irma78
|
Čer, Sem mislila, da se bom kaj prej javila, pa sem potem kuhala kosilo, potem se je pa vreme zjasnilo in sva z hitro šibnila na en giro – je bil takoj boljše volje. Sedaj pa še da malo pokomentiram vaše poste (ste bile zelo pridne). Sem izpolnila anketo (oziroma kar obe, ker sem šele kasneje vidla, da ta prva ne velja več). Glede prijavnice v vrtec – midva sva dala v 4 LJ vrtce, ki nama ustrezajo, prijavnico že takoj po Nikovem rojstvu, ker sem bila obveščena, da prej ko oddaš vlogo, večja je verjetnost, da dobiš vrtec. Sedaj, ko sem pa prejela zahtevo po dopolnitvi (ker se je MOL spomnila, da bodo imeli nov obrazec), pa so mi rekli, da se vloge v LJ sprejemajo do 15.4. in da datum vložitve vloge nima nobenega pomena (jaz sem pa mojemu težila, da je hodil po vrtcih že naslednji dan po Nikovem rojstvu). Odločbe komisij pa naj bi sledile konec aprila oz. v začetku maja. Sedaj pa držimo pesti, da dobimo kakšno pozitivno odločbo, ker drugače bo hudo. Kajenje – midva načeloma ne kadiva. Moj si sicer vsake kvatre (recimo 1krat na mesec) prižge eno cigareto, ker se mu zalušta, jaz pa sem tudi včasih (pred nosečnostjo) kakšnega na žurih prižgala, sedaj pa sem popolni abstinent, čeprav mi včasih zadiši, ampak ne tako, da bi prižgala. Jolly123 – koliko ima tvoj Tajko las, bosta morala kmalu k frizerju. Naš Nik ima pa še vedno toliko las, kot ob rojstvu. Sploh ne vem, zakaj mu ne rastejo. No, saj za frizerja ne bo treba zapravljat. Lajanje kužkov – ko naša dva kužata zalajata, se Nik malo zdrzne, ampak to je pa tudi vse. Nič ne zajoka, ampak ju z veseljem opazuje. Pšemek – meni se kaktus še ni posušil, mi jih je pa kar nekaj zgnilo. Ravno dva dni nazaj sem enega zopet stran vrgla. Sicer imam zelo rada rože, samo uspevajo mi pa tako tako. Jaz jih bom tudi poskušala letos presaditi, čeprav dvomom, da mi bo uspelo do 15.3. – jaz ponavadi to počnem maja. Jih imam pa gotovo okrog 50, tako da je to cel projekt (tudi finančno – je treba večje lonce kupit, pa zemljo,...). .100noga – čestitke za uživanje na Rogli. Vam prav zavidam. Pri nas bo pa dopust šele junija, ko bomo šli na Rodos, če bo vse posreči. Iraira – midva sva našemu Niku pred kakšnima 2 mesecema dala Novolac AR, ker je tudi zelo polival, pa še meni je začelo primanjkovat mleka. Sva mu dodajala kakšne 3 tedne, sicer samo po en obrok dnevno (pred spanjem), vendar polivanja ni bilo nič manj, pa še zelo zaprt je postal, tako da smo prešaltali na Aptamil AR. Po Aptamilu ni bil Nik nič zaprt, pa tudi polivanje je bilo manjše. Imam pa občutek, da se je Nik po teh AM z AR formulo zelo zredil, tako da smo ravno danes začeli uvajati AM Comfort. Bomo videli kakšno bo sedaj stanje. Vse pa kupujem v Müllerju – se mi zdi najceneje (800 g stane okrog 13 EUR). Tako, sedaj sem vse pokomentirala kar sem mislila. Itak je spet nastalo tega ogromno. Moram vam pa še povedat, da peljem jutri zjutraj Nika k pediatrinji, ker ima že nekaj časa bulico (kot en večji grahek) za levim ušesom že v bližini vrata, za desnim pa eno manjšo. Po mojem so to bezgavke, samo malo me skrbi, ker ni bil še nič bolan, tako da ne vem od česa bi se mu otekle. Je imel kateri od vaših še kakšen nepojasnjen problem z bezgavkami? Držim pesti, da ne bo P kaj hujšega ugotovila.