Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:24:14
|
|
|
|
KatMat
|
z veseljem ti specem tortico ce jo prides iskat...zelo rada pecem...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:24:27
|
|
|
|
HM84
|
Ojej punce, dobre slaščičarke ste Še dons pa jutr se mal pazim, da ne pojem preveč sladkega, da ne bo tehtnica v sredo na pregledu preveč pokazala, pol pa brez problema pojem kakšno tortico al pa tisto rusko zadevo Čeprav bom dons palačinke mnjami, mnjami, mnjami...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy aha...se še šolaš?kero šolo pa dokončuješ?če mene vprašaš sploh ni nobene recesije to bo en dnar pobasu kokr ponavad ... sam komplicerajo...vem d do 3 leta se nedela nadur pa tega....sam to pr ns nč nepomaga.. d naprej negovorim no..tok mi je že zdj muka sam d pomislm d se morm nazaj vrnt--nevem kva bom res--bom vidla mogoče bojo pa bojši časi!! čao saj pr nas se tud kao neda pa mal namigneš na zakon pa prc utihnejo ja rada bi dokončala ekonomsko šolo, saj jo delam ob delu k sem bla pr naumnih v najstniških letih pa nisem šla od srednje triletne šole naprej bom pa zdej peto stopnjo naredilapr prvemu sem končala prekvalifikacijo v trgovca zdaj pr drugemu bom pa ekonomsko naredila da bom pol vsaj lahko kaj bolj pametnega našla, vsaj toliko da bom vikende doma pr svojih otrokih
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:26:43
|
|
|
|
elyy
|
a maš kšn dober recept?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:26:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Ojej punce, dobre slaščičarke ste Še dons pa jutr se mal pazim, da ne pojem preveč sladkega, da ne bo tehtnica v sredo na pregledu preveč pokazala, pol pa brez problema pojem kakšno tortico al pa tisto rusko zadevo Čeprav bom dons palačinke mnjami, mnjami, mnjami... midva bova tud mela za vecerjo palacinke pa kakav (ceprav bi ubijala za projo kavo)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:28:06
|
|
|
|
zoja10
|
HM84 jst tud mam še status in sm si računala otroški dodatek po teh papirjih k so jih zdej za dohodnino pošiljali za lansko leto... moje prejeta nakazila in plača od mojga... pr nas pride tm okol 40 Eur... s tem da ma moj dobro plačo jst sm pa v lanskem letu zaslužla prbl 3000 eur... http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp sm bla pa jst že na socialni in sem že oddala papir za unih 270 eur, sam mi je čudno k drugega nism čist nč izpolnjevala mi tud ni nč dala (za nadomestilo porodniške),... a jst začnem to nadomestilo prejemat z rojstvom otroka al z začetkom porodniške? pojma nimam... bom šla še enkrat tja konc mesca... papirje za očetovski tud dobiš vse tam... aja pa tud očetovstvo sva uredila tam.. DUDI a si ti že dobila kej dnarja k mislm da si oddala konc feb. tko k jst...? da gremo mal zapravljat :D Jst bom tudi danes pekla palačinke, z nutelo......njamiiiiiii Blue...poročaj kako je blo na pregledu...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:28:52
|
|
|
|
KatMat
|
jest sem pa danes dobila ze novo ponudbo za sluzbo po koncani porodniski...tukaj kjer zdaj fusam...hm kaj pa vem...sej je res da se dela samo 8-16.00 pa u pisarni bi bila ampak ne vem...gostinstvo mi je usec
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:30:28
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 Jst bom tudi danes pekla palačinke, z nutelo......njamiiiiiii . palačinka party!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest sem pa danes dobila ze novo ponudbo za sluzbo po koncani porodniski...tukaj kjer zdaj fusam...hm kaj pa vem...sej je res da se dela samo 8-16.00 pa u pisarni bi bila ampak ne vem...gostinstvo mi je usec a boš vikende frej?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:36:08
|
|
|
|
KatMat
|
ja seveda...edin urnik je tist k bi me preprical...v gostinstvu pa veste kako je
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:36:12
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja10 nisem še dobila denarja...baje je najprej odločba ki je tudi še ni bilo... drugače pa tudi jaz nisem zaposlena in sem nesla tist papir ki ti ga da G in sem šla na socialno kjer sem uredila za paket in za ta starševski dodatek ki je nadomestilo porodniške in znaša mislim da okrog 188 €...samo reče ti da pač nisi upravičen do porodniške in da dobiš to nadomestilo nekaj podpišeš in je ne rabiš nič...razen takoj ko dobiš rojstni list ga neseš na socialno da boš začela to prejemat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja seveda...edin urnik je tist k bi me preprical...v gostinstvu pa veste kako je delaš samo od ponedeljka to petka od 8-16h, sobote nedelje in praznike frej punca pa kaj ti še hočeš, če bi men bilo to ponujeno bi takoj zagrabla, ker sem 6let delala v gostinstvu in sem samo sanjala o tem da bom kakšen vikend frej no ja to je moje mnenje, jaz bi na tvojem mestu zagrabla z obema rokama
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:50:07
|
|
|
|
KatMat
|
jest sem ze 10 leto v gostinstvu-res da kaksnga dopusta al pa frej vikenda res nisem imela ampak vsec mi je stik z ljudmi...ki ga v pisarni nimas
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:51:00
|
|
|
|
KatMat
|
zdej pa cas zapuscam grem gledat filmcek z mojim dragim!!papa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 18:58:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat zdej pa cas zapuscam grem gledat filmcek z mojim dragim!!papa papa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 19:27:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest sem ze 10 leto v gostinstvu-res da kaksnga dopusta al pa frej vikenda res nisem imela ampak vsec mi je stik z ljudmi...ki ga v pisarni nimas ja no men je tud to všeč, stik z ljudmi to imam še vedno, ker delam v trgovini, sam da bi bila pa čez vikendom lahko s svojo familijo bi pa tud to požrla, no ja pametna zdajle bit je glih tako kot da bi z glvo v zid butala, boh ve kaj bi jaz naredila, če bi res dobila to možnost, odloči se tako da ti pol ne bo žal pa vso srečo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 19:36:33
|
|
|
|
Dudica1
|
ja počasi odhajajo vse spančkat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 9.3.2009 20:00:20
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz grem tud nočko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 6:08:40
|
|
|
|
AKP
|
Dobro jutro! Sem lepo vse za nazaj prebrala in si tudi izračunala otr. dodatek. Papirje dobim komaj 26.2. Mi je rekel g da jih on komaj da po 32 tednu. Porodniško začnem 18.4. in me zanima kdaj dobiš prvo nakazilo. Je mogoče tudi pomembno da oddaš papirje do enega določenega datuma ali pa je vseeno. Cunjice imam že skoraj vse oprane in zlikane. Sem si v omari že sortirala številke po policah in kar sproti reduciram, ker imam absolutno preveč oblačil. Pri št. 56 imam 9 pajackov in 10 bodijev in še jopice in majčke, še več oblačil pa imam pri št. 62. Pa še ena kolegica mi prinese samo lepa oblačila za punčke. Sem prav vesela, da ne bom na oblačilih porabila skoraj nič denarja. Počutje je pa bolj tako. Nekaj malega naredim in že moram počivat, ker me ful boli na desni strani. Pa to mojo dete tako neprijetno brca, prav boleče je . Zdaj pa še grem malce počivat in potem preverit kaj je novega.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 6:52:58
|
|
|
|
Dudica1
|
malo se vam javim ker grem potem na pregled...končno... spali smo odlično samo da sm morala kar pogosto na wc k ponavadi ne hodim...pa bo že... zunaj je že sonček samo toplo pa ne bo zgleda... ...pravi mož da bo popoldne spet slabše vreme... kako ste pa kaj ve spale?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 7:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro dudica1: dober oprav na pregledu ja zunaj je sonček in mrzlo ko bo že no jaz sem spala še kar vredu, pa bi še spala, sploh ne vem zadnje čase bi samo spala jaz sem že po zajtrku zdaj pa moram še kosilo skuhat mam še dost časa kaj boste danes počele jaz ne bom skoraj nič delala sam posesat morem ker zdaj pa že orenk po smeteh hodim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:04:21
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Jst sem pa dons odlično spala po dolgem času... Dudica dobro zrihtaj na pregledu in pozdravi svojega Kaj bom pa jst dons počela... nimam pojma... malo bom sigurno pospravljala, skuhat bo tudi kaj treba... bomo videli še kakšna volja bo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:06:59
|
|
|
|
petrazg
|
Aja, vas že nekaj časa želim vprašat, pa pozabim... a katera prodaja kozmetiko ORIFLAME??? Mi je všeč en njihov puder, pa nimamo več dobavitelja.... :)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
o no počasi se prebujate
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:21:12
|
|
|
|
KatMat
|
dudica fajn opravi in ne pozabi nam povedat kako je slo!!!! hello cveki...smo ze ustal a ne??jaz ze pridno delam pa mi kavica disi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?