lara light
|
Lepotičke, joj ste napisale, pridne! Da ne pozabim, Mlinčka hvala za postrežbo, enkratna si! Fu.kiš nogavice , ste me narežale, babe žabe Lačna!!! In moja Pika o slastni hobotnici, verjamem, da je bila enkratna! Ja, meni se tudi nič več ne da, pravkar se je pošteno vlilo, še dobro, da sem že doma. Sunči, še malo pa bo! Kam pa boš šla rodit, oprosti, a se ne spomnim več, hvala. In ko smo že pri hrani in dietah, ki jih ne smemo prakticirat, na pregledu mi je sestra zatežila, da sem se preveč zredila ...in jaz pametna nazaj: saj do +18 po mojem ne bom prišla. In ona: kdo pa vam je rekel +18? In jaz: ja v reviji mama sem brala, +12 enoplodna, za dvoplodno +50% gor, torej 18. Je samo zmajevala, jaz pa sem se smejala...punce, mene te kile nič nemotijo in hb, da otroci lepo rastejo. Aja po njihovih izračunih imam +12 sedaj, po mojih pa pssssst + 15 , ampak me niti malo ne briga ali moti. No sedaj bolj pomembne reči: v sredo grem po 1. injekcijo flosterona, ostanem noter čez noč, v četr. dobim drugo in grem domov, če bo ok. Ampak me čaka vaginalni pregled, ufff in tam so ekstremno grobi menda. Bom že prežvela Še bolj pomembnmo: Otročka sta z ritko navzdol, sedita, z glavicama čisto skupaj. Zelo malo je možnosti, da se bosta 'odlepila' in postavila z glavicama navzdol, zato je verjetnost naravnega poroda minimalna. Kaj čem, tko je. Saj tudi carski ne bo konec sveta. Imam že šivan trebuh na 4 koncih od laparoskopije, nad sramno kostjo imam že brazgotino, bo pač še ena. Samo, da škrata prideta! Velika sta 1200 in 1210gr, sem pa danes 28 6/7 in teži sta v redu. Ostalo zgleda vse ok. Najpomembnješe: MV je 54 mm, popolnoma zaprta!!!! Zelo sem vesela, ker me je bilo strah tega otrdevanja trebuha in tiščanja navzdol...mi je pa kot ve predlagala Magnesol 2-3x/dan. Sem povedala vse? grem kuhat, ker moj gre v službo...lepo se imejte! Lubčka!