Roberta69
|
Hojla! Bravo vsem DD-jevkam za podvig! Zmaga je čisto postranska zadeva, saj ga čez zabavo ni. Žal sva imela tako pester dan, da nisva mogla priti navijat Tasyo: mi smo varovalo (saj to misliš tisto "štango", ki pride čez voziček ) namontirali le 2x, ker je pri nešem vozičku tak beeeeeeden patent, da te vse mine, preden jo namontiraš oz. odmontiraš, pred enim mesecem ga je pa še MM izgubil, pa ne mislim kupovat novega, ker ga ne rabimo. Liama jaz že dolgo pripenjam samo čez nogice (brez zgornjega dela čez ramena in prsni koš) in nimam bojazni, da bi mi padel ven ali kaj podobnega. Scorpio: Nal pa že čist raztura, ful dobr! Liam se je pa predvčerajšnjim začel zares spuščat in naredi ene dva korakca brez opore in se mu prav fajn zdi . Včeraj smo dobili nahrbtnik in danes šibamo na Šmarno. Sporočim, kako je šlo. MM je prišel domov, ko sva mi2 vstala , tako da bo škratek obremenjeval moja ramena in najbrž zna biti to kar več urni podvig (nazadnje sem bila v "hribih", no, na Šmarni, tri dni po PDP-ju ). Otroku prijazna porodnišnica : - my ass! Sem tok jezna... naša Kiara ful jokca in išče "cucelj" pa mamica ni preveč vztrajna oz. je ne zna prov naštimat itd. in mali sonček veliko jokca... sem jo hotela kar jaz podojit, samo kaj, ko ji enkrat ne bo nič nucalo... v glavnem, že ko sem bila jaz v porodnišnici, se spomnim, da niso bili nič dojenju prijazni. Moj sonček je skoraj ves čas spal, prvih 24 ur pa res, in jaz sem bila prepričana, da nimam mleka in sem bila vsa , da ne bom mogla dojiti in ko sem ga pristavljala, mi kar ni in ni šlo in vse kar so naredili, je bilo, da je enkrat ponoči prišla sestra (ker sem ful prosila) in mi ga na hitro naštimala na prsi, ampak meni že naslednjič ni bilo preveč jasno. Saj, če imaš veliko mleka (kot se je izkazalo) ni tak problem, če pa ni tako, je pa pomembno, da otročka čim večkrat pristavljaš itd. Prijateljica je dojila par mesecev zgolj zato, ker ji je prijazna znanka (iz zdravstva) ful pomagala, jo vzpodbujala itd. in si je "revica" črpala tudi po par ur na dan, samo da je sinček dobil nekaj mleka. A vaši tudi jejo papir? Papir ja. Saj vem, da smo pri nas jedli že brikete ... Kadarkoli najde kak list pairja, robček..., prejle recimo škatlico od žarnice (ja, tudi karton je dober), odgrizne kos in začne žvečit (no saj, mama na RR-ju, misleč, da sonček pridno gleda risanko...). A mu kaj manjka?
|