Snezinka4
|
Taškica - sem upala, da bom kakšen dober nasvet dobila . Ker meni je ta ideja tudi všeč. In sem jo tudi nameravala izvest. Ampak ne vem kako bi odgovorila otroku na direktno vprašanje. Pri prvem otroku sem šla celo tako daleč, da sem imela doma skrita mala darila, da če so obiski prinesli darilo samo za dojenčka, bi jim jaz uturila darilo še za starejšo sestrico. Pa mislim, da mi tega potem ni bilo treba. Vsekakor je pa res, da se je treba takrat, ko vsi občudujejo dojenčka zraven istočasno posvečati še starejšim. Saj veste tist vic ne,ko mož pripelje ljubico domov k ženi in reče, da bo od zdaj naprej tudi ljubica živela z njima in da ima ženo še vedno rad tako kot prej in da ima dovolj ljubezni za obe in da upa, da jo bo vzljubila tudi žena...tko nekako se otroci počutijo ko dobijo svojega največjega konkurenta - brata oz. sestro. No vsi tako ne doživijo tega, eni pa kar travmirajo... Taškica, prosim te če blazino velikanko dobro pretestiraš in podaš mnenje. Jaz jo tudi nameravam nabavit. A imaš blazino Rika? Oz. kje si jo kupila? Magnesol redno je pa vsak dan 2-3 komade. Jaz vsak dan pojem še en elevit, tako da popijem samo 2 magnesola in še en kalcij. Krči me pa grabijo sredi spanca v stopala, kadar noge stegnem. In ker se zbudim, stopala hitro navzgor obrnem pa se izognem hujši bolečini oz. hujšemu krču. Ej punce, že par dni sem bila čist zmozgana. Štala, vse boli, nizka energija, tišči, problemi, tečnoba, kr neki...pol sem pa danes, po 3 tednih, čez dan spala. Samo eno uro. Ej, sem ko rožica. Tole ležanje na kavču in branje člankov al pa srfanje po internetu ni dovolj velik počitek. Spat je treba! Tako da danes bom šla zgodaj spat, da bom jutri še bolj zacvetela... Mlinčka - odlično! le tako naprej s pregledi. Sunčičica - ti si carica. Kar še mal grej mesto Piki. Bravo! Upam, da ti bomo vse tako sledile. Mlinčka in Taškica - predlagam, da za ženitne ponudbe kar nov forum odpreta... Pika - mi smo mojo staro teto dali v dom na Črnem vrhu. Odprli so ga pred ene 7 leti in jaz sem tja hodila na obiske k teti s stricem in nekaj mesečnim sinom. Ni ravno blizu ampak, takrat so imeli le tam prostor (ker so ga ravnokar odprli). Vse je bilo novo, luštno, veliko aktivnosti so organizirali. Jaz sem se sprehajala tam z vozičkom naokrog in je tam zelo lepo. Je pa res,da dolgo žal tja nismo hodili...kako je pa danes tam pa ne vem.
|