|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
9.3.2009 15:35:47   
elyy
a res...a kva...v keri trgovini pa ti delaš?
in od kerga mesca si v bolniški?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
9.3.2009 15:39:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

a res...a kva...v keri trgovini pa ti delaš?
in od kerga mesca si v bolniški?

po moje v kunkorenčniuser posted image user posted image user posted image user posted image v TUŠU!! v keri pa ti???

sem pa na bolniški po obrokih najprej tri mesece, pa pol mal delat pol so bili pa še večji problemi in sem od sred januarja do porodniške doma na bolniški, no tako rekoč celo nosečnostuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.3.2009 15:40:08   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: U_SURDI

Punce zdravo!
Imam eno vprašanje. Zdravnica mi je predpisala sirup - železo in opažam, da sem danes ful zaprta in imam občutek kot da bi hotela dobiti heberoide. Ko sedim je ok, ko pa vstanem me pa tko "rit" boli za pop......
Je imela še katera te probleme in kaj je naredila?
papa

Sicer nisem vaša, a vseeno naj ti odgovorim, ker sem imela iste probleme. Meni je pomagal prašek Mucofalk, ki sem ga kupila v lekarni in ga lahko jemlješ tudi med nosečnostjo. Je treba pa redno jemat vsak dan (par dni traja, da se telo navadi). Ni odvajalo. zraven moraš pit veliko tekočine, ker se v črevesju napoji in naredi blato mehko.
Poleg tega pa sem se mazala z mazilom, ki sem ga dobila pri proktologu Proctucol Salbe (mislim, da se dobi v Avstriji).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
9.3.2009 15:43:41   
elyy
Cveka js pa delam v mercatorju....js sm pa šla na bolniško,zato k mi je čez glavo šlo vse že...sej veš kako je v trgovinah...mau delavcev pol pa nared vse....in ni se mi dobesedno dal ubadat stem več..tko d sm na bolniški..raj to vidm kokr pa d bo še kej narobe...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
9.3.2009 15:49:26   
Anonimen

Cveka js pa delam v mercatorju....js sm pa šla na bolniško,zato k mi je čez glavo šlo vse že...sej veš kako je v trgovinah...mau delavcev pol pa nared vse....in ni se mi dobesedno dal ubadat stem več..tko d sm na bolniški..raj to vidm kokr pa d bo še kej narobe...user posted image

ja pa je drugače z tvojo nosečnost vse vredu, misli nisi imela nobenih problemov??user posted image user posted image

jaz imam mlečni in zmrzjen oddelek in sama veš kojk moraš vse premetat pa še na hladnem si skojzuser posted image

najprej sem šla na bolniško zato ker me ni hotela premestit, in pol mi je ratal ful slabo pa ful m je dol tišal, po treh mesecih so me dal delat in se mi je po devetih dneh posteljica odstopila in sem skoraj splavla no in od takrat sem doma, delajo in premetavajo tono in pol na dan naj pa kr kdo druhuser posted image user posted image najprejuser posted image pol pa službauser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
9.3.2009 15:58:04   
elyy
Na začetku že v 3 mescu sm mela taka špikanja v trebuhu,krče..pol mi je dala tabletke ene...pol se je pa G sama odločla d mi da bolniško za mesec december k veš kok je gužve takrat..pol mi je pa itak komisija skos podaljševala...sej js mam v merc. tud mlečn in zmrnen...pa kako je to grozn ki pride tok robe pa treba je skos mneki v hladilnco it iskat al pa kej...pa nobenga ni nč briga...če se ti kej zgodi
a si za redno v tušu.user posted image ..k js sm tko d je vsaj neki dobrga,zard porodniške..ane
kaj pa pol po porodniškem se mislš vrnt nazaj...js bi tok rada šla drgm k bi beybi več pomen kokr pa tm praznike pa vikende popoudne...pa vse no delat..bom vidla še!
kaj pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
9.3.2009 16:47:25   
lananai
elyy, jst tud še delam. user posted image Sploh ni problem, ker na šihtu itak sedim pa do zdej nisem imela nobenih problemov v nosečnosti. Delala bom še nekje do začetka aprila, potem pa še dopust in končno porodniška. user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
9.3.2009 16:48:28   
lananai
...seznamčka na mozilli zgleda ne morem posodobit... user posted image

< Sporočilo je popravil lananai -- 9.3.2009 16:49:14 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
9.3.2009 16:50:44   
elyy
pol je pa dost drgač če maš lohka sediš,kokr pa d morš celih 7ur stat,pa zlagat jogurte...
beda res,,,
sej bo hmau porodniški dopust,pa boš uživala doma
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
9.3.2009 17:00:21   
dito
U_Surdi- tudi jaz sem imela probleme s prebavo in  hemeroidi. Prebavo sem si zrihtala z žitnimi joguti (Hofer). Vsako jutro najprej jogurt navrh sem pa spila magnesol.  Pa sirup za železo tudi pijem.

Hemeroidi- pomagalo mi je edino umivanje z mrzlo vodo in krema faktu.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
9.3.2009 17:18:08   
HM84
Hmmm...vidim da imate kar probleme in ste nekatere že kaj nekaj časa na bolniškiuser posted image Jst sicer delam prek študenta, pa sem bla doma samo 1 teden takoj na začetku ker mi je blo slabouser posted image

Drugače sem se pa lih prejšnji teden s šefom zmenila, da bom delala še cel april, in da bi verjetno potem že po kakšnih 4 ali 5 mesecih priletela za npr. 1 ali 2 dni v tednu delatuser posted image Mi ni nič težkega delat, itak pa delam samo po 4 ure. Moj je sicer redno zaposlen, jaz pa bom dobila tistih slabih 180€ porodniške, to je lih za pol položnicuser posted image tako da bo vsak € prav prišel. Bo pa itak moj po vsej verjetnosti koristil porodniško in bo domauser posted image V sredo imam pregled, tako da mislim, da bom že dobila kaj papirjev za urejanje vse dokumentacije al kako?! Pa za paket.. no, bomo vidli.

Tud jaz delam v trgovini, sicer ne zlagam jogurtov in nisem na mrzlem... hočem povedat, da mi pač ni hudga tuki na šihtu, rada delam user posted image Upam, da boste tud ve našle tako službo.. user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
9.3.2009 17:35:52   
elyy
Nooo to je pa kriza,če bo tok mejhna porodniška...sam tko je vsaj plačala boš položnce...user posted image pr men moj dobr zasluž tko d je men vsen a sm doma al pa delam k se mi za čist mau pozna bolniška od plače....sej men ni hudo delat sam če pa delaš skos pa delaš enmu usluge k te rab....k pa js rabm kej to pa ne!!!tko d mi je bolj doma kokr pa d se živceram,zard službe mislm d to nima pomena..k je še tok drugih služb......user posted image
nevem kako je stem paketom,,,js mam v četrtek zdravnika tko d bom zvedla za ta paketek,kokr sm pa zasledila dobiš 60 dni prej paperje pa lohk zdvigneš že!!!
men se zdi bolj primerno uzet dnar..pa lohk bebici kupš za ta dnar tok lepih cunc(napr;H&M) za 270eur....al pa dodaš za voziček..kokr je se mi zdli dnar bl primeren..pa lohk zberš vse po svojmu okusu...

no zdj pa grem svojmu večerjo delat...d nebo lačn k bo pršou dammmm...
lep pozdravček

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
9.3.2009 17:43:11   
HM84
Ja itak da je beda, sam če si študent, pol ti sam tolk pripada, pa otroški dodatek seveda, ta bo pa lahko samo 20€ al pa kej več, bomo vidli...
Ja itak, da se bolj splača vzet dnar, voziček sicer imamo že, cunc smo tud veliko "podedoval", dnar pa seveda zmer prav pride:)

No, dobro pripravi večerjo, jaz bom pa, ko pridem domov, palačineeeeeee nardilauser posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
9.3.2009 17:51:44   
pokica_
Helow,

jst sem tudi papirje za CSD dobla že pred 2 tednoma, vendar še moram malo počakat, preden lahko vložim, edino po papirje si bom pa že šla ta teden.
A za očetovski dopust tudi dobiš papirje pri isti soc. delavki ali kako je s tem?

Jst tudi kuham večerjo,...oz. samo krompir v oblicah, sarma je pa iz skrinje. user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.3.2009 17:54:44   
elyy
Evooo lih pečt sm dala....pa mau umes skočm na net...a d te tok mau otroškeg dodatka pripada---fakkk no!!!
no pr men je pa tko d bova sama vse kupla,js morm sam še voziček z avtosedžm pa plastično previjalno mozico...drgač sm pa slišala d se da dobit v trgovini šparovček,smrkoli pa muc dobrie rabljenih stvari(js bi tm voziček kupla pravjo d se splača sej skor novga dobiš v pol cene manj...k pol itak to zavržeš..men se res škoda dnarja zdi dajat za voziček)nevem bomo vidl...k pol itak rabljenga lohk že spet zamenaš za drug model pa mau dodaš naprimer..drgač pa stvari kr dost stanejo za tamale...te cunce pa take stvari...k pol itak prerastejo pa daš naprejuser posted image
nimaš kej....tko je

čao,čao

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.3.2009 17:54:57   
Anonimen

Na začetku že v 3 mescu sm mela taka špikanja v trebuhu,krče..pol mi je dala tabletke ene...pol se je pa G sama odločla d mi da bolniško za mesec december k veš kok je gužve takrat..pol mi je pa itak komisija skos podaljševala...sej js mam v merc. tud mlečn in zmrnen...pa kako je to grozn ki pride tok robe pa treba je skos mneki v hladilnco it iskat al pa kej...pa nobenga ni nč briga...če se ti kej zgodi
a si za redno v tušu.user posted image ..k js sm tko d je vsaj neki dobrga,zard porodniške..ane
kaj pa pol po porodniškem se mislš vrnt nazaj...js bi tok rada šla drgm k bi beybi več pomen kokr pa tm praznike pa vikende popoudne...pa vse no delat..bom vidla še!
kaj pa ti?

ja v tušu sem za redno, po prvi nosečnosti sem šla nazaj, zdaj pr drugi pa bom tud, ker kam pa naj grem sploh zdaj ko je ta recesija, najprej bi rada dokončala šolanje, pol bom pa drugot iskala za enkrat je pa vredu v tušuuser posted image
a ti veš da ti ni potrebe delati ob nedeljah in praznikih ter nadur do tretjega leta otrokovega, to je po kolektivni trgovski pogodbi! tako da prve tri leta je tako pol si pa že najdeš nekaj! jaz bom iskuristla in ne bom delala nedelj in praznikovuser posted image

drugače pa ja tud če si kakšnega vprašal za pomoč ti je sam zabrusu da nima časa, tako da je bolje da si doma in raje dobim manjšo porodniško kot pa da je kaj narobe z user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
9.3.2009 17:56:39   
elyy
mensezdi d paperje za očetovski dopust dobiš tud na socialni---kr tm vpraši?
vsaj kokr vem?Za ker paket si se pa ti odločla?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
9.3.2009 17:57:05   
KatMat
no skuhal smo pojedl smo...tud tortico...hm...cveki se mi zdi da si ti rekla ce lahko prides na koscek a ne??jah...ze zmankuje...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
9.3.2009 18:00:30   
Anonimen
vse za porodniško dobiš na sociali tud za očetovo porodniškouser posted image

ja katmat njami kar pojej jo sem jaz svojo že pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
9.3.2009 18:02:49   
elyy
aha...se še šolaš?kero šolo pa dokončuješ?če mene vprašaš sploh ni nobene recesije to bo en dnar pobasu kokr ponavaduser posted image user posted image ... sam komplicerajo...vem d do 3 leta se nedela nadur pa tega....sam to pr ns nč nepomaga.. d naprej negovorim no..tok mi je že zdj muka sam d pomislm d se morm nazaj vrnt--nevem kva bom res--bom vidla mogoče bojo pa bojši časi!!
čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
9.3.2009 18:06:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

no skuhal smo pojedl smo...tud tortico...hm...cveki se mi zdi da si ti rekla ce lahko prides na koscek a ne??jah...ze zmankuje...user posted image user posted image user posted image user posted image

KATMAT jaz bi en košček...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
9.3.2009 18:08:49   
HM84
Jooooj, samo ne s kakšnimi torticami, jst se pa tuki filam z jabolkom in hruškouser posted image  

Ja otroški dodatek, ma niti ne vem kako se to računa, moji prihodki pa prihodki od mojga, sploh ne vem za kolk nazaj se to gleda - 1 leto?! Ker če gledajo študentske dohodke za 1 leto nazaj, pol je itak logično, da ko bom na porodniški ne bom dobivala nobenga nakazila prek napotnc, se pravi da ne bo dohodkov.. Pojma nimam kako gre to... Eh bomo vidli.
Nam tud manjka samo še previjalna in kakšne malenkosti...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
9.3.2009 18:20:25   
KatMat
dudi...ti kr prid...mam glih se zate pa za tvojega dragega...midva z mojim sva jo ze celo zmazala...sem jo spekla v petek zvecer tak da je zdaj najboljsa....sej bom prlepla se slikco gor ko mi jo rata dat iz telefona...je pa odlicna!!!

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
9.3.2009 18:21:16   
KatMat
hm84 tudi ti si vabljena...tortice bo vrjetn premalo ampak se najde se kaksna ruska kapa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.3.2009 18:21:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dudi...ti kr prid...mam glih se zate pa za tvojega dragega...midva z mojim sva jo ze celo zmazala...sem jo spekla v petek zvecer tak da je zdaj najboljsa....sej bom prlepla se slikco gor ko mi jo rata dat iz telefona...je pa odlicna!!!

no pol mi pa ti eno speci za rd naslednji teden...user posted image
kje kupite drugače torte da so poceni?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?