|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
9.3.2009 15:09:49   
pilotina
Rižkoo...seveda...jih že držim, stiskam stiskam močno user posted image ...ob kjeri uri maš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
9.3.2009 15:15:22   
Anonimen
Pilotinčka.. moja..
Imam ob 07:15. A ni dobr, ker je tok zgodi?! Mi ne bo treba cel božji dan se trest. Tkoa pa vstanem, peljem dragija na vlak, jst pa.. sam še mal tresenja pa sm tm... Jooooooooooooj..., mam cmok ko pomislim na vožnjo.. do tam. brrrruser posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
9.3.2009 15:25:19   
pilotina
ej, pa to je super...jutri boš zgodi vidla Rižkota malega user posted image ...in pol boš ceu dan uživala in se veselila...uau user posted image

vem, da te je strah...razumem, da je vsako od vas nosečk strah in tudi nas bodoče nosečke bo...ampak tko je...smo dale tako izkušnjo skozi in je zdej vse ena živčna vojna...ampak vem, da bomo vse kmalu mamice user posted image

še malo malo, pa boš mela slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
9.3.2009 15:26:54   
tassika
Maj vidiš da je vse ok. Zdaj pa nič več sekiranja pravuser posted image .

Punce meni je zelo žal, ker tako malo sodelujem, ampak tukaj smo dobili za 5 let nazaj iskati plačilo zdaj od 2007 imam na računalniku, vse ostalo pa peš in sem že čist zmešana od teh ciferuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
9.3.2009 15:31:47   
pilotina
ojoj tassika, ti pa maš eno gužvo danes user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
9.3.2009 15:40:48   
tassika
Ma sej jo bom mela še ene 2 dni, ker vseh dokumentov sploh nimamo tukaj, ker je premajhen arhiv, časa so nam dal pa 8 dni, k da se hecajo, ampak se nočem preveč obremenjevat, lepo počasi, ni vredno mojih živcev.
Zdaj grem pa itak domov na rižotko, še ene 5 minutk pa šibam.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
9.3.2009 15:44:41   
pilotina
pridna si...res je škoda tvojih živcev user posted image

le pojdi na rižotko user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
9.3.2009 16:48:52   
maj2009
rižko! držkam pestke, bom jutr zgodi ustala da ne bom zamudla!

zdej pa čakamo mm da nam pove kako je blo na pregledu.user posted image

me prou zanima kolk je zrastu? pomoje je večji od mojga user posted image .
sam da naše pikice rastejo pa smo čist zadovolne, ane?
tassi a si še u službi al si že domov prjadrala?
jst grem mal počivat sm zmatrana od vsega tega sekiranja in obremenjevanja po nepotrebnem, sm rekla mojmuuser posted image da me ne sme več tkole sekiratuser posted image user posted image .no trebuščk je ogromn, sm se tko napokala rižotkeuser posted image

pilotina, sonček, tinuška in ostale!user posted image user posted image user posted image
kdaj se dobimo na kofetku?
nism nikjer zasledila točnga terminauser posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
9.3.2009 17:00:21   
tassika
MM sem že doma, jem brokolijevo juho in ružotko pa solato, njami.

Kavica, termin določa MM, more ona povedat kdaj pa kjeuser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
9.3.2009 19:20:57   
pilotina
evo tudi mene doma

jst si pa kuham grahovo juhico

maj2009...ti kr počivaj, da bo mali majček lepo rastu user posted image

malaMravljica....malaMravljica...kje si

tassika...si sama nardila juhco...včasih si kupim uno z vrečke, pa je proudobra...pa zmešam malo brokolijeve juhe in špargljeve juhe...fino fino user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
9.3.2009 19:21:46   
pilotina
sonček...ZS sem ti poslala user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
9.3.2009 19:23:53   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             15.03.2009
02. U*                        27                    Tržič                   19.03.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         02.04.2009
04. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009
05. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
06. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                08.04.2009
07. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.03.2009
08. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
09. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
10. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
11. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.03.2009
12. miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
13. nincrli                   24                  ok.Maribora           xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
01. MalaMravljica 12.10.78 (30)  Nemčija      9.3./16.3NS 02.10/2009
02. Maj2009         18.06.84 (24)  Ok.Domžal  02/23.3.NS    10/2009
03. Rižko               20.06.82 (26)  Celje           10.3./7.4.NS  10/2009
04. Nogavica        18.05.77 (31)   Maribor       13.3.09      20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika       10.03.09    20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      10.04.09    28.10.2009
07. Nea_Teja             33               Cerknica       
08. Twixy            10.2.81 (28)       Nemčija                     05.11.2009     
09. Maxy                     30               Ljubljana                

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
9.3.2009 19:27:14   
pilotina
tassika...kako je pa kaj tvoje počutje...a si naša nova pupca za v spodnji seznamček user posted image ...komaj čakam ponedeljek user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
9.3.2009 19:27:24   
maj2009
mravljica!
kje si, čakamo te!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
9.3.2009 19:27:50   
malaMravljica
Punce, nazaj sem, tako stresno je bilo sedaj, nic casa in sedaj morem kmalu naprej sibat, ker imam tasca danes roj. dan in vabi na vecerjo. o tem porocam jutri user posted image

Pregled pravi, da je v trebuhu vse ok, od sedaj naprej je reku lahko lazje diham in prihodnje dva meseca se bo full dogajalo, mali bo rastel, in jaz imam naslednji pregled cez 1 mesec, zacetek aprila enkrat.

Moj dojencek raste, popoldan je bil veik ze 4,04 cm user posted image user posted image user posted image  premikal se je ( zagotovo se je veselil, ker sem ga gledala) ima rokice, nogice, veliko glavico in ocke se vidijo. dolgo delal uz in ga zelo priblizal, pol naredu se 3d uz. Samo slikce ki jih dobim niso tako priblizane kot vidim tam. Slikco lahko objavim tako, da jo eni dam na mail in mi jo potem nekdo objavi, sama ne morem, znane tezave s slikami pri meni. G je rekel, da vse super pri meni in naj naprej zivim popolnoma normalno. Jooooj punce, videla sem mojega dojencka, tako je lep ( no ja zame, ki imam veliko domisljije, po pravici povedano je se malo smesen, samo meni tako lep in tako moj ) Ocka je pa doma bil in pol cakal in cakal da slikce prinesem. Grrrr pa spet nisem vprasala, ce lahko drugic z mano pride, ker je ze malo zalosten, da ga se ni videl tako v zivo.

Sla sem se po nakupih user posted image  nekaj zadev za malega, ena majca za ocija in ena oblekca zame - takoooo lepa. Aja, punce Müller nima CB-ja, sam neke druge teste. Pol sem sla v DM v mestu in pokupila zalogo, imeli so sam 3 pakete, se en paket grem iskat drugic. So me pa res malo postrani gledal v vrsti, pa prodajalka tudi, jaz pa sem ostala mrtvo hladna user posted image user posted image user posted image  in uno prodajalko, ki se je sprehajala med policami vprasala, ce imajo sam 3, ker jaz rabim 4 pakete. Sem dobro anredila a`ne.

Punce, sibam naprej. Vas berem spet jutri.

Lep vecer vsem zelita minimalaMravljica in malaMravljica user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
9.3.2009 19:29:12   
tassika
Pilotina, sama jih copram, najprej prepražim čebulo in česen, nato zmečem notri tisto zelejnavo kakršno hočem juho, dodam sol, poper, vegeto, malo kocke in muškatnega oreščka, pa ene 2 krompirja in ko je vse kuhano zmiksam s paličnim in dodam sladko smetano, njami user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
9.3.2009 19:34:40   
tassika
MM super za pregle, pri vas so res zelo pogosti, jaz bi tudi že kaj gledala.

Pilotina, nimam nobenih očitnih znakov, ki jih berem pri drugih puncah. Joške me nič ne bolijo, povečanega belega toka nimam, se mi zdi da še manj kot ponavadi, malo po malo me špika, na vsake svete čase me hoče rahlo zgaga pečt, pa skos imam luknjo v želodcu, čeprav imam hrane do vrha grla. Aja pa na vsake toliko mi je slabo, sploh ob kakšnih čudnih vonjavah, a sem povedala, da sva se včeraj peljala čez polje pa pravi moj uh kako diši po ementalarju, jaz sem pa komaj slino požirala. Ne vem lahko da je pishično, čeprav se trudim da ne bi, ne vem pa če to počnem podzavestno, pa zmatrana sem, pa ne vem če ni to od vremena, danes je spet padalo. Ah ja malo mi je dolgčas, moj je na fitnesu pa se sama sebi smilimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
9.3.2009 19:37:23   
pilotina
a vem vem tassika, da je njami...ko te berem se mi kr sline cedijo user posted image

malaMravljica...jupiiiii za malo pikico...ki je že velika vidim user posted image ...lepo se imej na večerji in uživajta z vajinim dojenčkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
9.3.2009 19:40:06   
maj2009
mmuser posted image user posted image user posted image user posted image
vidš, sm vedla da bo vse ok! tvoj user posted image je za 2mm večji od mojgauser posted image .
jst morm pa spet boskopan uzet me mal buba v trebuščku.

pa pauser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
9.3.2009 19:40:12   
pilotina
mah ja...znaki so kr malo smotani, res...psiha nardi marsikaj...ampak tudi to ni nujno, da je psiha...itak veš kaj...še manj kot en teden in boš delala digitalni test user posted image , pa bomo vse ploskale tuki user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
9.3.2009 19:42:42   
pilotina
a ja malaMravljica...jst sm čisto zadovoljna samo z enim paketkom...sm pol študirala...itak mi jih več ne bo rablo user posted image user posted image

popravljam naročilo 1 x dvojno pakiranje user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
9.3.2009 19:53:30   
tassika
Ma ne vem, punce pišejo o vsem bogem, meni ni pa nič. Po mojih izračunih bi jo mogla dobit med 13-15 marcem in takrat bomo videli na čem smo, mi je pa sploh še to čudno da nimam niti znakov za Muser posted image .
Sama sebe ne zastopim več, mogoče sem preveč zaposlena z vsem pa sploh ne opzaim nobenga znaka, no saj tko je boljše vsaj nisem živčnauser posted image
V ned. ma pa še sestrca roj dan in bomo spet jedli in pili, pa dobra torta bo, evo nekaj sladkega bi, pa ne vem kaj, bom kivi pa banano.

Pilotina kaj pa pri vas novega, kdaj spet pregled?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
9.3.2009 19:59:56   
pilotina
v petek mam UZ...merjenje foliklov

sicer grem tudi v sredo do G...mam že neki časa datum...od oktobra dalje me boli leva dojka oz. en del...nekaj tipam nisem pa prepričana kaj...moja G je specializirana prou za bolezni dojk, pa sva se zmenili, da me bo pregledala...upam, da ni nič takga

ti še nisi govorila s tvojo G...si rekla, da je bla na dopustu, ane

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
9.3.2009 20:06:16   
tassika
Nisem, se mi je ni dalo poklicati, če ta mesec ne bo nič potem jo bom, če pa bo kaj jo bom pa itak mogla. Imam jo na sumu, da bi mi rekla, da zdaj opa 3 mesece jesti folno, ... da bo pač vse tako kot je treba in da ne bo kaj narobe, samo jaz sem se že sprijaznila, da tudi če bo drugič enako, da pač tako že mora biti. To je pač zadeva na katero ne morem vplivati.
Sem žleht a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
9.3.2009 20:16:58   
sonček85
maj09:sem ti rekla da bo vse kot mora bit in bo srček bil inn vse bpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa le lepo papcaj buskopan in ostani mirnauser posted image user posted image user posted image user posted image
rižkoo:jek omaj čakam jutri,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno na pregleduuser posted image user posted image user posted image
pilotina:sem dobila hvala srčece moje.Morem jedilnik sestavit za jutriuser posted image
mm.jeeeeeeeeeeee pupika naša mala mravljica lepo rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za teste si pa facauser posted image user posted image user posted image lahko meni na mail pišeš in pošlješ slikico pa jo dam gor

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?