Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 17:30:01
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Jolly, sori če si že odgovorila, mi je zgleda ušlo če si - kaj pa glede lajanja pri vas? A se Taj kaj ustraši? Ja na začetku se je ful ustrašil pol pa tulil k zmešan, zdaj se včasih tko mal, sam pa ni več joka, samo pogleda proti njemu kaj mu dogaja. IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Mater men pa vse rože pocrkajo, uspevajo edino umetne pa une trdovratne A ti je že ratal, da bi se ti kaktus posušil? Meni se namreč je Tud to mi je že ratal Ma res ne bi bla dober vrtnar
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 19:02:07
|
|
|
|
gogabojan
|
Se vidi, da so prišli domov. Zdaj pa ni nikjer nikogar. Sam jaz. Jaz pa zato, ker hoče stari moj met mal mira, mali spi, starejši pa se igra z mobitelom. Zato me je moj poslal na računalnik vam tečnarit .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 19:38:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
evo gogabojan, da ti mal družbo delam ...sam itak nimam dost časa zdele sem mela eno uro inštrukcij, priletela domov, sta se moj in moj ravno umivala za nočko zdej podojim in letim še na en sestanek ob osmih za en projekt poleti ...da vidim, kaj hočejo od mene lačna sem, pa ne vem, kaj naj jem pa dans sem skoz že tečna, mi neki leti po glavi, da bi mogla shujšat, pa nimma volje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 19:39:27
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
valla, kaj si si lepega kupila dans??? :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 19:45:44
|
|
|
|
Marisha
|
Joj čveke, čvekaste kolk strani ste naklofale pa me samo par urc ni bilo na RR. Evo Midva z Markom sva nazaj iz cepljenja. Za enkrat je vse ok. Janja27, podatki za seznamček; teža: 8630 g, velikost 67 cm. Gogabojan; kar se tiče makaronovega narstka sem se spomnila, da so tisti večer pozabili name in na mojo cimro in bi kmalu ostali brez večerje, če ne bi jaz šla do sestre Zdaj vas grem pa malce za nazaj prebrat. Se še javim, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 19:58:31
|
|
|
|
Marisha
|
No, evo na hitro sem preletela vse strani, ja moram reč, da ste bile res pridne. Marku tudi baje že zobki rastejo, tako je rekla pediatrinja, ko sem jo prosila, če mu lahko pogleda, ker se full slini in rine rokice v usta. Gogabojan; kje pa so tiste dobre kremšnite? A pri Berzotu ali kje drugje? Za sprehod sem takoj, se slišimo! Seveda, če bo vreme to dopuščalo. Joj, danes je bila v Ljubljani takšna gužva pa še takšno butasto uro sva imela pri pediatrinji . (Sem že kar pozabila kako je to, se vido, da sem na porodniški in sem se odvadila gužve ) Čauči! Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 20:04:39
|
|
|
|
afnica mala
|
Pa je spet večer. Miška spančka , je ob 6h pojedla 80ml mleka, pa še 80g kašice za lahko noč . Zdaj je dobila antibiotik in vodico za poplaknit. Upam, da bo ob 22h še kaj hotla pojest. Sem ji ob 15h dala homeopatsko kroglico camomile, ki je za bolečine- ob krčih, ko rastejo zobki..., pa niti mal ni več tečkala, tako, da upam, da je sedaj nič ne boli. Zdaj pa da vidim, če sem kaj karakter - moram zdržat brez večernega nažiranja, ajd, tortilja čips je dovoljen . Moram zgubit vsaj ta 2 kg, ki sem jih pridelala čez vikend. Možek mi je prinesel pomlad- rumene vrtnice, v soboto pa smo bili pri prijateljih na kosilu, pa sem dobila še cvetočo lončnico. rožice- meni kaktusi itak umrejo- mogoče preveč zalivam, zamija je zakon- zdrži na močnem soncu, kot tudi pri slabi gospodinji , Neli ima pa od danes novo zabavo- držim jo v naročku, ona pa brca rožo( okno je 60 cm od tal)- in ji je ful dobro, ko vse miga
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.3.2009 20:05:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 20:15:08
|
|
|
|
gogabojan
|
Madona to vreme . Če vas zanima ali ne, mi smo kot v začaranem krogu. Bojan spet bolan. Jaz sem bila kao prehlajena. Zdaj čutim, da me hoče grlo bolet. Pa je takoj v akcijo stopu, in mi skuhu 2l čaja . Pa saj vem, da me bo hitro minilo. Samo mimo mene gre upam. JUTRI IMAM ZOBARJA. Madona me je strah. Rada grem h zobarju (če verjamete v dedka mraza) . Bojim se ga kot smrt. Ampak, potem, ko zobozdravnica konča, pač kar ima za narediti, pa sem tako pogumna, in se nosim, da ne hodim po tleh ampak kar meter nad tlemi. Madona, zaprla bi se nekam za 2 dni, nebi nič rabila niti nikogar. Sam da se mal spočijem. AJA, zobek je mičken prebil dlesen ven. Se vidi bela pika, ko pa s prstom podrgneš, se pa čisto čisto mičkeno čuti. upam da zaj nev več takoooooooooooooooooooo tečen. se še beremo čawbaw
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 20:15:36
|
|
|
|
gogabojan
|
Aja, A ZNA KATERA NAREDITI MAKARONOV NARASTEK??????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 20:25:45
|
|
|
|
Marisha
|
Gogabojan; jaz naredim narastek takole. Na čebulci prepražim približno pol kilograma mletega mesa (mesio pač poljubno začiniš). Skuham makarone in potem nalagam eno plast makaronov, eno plast mesa in na vsako plast posujem še nariban sir. Na koncu vse prelijem z bešamelom. Tako nekako delam jaz. Lp, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 20:30:22
|
|
|
|
gogabojan
|
to narediš tako kot musako. bojan si na koncu da še kečap gor in lahko poje pol plate. pa se mu nič ne pozna na kg oz. dag k je šele 7 let. hahahahah A pa se spomniš makaronov, k so bili pečeni, pa smo se čudili, zakaj je sladkor bil zraven. Tisto si jih takooooooo želim narediti. Sm enkrat probala vendar neuspešno. Je bilo vse poltekoče pri meni .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 20:36:12
|
|
|
|
afnica mala
|
punce ve sam o hrani- jaz pa kao hujšam- sem zmazala že vrečko tortilja čipsa , zdaj si bom pa Marishin recept napisala- dobro se sliši gogabojan- kolk časa pa je trajalo, da je zobek ven pokukal? Kateri pa?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 20:43:29
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala punce ve sam o hrani- jaz pa kao hujšam- sem zmazala že vrečko tortilja čipsa , zdaj si bom pa Marishin recept napisala- dobro se sliši ti kr naredi to. Pr nas to zgine v momentu. gogabojan- kolk časa pa je trajalo, da je zobek ven pokukal? Kateri pa? uffffffff. je trajalo skoraj 14 dni. 28. februarja sem zasledila. Zdaj pa je malo pokukal ven. Upam da mu bo kmalu cel pokukal, ker ma dlesen čisto natečeno in rdečo, tam k je zobek. Je pa njegov levo spodaj zobček. Če pa jaz gledam v usta, pa desno spodaj. Upam da razumeš orjentacijo jaz sem se zdaj skoraj zgubila.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 20:45:04
|
|
|
|
gogabojan
|
Marisha, na kerem koncu pa si ti doma??? A pediatra imate v lj????? Jaz sem doma zraven policije. Sm njihova soseda, in si delimo včasih parkirišče . Mam vedno spluženo, ko je sneg.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 20:49:59
|
|
|
|
*talcy*
|
OOOOOOOO čveke čvekaste .... joj sam čvekate pa čvekate takoooo vas je težko dohajat ...jaz nimam časa bit skoz tuki ... danes sem ribala bajto pa kuhala kot nora , pol pa se še s tamalim kaj dajem in gre vse okoli ..... no sem pa danes tud ful eno igrco špilala tu-ko je tamal spal .... drugač imam ful slabo vest da čepim tu on pa zbujen .... rože - ne bi govorila ... joj meni vse pocrkne še poleti jih ima moj čez ma balkonu .. pri men se dobi kak kaktus pa še ta crkne lučka1 ...jaz našga že od drugega meseca vlačim po trgovskih centrih kar fullllll in vedno vzamem voziček s sabo ker je najbolj praktično .... kajenje ....moj kadi jaz pa ne že fulll časa .... razen zdaj v soboto sem ga prižgala šibam zdaj malega zbudit ker če ne bo uzbuna ponoči ....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 21:00:28
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala punce ve sam o hrani- jaz pa kao hujšam- sem zmazala že vrečko tortilja čipsa , zdaj si bom pa Marishin recept napisala- dobro se sliši ti kr naredi to. Pr nas to zgine v momentu. gogabojan- kolk časa pa je trajalo, da je zobek ven pokukal? Kateri pa? uffffffff. je trajalo skoraj 14 dni. 28. februarja sem zasledila. Zdaj pa je malo pokukal ven. Upam da mu bo kmalu cel pokukal, ker ma dlesen čisto natečeno in rdečo, tam k je zobek. Je pa njegov levo spodaj zobček. Če pa jaz gledam v usta, pa desno spodaj. Upam da razumeš orjentacijo jaz sem se zdaj skoraj zgubila. jaz tudi , a to pomeni enka?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 21:32:58
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Sem šla pa še v knjigarno in tam prebila celo uro. Knjige so moja strast. Tud moja!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 21:35:37
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala punce ve sam o hrani- jaz pa kao hujšam- jaz pa že od včeraj razmišljam, da bi začela in sem še pri planu, kaj in kako ...no sem si dala dol vlečt različne DCDje pilatesa in podobno ...za začetek ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 21:37:23
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Marisha, na kerem koncu pa si ti doma??? A pediatra imate v lj????? Jaz sem doma zraven policije. Sm njihova soseda, in si delimo včasih parkirišče . Mam vedno spluženo, ko je sneg. zdej pa že res vse vemo, da si od policije soseda in da si delite parkirišče, tolkrat is že to povedala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 21:37:49
|
|
|
|
iraira
|
Oj bejbe! Jaz bi vas rada neki prašala ....zdej ne paše v debato ampak vseeno....ali ima kakšna am novolack, kako ste zadovoljne in kje ga kupujete ( kje je najcenejši ).Sem ji danes kupila novolack AR proti polivanju ker mi fuuuuuullllllllll poliva pa me mal zanima. Hvala vam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 21:38:28
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala punce ve sam o hrani- jaz pa kao hujšam- jaz pa že od včeraj razmišljam, da bi začela in sem še pri planu, kaj in kako ...no sem si dala dol vlečt različne DCDje pilatesa in podobno ...za začetek ... kaj ko pa samo dol vlečt še ne pomeni, da kg zginjajo, a ne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 21:40:24
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: valla. Sem šla pa še v knjigarno in tam prebila celo uro. Knjige so moja strast. Tud moja! moja tudi - obvezno vsak dan berem- zato sem včasih bolj malo tukaj gor, zdaj že Neli navajam na knjigice, da ne bo po očiju
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 21:43:37
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Oj bejbe! Jaz bi vas rada neki prašala ....zdej ne paše v debato ampak vseeno....ali ima kakšna am novolack, kako ste zadovoljne in kje ga kupujete ( kje je najcenejši ).Sem ji danes kupila novolack AR proti polivanju ker mi fuuuuuullllllllll poliva pa me mal zanima. Hvala vam jest sm mela prej Novalac AR pa ni blo s polivanjem nič bolš. Pol ko sem pa vzela Aptamil AR se je pa 100% zbolšal. Kupovala sem ga v lekarni ker g drugje niso imeli dajala sem pa 15€. Kakor vem ga drugje kot v lekarnah sploh nimajo, ti pa lahko pove še Pikicastonoga kje ga ona kupuje.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 21:48:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz mam navaden Novalac, je 8€ v lekarni, imajo ga še določene specializirane trgovine po SLO, sam jih je zelo malo, jaz kr v lekarni kupujem :), itak porabim škatlo pa pol do dve na mesec trenutno bo še manj, mam očitno več mlekca ;) hehe Dodam v povprečju cca. 120 ml zvečer ...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?