Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 18:27:15
|
|
|
|
Rakica_80
|
Suzi, naj ti povem, da boš prišla pred poletjem v postopek, kolikor vem, tvoj gre sedaj na spermiogram, izvidi so gotovi v enem tednu, ti si rekla da imaš vso dokumentacijo, tako da ti bojo poslali vse skupaj na konzilij v začetku aprila, pošto dobiš ful hitro- mislim da celo v enem tednu....v maju si po moje že v postopku...kje je julij, ne razmišljaj o juliju Samo vem kako se počutiš, ker sem bila na istem- vedno čakanje in zavlačevanje!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 19:21:36
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Miška nima tolki potrpljenja, da bi čakala do nedelje ali celo ponedeljka... In že danes objavlja veselo novico, da je ratalo .
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 19:29:58
|
|
|
|
Fargesia
|
miška! sej sem ti že po telefonu vse povedala...pa vseeno
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 6.3.2009 19:30:17 >
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 19:35:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
Fargi tudi ti boš kmalu zagledala ++++++++++
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 20:04:15
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Fargi tudi ti boš kmalu zagledala ++++++++++ ooooo, kako lepooooo!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 20:11:17
|
|
|
|
miska73
|
Pupike moje zlate, jst vas mam ful rada.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 22:01:31
|
|
|
|
misk2
|
miska 73 ......... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...lepo darilo za dan zena....jeeeeeeeeeeee...jupiiiiiiiiiiiiiii...tako sem vesela zate...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.3.2009 8:37:57
|
|
|
|
neela
|
Dobro jutrooooo!!!! Najprej za vse srečke en ....ja, miška...ti si v TEJ skupini!!! Za vse ostale pa ....jupiduuu.... Aha, še uradno....MIŠKA....iz vsega moja velikega ti čestitam za +! Želim ti prelepih , potem pa navihana mišeka, ki te bodo nenehno razveseljevala!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.3.2009 14:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
BEBIII, jaz tudi računam da grejo papirji začetek aprila na konzilij. Tudi če bi npr. potem dobila pošto v 14 dneh, potem je treba čakat M in je takoj sredina ali konec maja. No, kaj pa vem.. Upam, da bo šlo pred poletjem, če ne pa pač ne. A mogoče ti kaj veš, če si lahko npr. ko dobiš pošto in potem kličeš za zaporedno številko in ti rečejo, da pokliči ko dobiš M. A si jo lahko takrat sprožiš sama ali ne? Vas čudi kaj delam med vikendom na RR? Oba moja dedca spita, meni je pa dolgčas. Sej vem - lahk grem mal pospravljat, peglat, prat.. Ampak tok mi pa spet ni dolgčas.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.3.2009 14:49:25
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Vas čudi kaj delam med vikendom na RR? Oba moja dedca spita, meni je pa dolgčas. Sej vem - lahk grem mal pospravljat, peglat, prat.. Ampak tok mi pa spet ni dolgčas. Lohk pa prideš do mene na kafe.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.3.2009 14:56:04
|
|
|
|
miska73
|
No, zdej ko sem mal k seb prišla... Hvala še enkrat. Komi čakam srečanje, pa da se še v živo izlubčkamo in načvekamo. Neelek moj, mi je hudo, da ti ni tokrat ratalo. Pa da bi midve ble čist čist skupi noseče. Ali važno je, da guramo naprej. Pa da odpotujeo papirji na konzilij. Ker z IVF se ti nekajkrat povečajo šanse za uspeh. Seveda bomo prej še držali pesti za zadnji IUI. Kaj boš pa imela tokrat Gonal ali Menopur?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.3.2009 15:19:13
|
|
|
|
neela
|
suzi, men je včeraj s. Tatjana rekla, da je IVF konzilij 25.3.. Za vsak slučaj vprašam v petek še enkrat... miška, jaz sem še kr tolk vesela zate! Kako pa tvoj dragi to silno veselje in non-stop brnenje telefona s kupi čestitk, prenaša??? Jaz tudi v tretje nadaljujem z Menopurjem, ista doza. Dragi dr. D mi je pojasnil, da so moji krvni testi (FSH, LH) čisto ok in da kao nisem uvrščena med tiste PCO-jevke, ki potrebujejo Gonal. V bistvu zaradi tega sploh nisem PCO-jevka . Sicer pa me je tud potolažil, da sem za iui jaz čisto ok reagirala, ker oni niso američani, ki podpirajo sedem/osemplodno nosečnost....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.3.2009 15:20:35
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi A si jo lahko takrat sprožiš sama ali ne? suzi, pa kaj ti nimaš redne ?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.3.2009 15:37:19
|
|
|
|
miska73
|
He, he... mu ni bilo treba prenašat, ker sem šele zvečer prišla domov... Evo malo lepe muzike tukaj
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.3.2009 15:50:20
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 He, he... mu ni bilo treba prenašat, ker sem šele zvečer prišla domov... Evo malo lepe muzike tukaj a šele zvečer si mu privoščila skupno veselje.....ti, ti.....!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 7.3.2009 23:59:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi A si jo lahko takrat sprožiš sama ali ne? Jooooj Suzi, veš da jaz o tem nič nevem Sploh nisem do sedaj vedela, da si lahko sprožiš Jaz sem res čudna Ne sekiraj se, boš videla, da boš že v maju mesecu v postopku Razmišljaj samo pozitivno in pozitivno bo prišlo Jaz imam res občutek, da bomo vse ali to leto ali pa v letu 2010 vse MAMICE Lahko noč vsem
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.3.2009 19:10:14
|
|
|
|
Fargesia
|
no, pa da se še tukaj pohvalim... SAMA sem si dala stopko!!!!! sicer sem zraven zašvicala k konj, ampak peklo pa ni nič!!! no, čisto malo na začetku,. potem pa nič!!! sem ful počas stiskala in je ratalo!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.3.2009 19:30:26
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia no, pa da se še tukaj pohvalim... SAMA sem si dala stopko!!!!! sicer sem zraven zašvicala k konj, ampak peklo pa ni nič!!! no, čisto malo na začetku,. potem pa nič!!! sem ful počas stiskala in je ratalo!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 8.3.2009 20:08:49
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia no, pa da se še tukaj pohvalim... SAMA sem si dala stopko!!!!! sicer sem zraven zašvicala k konj, ampak peklo pa ni nič!!! no, čisto malo na začetku,. potem pa nič!!! sem ful počas stiskala in je ratalo! Si carica, ni kej. Pa upam, da ti ne bo več treba ne dajat ne dobivat stopk Pa hvala za seksi darilce po telefonu.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.3.2009 8:38:11
|
|
|
|
mausikaa
|
punce kakšen vpliv ima Klomifen na tempraturo? jo ima ali ne? nekateri pravijo da ja, nekateri da ne...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.3.2009 9:23:16
|
|
|
|
Anonimen
|
O k bom znorela... napišem hudiča in pol in me vrže ven. No, na hitro še enkrat: miška, škoda da nisem prej videla tvojega povabila, ker bi se pa znalo naredit, da bi prišla. No, saj sem potem oba dedca spravla iz postle in smo šli na en dolg sprehod. In kako si ti ? Počutje, občutki? Sta že komu povedala? Daj no malo napiši.. neela, 25.3. mi konzilij ne pride nič prav, ker greva šele 30ega pogledat rezultate spermiograma in grejo papirji šele potem naprej. Lahk mi pa vprašaš kdaj bo naslednji.. Najbrž nekje konec aprila, tako kot sem predvidevala. A da ti je dr. D rekel, da nimaš PCO? Meni je pa rekel, da ga imam (očitno glede na laboratorijske izvide - se katera spozna na te vrednosti ) in da bom najbrž dobro reagirala na gontratopine -al neki takega. Kaj je to? Gonal? Aja, M pa nimam redne. fargi, bravo za stopko. Vidiš, da ni noben bau bau. mausika, merjenje temperature med jemanjem K je čisto nepotrebno, ker je itak možnost, da ne kaže prav. aja, pa dobro jutro.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.3.2009 9:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to: v sredo sem vzela zadnji D. Ponavadi dobim M nekje v treh dneh, vendar jo danes še ni... Če ne bi bila 100% da itak ne more ratat, potem bi že skakala do stropa. Aja, kaj sem hotla s tem vprašat: a je še kateri tok zamujala k je jedla d?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.3.2009 9:48:07
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Še se vam lahko jaz pridružim, ta cikel sem bila drugič na klomifenu, pridelala nisem nobenega folikla (prvič sem vendar ni prišlo do oploditve), tako da sem dobila tudi napotnica za kliniko za neplodnost (datum dobila 16.6), med tem časom pa sva se z G zmenila, da bom še vedno na klomifenu
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.3.2009 16:32:50
|
|
|
|
Fargesia
|
zaljubljena dobrodošla!!!! mislim da se poznava z drugega foruma...maš ZS... suzika, jaz sem jo dobila tam okoli po cca 10 dneh...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 9.3.2009 18:59:40
|
|
|
|
Fargesia
|
tale mi danes paše...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?