|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
9.3.2009 12:50:26   
beyba
kLEOPATRA...pri nas v banki je blo tko da so bili nerezidenti tujci, tisti, ki so v sloveniji samo delala in delavno vizo za določen čas, ne pa tudi državljanstva-iz tega sklepam da smo potem rezidenti mi, ki smo državljani republike slovenije

No sam da ni blo hujšega z nesrečo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek-full jih že imate, mi dobivamo petega in šestega, dvojki zgoraj....

LANAPO sem te že dodala na FB, kolk ste cortuser posted image

Aja vsem obmesečnikom tudi dane s vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image (ne vemkje je seznamuser posted image )

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
9.3.2009 12:59:52   
Anonimen
Beyba,te klicem...

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
9.3.2009 13:40:27   
beyba
sem se oglaslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
9.3.2009 13:50:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
9.3.2009 14:28:47   
RMRM
Čestitke vsem obmesečnikom, včeraj in danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo - joj, groza. Sam da je vse ok. Pleh se bo pa že zrihtal.

Rezident - zavezanec je rezident R SL, če: ima uradno prijvljeno stalno prebivališče v Sloveniji, oz. je v kateremkoli času v davčnem letu prisoten v Slo skupno več kot 183  dni. (poleg ostalih alinej, mislim da zate velja zgoraj napisano).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
9.3.2009 14:53:31   
RMRM
Kleo, tu si lahko podrobneje prebereš.  http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=2006117&stevilka=5013 ( glej rezidentstvo, 6. člen in 7.člen)

< Sporočilo je popravil RMRM -- 9.3.2009 14:54:37 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
9.3.2009 15:20:11   
tijati
pozdravljene mamica!
sem nova tukaj...no sem bila na začetku kot čebela in imela rok 08.06-rodila sem 12.06-skoraj imamo 9mes. ker smo se selili nismo imeli interneta.....zdej pa ga imamo:-)
naša pridno je, zvečer in zjutri še flašo aptamila....v sredo imamo pregled kok je velka, težka....plazi se ne...ampak se dviguje v posteljici ali stajci...pa me zanima kakšne maste kej čeveljčke,copatke...sploh ne vem kaj ji naj kupim-zdej ima skos bremzice al pa od h&m copatke

lp

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
9.3.2009 18:44:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tijati

pozdravljene mamica!
sem nova tukaj...no sem bila na začetku kot čebela in imela rok 08.06-rodila sem 12.06-skoraj imamo 9mes. ker smo se selili nismo imeli interneta.....zdej pa ga imamo:-)
naša pridno je, zvečer in zjutri še flašo aptamila....v sredo imamo pregled kok je velka, težka....plazi se ne...ampak se dviguje v posteljici ali stajci...pa me zanima kakšne maste kej čeveljčke,copatke...sploh ne vem kaj ji naj kupim-zdej ima skos bremzice al pa od h&m copatke

lp

Dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sporoči najnovejše podatke o user posted image nyi na ZS.

Kleo user posted image user posted image user posted image Sam da je z vami vse ok. Strah je upravičen.user posted image Briga te za vso pločevino, te je na pretek.

(odgovor članu tijati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
9.3.2009 19:10:03   
Taanikaa
čer..
o kleo kaj jst berem..nesrečo ste imeli..ojej..sam da je z vami ok,vrjamem da si se ustrašila ja...tko kot je didli napisala pleh je pleh,se ga da nadomestit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
9.3.2009 19:42:57   
Anonimen
Cer

RMRM najlepsa hvalauser posted image user posted image .Tile usluzbenci znajo tako zakomplicirat z razlagouser posted image user posted image .
Meri spi,je bila popolnoma izmucena,jaz pa hitro na rruser posted image ....sicer vidim da ni nikjer nobeneuser posted image ...Didlinaa,Tanc,imata prav.Pleh je na zadnjem mestu......samo da je mimo.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
9.3.2009 19:44:26   
Taanikaa
ojla kleo..jst sem tu.sem lih malo pokukala goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
9.3.2009 19:45:45   
Taanikaa
..drgač pa nič novega pr nas,mali spi,je revček zdej tolk bolj izmučen ko se sedečka po puzlih miuser posted image user posted image user posted image ...pa čakamo lepše vreme,da gremo ven,je tale vreme obup nouser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
9.3.2009 19:45:58   
Anonimen
Oj Tanc...ze spi tamal?

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
9.3.2009 19:47:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

..drgač pa nič novega pr nas,mali spi,je revček zdej tolk bolj izmučen ko se sedečka po puzlih miuser posted image user posted image user posted image ...pa čakamo lepše vreme,da gremo ven,je tale vreme obup nouser posted image

Tu je vreme super....vceraj soncno in toplo,danes je padal kar fejst sneguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
9.3.2009 19:47:39   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Oj Tanc...ze spi tamal?

jp je že vse ovčke prešteluser posted image ..veš kaj se nam dogaja zadnje dva dni,v spanju ful zajoka okrog polnoči al pa pol enih,pa me tok v luft vrže,pa hitim z dudo,ampak jo ne rabi pa spi naprej brez dude...nevem no a misliš da kej sanja al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
9.3.2009 19:49:16   
Anonimen

Oj Tanc...ze spi tamal?

jp je že vse ovčke prešteluser posted image ..veš kaj se nam dogaja zadnje dva dni,v spanju ful zajoka okrog polnoči al pa pol enih,pa me tok v luft vrže,pa hitim z dudo,ampak jo ne rabi pa spi naprej brez dude...nevem no a misliš da kej sanja al kaj?

Pri nas je isto.sANJA OZ.PODOZIVLJA DNEVNE DOGODKE,PO MOJE.ups crkeuser posted image Se derem zgledauser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.3.2009 19:50:33   
Taanikaa
uuu sneg je naletaval pr vas?..jst ga mam že poln kufer,naj bo že toplo...
kaj sem prej slišala pri poročilih..ženska velika 170 naj bi imela 60-65 kilogramov maksimalno...hm hm hmuser posted image user posted image ..jao..bi blo treba kej hujšat

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
9.3.2009 19:51:10   
Taanikaa

Oj Tanc...ze spi tamal?

Pri nas je isto.sANJA OZ.PODOZIVLJA DNEVNE DOGODKE,PO MOJE.ups crkeuser posted image Se derem zgledauser posted image

sej te slišim,ne rabiš kričatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
9.3.2009 19:53:01   
Taanikaa
..ja kaj bi pa naj pol podoživlajl da tolk joče ponočuser posted image ..prav tisto na glas zajoka...pišuka no se pa vstrašim...je pa tolk cartast zadnje čase,se kr neki stiska k meni,jst pa seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
9.3.2009 20:00:28   
Anonimen

..ja kaj bi pa naj pol podoživlajl da tolk joče ponočuser posted image ..prav tisto na glas zajoka...pišuka no se pa vstrašim...je pa tolk cartast zadnje čase,se kr neki stiska k meni,jst pa seveda user posted image user posted image user posted image

Otroci itak drugace podozivljajo vse.
Fino za stiskanje,tudi meni je vsecuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
9.3.2009 20:04:11   
RMRM

Cer

RMRM najlepsa hvalauser posted image user posted image .Tile usluzbenci znajo tako zakomplicirat z razlagouser posted image user posted image .
Meri spi,je bila popolnoma izmucena,jaz pa hitro na rruser posted image ....sicer vidim da ni nikjer nobeneuser posted image ...Didlinaa,Tanc,imata prav.Pleh je na zadnjem mestu......samo da je mimo.

Kleo, tko al tko ti bodo na davčni vsak drugač povedal. Preberi si link, ti bo bol jasno. Če te pa kaj posebej zanima, pa kar vpraš, ker mi2 sva kar naštudirala rezidnestvouser posted image , sva bla primorana.user posted image

Kje pa si zdej, a v Slo, a ste šli nazaj v N?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
9.3.2009 20:07:34   
Taanikaa
oo čerček tud tebi RMRM..naredila sem album če želite ga lahko pogledate,,,kr neki sem se malo špilala

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
9.3.2009 20:16:50   
Anonimen
RMRM v Slo.Bom vprasala.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
9.3.2009 20:18:16   
lunca14
Čer ,se bom nahitrco uštulla zdraven,ker moram še maja dat spat.........o kleo,groza,sem prebrala,mene je tega najbolj strah,prometne nesreče,odkar imava otroke,se vsakič ko gremo kam,zamislim nad tem,kaj ,če se nam kaj zgodi,res močno upam,da tega nikoli ne doživim,ni me strah lastne smrti,ampak smrti mojega in mojih pikcev,tega ne bi prenesla...........o,o,čem sem jaz začela nakladat.........glavno,da vama ni nič...........
.........tanika,kje si pa naredila album,na rr,potem pričakujem povabilo,če ga pa imaš na fb,tam pa ne sodelujem,tko,da,upam,da ga maš na rr
...........rmrm,kako smo kaj mami?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
9.3.2009 20:25:58   
Taanikaa
lunca čerček..tuki na rr je album je javen tko da kr klikni na album

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?