rumba
|
Ajvy, super, sem vesela, da je vse OK. kapica, hvala! Sej vem, imam pač tri otroke. Ta tolažba je kar dolgo zaklegla, zdaj pa ne več. Še vseeno bi rada vsaj približno v redo postavo. Sej nimam nekih blazno odveč kg, to ne, samo trebuh pač obupno izgleda in me to res malo (no, če sem iskrena ne glih malo ) najeda. madejka, bogica, a tako reakcijo je dobil Maj? Se že kaj bolje? Ulla, lepo, da je Ula spet rada šla v vrtec. A ne, kaka smešna tišina in mir je, ko večjih ni doma? Če sva z Julijo sami, mi je prav grozljivo tiho. Češnca, za Anžeja in njegovo buško. Bogec mali.... tejči, a ni fajn takole o dopustu razmišljat? Mene tudi kar odnese. Nisem pa še nič rezervirala in tudi ne bom. Če bomo zdravi in bo lepo vreme, bomo rezervirali preko neta dan prej in šli. Booking.com se super odnese. baja*, ja pišuka no, smotana G! Zato sem pa jaz v tretji nosečnosti prvo, še preden je G uspela odpteri usta , že rekla, da nočem vedeti spola. Pa to vedno znova, da slučajno ne pozabi. No, vidva kar zadržita zase, boš pa potlej povedala, če vaju je fejst srbelo, da bi povedala. Jaz pa sem na tekočem z Lost, čeprav ga ne glih razumem, no... Sej ga verjetno tudi ustvarjalca ne, me pa vedno vleče, kaj bo naprej. Prison break sem tudi na tekočem, samo je res kr neki ratal. Herojev pa ne poznam. V bistvu nič drugega ne poznam. Ni cajta niti volje.
< Sporočilo je popravil rumba -- 11.3.2009 13:57:15 >
|