|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
7.3.2009 14:32:02   
Ajvy
user posted image
 kolk gre hitro čas...sem že velika punca.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
7.3.2009 15:02:56   
madejka
Ajvy iiiiiiiiiii kak je lepaaaaaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image
Mi mamo tud tako pižamco :)

Morm letet spet... pizzo pečem!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.3.2009 15:27:33   
kapica
kaak sem jezna in razocarana, sploh ne morem povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Avta nadomestnega nismo dobili, kar pomeni da smo prav zaprti tule na vasi in ne moremo nikamor. Na sreco je vsaj vreme danes mal lepse, ampak z mozem ne moreva nic izkoristit. Pa tak sem se veselila, da bova sla na kaksno tortico, na pijacko, gledat cote po trgovinah v miru. Zdaj pa nic ne bo iz tega. Tako da doma samo pucem, danes sem umila okna, oprala zavese, pa take zadeveuser posted image .

Ajvy, luuuskana slikicauser posted image .
Freycha, to sem te hotela vprasat. kako si slece Dita plenicko, a ne nosi bodijev? Dino si jo tud skoz hoce slect, ce nima bodija, ampak tako pa ne more.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 878
7.3.2009 15:55:00   
Češnca
Ajvy cukrček je mala Tisa!!! user posted image

mnjam...pizzo bi pa tud jst jedla, madejka! user posted image  Čeprov dons je blo kosilo bl po mojem okusu - sama zelenjava. user posted image  se vsake tolk časa žrtvuje in ne pritožuje, se mu pa vse na rebra obesi! user posted image

kapica škoda za avto... Pa vseeno ne bit preveč pridna, no. Kdaj bojo pa vaš avto zrihtal?
Anžej si tud bodi sam odpne, kadar se mu zazdi. Na srečo bolj redko! user posted image

Šibamo še mal ven, čeprav ni sončka.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 879
7.3.2009 18:04:10   
Freycha
joj, danes je bilo pa prav kičasto user posted image user posted image user posted image Najprej je Dita kar do 8h spala, kar je waw za zadnje čase. Potem smo gledali risanko Krtek, na katerega je mahnjena. To bi lahko cel dan gledala. Potem smo se igrali in ji je bilo tako luštno, da smo vsi trije, da ni hotela ven. No, pa kaj jo bomo matrali. Smo ostali doma, vsi trije v dnevni sobi na tleh in smo se igrali in sestavljali kocke in se lovili in dajali živalice spat.... Potem je uro in pol odspala, smo pojedli kosilo in šibali v štacuno, ker itak noben nima več časa kupovati. V Mercatorju imajo luštno igralnico, se je še tam igrala in norela in se že sama spuščala po toboganu (čeprav malo jo je še strah). Zdej pa sta šla z v.d. možekom k babici in dedku.  Joj, še več takih dnevov. V celem dnevu je menda zatrmarila 2x, pa še to zelo na kratko in ker ni dobila, kar je hotela. Sicer pa je bila pridna in nasmejana user posted image

Kapica ja Dita ima bodi ja?! Samo kaj, ko si odpre vse gumbe na pajacu v katerem spi, pa potem si odpre še bodi, si ga spredaj dvigne in odpre plenico, si jo dol povleče in uala - je nagička user posted image user posted image user posted image Je pa zelo vztrajna punca; kar pa tudi že vemo user posted image user posted image user posted image user posted image

corfu sočustvujem s tabo. Ne moreš si misliti, kako zelo te razumem trenutno. user posted image user posted image samo zate!

jutri si pa midva privoščiva menda zadnje smučanje v AUT v letošnji sezoni, in sicer greva v Gerlitzen in se že prav veselim! Samo ne veselim se vstajanja ob 4.30 uri user posted image Potem pa bova verjetno malo prej zaključila in jo popihala domov, da smo še malo z Dito skupaj, preden gre spat.....

V ponedeljek pa na slikanje hrbtenice - me prav zanima, kaj bodo slike pokazale user posted image Aja, mi pa te vaje, ki jih delam za hrbet zelo pomagajo. Pa ne samo to. Se mi zdi, da imam iz dneva v dan manj špeha v teh predelih. Je pa tudi res, da sem se začela bolj zdravo prehranjevati, več migati...... pa se tudi vedno bolj fajn počutim user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 880
7.3.2009 18:05:54   
Freycha
kapica a tvoja mama ni z avtom prišla? A s taksijem/avtobusom/vlakom se pa ne da nikamor?

ajvy res je cortkana Tisa!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 881
7.3.2009 19:43:15   
kapica
Freycha, braaavooo za vaje in manj spehca in nasploh dobro pocutjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . A vidis, mislim da ti bo to dalo dovolj motivacije, da bos delala naprej. Prva ovira je ze premaganauser posted image . Ja, vasa Dita je pa res vztrajna no, da se ze zna tako slect. Morem rect da Dino se ne pride na take idejeuser posted image . mama je prisla z avtobusom. Taksi se mi zdi, ce sem iskrena , predrag, ker bi nas do mesta prislo okrog 30€. Vlak je sicer poceni, vendar gre v eno smer 1 uro. Kar mi je predolgo, bi rabila 2 uri za sem in tjauser posted image . Torej more Nias zraven, jaz bi pa rada sla brez otrok, kar pomeni bi imela maksimalno 3 ure cajta.
Cesnca, avto dobimo najverjetneje spet v torek, ko gre moja mama ze nazajuser posted image .

Pa saj zdaj sem ze sprejela, je kar je. Moz je sel z Dinom popoldan na bazen, jaz sem pa spet pucala kot nora. Je pa res no, vsaj generalko bom imela po celem stanovanju gotovouser posted image . Bi si pa res zelela mal casa samo za naju z mozem, ker se mi zdi da ga tako pogresam...Jutri in v ponedeljek, je pa tako spet v sluzbi, tako da ....

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 882
8.3.2009 8:24:05   
kapica
Punce vse najboljse za dan zena vam zelim, da imate lep dan in dobite kaksno rozicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa ker je nas praznik, vam se kafe skuhamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 883
8.3.2009 11:52:21   
Češnca
Še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Taksi se mi zdi, ce sem iskrena , predrag, ker bi nas do mesta prislo okrog 30€. Vlak je sicer poceni, vendar gre v eno smer 1 uro. Kar mi je predolgo, bi rabila 2 uri za sem in tjauser posted image . Torej more Nias zraven, jaz bi pa rada sla brez otrok, kar pomeni bi imela maksimalno 3 ure cajta.
Cesnca, avto dobimo najverjetneje spet v torek, ko gre moja mama ze nazajuser posted image .

Škoda, no. Ampak izkoristi(te) ta čas - pa na drug način. Tud to je fajn, da maš pospravljeno (no, to je v resnici že luksuz user posted image ), ampak ne samo pucat. Četudi si z možekom samo kako uro za sprehod vzameta! user posted image

Freycha super, res ste imeli lep dan! No, sej mi smo tud užival - res smo izkoristli sonček, pa danes tudi! user posted image
Za telovadbo i dobro počutje pa sploh user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 884
8.3.2009 13:52:11   
kapica
Kje pa ste vse? NA nedeljskem kosiluuser posted image ? Se mi vidi da imam velik casa, ko mi mama pomagauser posted image . Z pucanjem sem gotova, vse urejeno, zdaj morem sam se sebe mal bolj postimat. Ce bo vse okej, pa mama se kaksen dan vec ostane, da se midva za sebe kaj izkoristivauser posted image .

Kosilo je gotovo, juhica, pire, pohan mesek in solatka. Jooj, se mi ze lustauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 885
8.3.2009 13:54:27   
madejka
Dooooober dan!
Smo bli zunaj do zdaj in mi je prav žal, da Maj ne spi več v vozičku, ker bi ga kr ven postavilauser posted image Kak je lepoooooo!!! Življenje se vračauser posted image

Uživajte v prekrasnem dnevu... upam, da je res povsod od primorske do Nemčijeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 886
8.3.2009 13:59:19   
madejka
Kapica kak ti je fajnuser posted image user posted image
Mi smo pa vabljeni k sosedom, tak da nič ne kuham... bo pa tud fajn kosilo: goveja juhica, zrezki v omaki, krompir in repincluser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 887
8.3.2009 20:23:43   
Anonimen
Ulla, kako folgaš 2....a gre??
Kdaj boš dala Ulo v vrtec, jo sploh boš?

kr greuser posted image zdej smo se že kar ulavfali, ni večjih problemovuser posted image v vrtec bo pa šla zdej spet počasi, k se končajo te viroze. najprej kr za kak dan, dva, da vidmo kak se bo obneslo ( zdravje), pol pa že tko toplo in takšno vreme, pa bo po moje lohk normalno hodlauser posted image

corfuuser posted image maš tud pestro....

Tako da doma samo pucem, danes sem umila okna, oprala zavese, pa take zadeve

no vidiš, vsaka stvar je za nekaj dobrauser posted image če moj tole prebere, bo tud avto šu na servis, pa brez nadomestnegauser posted image

user posted image

kok je bil dons lep danuser posted image user posted image škoda da se že jutri vse skozlauser posted image

zmatrana sm ko pesuser posted image jutr mam pa pregled pri g, morm uno mireno zvlečt goruser posted image zdej sem se odločla da bom mela kr tablete, te nove, k so brez estrogena in lohk normalno dojiš itd. itd. ko jebe mirenouser posted image sm čist srečna, k mi je rs bla muka blazotna, že sam ideja si montirat to...sam kaj bi pa najuser posted image no, zdej sm pa za to zvedla, pa ni šansuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
9.3.2009 7:51:07   
Češnca
Dobro jutro!

Pa je že spet ponedeljek pa ful pogrešam moja fanta in naše skupne dneve! Še dobro, da bo 1 2 3 spet vikend. user posted image

Moram pa napisat, da v zadnjih dneh Anžej ni prav nič trmaril, ni blo časa, ko smo bli skoz zunaj! user posted image user posted image user posted image  V takih dneh sploh komaj čakam, da bomo štirje!

ulla dobro opravi pri g. Sej se mi je zdelo, da ti tale mirena ni usojena! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
9.3.2009 8:04:59   
zvesta
Jutro še z naše strani.

Dopusta je konec, minimož je v vrtcu, bigmož v službi, jaz pa sem ta teden spet od 11h do 21h. Pa še delovno soboto imam.

Malo smo se spočili, malo smo reševali zakonske probleme. Čist spočiti nismo, problemi pa tudi še nekaj časa ne bodo rešeni.

Freychi sem dolžna obljubljeno poročilo, ki pa ji kaj dosti ne bo povedalo. Bili smo v Radencih. En mali bazenček, nič igral, pa še tla v bazenčku se rahlo spuščajo v globino, tako da je treba otroka skor ves čas držat za roko. Smo bili samo v globoki vodi raje. Aja, pa zrak v prostoru je kar hladen, tako da zunaj bazena zebe.
No, potem smo bili pa na Fontani. Tam poznaš zadeve, je pa bistveno topleje v prostoru in ni prepiha.

Izak je pa užival, da že dolgo ne tako. Ko smo šli iz vode, je jokal: Mami, gemo not bano! (gremo v bano)

Smo ap danes spali za en drek. Jokal je na pol ure. Celo noč. Kriza, da že dolgo ne take...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 890
9.3.2009 8:14:55   
bačko
Jutro!
Corfu zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image !
Ajvy me veseli da je Tarja že bolje!Žana pa je slabše.Zdaj spet kašlja čez dan in ji teče iz nosa.Prav pokazat jo bom šla ta teden k zdravnici in mi naj pove kaj naj naredim!Tisa pa je tak lepa in že velika punca!user posted image user posted image user posted image
Kapica škoda za avto.Je že za nekja to dobro!
Bravo Freycha za vaje.Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image
Mi smo bili včeraj na Pokljuki in je bilo super.Malo smo se sankali in sprehajali.Dokler je bil sonček.Ko pa je sonček izginil pa smo šli še na kosilo in domo.Prav lep dan je bil.
No lepo se imejte!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 891
9.3.2009 8:53:17   
Freycha
Dobro jutro!

No, najprej da se pohvalim, da me je v pasu tako "zmanjkalo", da sem si včeraj lahko smučarske hlače zapela do konca, kar v tej sezoni nisem mogla narediti user posted image user posted image  iiii kolk sem ponosna nase user posted image user posted image user posted image  No, po drugi strani pa s kilažo nisem šla kaj bistveno dol..... saj je vseeno, glavno je, da migam. Danes imam slikanje hrbtenice, pa me resno zanima, kaj bodo slike pokazale.

zvesta hvala za poročilo. No, je moja sodelavka tudi rekla, da so bili v Radencih, pa da je bilo full mrzlo. Njihova tamala se je takrat tudi konkretno prehladila in zbolela potem...... Fontana me pa itak ne gane kaj dosti user posted image  Nekam pa zagotovo gremo naslednjo nedeljo user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 892
9.3.2009 11:18:33   
kapica
Freycha, bravo, res, tako sem vesela zateuser posted image !
Zvesta, ah, saj problemi so skoz. Ko se fajn pocutis in imas z mozem urejeno, otrok ne spi, ko otrok spim, je pa nekaj drugega. V glavnem nikol ni cist brezskrbno. Naj ti teden hitro mine. Je bil Dino tud v soboto na bazenu, je moz rekel da je tako uzival in plaval, da ga skoraj ni poznal. Glede na to, da se v bani ne upa niti las zmocit.
Ulla, eh, tebi se vcasih res morem nasmejat, ko take ven stresasuser posted image .
Madejka, ne ne, pri nas je tako grozno vreme, sedaj trenutno snezi. Tako da...

Punce, jaz sem danes tako zadovoljna sama z sabo in ponosna. Sem se zjutraj tehtala in evo, -5kguser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa samo se enkrat 5 in sem ze cist blizu svoje prejsnje postaveuser posted image user posted image user posted image . Aja, sem se mogla nasmejat, zgleda da je vso pucanje mal pripomoglo da sem shujsala mal vec ta tedenuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 893
9.3.2009 11:21:35   
kapica
Aja, punce, sem pozabila povedat, kako je meni lepo, da sploh nocem vec, da gre mama nazaj. Res, koliko pomaga, da ti nekdo kosilo naredi, otroka porihta, se z njim igra. V glavnem jaz se tako krasno pocutim. Jutri je pa se moj praznik in ce bo avto popravljen, greva z mozem na en tiramisu in kavico in sem spet srecna za nekaj casauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 894
9.3.2009 11:49:45   
Freycha
Kapica, tebe je tko lepo videti, k si tak skromna user posted image  Res si neverjetna user posted image  A na dan mučenikov je tvoj dan? hihihi...... aja, pa čestitke za - 5kguser posted image user posted image user posted image

p.s. : a pa ni možno,da bi se tvoja mama za nekaj časa preselila k vama?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.3.2009 13:36:40   
Češnca
kapica, Freycha user posted image user posted image user posted image  za izgubljene kg oz. cm!

Jst pa dons res čist skoz počivam, prov groza, no... Sam mi ful trebuh otrdeva. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.3.2009 21:20:29   
rumba
kapica, kako lepo je brati taka pozitivna sporočila.user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za -5 kg. Res me veseli, da si tako dobre volje. Pridna si, dobra mami in si to zaslužiš. Pa user posted image tvoji mami za pomoč. Ja, res prav pridejo take pomoči, moja sicer ne hodi k meni, ji pa vsake toliko pošljem po enega in mi tudi tako veliko pomaga.
Češnca, user posted image pridno počivaj, pa držim pesti, da otrdevanje čimprej mine. A piješ Magnesol? Če ne poskusi, enega na dan, škoditi ne more, saj se odvečni magnezij sam izloča. Meni je fuuuuuul pomagal. user posted image
Freycha, tudi tebi user posted image user posted image user posted image za zapete smučarske hlače.user posted image
Madonca ste pridne, meni pa noče nič dol...user posted image Prvič je šlo vse, drugič ni šlo do konca, sedaj pa kar nikamor noče, grrrrrr. Koža je čisto fuč, res, da je že sicer ful neelastična, tako da ..... Se prav bojim poletja in pomanjkljivih cunjc.
Ajvy, kaki cuker je mala.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 897
10.3.2009 7:45:55   
Češnca
Dobro jutro! user posted image  Kje se skrivate???

rumba ja pridno pijem Magnesol, pa se mi zdi da mi načeloma kar pomaga, mogoče je bil včeraj pač tak dan... user posted image  Zvečer mam pa itak težave, sem se že sprijaznila, da ko Anžej zaspi, še jst dam vse štiri od sebe, ne morem nič pospravt!
Kako kaj ti in tvoji Rumbčki?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 898
10.3.2009 8:29:54   
rumba
Češnca, mi smo v redu, hvala.user posted image Mene sicer nonstop neki grlo boli, pol je za par dni v redu, pa spet jovo na novo.user posted image Kot da se nikoli do konca ne pozdravim. Pa čas me baše, itek.user posted image Nimam cajta niti bloga pisat, sem že fajn v zaostanku. Ko pridem s službe, sem z otroki do večera. Ko zaspijo pa utegnem samo še neki malega pojest in nazaj za računalnik končati delo za službo. Za učenje še nisem našla časa....  Toliko o meni. Rumbčki (kako mi je dobra ta besedauser posted image ) so super. Trkam!
Julija je pa pravi živc ratala. Zvečer gre zadnja spat, ponoči se zbuja, zjutraj prva vstane... Enerigije ni za pokurit.user posted image Jao, komaj čakam dan, ko bo končno prespala noč. Anej in Hana sta oba pri enem letu prav lepo spala, tale živc pa še spat nima cajta.user posted image In da bo mera polna, ko se zbudi, kriči na Aneja in Hano, dokler se ne zbudita in prilezeta k njej v posteljo. user posted image Žverca mala..... Takle mamo mi, ja.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 10.3.2009 8:30:31 >

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 899
10.3.2009 8:40:41   
Anonimen
jutrouser posted image

dons smo spali do pol osmih!!! user posted image ma ne morš verjet...sicer se je ula zbudila ob pol dveh, sem šla k njej in je sedela v postlci, ma mi je kr slabo ratalo, k sem mislila da je čist zbrihtana in da bo traaaajalo...pa se je kr vlegla in rekla mami roko božejuser posted image in takoj zaspala. pol se je še neo zbudu, sem ga vzela k seb in priklopla na joškop in smo spali pol skozuser posted image

oujeuser posted image

včeri sem pri g vrnila mirenouser posted image in mi je napisala cerazette in sem tud že kr prvo vzela...upam da jih bom ok prenašalauser posted image

sem bla pa čist navdušena prej, ko sem vidla kak lep dan se delauser posted image kako urco še počakam, pol pa vlečem moja mulčka ven....dons bom neota v voz napakirala in bo ula kr hodla zraven, bom pa vzela sling za vsak slučaj, če bi se utrucalouser posted image

kok bo fajn dan donsuser posted image sem se kr odločla da bo tkouser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......