|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
5.3.2009 18:54:20   
taškica
Ojla Snežinka, veš da je fino brat razmišljanje vsake izmed nas...Sem vesela za tvojo punčko, da sprejema nosečnost. V vsaki knjigi piše, da je dobro vključiti druge brate in sestre v prihod novih članov. Da naj tudi oni pripravijo kakšno stvar ob prihodu (recimo risbico...), pa tudi dvojčki naj kaj prinesejo bratcem in sestricam. Priznam jaz sem že kupila dva majhna avtomobilčka, ki bi jima dala ko bi bila v porodnišnici - ampak sem jima že dala. user posted image  Grozna, ta starejšega sem podkupila, da je pojedel kosilo!!!!!!!!!!!!!!!

Drugače pa čestitke za morfologijo, nosečniški diabetes je najmanj od najmanjšega, zato se sploh ne sekiraj. Glavno da ste obe pupi super in že v galvični legi. Lepo in barvo.

Aja, eno veteranko  - mamico z dvojčki sem vprašala kako poteka kopanje. vam v naslednjem postu prilepim njen odgovor. user posted image

Pa kje ste danes vse ostale? 

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
5.3.2009 18:59:34   
taškica
EKO: KOPANJE DVOJČKOV PRI IZKUŠENI MAMICI:

"Naj začnem pri kopanju. tudi jaz sem se ful obremenjevala s tem. Iz
bolnice sem jih bila vajena vsako jutro umiti s krpico in milom, sem
pač enega za drugim. Ni trajalo več kot 7 min. Potem ko smo bili že 14
dni doma je prišla patronažna in nam pokazala prvo kopanje. Skopala
sem prvega in vse je izgledalo super. Še isti večer sem bila tako
navdušena, da sva z možem  skušala skopati še drugega  in bila je čista
polomija, saj je doživel živčni zlom, ko smo ga dali v vodo (smo
potrebovali kar nekaj vaje, da je začel drugi uživati v kopanju).
Patronažna mi je svetovala naj jih kopam na 2 dni, po nasvetu drugih
mamic sem to počela isti večer, enega za drugim. Mož je bil z mano v
sobi in mi pri tem pomagal - zabaval drugega ipd. To da bo drugi spal
med kopanjem prvega je prava redkost, tako, da se na to ne moreš
zanašati. Najbolje jih je na začetku kopati enega za drugim, seveda pa
pri tem potrebuješ nujno pomoč.  Najprej sem imela
banjico v sobi in potem ugotovila, da mi to prenašanje vode v sobi ni
prav nič všeč, pa še preveč sem zakurila sobo in sta potem, ko smo ju
oblekli bila takoj vsa prepotena. Po dobrem mesecu sem banjico
prestavila v kopalnico in se je super obneslo. Takoj ko pa sta začela
sedeti, sem kopala oba naenkrat v banjici, zdaj smo pa že v veliki
banji. Kopala sem jih potem 2x na teden, ker je bil to cel projekt in
je šlo ful časa. Tako, da sem jih ostale dni po vzoru iz bolnišnice
vsak dan umila. Poleti sem jih vglavnem tuširala, zdaj pa veselo
čofotata v veliki banji. Kopanje vsak dan je čisto preveč, pa sej niso
tako majhni otroci umazani, da bi se kopali vsak dan. "

TO JE VSA UMETNOST.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
5.3.2009 19:09:22   
lara light
Kako ste lepotičke, dež utruja? Vikend bo boljšiuser posted image

Mlinčka, kako nas razvajašuser posted image . Uživaj ju3 na MF in seveda poročaj!user posted image user posted image
Taškica, hvala za čestitke, ti si v 30tuser posted image čestitke, jaz v 29tuser posted image

Pika, težko je, verjamem,user posted image .... daj vključi še kako bljižnji osebo, da ti bo pomagala pri organizaciji in iskanju rešitve za babico. Upam, da čimprej najdete čimboljšo rešitev in da boš imela porihtano do prihoda tvojih sončkov.user posted image  Kar se mene in primerljive mobilnosti s tabo tiče.... pa iz tvojih ust v božjauser posted image

Sunči, ma ti si zakon! Tuš kabina vsak dan manjšauser posted image user posted image  Še malo, pa ti damo prepustnico za v Puser posted image  Bravo mami!user posted image  A za spol pa nič ne poveš? Pametno, bo presenečenje!user posted image

Punce moj trebuh je več al manj v otrdevanju...čim se premaknem al se pa sploh ne, mi otrdeva in ...tudi sedaj, ko vam pišem...nekih bolečin ni, le napetost...saj počivam, počivam...kako se počutite ve? Upam, da ste vse superuser posted image user posted image

Lep večeruser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
5.3.2009 19:15:35   
lara light
Taškica, zanimivo in precej realno tole o kopanju, hvalauser posted image .

Jaz sicer nimam še otrok, a se mi zdi super, da pokažete veliko pozornost ostalim otrokom, ki vas bodo pričakali ob prihodu iz P doma. 
Tudi mojim nečakom bosta moja mala dva nekaj malega prinesla, da bo lažje...saj smo neverjetno navezani in se imamo strašno radi. Grem kar zdaj iskat ideje!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
5.3.2009 19:18:10   
suncicica
lara jaz bi ti povedala kaksen je spol, ampak nimam pojma.enkrat v 20t so mi rekli da je user posted image drugi pa naj bi bil isto. ampak so si ze cez dva tedna premislili. jaz mislim da je par- no zelim si da bi bil,ceprav imana za fantka nimam.
v soboto se mi zacne 38 t ,mislim da sem zdaj pa res na pragu porodnisnice.sicer pa imam jutri pregled pa bomo videli kaj bo.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1930
5.3.2009 19:32:11   
lara light
Sunči, kako lepo se sliši...38t!user posted image  Blagor tebi in malima!user posted image
Saj sploh ni važno kaj bodo, če pa si želiš parček, bom močno navijala zate, da bo takouser posted image user posted image
Ju3 pa fajn opravi in pridi domov še za kak teden!user posted image

Imena za fantka tudi meni delajo težave, nisem še čisto prepričana, za punčko sem bolj ziher....nekaj imam v mislih...upam, da se kaj skristalizira do Rimauser posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 5.3.2009 19:35:19 >

Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
5.3.2009 19:57:43   
taškica
38 teden! user posted image user posted image user posted image  Madona pa saj to je zakon!!!!! Bravo, čestitam!!! Dej sunci eno fotko nalepi gor da vidimo ta buši v 38 tednu, prosim, prosim, prosim! Me prav firbec matra!

Neposredna povezava do sporočila: 1932
5.3.2009 20:17:50   
suncicica
taskica samo za tebe,ampak mi vsi pravijo da nimam tako velikega trebuha....
user posted image [/url

[url=http://www.Slikomat.com/slika/3629490.htm]user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
5.3.2009 20:21:24   
lara light
Sunči, a lahko tudi malo za meneuser posted image ...super zgledaš, krasen in res ne velik trebušček!user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1934
5.3.2009 21:17:22   
taškica
TNX - hvala!  Lep buši, in tako velik, čist srčkan in simpatičen! Kulsko, hvala!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1935
6.3.2009 7:53:53   
pikatara
Sunčica se še prav spominjam kako te je skrbel prezgodnji porod se pa zdaj poglej, začela boš 38. teden. Bravo mami. Luštkan trebuh, je par kar precej večji od mojega, sicer sem pa 20 dni za tabo. Danes držimo pesti. Pa ne pozabi poročat.

Lara za imena imaš pa še kar nekaj časa. Za naju eno ime za fantka in eno za punčko ni bil problem, ker sva jih vedela že prej, za drugo punčko sva hitro našla in mi je dost imen všeč, zataknilo se je pa za drugega fantka. Je moj predlagal Leon, mi ni tolk všeč, ampak če bosta dva fanta pa naj bo tako. Še vedno nisva prepričana za spol drugega. Sem glih včeraj naštimala torbo za dojenčka iz porodnišnice in sem morala dat not poleg roza kape še eno nevtralno in tri kompletke, namesto dveh. Kajti če bosta dva fanta, drugega glih ne morem v roza kiklco oblečt. Torbo za porodnišnico si bom pripravila pa takrat ko se bo začelo, ker so not same take stvari, ki jih še rabim. Imam pa seznam na vidnem mestu.

Punce, če ima katera sklenjeno življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav dobi nek denarni znesek ob rojstvu otroka. Kaj več še ne vem, ker šele ob 8 začnejo delat, tako da moram poklicat takrat. Bi čisto pozabila na to, če me ne bi svakinja spomnila, da je ona pred leti dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 1936
6.3.2009 10:02:23   
lara light
Jutro lepotičke!user posted image user posted image

Pika, vidim, da imaš vse pod kontrolo, bravo punca! Saj kaj drugega od tebe nismo čakale, ko pa si tko zorganizirana, da več imaš na grbi, bolj ti teče..super si! Pa tud če fantič pride v kiklciuser posted image ...samo da boste fajn!user posted image
Upam, da bo še kak preblisk v teh zadnjih mesecih in da najdeva prava imena. Saj vem, da katerakoli bodo, bodo najlepša, saj bodo imena najinih otrok.
Hvala za info o Z.Triglav. Bom povedala naprej.

Grem zbirat blago za zaveso...potem pa na masažo in ju3 je Afž, da ne pozabte se pustit obdarituser posted image

Lep dan vsem!

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
6.3.2009 10:41:57   
Snezinka4
Sunčičica - super buši maš! Men se vseen velik zdi. No, dvojčkom primeren. Vidim kaj me še čaka.user posted image  Srečno!

Taškica - mene pa zanima kaj odgovoriš otroku, ko te vpraša kako je lahko dojenček avtomobilček iz trebuha prinesel?user posted image   Dvo-letnega otroka sem že znala prelisičit, 8 letnega bom pa težko. Že božička smo letos komaj "speljali". Pričakujem detajlna vprašanja in zaslišanje takoj po prejemu darilca...user posted image
Pa bo vsak dobil "samo" en avtomobilček od dveh(!) dojenčkov? Ker če bi dvakrat po enega rodila, bi pa dve darilci dobili...user posted image ... se hecam...se jim bo zgodila krivica tko k očijem, ki nič več očetovskega dopusta ne dobijo, če imajo dvojčkeuser posted image .
Kako pa počutje? Je srbečica že minila? Ti želim, da je.

Imam pa že nosečniško skurjene možgane. Pozabljivost me daje. Sem hotela na polikliniko na test za diabetes, pa jasno da ob petkih ne delajo. Ampak to so mi povedali tudi že pri ginekologinji....pol sem pa mal zabluzila in sem se šele ob 9h spomnila, da je predavanje v MŠ ob 9h...se tolažim, da mi zadnjič nič pretresljivo novega niso povedali...user posted image
Imen tudi midva še nimava zbranih. Računam, da je čas na moji strani. Itak. user posted image

Lara - meni tudi trebuh velikokrat otrdeva. Sem se že kar navadila. Predvsem pa takrat,ko sem utrujena. Gin. pravi redno pitje magnesola...a veste, da če ga redno ne pijete je vse skup čist bv. Treba ga je pit kar nekaj časa (tednov), da pomaga. To sem zdaj že na dveh koncih prebrala. Tako da jaz ga imam zdaj že v urniku, pa v torbici ga s sabo nosimuser posted image .

Pika ti boš pa zdaj zdaj prevzela vodstvo. Se že pripravljaš? Z drugimi besedami umirjaš? Počas bo pa treba,ne?  Upam, da sta našla dobro rešitev za vas in babico. A kakšnega drugega sorodnika pa ne moreta vključit?

Punce sonce je posijalo!!!!!Uživajte!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
6.3.2009 11:10:13   
taškica
A danes pa nič kavice???? Se vidi da je Mlinčka na pregledu :).

Snežinka popolnoma si me dobila. V bistvu mi je bila ideja z darilci tako blazno všeč, da se ostalega sploh nisem spraševala. Pa saj je hecno, se ti ne zdi? Tudi moj 7 letnik - on točno ve zakaj  gre, kako gre in mi ne bi čisto nič verjel. Malo mimo, mogoče. Saj podzavestno sem zato avtomobilčke dala že vnaprej-. Mogoče je fora v tem, da vsi skačejo v tiste posteljice si jih ogledujejo, ostali člani pa so v ozadju.... Ja, tudi mi počasi realno gledamo na Božička, oziroma ta balonček ne napihujemo preveč. Malce slutita, pa še vseeeno verjameta.

Danes sem dobila blazino za dojenje - to kačo velikanko. Komaj čakam spanja z njo, se mi zdi krasna.

Pa končno sem kupila zadevo za previjanje za na sušilni stroj, ki ga imam v kopalnici. Perfektno paše. Sem kar zadovoljna z nabavljenim, ker mi ne dela dodatne krame. Morda si res omislim, še kakšne plastične bauhause vozičke, da bom plenice in kakšen pajacek imela kar v kopalnici. V njej namreč sploh nimam omar!!!!

A magnesol pa redno...kaj pa je to redno - jaz sedaj pijam kar 2x na dan; in se tako izognem krčem v nogah. Še vsako nosečnost sem jih imela, sedaj pa kar nekako gre. Tudi otrdevanje trebuha je prenehalo - punce vam povem; POČIVAT!!!!! Dobro, jaz sem že v letih, pa mi ležanje na kavču paše, ampak tudi ve morate mal izprežti. Se beremo!

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
6.3.2009 11:33:20   
emaa
taškica redno je tudi 2x na dan v redu, jaz sem jemala 3x na dan.
Sunčica lep buši, moj ni bil nič kaj večji, pa sta ravno tako privekala na svet dva luštna fanta, eni imajo večje drugi manjše (trebuhe in tud otroke).

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
6.3.2009 12:01:02   
pikatara
Lara imena bosta sigurno našla ta prava. Glede Zavarovalnice Triglav: oče in mama morata imeti sklenjeno življensko zavarovanje, oče vsaj 1 leto, tako da nič ne bo s tega. Razen če sem mama samohranilka, če nimam skupnega gospidinjstva z očetom. Je pa kar precej velik znesek, dobiš samo za prvega otroka, če sta dvojčka pa dvakratno. Sem malo jezna, ker bi dobila 1000 eur. Uživaj na masaži.

Snežinka magnesol in kalcij prijem že kar nekaj časa vsak dan in je vse vredu, sem pa zadnji teden štrajkala in jemala vsak  drug dan, pa sem že imela ponoči krče, ki so bili kot lažni podatki, to se mi je že pred magnesolom dogajalo, tako da ne smem več pozabljat. 5 dni sem bila čist pri miru in brez volje, je pa danes spet dan ko sem polna energije. Se vidi da je sonček, tako da se moje umirjanje danes konča. Vsaj upam, ker sem bila grozna te dni. Pri babici ne moreva vključit nobenega sorodnika, sva pa za enkrat naročila pomoč na domu, imamo v sredo sestanek, če bo pa huje pa v dom nekje kjer je pač prostor, kjerkoli v SLoveniji pač to bo.

Taški počivat!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1941
6.3.2009 12:09:20   
suncicica
mene so do ponedeljka poslali domov. vse ok, nic popadkov,zaprta......sprasujem se ce bosta ta dva sploh prisla venuser posted image user posted image user posted image . gin. me je pohvalil,ker jih tako dolgo nosim.

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
6.3.2009 12:50:23   
lara light
Sunči, bravo, te hvalim na veliko tudi jaz!user posted image

Pika, upam,da urediš za babico. Res ni lahko. Če lahko kakorkoli pomagam, kak dom na našem koncu vprašam...samo reci.
Tudi pri nama z Zav.Triglav in nagrado za dvojčka ne bo nič.

Zdaj še kavica, potem pa res na masažo. Hvala Pika!

Punce, lepo vodoravno, nikar se naprezat. Vse bo počakalo!
Lep dan še naprejuser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1943
6.3.2009 13:29:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Punce, če ima katera sklenjeno življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav dobi nek denarni znesek ob rojstvu otroka. Kaj več še ne vem, ker šele ob 8 začnejo delat, tako da moram poklicat takrat. Bi čisto pozabila na to, če me ne bi svakinja spomnila, da je ona pred leti dobila.

kaj pa če je ati zavarovan tamuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
6.3.2009 13:37:06   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

mene so do ponedeljka poslali domov. vse ok, nic popadkov,zaprta......sprasujem se ce bosta ta dva sploh prisla venuser posted image user posted image user posted image . gin. me je pohvalil,ker jih tako dolgo nosim.

O bosta,bosta...zgleda,da boš donosila do roka...super...
Bodi vesela,da ti je dano tako dolgo nosit dvojčka,ker prezgodnji porodi niso preveč ugodni za novorojenčke,ki so najbolj varni v toplem zavetju maternice.
Kadar greš...naj bo srečno in hitro...pa da nas potem hitro podražiš s frišnimi slikicami malih srčkov....mene vedno znova čisto prevzamejo te male štručke... user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

Neposredna povezava do sporočila: 1945
6.3.2009 14:58:06   
mlinčka
Daaan!

Če ni blo jutranje, je pa lahko ena popoldanska, ne user posted image ?

user posted image

Sem bila že tik na tem, da ob 6h kar vstanem in vam eno skuham, pa me je potem k sreči zmanjkalo. Ob 3h sem šla lulat in potem nikakor zaspat do 6h user posted image .

Na morfologiji vse bp, še kar kaže na dve češpljici user posted image . Sta primerne velikosti, B-jka malo manjša od A (tko je že veš čas). Česa prov hudo konkretnega pa itak nisem zvedla. Me je pa G poslal še na UZ v porodnišnico, k dr. Blejčevi. Upam, da jih v pondelk dobim, dans se mi v dveh urah ni nihče javil user posted image . Hja, petek je. Če ma slučajno katera cifro, bi je bila zelo vesela, da vidim, če mam sploh pravo.

Sunči, superca za tako dolgo in uspešno vztrajanje user posted image ! Da bi le šle vse po tvojih stopinjah user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
6.3.2009 15:32:19   
taškica
Ojla Mlinčka - a maš 522 61 10 - ker meni se za naročanje na UZ samo zjutraj javijo, zato je varianta samo ponedeljek. Pa še to moraš precej vztrajati, klicati kot noro, ker jih ni, al pa je zasedeno, ali pa jih spet ni, skratka užas.

Čestitke za morfo in dve punci! Sem ti povedala da jaz nosim dva fanta? Lahko se  kaj zmeniva, saj veš...bolje da prej spoznaš familijo pa to....user posted image  Se hecam; jaz sem tako zaščitniška do mojih decov, da hočem imet roko nad izbiro punce, pa pol žene....(me prav zanima ja.....)user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
6.3.2009 18:23:54   
mlinčka
Ja, taškica, to cifro mam. Hvala! Se mi je zdel, da bo podvig jih priklicat. Nč, v pondelk se jim obesim na linijo že navsezgodaj user posted image .

Hja, mogoče bi pa lahko kej pokombinirali naš naraščaj user posted image . Zakaj pa ne? Ma, se mi zdi, da tuki bo pa moj problematičen. Sej veš, očijeve lubice user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
6.3.2009 19:09:49   
Snezinka4
Taškica - sem upala, da bom kakšen dober nasvet dobila user posted image . Ker meni je ta ideja tudi všeč. In sem jo tudi nameravala izvest. Ampak ne vem kako bi odgovorila otroku na direktno vprašanje.user posted image  Pri prvem otroku sem šla celo tako daleč, da sem imela doma skrita mala darila, da če so obiski prinesli darilo samo za dojenčka, bi jim jaz uturila darilo še za starejšo sestrico. Pa mislim, da mi tega potem ni bilo treba. Vsekakor je pa res, da se je treba takrat, ko vsi občudujejo dojenčka zraven istočasno posvečati še starejšim. Saj veste tist vic ne,ko mož pripelje ljubico domov k ženi in reče, da bo od zdaj naprej  tudi ljubica živela z njima in da ima ženo še vedno rad tako kot prej in da ima dovolj ljubezni za obe in da upa, da jo bo vzljubila tudi žena...tko nekako se otroci počutijo ko dobijo svojega največjega konkurenta - brata oz. sestro.user posted image  No vsi tako ne doživijo tega, eni pa kar travmirajo...

Taškica, prosim te če blazino velikanko dobro pretestiraš in podaš mnenje. Jaz jo tudi nameravam nabavit. A imaš blazino Rika? Oz. kje si jo kupila?
Magnesol redno je pa vsak dan 2-3 komade. Jaz vsak dan pojem še en elevit, tako da popijem samo 2 magnesola in še en kalcij. Krči me pa grabijo sredi spanca v stopala, kadar noge stegnem. In ker se zbudim, stopala hitro navzgor obrnem pa se izognem hujši bolečini oz. hujšemu krču.

Ej punce, že par dni sem bila čist zmozgana. Štala, vse boli, nizka energija, tišči, problemi, tečnoba, kr neki...pol sem pa danes, po 3 tednih, čez dan spala. Samo eno uro. Ej, sem ko rožica. Tole ležanje na kavču in branje člankov al pa srfanje po internetu ni dovolj velik počitek. Spat je treba! user posted image  Tako da danes bom šla zgodaj spat, da bom jutri še bolj zacvetela...user posted image

Mlinčka - odlično! le tako naprej s pregledi.
Sunčičica - ti si carica. Kar še mal grej mesto Piki. Bravo! Upam, da ti bomo vse tako sledile.user posted image

Mlinčka in Taškica - predlagam, da za ženitne ponudbe kar nov forum odpreta...user posted image

Pika - mi smo mojo staro teto dali v dom na Črnem vrhu. Odprli so ga pred ene 7 leti in jaz sem tja hodila na obiske k teti s stricem in nekaj mesečnim sinom. Ni ravno blizu ampak, takrat so imeli le tam prostor (ker so ga ravnokar odprli). Vse je bilo novo, luštno, veliko aktivnosti so organizirali. Jaz sem se sprehajala tam z vozičkom naokrog in je tam zelo lepo. Je pa res,da dolgo žal tja nismo hodili...kako je pa danes tam pa ne vem.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
6.3.2009 19:36:33   
Shadow
Pozdravček, dvojne nosečke!

Vidim, da je vse tako, kot mora biti, vse ste še lepo 3v1, hujših bolečin ni, pridno kupujete opremo, zunaj pa se kaže sonček.

Naj samo sporočim, da je AC za mano, sam poseg sicer ni bil višek užitka, se ga je pa dalo preživeti in zdaj me čaka mukotrpno čakanje. Ampak dokler ni razloga za skrb, sem optimistka! user posted image

Lep večer!

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj je vaš dojenček začel ponoči spati v kosu 11-12 ur (brez vmesnega hranjenja)?
Itkica

do 6. meseca (44%)

do 9. meseca (14%)

do 12. meseca (9%)

kasneje (32%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!