Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:24:19
|
|
|
|
HM84
|
Dobro jutro punce... upam, da ste dobro spale, jaz sem bolj slabo. Mi ni in ni šlo v glavo...sem celo noč študirala, kako je možno da bom po spletnem izračunu dobila tistih slabih 30€ otroškega dodatka. Sem besna ko ris! Že res da sem lani kar precej zaslužila, ampak logično da od aprila naprej ne bom nič, ker sem itak študent Je pa zadnje dni krožil mejl, koliko dobijo Strojanovi otroških dodatkov. No, za tiste, ki ga niste dobile... Uffff... Dudica1, dobro opravi na pregledu Aja, kako vam je uspel palačinka party učeri, meni sta 2 ostali, tako da jih bom zdele za malco zmazala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:24:26
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro Sonček sije,mrazek pa se ne da odgnati... Kako? Ne poznam nobene ki bi prodajala Oriflame kozmetiko,daj vprašanje na čvek,mogoče se ti kakšna javi. Jaz sem odnesla vpisnico za v vrtec,obravnavali bodo aprila...Ravnateljica mi je sam rekla,da bom podatke naknadno sporočila in to je to. Zdaj pa grem zibko spucat pa mal "prešmirglat"ker jo bova na novo preštrihala.Sva jo dobila pri njegovem sodelavcu,tako da nismo vrgli nič evrčkov stran.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:26:11
|
|
|
|
OliveOyl
|
Matr mama Elka pa fajn kasira,ja saj zato pa imajo cigani toliko otrok.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:31:25
|
|
|
|
petrazg
|
Vrtec... a lahko damo za nerojenega otroka že vlogo? Kaj pa za tistega , ki je že v vrtcu, a rabim kaj podaljšat? Nimam pojma...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:38:53
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Vrtec... a lahko damo za nerojenega otroka že vlogo? Kaj pa za tistega , ki je že v vrtcu, a rabim kaj podaljšat? Nimam pojma... Za tistega,ki je že noter ne rabiš nič dajati gre avtomatsko naprej. Za nerojenega pri nas lahko daš(drugje ne vem kako je).Razpis je do 31.3 za leto 09-2010.Pri nas je tak naval v vrtec,da vprašanje če bom dobila.Me je že kar groza.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:42:59
|
|
|
|
AKP
|
Glede Strojanovih ne bom raje debatirali, ker me to tako razjezi. Je bilo zadnjič v Večeru napisano s kakimi avti hodijo po pakete in oblačila od rdečega križa. Potem pa grejo na kramarski sejem in tam oblačila prodajajo. Naši ljudje, ki so pa res ubogi pa ne dobijo včasih niti paket z hrano, ker še ni minilo vmes dovolj časa. Pa imajo lepo vrtec zastonj, stanovanje dobijo brez problema, itd. Groza.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:47:25
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Zuni je -3 stopinje. Sm dragega v službo pelala,sva mogla fajn avto zdrgnt, ker je bil čist zmrznjen. Petra: Jst ti lahko puder zrihtam iz Oriflema, če hočeš. Drgač pa kar se vrtca tiče, vem da ga v Ljubljani ne moreš prej vpisat, lahko pa ga takoj ko se rodi. Kar se pa ciganov tiče , Da ne govorimo o tem da že eno leto ne plačujejo elektrike, in glede na to da se grejejo nanjo je najbrž račun zelo velik, pa seveda jim jo še niso izklopl, sm oa zadnič gledala po tv eno mamco, ki je ostala brez službe in je rekla da ne more plačati elektrike, in ko se je hotela na elekrto zment so ji rekl da niso socialna ustanova in ji bojo pač izklopl elekrtiko. Kje je tuki pravica. Cigani pa itak samo delajo te otroke, pa itak sploh ne vejo kok jih majo. Sm osebno to doživela da nista vedla starša al jih mata 7 al 8.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 8:57:38
|
|
|
|
HM84
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ne in strojanovi živijo od nas, davkoplačevalcev mi pa vsak dan garamo ko budale pa še tist cent nam jemljejo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:01:08
|
|
|
|
AKP
|
Pri nam pa sije sonček in je zunaj že skoraj 11 stopinj. Se bom potem, kar usedla na teraso in malce lenarila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:12:33
|
|
|
|
Tanja_
|
Živjo punce! Pismu mam dost tega vstajanja ob pol šestih. Sam še do 1.aprila pol pa dopust. Drgač me pa zanima, kako je s temi vrtci? A naši otroci bojo mogl do septembra čakat, da bojo lahko šli? Akl tud kej vmes vzamejo?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:17:07
|
|
|
|
petrazg
|
V Ljubljani je tudi sonček , vremenska postaja pa kaže samo 1 stopinjo... Mrzlo... Lake... superca za puder... Povej kako se bova zmenili... Vrtec... naša svetovalna delavka ima uradne ure v četrtek... jo takrat pokličem kako je s vpisom bejbija v trebuščku. Sem pa jezna, ker bomo malega poleti izpisali iz vrtca vsaj za 1 mesec pa bomo vseeno plačevali 100 eur rezervacije... Res je fajn bit Strojan...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Živjo punce! Pismu mam dost tega vstajanja ob pol šestih. Sam še do 1.aprila pol pa dopust. Drgač me pa zanima, kako je s temi vrtci? A naši otroci bojo mogl do septembra čakat, da bojo lahko šli? Akl tud kej vmes vzamejo? pri nas jemljejo v vrtec samo septembra, oz do maja te obvestijo, kdaj je sprejet! naši bojo majski in bojo šele septembra not pršli tisti ki pa so decemra pa pojo pač decebra prišli v skupino! tako da ja jaz bom mela kr problem z varstvom tiste tri mesece oz. štiri ah bo že
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:20:48
|
|
|
|
petrazg
|
Tanja v Ljubljani je full kriza z vrtci in si lahko vesel, da sploh dobiš vrtec. Prvega sem vpisala po rojstvu, bil je maj, pa so ga v vrtec sprejeli šele z novim šolskim letom... s septembrom, pa še to je bil sprejet šele v drugem krogu...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
raje pustmo strojanove, k jih samo slišim da se govori o njih me tako razjezi da bi najraje kakšnega v vladi fentala oni lahko vse naredijo, mi pa nič, oni vse dobijo mi pa nič, nikjer ne delajo, samo kradejo, pol pa pravijo da nimajo nobene pravice več pravic imajo kot mi ko garamo in dajemo državi, oni pa niti ficka še niso dal državi živijo pa na naše stroške prasc..........
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:24:55
|
|
|
|
OliveOyl
|
Pri nas je šel ta prvi s septembrom ( je tudi rojen septembra),druga je šla z januarjem (tudi rojena jan.).Zdaj pa dvomim,če bom dobila maja al pa septembra.Je res taka gužva. Doma nimam nobenega,da bi mi čuval otroka,tako da bo res kriza.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
moj prvi je tud septembra, in je šev septembra, ta pa bo majski pa upam da ga bodo sprejel vsaj za september, ker pr nas od maja pa do septebra ne sprejemajo v vrtec
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:30:01
|
|
|
|
lake
|
Ja v Ljubljani je kriza, se ampak če je vpisanih več otrok ki bi šli npr. maja, odprejo poseben oddelek, ampak ne po vseh vrtcih. Ja pri nas bo tudi problem z varstvom, ampak bomo že nekak. Najboljš da pelemo otroke k ciganom v varstvo, oni majo cajt . Petra: Imas Z.S.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:32:16
|
|
|
|
KatMat
|
vse so jim ze dal (strojanovim) pa se jim ni zadost-pol pa gledamo kako elka strajka pred sodiscam ko jim koncno za nekaj sodijo!!! njih bi poslala vn pa bi blo mir!!! V SLO imamo par tisoc romov pa se skoraj da nic ne slisi od njih...sam o teh strojanih!!!nasa drzava bi se mogla zgledovati po kaksni drugi drzavi v evropi kako imajo to urejeno!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja v Ljubljani je kriza, se ampak če je vpisanih več otrok ki bi šli npr. maja, odprejo poseben oddelek, ampak ne po vseh vrtcih. Ja pri nas bo tudi problem z varstvom, ampak bomo že nekak. Najboljš da pelemo otroke k ciganom v varstvo, oni majo cajt . Petra: Imas Z.S. ja pa da ratajo taki kot so oni ni šans
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:33:34
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja v Ljubljani je kriza, se ampak če je vpisanih več otrok ki bi šli npr. maja, odprejo poseben oddelek, ampak ne po vseh vrtcih. Ja pri nas bo tudi problem z varstvom, ampak bomo že nekak. Najboljš da pelemo otroke k ciganom v varstvo, oni majo cajt .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat vse so jim ze dal (strojanovim) pa se jim ni zadost-pol pa gledamo kako elka strajka pred sodiscam ko jim koncno za nekaj sodijo!!! njih bi poslala vn pa bi blo mir!!! V SLO imamo par tisoc romov pa se skoraj da nic ne slisi od njih...sam o teh strojanih!!!nasa drzava bi se mogla zgledovati po kaksni drugi drzavi v evropi kako imajo to urejeno!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:33:42
|
|
|
|
KatMat
|
midva morva zdej ta teden to zrihtat glede vrtca ce hoceva da gre najino pišče v vrtec naslednje leto aprila (z 11 meseci) sam kaj ko mi vsak drugac pove kam moram
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:35:48
|
|
|
|
KatMat
|
res me tok zjezi...pol pa se elka govori da zahtevajo odstop njihovega predstavnika ker ONI niso nic denarja dobil od fundacije ki je namenjena za ureditev romskega problema....kaj so oni??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 10.3.2009 9:38:31
|
|
|
|
Hanaja
|
Ah dejte punce no...kakšna debata pa je to danes?! Strojanovi pa so ja že čisto izrabljena tema... v kateri je veliko resnic, veliko pa tudi predsodkov in nepoznavanja resničnih razmer. Sploh pa je krivično, da zaradi njih večina ljudi vse Rome meče v isti koš. Veliko imajo masla na glavi, prav tako pa naša politika. Lahko bi vam še kej napisala, ker razmere poznam od blizu, pa ne bom, da ne boste mislile, da jih zagovarjam. In verjemite, ni fino biti majhen otrok in se pisat Strojan... oni niso prav nič krivi, ampak tam odraščajo... Kar se pa tiče otroških dodatkov, pa o tem obstajajo jasni predpisi, ki se marsikomu zdijo krivični...ampak vsak lahko dobi največ toliko, kolikor mu po zakonu pripada. Nimamo kaj, vsi smo na istem. Sploh pa ni dobro, da se nosečnice razburjamo... raje pobožajte svoje trebuščke in mislite na svoje majčke in majčice. Glasujem za majčke zmajčke , sončkov je že preveč, poglejte malo druge teme.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?