Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.3.2009 7:33:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. trinity, ful lep buši!! lučka, dobro si odgovorila G glede tistega šlaufka. Ma ne sekiraj se zaradi kg - G itak včasih pretiravajo glede tega. Glavno, da ima kar potrebuje, to pa itak ima. neela, še vedno ne vem kdaj delaš test? miška, ti ga v nedeljo? Ponedeljek??? Nič ne obljubim.. Midva imava pa jutri prvi posvet!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.3.2009 8:05:44
|
|
|
|
lučka 25
|
suzi, dobro jutro. Evo, jaz sem danes že okonci, ne morem spat. Sem že kot prava upokojenka. Ah, za kilce pa G se pa ne sekiram. Itak vem, da je moj G bolj strog za kilograme, ampak jaz ga včasih kar mal pohecam, al pa se naredim neumno. Ja, jutri pa dobro opravita, pa naj se stvari začnejo lepo premikat v pravo smer.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.3.2009 9:24:33
|
|
|
|
misk2
|
jutro...ja vceraj sem prov cutila ovulacijo..taka hitra bolecina...ni dolgo trajalo..seveda sva midva veselo hihihih: ...tako da upam na najboljse... trinity zelo lep trebuscek.... kako ste ostale?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.3.2009 10:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
lučka, jaz bi šla pa takoj nazaj spat. Ta teden hodim vsak dan nekje ob 21.00 spat, pa sem vseeno ful zaspana in bi zjutraj še tako spala. misk, super za ovulacijo.. Drugače sem pa kar vredu.. Čakam, da končam s službo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.3.2009 20:00:31
|
|
|
|
miska73
|
Suzi fajn se zmen jutri. Neelek saj veš za kaj držim pesti. +++++++++++++++++ Dej kak SMS pošlji, če ne boš kmalu blizu neta. Mišk2 upam, da sta dobr tega ateja na mamo al mamo na ateja zrihtala in da boš čez 14 dni ti tudi lulala pluseka. SREČANJE... Pol bomo pa še mal počakala, če neela ne more. Bomo pa za materinski dan, če ne za dan žena.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.3.2009 20:30:02
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela 'čeeeer...ja, zadnji čas je, da začnemo usklajevat datum srečanja, kajne? Jaz drugi teden ne morem, ker se moram učit pa še ful enih planov imam. Kaj pa ponedeljek, 23.3.??? jaz sem za!!! upam da bomo lahko vse tri takrat častile!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.3.2009 20:35:42
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: neela 'čeeeer...ja, zadnji čas je, da začnemo usklajevat datum srečanja, kajne? Jaz drugi teden ne morem, ker se moram učit pa še ful enih planov imam. Kaj pa ponedeljek, 23.3.??? jaz sem za!!! upam da bomo lahko vse tri takrat častile!!! Meni datum tudi zaenkrat ustreza.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 5.3.2009 21:22:22
|
|
|
|
neela
|
Ojla, no, veseli me, da se kr strinjamo z datumom....torej lahko razpišemo prijavnico, kajne? Na SREČANJE KLOMIFENK v ponedeljek, 23.3. pride - Fargi - lučka - miška - neela - kje ste ostale????
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 9:41:56
|
|
|
|
Martinki
|
Neki čudnga se v meni dogaja...v nedeljo sem dobila . Trajala je borih 3 dni (tko kt ponavad), prvi dan močne bolečine. Zdej pa jz ne vem, ker se mi to prvič dogaja...pred in zdej po me še vedno skelijo bradavičke. Zjutraj in proti večeru čutim tako čudno špikanje v levem in desnem jajčniku, vsake tok časa me ful useka dol. V torek sem delala test in je bil -. Muči me to, da sem spet začela s Cyclo P., ki ga pa ne smeš jest, če si . Za ovulacijo je ful prezgodi, ker je dons 6 dan. Pa še prebava me zeza, beri večkratno sranje Sej vem, da mi ne ostane nč druzga kt da nardim še en test al grem pa kri dat. Skuštrana Suzi, ti si profi za PCO. A se je teb tud to kdaj dogajal? Neela zate držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 12:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Martinki, na žalost ti ne znam pomagat. Naredi test, da boš sigurna. neela, a danes delamo test??? Sem te zadnjič spraševala, pa nisi nič rekla. Pa saj vseeno, močno držim pesti!!!! Miška pa lula v nedeljo, ne? Tudi zate držim pesti!!!! Midva sva bila danes na posvetu. Jaz imam narejene vse preiskave, tako, da sem zaključila, moj pa mora še na spermiogram, ki ga ima v sredo. Potem pa imava konec meseca spet posvet. Baje, da bova težko pred poletjem šla v postopek.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 12:42:01
|
|
|
|
miska73
|
Miška nima tolki potrpljenja, da bi čakala do nedelje ali celo ponedeljka... In že danes objavlja veselo novico, da je ratalo .
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 12:44:33
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Midva sva bila danes na posvetu. Jaz imam narejene vse preiskave, tako, da sem zaključila, moj pa mora še na spermiogram, ki ga ima v sredo. Potem pa imava konec meseca spet posvet. Baje, da bova težko pred poletjem šla v postopek. Kako pa to, da ne bo šlo pred poletjem? Če rata, da grejo papirji aprila na konzilij, bi vendarle moralo uspeti prej.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 13:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška, kaj naj ti sploh rečem????? Ful, ful, ful sem vesela za vaju!!!!! Čestitke, sedaj si !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 13:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Kako pa to, da ne bo šlo pred poletjem? Če rata, da grejo papirji aprila na konzilij, bi vendarle moralo uspeti prej. Ja, aprila grejo na konzilij in itak bo trajalo en mesec preden dobim pošto in je tukaj že maj. Potem pokličem za evidenčno in mi reče naj pokličem po M. In npr. da čakam en mesec na M je tu že junij.. Julija pa nehajo delat. Vsaj tako je rekel. Jaz tud upam, da bo kaj prej. Ali si lahko M sprožiš z Dabrostonom pred postopkom ali ne?? Npr, ko bom klicala za evid. in mi bo rekla da naj pokličem pri M.. Si jo lahko takrat ko dobim pošto sprožim ali ne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 14:58:06
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, jst bi vas rada nekaj vprašala po klomifenu koliko dni ste imele še stranske učinke?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 15:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
dini, meni se zdi, da sem jih imela tja do M.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 15:26:22
|
|
|
|
dini
|
In če ne pride m?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 15:27:12
|
|
|
|
dini
|
In potem po m še kej?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 16:38:07
|
|
|
|
Martinki
|
Miska73 jupi želim ti božanskih in super .....res sem vesela :)
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 17:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini In potem po m še kej? M mora pridit, razen če si . Navadno po K malo zamuja, tako, da ne upaj preveč ko ti bo zamujala kakšen dan. Drugače pa pri meni po M ni bilo stranskih učinkov.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 18:05:43
|
|
|
|
dini
|
Hvala ti skuštrana suzi, to pa zato sprašujem ker je od zadnje tabletke že 26 dni minilo pa imam napihnjen trebuh.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 18:11:01
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Hvala ti skuštrana suzi, to pa zato sprašujem ker je od zadnje tabletke že 26 dni minilo pa imam napihnjen trebuh. Mislim, da lahko narediš test, pa boš najboje vedela na čem si. Navijam za .
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 18:13:35
|
|
|
|
dini
|
Upam da nimam napihnjenega zarad klomifena.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 6.3.2009 18:16:34
|
|
|
|
dini
|
lučka 25 hvala ti ful
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?