|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
9.3.2009 9:12:23   
blanč
Rmmaja tisoč user posted image user posted image za srečo vam pošiljam.
Mlinčka hvala za kofe in zajtrk.
kalina, hitro teče čas in tudi ti boš še daleč prigurala. Jaz tudi ta teden skočim do ikeje, moram kupit posteljce...
Taškica jaz imam tudi dve prijateljce, ki sta enojajčni. Zelo se trudita bit drugačni vendar jima ne rata. Je pa včeraj zvečer bila super oddaja o tem na NG.
Kisci, ti kar po magnesolu pa ima da otrdevanje izgine.
Lara, kako si pa kaj ti? Spet nič ne pišeš o sebi.
Pika bravo za tvojo babicouser posted image mmmmmmm regrad... Jaz ti tudi želim, da bi imela punčkouser posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 9.3.2009 9:13:21 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
9.3.2009 10:17:49   
mlinčka
Maja, tudi od mene en kup pozitivnih mislih in ena sama želja - da bi bili čim prej doma! Pujski za srečo user posted image user posted image user posted image !

Jaz sem pa zdajle tik tak zrihtala UZ v porodnišnici user posted image ! Sem imela srečo in v prvo dobila vezo. Že v sredo mam morfologijo pri prim. Cerarju. Vesela user posted image !

Glede vozičkov sem pa še kar v dilemi user posted image . Po eni strani mi je všeč, kako razmišljata Blanč in Taškica, po drugi strani me še kar ena ornk zadeva za daljši čas mika (a la EW)... Hmnja, dejmo še mal počakat pa pretuhtat user posted image ...

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
9.3.2009 10:30:38   
mlinčka
Aja, še to. Včeraj sem si omislila kompresijske štumfe, čist tko, iz preventive. Mi je tok hecno. Jaz žab drugače ne nosim, spljoh in so mi ful bljak. Ampak, ajde, se že potrpi. Zdele jih testiram pa so zaenkrat občutki čist znosni user posted image . Kako zgleda, ko jih gor vlečem, je pa drug štos...zakuham, sopiham, se mal po postelji potrkljam (naj bi jih v leže gor vleku, da lohk res fajn nategneš)...k želva, k se na oklep prekopicne in nekak ne sfolga nazaj na noge user posted image . So pa samostoječe in moram reč, da kar mal fu.kiš zgleda user posted image  . 

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
9.3.2009 10:40:41   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

moram reč, da kar mal fu.kiš zgleda user posted image  . 

Najraje čujem, ko kakšna nosečnica zase reče, da je f.u.kiš, ker jaz zase lahko rečem le, da sem slon in sem se ravno danes odločla, da se dam na dieto, ker to je pa že tomuchhhhh kok men kile gor letijo...

(Mark Twain)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
9.3.2009 10:48:42   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

moram reč, da kar mal fu.kiš zgleda user posted image  . 

Najraje čujem, ko kakšna nosečnica zase reče, da je f.u.kiš, ker jaz zase lahko rečem le, da sem slon in sem se ravno danes odločla, da se dam na dieto, ker to je pa že tomuchhhhh kok men kile gor letijo...

KAkšno dieto blanč, hudiča! MAla pikca morta bit lepo rejena. Dieto se boš šla kakšno leto po porodu, ko boš nehala dojit. Če jo boš takrat sploh potrebovala. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
9.3.2009 10:56:44   
mlinčka
Ej, blančka, zdej se pa krohotam user posted image ! Pa sej ne, da se jaz sebi zdim fu.kiš user posted image  (prisežem, da temu žal ni tako)! Bol sem mislila v tem smislu, da glede na to, kak namen majo, mi je hecno, k so vidt vse prej kot zdravstveno, preventivno, kopmpresijsko namenjene user posted image . Pa nikol prej česa tazga nisem nase dala pa mi je mal žal, ker vidim, da bi znalo prej res dobro zgledat, zdej pa navrh buhtlčki čez visijo pa celulit se zgleda ves tam čez obesi (k je revež spodaj stisnjen, si pa gor na svobodi da duška user posted image )... Tud jaz, srce, sem se po temle zadnjem vaganju pri G odločla zabremzat konje in se že dva dni prav zgledno prehranjujem. Predvsem se odpovedujem cukru, kruhu in konzumiram manjše porcije. Upam, da mi znese vztrajat, ker res ni bilo več za nikamor. Sej kile same po seb nam verjetno bolj ali manj vsem dol mahajo, ampak tisto, kar lahko potegnejo za sabo, me preganja.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
9.3.2009 11:04:36   
pikatara
Maja ob takem pisemcu nam pa kar solze pritečejo. Vse si želimo, da bi naše otročke čim dlje nosile, da bi bilo z njimi vse vredu in da bi bili čimprej  v varnem zavetju našega doma. Ampak nobena pa ne pomisli, da je lahko tako hudo. Še dobro da si tako močna in se vsi skupaj zelo borite. Zdaj ste že z najhujšega in še malo pa boste doma. Se spomnim, da sva se menili da bova skupaj v porodnišnici, ampak si nisem mislila, da me boš tam počakala. Držite se.

Lara hobotnica je bila dobra za znort, pa čist enostavno za pripravit. Postanem kar lačna če pomislim na njo. Včeraj je bil sonček in dan za sesanje avtomobilov, danes pa spet dež. Pol se mi pa nič ne da. Ja Taškico pa že vse pogrešamo. Držim pesti za pregled, pol pa poročaj.

Kicsi otrdevanje trebuha je normalno in se lahko pojavlja celo nosečnost, pomagata pa tableta kalcija in magnezija na dan. Sem pa pri aprilčicah prebrala, da moraš magnezol proti koncu nosečnosti nehat jemat. A ve katera kaj o tem? Upam, da ne bom jutri na pregledu pozabila vprašat. Grem pa prvič v porodnišnico.

Kalina tudi jaz sem mislila, da se moja dva ne bosta obrnila, ker sta bila v 30 tednu še oba z nogami navzdol, pol sta se pa teden kasneje oba v enem dnevu obrnila. Sem bila že prepričana da bom imela carski rez.

Mlinčka hvala za super zajtrk.

Punce če katero zanima imajo na difu spet vadbo za nosečnice v vodi. Takrat ko sem jo iskala je ni bilo, sedaj se mi pa res ne splača več it. Mislim da je ob četrtkiih ob 15.30 v malem bazenu, ki se sam za dojkenčke in nosečnice. Prej sem samevala na plavanju, sedaj sta pa tam še dve nosečki, tako da smo imele danes progo samo zase. Ena v 21. tednu, druga v 29. in moja malenkost v 35. tednu.

Uživajte. Je tak depresiven dan, da grem kar jest.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
9.3.2009 11:14:02   
blanč
Sayuri nč huda bituser posted image Bom probala nekako tako kot mlinčka... Evo jaz si že kuham slivovo jabolčni kompot za malico namesto čokolinota bravo jazuser posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
9.3.2009 11:40:07   
suncicica
jaz sem se kar 3 v1 .zaenkrat se nic ne kazeuser posted image user posted image .
kaze da tadva ne mislita prit ven,meni pa se ze mesa od zelje po cartanju.

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
9.3.2009 12:08:15   
lara light
Lepotičke, joj ste napisale, pridne!user posted image
Da ne pozabim, Mlinčka hvala za postrežbo, enkratna si! Fu.kiš nogaviceuser posted image , ste me narežale, babe žabeuser posted image

Lačna!!! In moja Pika o slastni hobotnici, verjamem, da je bila enkratna! Ja, meni se tudi nič več ne da, pravkar se je pošteno vlilo, še dobro, da sem že doma.
Sunči, še malo pa bo!user posted image  Kam pa boš šla rodit, oprosti, a se ne spomnim več, hvala.

In ko smo že pri hrani in dietah, ki jih ne smemo prakticirat, na pregledu mi je sestra zatežila, da sem se preveč zredilauser posted image ...in jaz pametna nazaj: saj do +18 po mojem ne bom prišla. In ona: kdo pa vam je rekel +18? In jaz: ja v reviji mama sem brala, +12 enoplodna, za dvoplodno +50% gor, torej 18. Je samo zmajevala, jaz pa sem se smejala...punce, mene te kile nič nemotijo in hb, da otroci lepo rastejo. Aja po njihovih izračunih imam +12 sedaj, po mojih pa pssssst + 15user posted image , ampak me niti malo ne briga ali moti.
No sedaj bolj pomembne reči: v sredo grem po 1. injekcijo flosterona, ostanem noter čez noč, v četr. dobim drugo in grem domov, če bo ok. Ampak me čaka vaginalni pregled, ufff in tam so ekstremno grobi menda. Bom že prežvelauser posted image

Še bolj pomembnmo: Otročka sta z ritko navzdol, sedita, z glavicama čisto skupaj. Zelo malo je možnosti, da se bosta 'odlepila' in postavila z glavicama navzdol, zato je verjetnost naravnega poroda minimalna.user posted image user posted image  Kaj čem, tko je. Saj tudi carski ne bo konec sveta. Imam že šivan trebuh na 4 koncih od laparoskopije, nad sramno kostjo imam že brazgotino, bo pač še ena. Samo, da škrata prideta!user posted image

Velika sta 1200 in 1210gr, sem pa danes 28 6/7 in teži sta v redu. Ostalo zgleda vse ok.
Najpomembnješe: MV je 54 mm, popolnoma zaprta!!!!user posted image user posted image  Zelo sem vesela, ker me je bilo strah tega otrdevanja trebuha in tiščanja navzdol...mi je pa kot ve predlagala Magnesol 2-3x/dan.

Sem povedala vse? grem kuhat, ker moj gre v službo...lepo se imejte! Lubčka!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
9.3.2009 13:15:52   
pikatara
Lara lepa teža (otrokova, glede svoje se pa ne sekiraj). Obrnit se imata pa še čas, meni sta se v 32. tednu.

Sunčica ti si naša herojka. Mi je glih sodelavka poslala sms, da je rodila, pa je imela rok en dan za tabo. Mali ima 3440.

Šibam po stolčka za hranjenje v BTC.

Neposredna povezava do sporočila: 1986
9.3.2009 14:28:53   
suncicica
lara jaz sem se zredila za 30 kg pa je moj gin rekel da je to se cisto ok za dva.
tako da se nic ne sekiraj.

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
9.3.2009 15:21:04   
Kalina
suncica s kolkim kg si pa startala, ker si ful suhica, razen lepga okroglega busija, se mi zdis suhcanauser posted image Res mas cudovit busiuser posted image
Jaz sem 24t +8kguser posted image . In to sem zadnje 3kg pridobila v 3tednihuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 1988
9.3.2009 15:39:45   
Kicsi
Hvala za odgovore.
Jaz pijem magnezij 1x na dan,bom pa začela kar 2x,mogoče bo bolje.Otrdeva mi,boli me pa hvala bogu nič.Je pa zoprno in strašljivo,ker včasih tok dol tišita ,da je kaj.
5 let sem se trudila za ta dva pingvinčka,zdaj me pa vsaka malenkost s tira vrže.Čeprav je moj dragi že kar jezen mal name,ker se sekiram za skoraj vsako stvar,ki ni čisto po regelcih,ampak jaz si ne morem pomagati.
Zato pa imam vas,da se vam malo izpovem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 9.3.2009 15:40:27 >

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
9.3.2009 16:08:04   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

lara jaz sem se zredila za 30 kg pa je moj gin rekel da je to se cisto ok za dva.
tako da se nic ne sekiraj.

user posted image  hvalauser posted image  ..in čuvaj se, še malo pa prideš v Rim po tvoja dva sončka!user posted image user posted image

Pika, šibaj počasiuser posted image

Kisci, le mirno lubica, nikar panike za vsako reč, ni dobro ne zate ne za otročka, saj vem, da je lažje govort kot narest...meni je G rekla tudi 3 mg na dan, po potrebi, pa počivat z nogami goruser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1990
9.3.2009 18:56:04   
taškica
Ste me pa fajn stemi nogavicami nasmejale....

Glede kg, prosim lepo punce jaz sem absolutna rekorderka - zdaj vagam že +22kg - tko da suncica jaz grem za tabo!

Suncica - POJDI RODIT _ PROSIM LEPO!user posted image

Lara - čestitam za pregled, ne skrbi glede dojenkotov in poroda, kar ti je namenjeno ti pač je. Aja, pa čestitke meni za začeti 31 t - točneje 30 1/7! in Tebi za 30t???ane?

Pika - sploh ne morem verjeti da se tudi tebi približuje odhod v Rim!!!!! Pridna punca, zelo lepo si zdražala.

Kicsi - to da te vrže s tire je čist normalno. Jaz sem dala dve nosečnosti skozi, pa se še vedno prestrašim za vsako figo. In še vedno gledam vsakič v wc ali je kaj krvavo ali ni ( krvavitve sem imela trikrat - nazadnje v 16t). In še vedno se bojim prezgodnjega poroda in na sploh se bojim poroda in vsega kako bomo in kaj bomo in oh...sploh in oh!

Danes zvečer grem s dvema kolegicama na eno pijačo, mislim, da je to zadnjič da grem ven zvečer in v družbo; razlogov pa je več: nimam nič več za obleči in vedno bolj sem utrujena in nerodna. Pa debela v obraz in s podočnjaki :). Saj vem, tudi mož mi reče, da sem najlepša nosečnica - ampak ZAKAJ SE PA JAZ TAKO NE POČUTIM?user posted image

Ajde punce, mal heca je treba, držite se....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 1991
9.3.2009 18:57:23   
Barbk
Na evo jaz obljubim, da bom bolj pridna s pisanjem pa mi krepne računalnik. user posted image  No po 1 tednu sem spet na rr in vidim, da bom mogla kar fajn "plunit v roke" in prebrat nekaj strani za nazaj.
Sem uspela le to zdaj vidit, da je Suncicica še zmeraj 3 v 1. Bravo bejbi. user posted image  Jaz (pa verjetno še katerauser posted image ) si srčno želim, da se se močno približam tvojim tednom.
Sem pa imela v četrtek UZ in mala škratka sta vredu in delata baje vse vzporedno in sta po mnenju G kot baletki. Za enkrat sta še vedno za 3 dni v prednosti in ne čutitta pomanjkanja. Me je pa edino to zmedlo ko je sestri narekovala, da se posteljica formira zadaj desno in, da še ne ve ali bosta sploh dve. Pa kaj zdaj to pomeni? In moja zmedena, nosečniška, blond glava ni nič vprašala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bolj ko berem razne info bolj sem zmedena....Ve ste že prave mahrce, mi boste sigurno razjasnile mojo nevednost.
Zdaj pa šibam brat za nazaj, da se lahko priključim v čvek.
Pridne bodite...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 1992
9.3.2009 19:40:10   
pikatara
Taškica nič ni to zadnjič da greš ven. Do poroda je še dolga tako da se boš še potepala. Za oblečt se pa vedno kaj najde. Me pa že cel dan popadki dajejo in to vedno bolj. Trebuh mi cel otrdeva, pa na levi strani me po celem trebuhu krči dajejo. Je pa res, da dva dni nisem magnezija pila. Sedaj sem vzela dvojno porcijo. Tole otrdevanje trebuha je drugačno kot je bilo. Ampak se ne damo, še nisem prišla na prvo mesto, ko bom pa tam hočem pa nekaj časa kraljevat. imam pa jutri v porodnišnici pregled pa bomo videli.

Kisci saj vem, da je težko ker si tako dolgo čakala na njiju, že meni se je dolga zdela ko sva rabila 9 mesecev, ampak potrudi se čpim manj skrbet, ker je tako bolje za vse tri. Smo pa me tukaj tako da le vprašaj in povej, je ful lažje če se lahko s kom z istimi zadevami pomeniš. Me pa rade odgovarjamo. Pa sprašujemo tudi.

Danes sva pa še stolčke za hranjenje dobila in pa stajico. Še dobro da imava v mansardi prostor za skladišče ker je tolk teh stvari. Pa še glede naše norodnosti med nosečnostjo. Po prejšnji depilaciji, kjer sem že rabila pomoč mojega, sem čistila depilator in mi je padel po tleh. Je še normalno delal, oziroma sem vsaj mislila tako. V nedeljo sem pa mojega po 14 dneh uspela prepričat da mi spet pomaga, ker je vedno premalo časa in sva ugotovila da sploh nima več moči in nič ne spuli. Pa je šla spet depliacija po zlu. Ampak moj srček me je danes poslal v Big bang po novega. Ga grem glih zdaj prepričat, da ga sprobava na mojih kosmatih nogah.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
9.3.2009 20:38:55   
suncicica
joj pikatara meni je ze nerodno kako dolgo sem na vrhu.ampak tadva NOCETA VEN.  sicer pa si tudi ti ze skoraj na koncu...se samo 5t ne?
sicer pa moram tudi jaz pod tus ,da se obrijem.ker sem ze kot mali medo.sem se sprakticirala britja na pamet med nosecnostjo.

taskica me res zanima ce me bos ujela s kilogramiuser posted image user posted image user posted image user posted image .  danes sem spet zmazala en dober del torte,je brat imel roj.dan.

kalina , startala sem s 53kg. me zanima ce jih bo po porodu tudi toliko.

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
9.3.2009 21:06:09   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Suncica - POJDI RODIT _ PROSIM LEPO!user posted image user posted image user posted image

Lara - čestitam za pregled, ne skrbi glede dojenkotov in poroda, kar ti je namenjeno ti pač je. Aja, pa čestitke meni za začeti 31 t - točneje 30 1/7! in Tebi za 30t???ane? Hvala, lepotička moja, začenjamo resno s tole trojko, ni več hecauser posted image

Saj vem, tudi mož mi reče, da sem najlepša nosečnica - ampak ZAKAJ SE PA JAZ TAKO NE POČUTIM?user posted image Seveda da si najlepša, mož že ve!user posted image user posted image  Uživaj! in ne skrbi, ni zadnjič pred P, ker se bo začelo bolj toplo vreme in bo vleklo venuser posted image

Ajde punce, mal heca je treba, držite se....

Barb, ne vem kaj je mislila tvoja Guser posted image , sicer pa user posted image  za pregled!

Pika, upam, da otrdevanje mine, mg ti je manjkal, siguno...fajn opravi ju3 in poročajuser posted image

Sunči, vse smo že nerodne s tem depiliranjem, jaz hb opažam precej manj poraščenosti kot pred nosečnostjo...ampak največkrat si tamalo kar sama na slepouser posted image , saj je že dolgo ne vidim čez moje oblineuser posted image

Grem pogledat, če je kje kaj sladkega, torte zagotovo niuser posted image ...upam, da najdemuser posted image ...še prej pa seznam, ker ga že dolgo nisem videla.

Lepe sanje, dvojne!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
9.3.2009 21:11:37   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image     

Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ 
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, enojajčna user posted image  user posted image LJ
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 25.september, enojajčnauser posted image  user posted image
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image DANE 1600g, ?cm

Neposredna povezava do sporočila: 1996
9.3.2009 21:13:41   
suncicica
da si nebi kera slucajno dovolila preskakovat seznamauser posted image user posted image .
ker tukaj ene ze zivcno cakamo da gremo v rim.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1997
9.3.2009 21:15:51   
lara light
Tako je, lepo po vrsti kot hiše v Trsti! Ko smo že pri Rimuuser posted image

Sunči, kam boš šla rodit? spomni me, prosim

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1998
9.3.2009 21:26:50   
suncicica
ptujska porodnisnica

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1999
9.3.2009 21:32:28   
Kalina
No k je ze glih tema o depiliranju, a je to normalno, da je noznica temnejse barve tj modrikasta al vijola..a je to zaradi prekrvavljenosti? Sem se maloprej depilirala in sem kr malo prestrasena...se ne spomnim, da bi bilo tako v prvi nosecnostiuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?