MAJ: ful lepe slikice od vajinih malčkov!! res se že vse lepo vidi!! si kar predstavljam, da si jih vsakih 5 sekund ogledujeta in občudujeta. user posted image res sta lahko ponosne!!

SONČEK: zgleda se tvoj Aleks pri tebi fajn počuti in še noče ven. no, saj je prav tako. malo moreta še potrpet dva v enem. bo potem še veliko časa za carkljanje!!
ena moja prijateljica ima tudi konec meseca rok, ampak je imela že mesec nazaj popadke in mora sedaj samo ležat. ampak jo je do sedaj vsaka luna "matrala". in ker je jutri spet luna, se zna narediti, da bo rodla. no, tako vsaj sama sklepa. bom jutri zvedala...

šibam zdaj nazaj ven in se zvečer še kaj oglasim!!

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
10.3.2009 16:02:34   
tassika
JAZ PA NE MARAM NUTELE, mi ne gre všeč mi je bila edino kinder lada, tista k smo jo kupovali v starih časih še v avstriji.

Pilotina uživaj, jaz sem še 15 min v službi potem pa tudi jaz šibam domov, sem mogla mal potegnit, ker mi sprotno delo stoji.

Mene je pa dragi klical, da gre v trgovino in če mi še kaj prinese in jaz razmišljam in veste kaj sem si zaželela...... krof.user posted image  Se mi je šefica tukaj tko smejala, pravi kakšne želje imam.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
10.3.2009 16:19:54   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             15.03.2009
02. U*                        27                    Tržič                   19.03.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         02.04.2009
04. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009
05. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
06. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.04.2009
07. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.03.2009
08. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
09. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
10. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
11. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.03.2009
12. miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
13. nincrli                   24                  ok.Maribora           xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
01. MalaMravljica 12.10.78 (30)  Nemčija      16.3NS        02.10/2009
02. Maj2009         18.06.84 (24)  Ok.Domžal  23.3.NS      02.10/2009
03. Rižko               20.06.82 (26)  Celje           07.4.NS     13.10/2009
04. Nogavica        18.05.77 (31)   Maribor       13.3.09      20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika       10.03.09    20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.09    28.10.2009
07. Nea_Teja             33               Cerknica       
08. Twixy            10.2.81 (28)       Nemčija                     05.11.2009     
09. Maxy                     30               Ljubljana                

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
10.3.2009 17:37:44   
Nogavica
Ojoj, kaj ste morale omenit Nutello? user posted image  user posted image  user posted image  
Zdaj bom imela nekaj časa borbe sama s seboj, da ne smem, da je bilo danes že dovolj sladkega ... potem bom pa planila po njej.

Drugače je pa tudi meni najboljša od teh krem bila dobra stara Kinderlada. Ne vem, zakaj so jo nehali izdelovat. user posted image

Katera je že pošiljala recept za Jaffa pecivo? Pilotina? Jaz bi tudi imela recept, prosim. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
10.3.2009 19:10:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sonček85...user posted image user posted image user posted image  za našega velikega Aleksa...2300g...pravi fantina je že user posted image ...ljubčka na bušija

same lepe stvari, sami fajn pregledi...jst čutim neki v zraku...en pozitiven testek tassi user posted image
hvala za lubčka.
Danes še nisem dobilauser posted image

manca.ja po moje mu je tudi preveč lepo pr meni,zdaj je pa ves popoldan že tko živahen da kaj.Sedaj glih jeva picouser posted image user posted image user posted image za prijateljico pa držim pesti,in diham z njouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
10.3.2009 19:30:30   
pilotina
joj sm čuk...očitno sm samo v mislih mela, da kako mata vidve lepa dojenčka...in kako sm vesela za vaju...pa sm očitno pozabila napisat...maj in malaMravljica user posted image

sonček...sm ti zs poslala, da vidim, če sm kej kiksnila

Neposredna povezava do sporočila: 3234
10.3.2009 19:43:23   
sonček85
a tko potem tvoj pa lepo raste ,lepo da si se nam javila.

Samo mene pa skrbi kje je sedaj rižkoo,verjetno se doma veseli z dragimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
10.3.2009 19:50:13   
pilotina
Nogavica...ti pošljem recept user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
10.3.2009 19:50:53   
tinuška
Kako ste kaj danes čvekice moje?

NAJPREJ: Rižko: user posted image user posted image user posted image , Sonček user posted image user posted image user posted image !!!

malamravljica: slikice so luštkane in tako dobro se vidi!user posted image  Je že pravi mali korenjak! In Nutela - meni je pa bljak! Jem samo tisto Lino lado pa še to le bel del oz. kar kupim samo tisto belo, ker mi ta kakav res ne gre preveč dobro po grlu. Kdaj prideš v naše konce? Jaz še vedno komaj čakam...

Maj: tudi tvoj malček je že kar velik... In žabice...user posted image  so tako corti...

Sonček: je naš mali Aleks zaspanko? Jaz mu postajam zelo podobna. Cele dneve bi samo spala - kot bi imela spalno bolezen... user posted image user posted image user posted image  Danes sem se cel dan potepala in še na izpitu sem bila in sem podrta kot kakšna stara samokolnica. Pa lepo to, da sta se z Rižkico našo ujele. Tudi jaz komaj čakam, da jo spoznam.

Pilotina: draga moja... kako kaj? Veš, da sedaj ko je lepo vreme tudi mene odnese kdaj na naše lepe ljubljanske poti malo tečt... Ampak, kot sem že Sončku omenila sem lena, da kar smrdi! Jutri pa upam, da bo vreme takšno kot danes in jo bom najverjetneje že kar zjutraj mahnila ven! (upam....)user posted image  Kdaj imaš že pregled?

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
10.3.2009 19:54:35   
tinuška
nadaljevanje....

Pilotina: kdaj imaš že pregled? Zgleda, da bova samo midve na Novoletni zabavi...opa! Skoraj bi pozabila! In Maška seveda... Tassika naju bo po moje kar prehitela. Nekam sumljiva je s temi krofi...user posted image

Tassika: Kaj ko bi ti test naredila že kar malo prej? Tko - samo, da vidmo kaj in kako... Sej tebi ni treba gledat... poslikaj in pošlji rezultat in to je to!user posted image

Rižko: Lepotička!!! Danes si zagotovo dobre volje! user posted image user posted image  Čakamo slikice od malega Rižka, veš....user posted image  

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
10.3.2009 20:04:42   
pilotina
tinuškica moja...kako ti je šel izpit...a že kej veš
jutri popoldan mam pregled, ob 15:50 sm naročena...in v petek ga mam tudi, ampak dopoldan ob 10:00...mi ni dolgčas user posted image

sam to pa bo zabava, veš pupika moja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
10.3.2009 20:06:11   
malaMravljica
Tinuska in vse, ki vas zanima kdaj pridem v Slovenijo. V cetrtek grem od tukaj, kar pomeni zjutraj spati user posted image  potem se spomnit kaj morem vzet s sabo in razmisljat kaj sem pozabila, pol se tukaj od vseh poslovit in koncno startat, pol se bom spomlna, da se kaj rabim nujno za prezivetje in bom sla v mesto, tam zapravim ful casa vedno, potem pa na ac in gremo, na ac se bom spolna, da sem bila zraven najcenejse crpalke in nisem sla tankat in pol bom razmisljala kam grem tankat in bom nekje sla ter kasneje videla, da sem spet izbrala najdrazjo crpalko user posted image user posted image  pol bom pa rekla klinc, ce sem ze tolk placala naj pa se hitro zgori in nogo na gas. in potem se bom dolgocasla in dolgocasla in poslusala en cd dokler ne bom v Villachu slisala val 202. Pri villachu zacnem pisat sms-je, da sem domauser posted image user posted image  in potem obiscem se nekaj kolegov na poti do doma in pridem domu zeloooo pozno zvecer in bodo vsi tako veseli, najprej bo pa en hou hou priletev k avtu in to ze takoooo cakam, pol bo pa tako vesel, da me ne bo spustil od avta stran.

kavica in zmenek z vami pa v ponedeljek. Ob 16.40 imam nuhalno, jaz bi raje kasneje. Ker ljubljanskih kaficev ne obvladam mi povejte kje, pa se kaksen naslov in povejte kdaj vam najbolj ustreza. hmm hmm hmm.. se enko neumno vprasanje, kje kupim slo vinjeto, na bencinski ali kje? Al se lahko brez vozim in potem ko me dobijo ne znam besedice slovensko user posted image  

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
10.3.2009 20:33:39   
tassika
MM vinjeto lahko kupiš na meji tam kjer boš prečkala, predvidevam, da ljubelj ali karavanke al kako, ali pa na prvi bencinski. Ne vem kako je zdaj to, da si ako tujec, na začetku so talali opozorila, zdaj pa mislim da ne več. Res se pozanimaj kje jo lahko dobiš, ker kazen je pa kar visoka tudi 800 EUR.

Pilotina držimo pesti, da bodo jutri najboljše novice.

Tinuška ne vem kdaj bi ga prej delala ker ne vem če bo kaj pokazalo, saj pravim M bi mogla dobit med 13in15.3. nimam p anobenih znakov ne za M ne za user posted image , mogoče me vsake toliko od ovulacije nepraj malo špika po jajčnikih pa ne vem kako bi to opredelila, ponavadi imam pred m bolj globoko bolečino, tako, ki se razteza čez cel trebuh ne pa špikanja. Ostale punce pišejo o oh in sploh znakih, jaz pa nimam nobenega, edino bolj mirna sem. user posted image

Zdaj pa tukaj jem ta močno zaželjeni krof pa piki mi skače po nogah, samo upam da ne bo kam padel ker pol sledi praskanjeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3241
10.3.2009 20:40:03   
tassika
evo pa še obljubljen skriti pajacekuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
10.3.2009 20:54:03   
sonček85
tinuška:ja naš je mali zaspanček po atiju,to bo atijeva maza,k bo treba it spat bo ati prvi zraven k bo mel čas k ne bo delaluser posted image user posted image
tassika.kako lep pajacek
mm:ti boš imela pa zanimivo potovanje v SLOuser posted image user posted image user posted image jAZ BI TUDI NA KAVICO PRIŠLA SAMO SEDAJ V TEM VISOKEM STANJU SE PA RES NE BOM VOZILA V LJ,SPIJTE ŠE zame kako kavico oz.metin čajčekuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
10.3.2009 21:30:28   
tassika
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
10.3.2009 21:33:44   
pilotina
malaMravljica...maš en kos do doma, a...se spomnem, da sva z dragim do Dunaja rabla 5,5 ur...kolko maš šele ti user posted image
vinjete bi mogli prodajati tudi na meji...če ne pa na prvi bencinski...kazni kr dajejo...ravno prejšnji teden je bla spet neka racija, menda...se ne splača biti brez

iiii tassika...kaki lepi pajacek bo mel vajin dojenček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3245
10.3.2009 21:38:33   
pilotina
ej tassika...jst mislim tko...če ti le rata zdržati do 15.03., da narediš test...če pa ne rata (meni večkrat ne kot ja), ga pa naredi 13.03. in v najslabšem primeru boš naredila šeenega 15.03.

edini krat, ki sm res zdržala ne narediti testa predčasno (naredila sm ga 36. dan ciklusa) je bilo lani junija, ko sm bla res noseča...zanimivo ane...vprašanje če bi mi že prej kej pokazalo...ma ja, po mojem bi mi pokazalo rahlega pluska

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
11.3.2009 6:54:55   
tinuška
Jutro punce!

Danes sem pa prva!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tassika: luštkan pajacek... In upam, da ne boš zdržala do 15., ker bom jaz zelo težko! user posted image

Pilotina: na izpitu  je blo tko tko... Mislim, da bo... Kaj bo pa v resnici, bomo pa drugi teden videli.

malamravljica: to pa bo potovanje... Upam, da ti hitro mine in da čim prej prideš k nam. Joj joj....komaj čakam ponedeljek...user posted image  To je pa že višek nestrpnosti, a ne? user posted image  Kaj veš koliko nas pride na kavico? Vinjete so pa tako, kot sta že Pilotina in Tassika povedali. Na bencinski in na meji. In res se jo kar splača kupiti.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
11.3.2009 7:55:57   
tassika
Jutro punce, jaz sem že v službi, čeprav sem komaj vstala, sem neka zaspanka, pomladanska utrujenost me dajeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
11.3.2009 8:10:35   
sonček85
Jutro!!!

tassi:kaka spomladanska utrujenost,ti si nosečka in te zato matrauser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste ostale punce,rižkoo danes se pa le javi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
11.3.2009 8:21:10   
tassika
Ne pa nisem user posted image

REs je spomladanska, ker zvečer sploh ne b šla spat, zjutraj je pa pod kovtrom tako toplo, da me kar mine vstajat, saj danes je že sreda. še dva dni pa bo vikend in baje bo lep.
Res je rižko, kje si????

Pilotina si že kaj živčna, veš kolk je še do štirih popoldne.

Tinuška kako kaj tvoja služba?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Priimek
Erin

Čigav priimek ima vaš otrok?

materin (dekliški) (5%)

očetov (84%)

oba (11%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!